Biz seninle aynıyız canım,boydan uzun kilodan azBende esimde 4 kilo ustu dogmusuz, 40 haftayi gecirmisiz. Genetik mi bilmem ama bizim bebis boydan dolayi haftasindan onde gozukuyor. 37 haftadayken 49 cmdi. Yarin guncel durumu belli olur.
Doğumdan hemen önce bulantı tekrar geri gelir. Doğum çok yakın galiba. Sancı, kasılma falan var mı?Miğdem o kadar kötü bulanıyor ki keşke istifra edebilsem rahatlasam sıkışıyor mı noluyor anlamadım
İçinizi ferah tutmaya çalışın tüm dualarımız sizinleKızlar ben dua istiyorum kızım için sizden bebeğimin kalbinde bir problem olabilirmiş sevk edecekler. Sağ el ve sağ ayağında saturasyon farkı var elinden 94 ölçülüyor ayağından 97 böyle bir fark normal değil diyorlar. Elindeki değer sürekli oynuyor.
Havadan mi oldu ki acaba. Üşütünce falan olur ya haniMiğdem o kadar kötü bulanıyor ki keşke istifra edebilsem rahatlasam sıkışıyor mı noluyor anlamadım
Demeyin ya korkuyorum her şey belirti olabilir çıkıyor hepsini de sırayla yaşıyorum djndjdjdjd geri gelir derken hiç bulanmadiysa gebelik boyu yine bulanmasi bir belirti olabilir mi acabaDoğumdan hemen önce bulantı tekrar geri gelir. Doğum çok yakın galiba. Sancı, kasılma falan var mı?
Onu bilemiyorum. Benim sürekli bulantı vardı hamilelik boyunca. 15 gün biraz rahat geçti. Sonra tekrar geri geldi ve ben doğum yaptım. İlk gebeliğimde de öyle olmuştu. Rabbim kolaylaştırsın, korkutmasın.Havadan mi oldu ki acaba. Üşütünce falan olur ya hani geçer inşallah canim
Demeyin ya korkuyorum her şey belirti olabilir çıkıyor hepsini de sırayla yaşıyorum djndjdjdjd geri gelir derken hiç bulanmadiysa gebelik boyu yine bulanmasi bir belirti olabilir mi acaba
Ara ara oluyor ufak ufak karnımın altına diken batıyor gibi adet sancısı gibiDoğumdan hemen önce bulantı tekrar geri gelir. Doğum çok yakın galiba. Sancı, kasılma falan var mı?
Hiç bilmiyorum ki hasta okurum diye dışarı bile çıkmıyorumHavadan mi oldu ki acaba. Üşütünce falan olur ya hani geçer inşallah canim
Demeyin ya korkuyorum her şey belirti olabilir çıkıyor hepsini de sırayla yaşıyorum djndjdjdjd geri gelir derken hiç bulanmadiysa gebelik boyu yine bulanmasi bir belirti olabilir mi acaba
Ay insan evde hasta oluyo asıl yani havadan değil de kalabalığa girmiyorsan sorun yok. Bazen gelecegi varsa geliyo tabi de salgınlar Prş peşe zatenHiç bilmiyorum ki hasta okurum diye dışarı bile çıkmıyorum
Rabbim kolaylaştırsın süreci inşallah.Ara ara oluyor ufak ufak karnımın altına diken batıyor gibi adet sancısı gibi
Dogum şekliniz ne olursa olsun kendi evinizi, düzeninizi asla bozmayın derim. Gerçekten insan zorlanıyor. Eşiniz de çocuğu ile vakit geçirmek isteyecektir, babamın evine de gelmez diyorsunuz. Ona büyük haksızlık olur. Annenizi ikna etmeye çalışın. Kendi yatağınızda, kendi banyonuz ve tuvaletinizde çok daha rahat edersiniz naçizane tavsiyem. Şimdiden Allah kolaylıkla sağlıkla geçirmenizi sağlasın dogumunuzu.Hanımlar size fikrinizi soracağım siz benim yerimde olsanız napardınız.
Geçenlerde annem bana gelmişti 2 gün kaldı moral olarak iyi değildim o ara eşimle çok anlaşamıyorlar ne eşim lafını esirger nede annem annem herşeye ama herşeye alınıyor maalesef neyse bugün ablalarım aradı beni biz düşündük taşındık sen doğumu yapıp anneme geç orda sana baksın annem senin evinde rahat edemez dediler bi bozuldum çünkü evlerimiz zaten yakın niye bütün düzenimi bırakıp annemde kalayım bir ikincisi eşim 1 hafta izinli olacak onunla niye ayrı kalayım eşim gelmez babamda kalmaz asla çok saçma geldi hayır istemiyorum ben evimde olursam rahat olurum asıl dedim şuan annemin değil benim rahatım önemli dedim Zaten annemde rahat edemicem biliyorum benim babam çok zor bi insandır edep der şey der ne rahat uzanabilirim afedersiniz tuvalete bile rahat gidemem ki babamın evi çok kalabalık ses gürültü patırtı çok oluyor
Bende öyle düşünüyorum kendi evimde rahat ederim ancak amin inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederimmmDogum şekliniz ne olursa olsun kendi evinizi, düzeninizi asla bozmayın derim. Gerçekten insan zorlanıyor. Eşiniz de çocuğu ile vakit geçirmek isteyecektir, babamın evine de gelmez diyorsunuz. Ona büyük haksızlık olur. Annenizi ikna etmeye çalışın. Kendi yatağınızda, kendi banyonuz ve tuvaletinizde çok daha rahat edersiniz naçizane tavsiyem. Şimdiden Allah kolaylıkla sağlıkla geçirmenizi sağlasın dogumunuzu.
