2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Ayy resmen aynı durumlar biz niye bu halde bide bunları düşünüyoruz gerçekten çok sinir bozucu artık öyle olacK git gel yapacak yada bilmiyorum ilk hafta eşimle halletmeye çalışacağız nasip bakalım benim sadece bildiğim birşey var evimde rahat edeceğim

Senin yakınlık büyük avantaj canım. Bizim öyle değil maalesef. Bir de annem diyor ki kaynanan da kalsın ilk günler. Şair burada diyor ki kalsın yemekleri, bulaşıkları o halletsin ben seninle ve bebekle uğraşırken

Eşim zaten asla annemi kötülemez fırsat vermem ama annem hamile halimle üzüldüğümü bile bile ağır eleştiriyor eşimi ki üzülüyorum öyle deme dememe rağmen
Hmm anladım canım yani annenin olan şeyleri kabullenip akışına bırakması lazım ama tutamıyor sanırım kendini. İnşallah seni cok üzmeden bu süreci atlatirsiniz.

Ayy gercekten neleri düşünüyorlar Kızlar Allah bize saglik güç kuvvet versin kendi işimizi kendimiz görebilelim

Allah kaynanan nasıl biri bilmiyorum ama en son görmek isteyeceğim kişi okur benim için cümbür cemaat bu sefer o kadar kalabalığa ne gerek var zor gerçekten bide uzak olsalar bizimkiler ne derdi bilmiyorum eşini bırak gel derlerdi bana kesin

Biz de kayınvalidemle görüşmüyoruz, onun stresi var. asla görmeye gelmesini bile istemiyoruz umarım çat kapı gelmez

Hmm anladım canım yani annenin olan şeyleri kabullenip akışına bırakması lazım ama tutamıyor sanırım kendini. İnşallah seni cok üzmeden bu süreci atlatirsiniz.
Vallahi beni üzerlerse bende onları üzerim hamilelikte beni üzene cevap verince bile vicdan yapıp tekrar ona üzülüyorum gerçi belki lohusalıkta sabrım taşa bilir

Biz de kayınvalidemle görüşmüyoruz, onun stresi var. asla görmeye gelmesini bile istemiyoruz umarım çat kapı gelmez
Ayyy yok kaynanamı seviyorum, Allah razı olsun her işin ucundan tutar, hep benim tarafımdadır. Psikolojik olarak annemden daha rahat ederim onun yanında belki de şu olaylardan dolayı

Ayyy yok kaynanamı seviyorum, Allah razı olsun her işin ucundan tutar, hep benim tarafımdadır. Psikolojik olarak annemden daha rahat ederim onun yanında belki de şu olaylardan dolayı
O zaman şanslısınız, geldiğinde rahatsız olmayacaksınız en azından

Sürekli ilk torunuyla kıyaslama yapmazsa bi rahatsızlık vermez gibi , süreçte göreceğiz bakalım
Bizimkinin ilk torunu olacak, görüşmüyoruz öğrenince de mesaj attı sadece aramadı bile. tüm tüp bebek sürecimde de bir kere bile sormadı, haklı olmamıza rağmen gurur yapıp gelmedi vs vs.. eşim de istemiyor ben de, umarım duyunca da kalkıp gelmez o yüzden. O süreçte ne olacağı nasıl ruh halinde olacağımızı bilmiyorum insan kendi annesiyle bile anlaşamıyor bu süreçlerde

Eşinin de seninle aynı fikirde olması çok güzel, sizi kolay kolay rahatsız etmez

anneniz yakınmış sabah gelip aksam gitse . gündüz destek olup yemek islerini halletse eşiniz de gece desteklese kimsenin düzeni bozulmadan siz de rahat etmis olursunuz.baska yerde dogum sonrasi zor oluyor. kendi evini kendi düzenini istiyor insan.zaten yeni bir hayat başlıyor daha da zorlaşır gibi.bi de kalabalık ses var demişsiniz sizin bebek uyuyunca uyumaya ihtiyacınız olacak hem iyileşmek hem sut icin gürültü de zor olur .

Aynen birde orası gelen gidende çok olur biliyorum ne dinlene bilirim nede gelene engel olabilirim hastalık getiren olur bir şekilde ayarlanacak ben evimden çıkmak istemiyorum

ben de gorusmuyorum. doğumdan sonra da gelirse oglu ağırlayacak ilgilenecek yatak odamdan çıkmayacağım. şimdilik planım bu .torununu gorsun gitsin yapacak biseyim yok onlar için. diger dogumlarda lohusa halimle hizmet ettim ama hem kendimden gitti. simdi gelecekse de oğluyla halledecekler .

Aynen birde orası gelen gidende çok olur biliyorum ne dinlene bilirim nede gelene engel olabilirim hastalık getiren olur bir şekilde ayarlanacak ben evimden çıkmak istemiyorum
ben de en çok hastalıktan korkuyorum. gecen hafta hastalandım cok agir geçirdim. yeni doganda daha da sıkıntı insALLAH Rabbim korusun bebeklerimizi.

Benim eşim kendi görüşmüyor, gelmesini de istemiyor. Ben bir kere görmeye gelirse oralı olmayacağım yüksek ihtimalle ama sonrasında gelmeye devam etmek isterse izin vereceğimi sanmıyorum umarım o da gelme taraftarı olmaz çünkü neler çektim hiçbirinde yanımda değildi. Ama daha önce ortada çocuk yokken bile “benim torunum değil mi size ne” diye konuşmuştu. Hala öyle düşünmüyordur inşallah

onun torunundan once benim evladım. cok torununu dusunuyosa sadece doğduktan sonra degil tüm hamilelik boyunca da torunuydu. bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz ne arar ne sorarlar sonrasında hazir gelen çocuğa benden cok sahiplenmeye çalışırlar. ilk anneliginse benden tavsiye gelip gitse bile kendinden ödün verme. bunlara yaranilmaz . iyi olalım diye sorun çıkmasın diye cok uğraştım ama ise yaramadı. benim esim benden ayrı gidip geliyor 3 tur. esimin hatri diye diye 10 yıldır hep yanında gittim ama bardak taştı artik asla gormek istemiyorum. simdi niye gelmiyor arada sorunlar olsa da gorusuyoduk diyolarmissorun çıkaran kendileri olmasının disinda bir sorun yok insanlar boyle iste. idare ederken kiymetim yoktu simdi gelsin diyolar saka gibi ama gercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…