- 5 Aralık 2024
- 173
- 147
- 18
- 22
Çıkardım. Da katı gıda için büyük tuvalet dediler. O yüzden de beklıyorumCanım benim hastane direk katı gıdaya geçti benim gazımı ya da büyük tuvaletimi beklemedi hastane farkıdır. ama sen hastaneyle ve doktorunla görüş belki lavman yapabilirler gaz çıkarabildin mi peki?
gozunuz aydinÇok zordu am çokk şükür aldım bebegımı kucagımaaa
Çok sukur doğum yaptım. Efemı kucagıma aldım. Allah sızlerede nasıp etsınn. İnSallah
iki dogumfa da gaz çıkışı sonrasi kati gıda basladik. 3 gun ac cok zor. doktorla bir daha görüşürdum sizin yerinizde olsam.Çıkardım. Da katı gıda için büyük tuvalet dediler. O yüzden de beklıyorum
canım hep aklımdasıniz biraz daha iyi oldu Kaan emzik tuttu az rahatladım hastanede hiç uyumadım hayalet gibi hem bebekle ilgilen hem uyu olmuyor. tansiyon çıkmasın kuzum tuzsuz yemeye bak bol su iç ve çok nefes egzersizi yapcok gecmis olsun canim. insALLAH bir an önce toparlarsiniz. sarılık mamayla geriler insALLAH. ben de seni merak ediyordum giremedim cok bu ara . tansiyon sınırda benim de onla uğraşıyorum. bize dua etRabbim sizin de yardımcınız olsun hersey bir an önce yoluna girsin insALLAH
ay cok sukur ben de emzik verecem insALLAH benim kızım da tutar. hastane ortamı zaten zor canim bir de herseyi kendin yapınca dinlenememissindir de. insALLAH evine geçmişsin daha da kolaylaşır hersey.canım hep aklımdasıniz biraz daha iyi oldu Kaan emzik tuttu az rahatladım hastanede hiç uyumadım hayalet gibi hem bebekle ilgilen hem uyu olmuyor. tansiyon çıkmasın kuzum tuzsuz yemeye bak bol su iç ve çok nefes egzersizi yap
ben de merak ettim. gorumcemle bebek hazırlıklarını tamamlayacağız demisti insALLAH onlarla uğraşıyordur hersey yolundadır.Kızlar @elif kurt45 haber alan var mı yada ben mi kaçırdım yazmıyor sanki bayadır
Ben. Ama vajinal doğum olacak. Ne zaman gelirse artık.24 şubatta doğum yapıcam nasipse . Benim gibi olan var mı bu tarihte
daha kolay artık belim ağrıyor bu günlerde anestezi imiş ama adet olacakmış gibi lohusam da bitsin daha rahat olacak.ay cok sukur ben de emzik verecem insALLAH benim kızım da tutar. hastane ortamı zaten zor canim bir de herseyi kendin yapınca dinlenememissindir de. insALLAH evine geçmişsin daha da kolaylaşır hersey.
Geçmiş olsun canım,bebişin yanında ya herseyi yoluna koyarsın zamanla.canım hep aklımdasıniz biraz daha iyi oldu Kaan emzik tuttu az rahatladım hastanede hiç uyumadım hayalet gibi hem bebekle ilgilen hem uyu olmuyor. tansiyon çıkmasın kuzum tuzsuz yemeye bak bol su iç ve çok nefes egzersizi yap
Genel olarak ne marka emzik aldımız kızlar onuda alayım henüz almadımGeçmiş olsun canım,bebişin yanında ya herseyi yoluna koyarsın zamanla.
Hangi marka emzik tuttu ben de alacağım ama ne marka alsam bilemedim.oğlum hiçbirini almamıştı
avent aldım ucu yuvarlak olanı tuttu altı düz olanı tutmadı aslinda marka önemli değil senin meme ucuna hangisi benziyorsa onu tutuyor bebekGeçmiş olsun canım,bebişin yanında ya herseyi yoluna koyarsın zamanla.
