2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Kızlar bebek arabası ne aldınız ben hâlâ almadım yarın gidip mağazalarda inceleyip alıcam ama şu güzel öneririm dedikleriniz varsa onlara da özellikle bakayım diyorum

Kızlar bebek arabası ne aldınız ben hâlâ almadım yarın gidip mağazalarda inceleyip alıcam ama şu güzel öneririm dedikleriniz varsa onlara da özellikle bakayım diyorum
Nuna aldım. Bebek arabası, basinet ve araba koltuğu. Ama daha kullanmadığım için önermiyorum tabii..

Bizdede var aynı uyuşmazlık o yüzden tedirginim biraz açıkçası,oğlum dıgdugunda bilmiyorduk ağır sarılık oldu 1hafta yogun bakım aldı.halada kan değerleri hep düşüktür zaten.
Kızım içinde daha bilinçli olduğum için doğum sırasında söyleyeceğimiz hemen kaşıkla mama versinler sütüm sezeryanda geç gelebilir diye

Geçmiş olsun kuzum zamanla böbrek fonksiyonların da düzelir inşallah. sarılıktan korkma 8. Gün diyorsun o da zamanla azalıp bitecek inşallah

Bende daha kullanmadım ama bagi neo 2 aldım, çok hafif bir bebek arabası. Ben çok güçlü biri değilim o yüzden rahat etmek için hafif tercih ettim

Ciddi bir durum değildir inşallah canım, dualarımız sizinle

Canım bebeğin için en iyisi en hayırlısı olsun inşallah,daha iyi bir hastanede olması çok daha iyi.en kısa sürede hayırlı haberler alırsın inşallah

Veziir yeni görüyorum geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah Büyük bir sorun yoktur da İnşallah çabucak iyileşir minik kuşun

Offf bende benim esimden rahatsizim. Her doktor randevusunda yanimda tamam iyi guzel ama doktor gecen haftalarda gobek cevresi sinirda zayif bir bebek dedi diye mahvetti beni. Gunluk rapor veriyorum ne yedim ne ictim. Aksam geldiginde ilk is buzdolabina bakmak. Yalan soylerim diye birde yemin ettiriyor gercekten yedin mi diye. Doktora gidince de beni sikayet ediyor. Bunaldim vallahi. Herseyin fazlasi zarar derler. Benimki de boyle bir degisik.

Canım beni yanlış anlama ama çocuğu diyelim ki 20.00da altını aldın emzirdin memede ya da pışpışla uyuttun yatağa koydun diyelim ki saat 21.00dı koyduğunda 2 saat boyu uyuyabilir yani 23.00a kadar kendisi ağlamazsa uyandırman gerekmez o arada. Sen emmeye başladığından itibaren saymıyorsun dimi saati. Bi de ne kadar oldu ki doğuralı? 1-2 hafta geçtiyse artık 3 saat yapabilirsin. Ben misal diyelim ki yoruldum 22.00 da yatcam altını alıp emziriyorum memede emerken uyuyakalıyor koyuyorum beşiğe gece 01.00a kadar o uyanmadıkça uyanmıyorum. 01.00da uyandı diyelim altını alıyorum emziriyorum 1.30da geri koyuyorum yatağa 05.00 kadar almıyorum geri. 5de gene altını alıp emzirip koyuyorum yatağa 8.00a kadar gene uyanmıyorum. Yani sabaha kadar uykum 2-3 kere bölünüyor.

Ben de böyle yapıyorum bazen uyanmıyor 3 saat oluyo altını alıp uyandırıyorum o zaman anlıyo açlığını şapşik

Bak vallahi ben çok sinirleniyorum gerçekten şimdi o yenge kişisi şunu bilsin ki o küçük dediği çocuk hastanede bişey yaşadıgı için değil sesleri duyduğu için irkiliyor biz anneler ve doktorlar bilim insanları doğruşarı gerçeğe dayatan onun gibi boş konuşmayan insanlar buna seviniyoruz çünkü bu harika bir durum çocukların bir işitme engeli yok demek oluyor kilosu da her insanın yapısına göre degişirse bunlarda insan ya degişir deseydın Allah'ım sen sabır ver

Ben geçen ay grip oldum o yüzden çocuğun zayıf olduğunu iddia ediyor. Ama kendi zayıf doğmuş. Nasıl kilolu bebek genetik zayıf bebek de genetik değil midir? Ama üzülür diye demek istemedim. Bu hafta bende çok dikkatli besleniyorum zorla da olsa yiyorum bakalım doktor neler dicek

Canım bizimkiler aynı gün doğdu planlı sezaryanları da aynıydı ani gelişleri de aynı.

Yok valla ne yanlış anlayayım her öneri benim için bir rahatlama ihtimali. benim doktor en başından beri 3 saat dedi zaten mesela emmesi bitti 1'de ben de 4'e kadar uyandırmıyorum ama benim cimcime 1'de emmesi bitti ise kendisi zaten 2.5'a kadar uyumuyor anca 2.5'da uyuyor o da iyi ihtimal ben onu 4'de bi daha kaldırıyorum 3 saat 4'de oluyor diye böyle böyle geçiyor yani

Bende esimde 4 kilo ustu dogmusuz, 40 haftayi gecirmisiz. Genetik mi bilmem ama bizim bebis boydan dolayi haftasindan onde gozukuyor. 37 haftadayken 49 cmdi. Yarin guncel durumu belli olur.

Lütfen bu konu hakkında bilgisi olan banayazabilirmisiniz . Taburcu oldumm da
Ben hastaneden 2. Gün taburcu oldum eve geldiğimde duş aldım.3. Günde aldım sonra bantı çıkardık şuan hergün giriyorum doktorum havluyla nazikçe kurut sonra kurutma makinesiyle kurut dedi bir hafta sonrasında da iz için krem verdi onu kullanıyorum
İnanın benimde saatim saatimi tutmuyor size yazdığımda çok iyiydim iki üç saat sonra uyumuyor diye üzülüp bunalıp hüngür hüngür yine ağladım Şuan çok iyiyim mesela bir bitseydi de rahatlasaydık

biz de kızımda yaşadık aynı süreçleri. beslenmeyle de toparlanmıyor tam farklı bir sarılık durumu. oğlum da doğunca yattı aslında 12 ile taburcu olduk 17 ile geri geldik o kdr sık beslenmesine dikkat etmemize rağmen
çok sıkıntılı ya kan değerlerini bozmadan sarılıpı en hafif haliyle atlatmak lazım

Hangi kremi verdi acaba ?

Kesinlikle ya cok dengesiz oldum ben :) az avvel memeyi veremedim diye kız sinirlendi o sinirlendi diye kendimi kötü hissedip ben de sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…