Evet ilk hamileliğim 5 yıldır da tedavi görüyorum zaten, o yüzden yediremiyorum belki de kendimeonun torunundan once benim evladım. cok torununu dusunuyosa sadece doğduktan sonra degil tüm hamilelik boyunca da torunuydu. bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz ne arar ne sorarlar sonrasında hazir gelen çocuğa benden cok sahiplenmeye çalışırlar. ilk anneliginse benden tavsiye gelip gitse bile kendinden ödün verme. bunlara yaranilmaz . iyi olalım diye sorun çıkmasın diye cok uğraştım ama ise yaramadı. benim esim benden ayrı gidip geliyor 3 tur. esimin hatri diye diye 10 yıldır hep yanında gittim ama bardak taştı artik asla gormek istemiyorum. simdi niye gelmiyor arada sorunlar olsa da gorusuyoduk diyolarmissorun çıkaran kendileri olmasının disinda bir sorun yok insanlar boyle iste. idare ederken kiymetim yoktu simdi gelsin diyolar saka gibi ama gercek
Bacikolarim çok güzel orta yol tavsiyeleri vermis bence de uygulanabilir, yani sen de haklısın zaten.Hanımlar size fikrinizi soracağım siz benim yerimde olsanız napardınız.
Geçenlerde annem bana gelmişti 2 gün kaldı moral olarak iyi değildim o ara eşimle çok anlaşamıyorlar ne eşim lafını esirger nede annem annem herşeye ama herşeye alınıyor maalesef neyse bugün ablalarım aradı beni biz düşündük taşındık sen doğumu yapıp anneme geç orda sana baksın annem senin evinde rahat edemez dediler bi bozuldum çünkü evlerimiz zaten yakın niye bütün düzenimi bırakıp annemde kalayım bir ikincisi eşim 1 hafta izinli olacak onunla niye ayrı kalayım eşim gelmez babamda kalmaz asla çok saçma geldi hayır istemiyorum ben evimde olursam rahat olurum asıl dedim şuan annemin değil benim rahatım önemli dedim Zaten annemde rahat edemicem biliyorum benim babam çok zor bi insandır edep der şey der ne rahat uzanabilirim afedersiniz tuvalete bile rahat gidemem ki babamın evi çok kalabalık ses gürültü patırtı çok oluyor
Canııım umarım bir şey çıkmaz allahın izniyle bize de haber verKızlar ben dua istiyorum kızım için sizden bebeğimin kalbinde bir problem olabilirmiş sevk edecekler. Sağ el ve sağ ayağında saturasyon farkı var elinden 94 ölçülüyor ayağından 97 böyle bir fark normal değil diyorlar. Elindeki değer sürekli oynuyor.
Ben cybex eezy twist 2 aldım daha kullanmadım yorum yapamıyorumKızlar bebek arabası ne aldınız ben hâlâ almadım yarın gidip mağazalarda inceleyip alıcam ama şu güzel öneririm dedikleriniz varsa onlara da özellikle bakayım diyorum
Öyle olur mu canım sizi görmek isteyenler annenize mi gelecek ayrıca eşiniz çocuğunu eşini görmeyecek mi saçma bi konu olmus siz neden evinizi düzeninizi daha rahat etmeyecek başka bi düzene değiştiresinizHanımlar size fikrinizi soracağım siz benim yerimde olsanız napardınız.
Geçenlerde annem bana gelmişti 2 gün kaldı moral olarak iyi değildim o ara eşimle çok anlaşamıyorlar ne eşim lafını esirger nede annem annem herşeye ama herşeye alınıyor maalesef neyse bugün ablalarım aradı beni biz düşündük taşındık sen doğumu yapıp anneme geç orda sana baksın annem senin evinde rahat edemez dediler bi bozuldum çünkü evlerimiz zaten yakın niye bütün düzenimi bırakıp annemde kalayım bir ikincisi eşim 1 hafta izinli olacak onunla niye ayrı kalayım eşim gelmez babamda kalmaz asla çok saçma geldi hayır istemiyorum ben evimde olursam rahat olurum asıl dedim şuan annemin değil benim rahatım önemli dedim Zaten annemde rahat edemicem biliyorum benim babam çok zor bi insandır edep der şey der ne rahat uzanabilirim afedersiniz tuvalete bile rahat gidemem ki babamın evi çok kalabalık ses gürültü patırtı çok oluyor
Banada aşırı saçma geldiÖyle olur mu canım sizi görmek isteyenler annenize mi gelecek ayrıca eşiniz çocuğunu eşini görmeyecek mi saçma bi konu olmus siz neden evinizi düzeninizi daha rahat etmeyecek başka bi düzene değiştiresiniz
Gerçekten çok ama çok saçma sen bınşarı düşünme yeter ki sen iyi ol nerde iyiysen rahatsan biz sana huzurlu ortam sağlarız diyen yok bizim toplumumuzda lohusa depresyonu bence birazda bu yüzden var çünkü hiç lohusa olamıyor kadınBacikolarim çok güzel orta yol tavsiyeleri vermis bence de uygulanabilir, yani sen de haklısın zaten.