Hangi marka emzik tuttu ben de alacağım ama ne marka alsam bilemedim.oğlum hiçbirini almamıştı
Gözünüz aydın canım. Allah sağlıklı uzun ömürler versinÇok zordu am çokk şükür aldım bebegımı kucagımaaa
Çok sukur doğum yaptım. Efemı kucagıma aldım. Allah sızlerede nasıp etsınn. İnSallah
Yaaa o kısır döngü var ya önce emri sıbra mama takvııyesi yap iki saatte bir emzir bide benimkiler doğum kılolarının üzerine çıkmaya baslamıslat e mide genişlediği için gaz oluşumu basladı aynı anda ağlamalar yarın annem ve kardeşim dönüyor evde tek basımıza kalıyoruz kızlarımla bakalım neler bizi bekliyor Allah'tan babanız erken geliyor iştenkızlar selam herkese süt sagmadan ve 9 gündür uykusuzluktan bildiriyorum. gözlerim agiriyor artık.
doğumdan hemen sonra preeklampsi oldun yoğun bakım süreci bir hafta hastane süreci derken çarşamba günü taburcu olduk 8. gün yani dün nasıl geçti anlamadım bugün hastanelere gidip tartı sarılık kontrolü yaptırdık sürekli emzirmeye rağmen sarılıksütüm çok fazla. hiperlaktasyon sanırım. beslemiyor ama bugün mama verdim ben de yarın kontrole gidicem hastanede zehirlenmeden dolayı böbrek fonksiyonlarim bir anda yüzde 40 geriledi normale ne zaman döner bilmiyorum. Bu iki saatte bir besleme olayı beni bitirdi zaten.
geriye dönük okuyamadım inanın. kimler dogurdu hepiniz cok merakimdasiniz. vakit asla bulamıyorum çok feci bir kısır döngüye girdim neyse ama kokusu çok güzel valla herseye değiyor.
Canım çok geçmiş olsun umarım sarılığı hemencecik atlatırsınız. Umarım sen de en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Ayrıca kaan'ın emzik tutmasına çook sevindim biz de tuttuk direk allahıma şükürler olsun mememi sakız yapmaktan vazgeçmiş oldu böylekızlar selam herkese süt sagmadan ve 9 gündür uykusuzluktan bildiriyorum. gözlerim agiriyor artık.
doğumdan hemen sonra preeklampsi oldun yoğun bakım süreci bir hafta hastane süreci derken çarşamba günü taburcu olduk 8. gün yani dün nasıl geçti anlamadım bugün hastanelere gidip tartı sarılık kontrolü yaptırdık sürekli emzirmeye rağmen sarılıksütüm çok fazla. hiperlaktasyon sanırım. beslemiyor ama bugün mama verdim ben de yarın kontrole gidicem hastanede zehirlenmeden dolayı böbrek fonksiyonlarim bir anda yüzde 40 geriledi normale ne zaman döner bilmiyorum. Bu iki saatte bir besleme olayı beni bitirdi zaten.
geriye dönük okuyamadım inanın. kimler dogurdu hepiniz cok merakimdasiniz. vakit asla bulamıyorum çok feci bir kısır döngüye girdim neyse ama kokusu çok güzel valla herseye değiyor.
insALLAH canim . zor ama o mis kokularina masum yüzlerine değiyor hersey.daha kolay artık belim ağrıyor bu günlerde anestezi imiş ama adet olacakmış gibi lohusam da bitsin daha rahat olacak.
Benim de philips avent tuttu ama ucu nasıl onu bilmiyorum arkadaşım bibs önerdi aldım onu sevmedi gibi sanırım avent'den devamavent aldım ucu yuvarlak olanı tuttu altı düz olanı tutmadı aslinda marka önemli değil senin meme ucuna hangisi benziyorsa onu tutuyor bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?