2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
al iste akli var fikri yok bir insan daha. hassas terazi herhalde bakınca anlamış kucuk olduğunu. 3500 çok iyi bir kg hic kendinizi üzmeyin. bu süreçte yalnız olmak daha iyi gelir belki. yalnızlıktan korkmayın. boyle gelip sacmalayip daha çok üzecekler gelmesinler daha iyi.

Kizlar normalde hicbirsey yaptirmam diyordum ama bunu görünce cok hoşuma gitti. doktor dogum tarihi de verince siparis verdim .Bakalim insALLAH güzel gelir. Guzel gelirse oğullarım için de abi oldular diye yaptırayım diyorum. bize niye yaptirmadin diye uzulebilirler belki . kalbim artik 3 e bölünüyor. hepsini mutlu etme uzmeme çabası. annelik delilik.

Kızlar ben dua istiyorum kızım için sizden bebeğimin kalbinde bir problem olabilirmiş sevk edecekler. Sağ el ve sağ ayağında saturasyon farkı var elinden 94 ölçülüyor ayağından 97 böyle bir fark normal değil diyorlar. Elindeki değer sürekli oynuyor.

Sizinle aynı durumdayız, 5 yıl ne tedaviler gördüm beni de 37de sezaryene alicak kaldı bi hafta. Bazen bende diyorum zar zor çocuk doğuracağız neler çektik diye ama o kadar istemesine rağmen insan korkuyor ister istemez nasıl yapacağım diye.. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Rabbim kuzuna şifalar versin canım dualarıma sizide katicam İnşallah sağlığına kavuşur evinize gidersiniz en yakın zamanda

Canım canı gönülden dua edeceğim, inşallah bir sorun yoktur sevk etsinler de daha ayrıntılı bakılsın en azından

İnşallah herhangi bir problem çıkmaz . Allah sağlıkla en kısa zamanda beraber evinize dönmeyi nasip etsin. Dualarım sizinle ve kızınızla

3500e küçük diyorlarsa körler herhalde bizim 2500 doğacak eğer ölçüm doğruysa, onu görseler şok olurlar.. aman canim hiç kimseyi kafaya takma. İnsanlar böyle şeylerde konuşup durur insanları ciddiye almaya gerek yok. Varsayalım onlar kıyaslasın, kendi bildiklerini söylesin çıkınca bebeğinle sen tek kalacaksın. Ne istiyorsan gönlün nasıl rahatsa öyle davran.

Kızlar size bir sorum var bebeğim 12 günlük bugün normal yaptığı gibi kaka yapmıyor normalde günde 5-6 kere kaka yapar ve genelde full olurdu bugün seyrek leke leke gibi onda bile 3 falan anca normal mi ? Dün doktora gittik dün maşallahı vardı ama

Bizim de öyle olmuştu kuzucum hatta günde 1 kere yaptığı da olmuştu. Beslenmesine göre değişiyor günden güne kakada renk farklılığı ve kan olmadıkça endişeye gerek yok bence

Maşallah inşallah bir on güne bizim evlerde melek kokacak. Bende daha da duygusal bir insan oldum. Geçen hafta bebiş çok kilo almamış ağladım biraz eşim anlamadı. En sonunda dedim sen daha baba olmadın brn anne oldum anlamıyorsun beni

Deme öyle bak ağlarım. Ben senin gibi tüp bebek sürecine girmek üzere iken hamile kaldım. Bir gün çiçek kurumuştu balkonda çiçeğim bile yesermiyor diye ağlamaya başladım. Ama bizim bebeler daha kıymetli, yokluğu ile sınandik. Allah bize onu verdi. Hayırlısı ile bebislerde layık anne olacağız. Lütfen böyle düşünme çok üzülürüm

Allah kuzuna şifa versin. İnşallah mühim bir şeyi yoktur. Dua edeceğim. Henüz doğum yapmadım, doğum sırasında da dua edeceğim, listeme aldım miniğini.

Normalde asla ciddiye almazdım böylelerini ama iste lohusaliktan mi nedir aşırı duygusal davranıyorum. Ama artık tavır alacak ve cevap vereceğim

Ay evet ya hamile iken bize direkt yükleniyor ancak erkekler daha değişik, daha gec zamanlarda yerlesiyor. Bizde bu surec bebek hareket edip kendine gelene kadar devam etti. Sonra eşim degisti. Bu sefer de ne yapsam bebek etkileniyor diyip moralimi bozmaya başladı. Şimdi de mesela ağlasam üzülsem bebek etkileniyor diyip üzmeye başladı beni. Sanirim birden esimin hayatının merkezine kızımızın yerleşmesini de kabullenemedim Neyse zamanla her şey yerli yerine oturacak.

merhabalar geçmişi çok okuyamadım doğum yapanlara hayırlı olsun diyeyim.

biz abo uyumsuzluğuna bağlı sarılık yüzünden tekrar yattık hastaneye iki gün olmuştu taburcu olalı 17 çıktı değeri. sıkça beslenmesine rağmen yükselmiş kan değerleri sarılıpa sebep oldu

Rabbim kuzuna şifalar versin canım dualarıma sizide katicam İnşallah sağlığına kavuşur evinize gidersiniz en yakın zamanda

Canım canı gönülden dua edeceğim, inşallah bir sorun yoktur sevk etsinler de daha ayrıntılı bakılsın en azından

İnşallah herhangi bir problem çıkmaz . Allah sağlıkla en kısa zamanda beraber evinize dönmeyi nasip etsin. Dualarım sizinle ve kızınızla

Allah kuzuna şifa versin. İnşallah mühim bir şeyi yoktur. Dua edeceğim. Henüz doğum yapmadım, doğum sırasında da dua edeceğim, listeme aldım miniğini.
Allah razı olsun kızlar biz geldik araştırma hastanesine haber verecekler bakalım bekliyoruz

O ne demek kiz sjdjkejdjdjdjd
işte böyle akıyor sızıyor fışkırıyor ya sürekli göğüs pedi mi kullancaz biz evde ıslak ve kusmuk kokulu geziyorum bide çok şişiyo ağrıyo azcık emme yada sağma olmasın bunlar terbiye oluyormuş öyle diyollar ama ne zaman
Benimkiler kendinden gecti simdiden yaa , gorunce moralim bozuluyor
akması çok fena toplum içinde bide dışardayken hadi akmasına ped takıyoruz ama şişliği taş gibi olması acı veriyo valla
allah şifa versin. inşalah önemli birşey değildir düşündükleri gibi olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…