2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Canım benim hastane direk katı gıdaya geçti benim gazımı ya da büyük tuvaletimi beklemedi hastane farkıdır. ama sen hastaneyle ve doktorunla görüş belki lavman yapabilirler gaz çıkarabildin mi peki?
Çıkardım. Da katı gıda için büyük tuvalet dediler. O yüzden de beklıyorum

canım hep aklımdasıniz biraz daha iyi oldu Kaan emzik tuttu az rahatladım hastanede hiç uyumadım hayalet gibi hem bebekle ilgilen hem uyu olmuyor. tansiyon çıkmasın kuzum tuzsuz yemeye bak bol su iç ve çok nefes egzersizi yap

ay cok sukur ben de emzik verecem insALLAH benim kızım da tutar. hastane ortamı zaten zor canim bir de herseyi kendin yapınca dinlenememissindir de. insALLAH evine geçmişsin daha da kolaylaşır hersey.

ay cok sukur ben de emzik verecem insALLAH benim kızım da tutar. hastane ortamı zaten zor canim bir de herseyi kendin yapınca dinlenememissindir de. insALLAH evine geçmişsin daha da kolaylaşır hersey.
daha kolay artık belim ağrıyor bu günlerde anestezi imiş ama adet olacakmış gibi lohusam da bitsin daha rahat olacak.

Geçmiş olsun canım,bebişin yanında ya herseyi yoluna koyarsın zamanla.
Hangi marka emzik tuttu ben de alacağım ama ne marka alsam bilemedim.oğlum hiçbirini almamıştı

Geçmiş olsun canım,bebişin yanında ya herseyi yoluna koyarsın zamanla.
Hangi marka emzik tuttu ben de alacağım ama ne marka alsam bilemedim.oğlum hiçbirini almamıştı
avent aldım ucu yuvarlak olanı tuttu altı düz olanı tutmadı aslinda marka önemli değil senin meme ucuna hangisi benziyorsa onu tutuyor bebek

Yaaa o kısır döngü var ya önce emri sıbra mama takvııyesi yap iki saatte bir emzir bide benimkiler doğum kılolarının üzerine çıkmaya baslamıslat e mide genişlediği için gaz oluşumu basladı aynı anda ağlamalar yarın annem ve kardeşim dönüyor evde tek basımıza kalıyoruz kızlarımla bakalım neler bizi bekliyor Allah'tan babanız erken geliyor işten

Lohusa depresyonundan herkese merhaba :) Doğum yapan anneler, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, bol sütlü günler. Doğum yapacaklara da Allah güç ve sağlık versin. Hanımlar lohusa depresyonuna girdim sanırım. Her şeye ağlıyorum. Herkesle kavga ediyorum. Bebeğimle düzgün vakit geçiremiyorum. Sanki alışamadım bu yeni kimliğe. Nasil olacak bilmiyorum. Bir taraftan da diyorum ki anne olmak istiyordun, saglikli bir kızın oldu daha ne istiyorsun ama diğer taraftan anne olma kimliğine alışamadım, bebeğe bile alışamadım diye düşünüyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sezaryen olmus olma olayini bile kabullenemedim hala sanirim. Agrim her oldugunda neden sezaryen oldum diyorum, millet de sagolsun hep hatırlatıyor. Bebek 37+2 de dogdu, saglikli Allaha sukur ama neden 38 ya da 39 da dogmadi, ben mi yapamadim diye agliyorum hala. 10 gun oldu üstelik. Ne yapmam gerek, sütüme ve eşimle olan hayatıma yansıyor ve çok yıpranıyorum. Siz ne yaptınız, bana akıl verin lütfen. Kimseyle de konuşamıyorum bu durumu. Çünkü anlamıyorlar. İnsanlar saçma sapan konuşuyor Ona da çok takıyorum.

Canım çok geçmiş olsun umarım sarılığı hemencecik atlatırsınız. Umarım sen de en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Ayrıca kaan'ın emzik tutmasına çook sevindim biz de tuttuk direk allahıma şükürler olsun mememi sakız yapmaktan vazgeçmiş oldu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…