Amin Allah razı olsunRabbim kolaylaştırsın süreci inşallah.
biz doğum mu yapıcaz çevremizi mi mutlu edicez bilmiyorum arada kalmaktan tükeniyor insan gerçekten en çok desteğe ihtiyacımız olan dönemdeHanımlar size fikrinizi soracağım siz benim yerimde olsanız napardınız.
Geçenlerde annem bana gelmişti 2 gün kaldı moral olarak iyi değildim o ara eşimle çok anlaşamıyorlar ne eşim lafını esirger nede annem annem herşeye ama herşeye alınıyor maalesef neyse bugün ablalarım aradı beni biz düşündük taşındık sen doğumu yapıp anneme geç orda sana baksın annem senin evinde rahat edemez dediler bi bozuldum çünkü evlerimiz zaten yakın niye bütün düzenimi bırakıp annemde kalayım bir ikincisi eşim 1 hafta izinli olacak onunla niye ayrı kalayım eşim gelmez babamda kalmaz asla çok saçma geldi hayır istemiyorum ben evimde olursam rahat olurum asıl dedim şuan annemin değil benim rahatım önemli dedim Zaten annemde rahat edemicem biliyorum benim babam çok zor bi insandır edep der şey der ne rahat uzanabilirim afedersiniz tuvalete bile rahat gidemem ki babamın evi çok kalabalık ses gürültü patırtı çok oluyor
Canım ben olsam evimde olmak isterdim olurdum da. Esiminde her daim yanımda olmasını isterim ki o da benim yanımda olmak ister sonuçta hem hayat arkadaşım hem de onun da çocuğu oluyor. Annenle esin anlaşamıyor olabilir ama bu dönemde ikisinin de biseyleri alttan alması gerekiyor seni üzmesinler. Bir de tavsiyem ne annen eşini kötülesin ne de esin annen hakkında kötü bisey soylebilsin. Herkesin hatası kusuru vardır belki ama senin bu noktada orta yolu bulman gerekiyor. Yani ben hep öyle yaparım ailem ve eşim arasında. Belki farklı düşünen arkadaşlar olabilir ama bence böyle olması gerekiyor. Eşler ailesiyle esi arasında dengeyi sağlamalı.Hanımlar size fikrinizi soracağım siz benim yerimde olsanız napardınız.
Hiç sorma oturup yeter diye bağırsam rahatlarımbiz doğum mu yapıcaz çevremizi mi mutlu edicez bilmiyorum arada kalmaktan tükeniyor insan gerçekten en çok desteğe ihtiyacımız olan dönemde
Eşim zaten asla annemi kötülemez fırsat vermem ama annem hamile halimle üzüldüğümü bile bile ağır eleştiriyor eşimi ki üzülüyorum öyle deme dememe rağmenCanım ben olsam evimde olmak isterdim olurdum da. Esiminde her daim yanımda olmasını isterim ki o da benim yanımda olmak ister sonuçta hem hayat arkadaşım hem de onun da çocuğu oluyor. Annenle esin anlaşamıyor olabilir ama bu dönemde ikisinin de biseyleri alttan alması gerekiyor seni üzmesinler. Bir de tavsiyem ne annen eşini kötülesin ne de esin annen hakkında kötü bisey soylebilsin. Herkesin hatası kusuru vardır belki ama senin bu noktada orta yolu bulman gerekiyor. Yani ben hep öyle yaparım ailem ve eşim arasında. Belki farklı düşünen arkadaşlar olabilir ama bence böyle olması gerekiyor. Eşler ailesiyle esi arasında dengeyi sağlamalı.
Evleriniz ne güzel yakınmış, eşin ilk hafta evdeyken daha az gelir belki gerçi ilk hafta daha çok ihtiyacın olacak annene ama orta yolu bulmak adına saatleri öyle ayarlarsınız artık. Eşin işe başlayınca da gündüz yanında olur annen, akşam evine gider. Gerçekten çoğu evde bu problemler oluyor demek ki. Bizde de annem gelecek ama eşimden çekiniyor biraz yemek konusunda filan. Eşim yemek konusunda her şeyi beğenmez he anneme gidince tabii yer yemeğini de annem de başkasının evinde yemek yapamam derHanımlar size fikrinizi soracağım siz benim yerimde olsanız napardınız.
Sağlıkla gelsin inşallahMerhaba . Ne güzel doğum yapanlar var hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bende bekliyorum 40+1 içerde pek keyfi yerinde,
gelecek gibi görünmüyor küçük hanım. Çevrem ailem ayakta çok meraklı. Sürecin normal olduğunun farkındayım ama bende onlar yüzünden ister istemez stres yapıyorum Hergün aranıyorum ne zaman doğacak ne zaman . Ay bilmiyorum diyorum siz sorun benimde haberim olsundualarınıza talibim. Daha doğum yapmamış hamiş arkadaşlarımı da Allah kurtarsın inşallah rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?