Ama beni rahatsız eden şu ki biz lohusa, ameliyatli, veya dikişli artık ne haldeysek ruhsal sağlık vs hepsini düşünün o haldeyken niye bu orts yolu biz bulmak zorundayız? Niye yok anam kırılmasın yok bacım üzülmesin yok kocam laf etmesin neden ya ben anlamıyorumbizim gönlümüzün yapılması gerekmiyor mu bu dönemde en azından kendimize az da olsa gelene kadar ? Annemiz bile böyle yapiyorsa gelen geçen de acımaz zaten işimiz var yani kimse memnun değil düzenini bozmaktan zaten yardıma geliyonuz aloooooo birilerinin bu aileleri tutup silkelemesi falan şart
Valla ben Cybex aldığıma o kadar memnunum ki bebek arabası akıyor resmen çocukla bir kere markete bir kere de ikeaya gittim aşırı kolay bir bebek arabasıymış yapandan Allah razı olsun dedim.Kızlar bebek arabası ne aldınız ben hâlâ almadım yarın gidip mağazalarda inceleyip alıcam ama şu güzel öneririm dedikleriniz varsa onlara da özellikle bakayım diyorum
Aynen bizimki de bazen öyle ama şimdi 2. Haftası doldu yavaş yavaş gözleri açıp etrafı izlemeye başladı. Uyanmalar sıklaştı. Gak meme guk meme olayını o mızlandıkça ağladıkça tabii ki yapıyorum ama uyuyorsa tövbe haşa bulaşmam 3 saat.Ben de böyle yapıyorum bazen uyanmıyor 3 saat oluyo altını alıp uyandırıyorum o zaman anlıyo açlığını şapşik
Beynim burnumdan akacak yakında ne akıl kaldı ne fikir doğru ya aynıydıCanım bizimkiler aynı gün doğduplanlı sezaryanları da aynıydı ani gelişleri de aynı.
Yok valla ne yanlış anlayayım her öneri benim için bir rahatlama ihtimali. benim doktor en başından beri 3 saat dedi zaten mesela emmesi bitti 1'de ben de 4'e kadar uyandırmıyorum ama benim cimcime 1'de emmesi bitti ise kendisi zaten 2.5'a kadar uyumuyor anca 2.5'da uyuyor o da iyi ihtimalben onu 4'de bi daha kaldırıyorum 3 saat 4'de oluyor diye böyle böyle geçiyor yani
evet cok haklisin normalde aklen boyle yapmaları gerekiyor. zor durumda olan biziz ve lohusa kafasi diye bisey var . ama 2 dogumda da edindiğim tecrübe su ki: esim ve annem benden lohusa oluyor. surekli gerginlik ve kavga çıkıyor.ve o günlerde yapılanlar asla unutulmuyor. bu insanlara ne oluyor anlamıyorum.Bacikolarim çok güzel orta yol tavsiyeleri vermis bence de uygulanabilir, yani sen de haklısın zaten.
Ama beni rahatsız eden şu ki biz lohusa, ameliyatli, veya dikişli artık ne haldeysek ruhsal sağlık vs hepsini düşünün o haldeyken niye bu orts yolu biz bulmak zorundayız? Niye yok anam kırılmasın yok bacım üzülmesin yok kocam laf etmesin neden ya ben anlamıyorumbizim gönlümüzün yapılması gerekmiyor mu bu dönemde en azından kendimize az da olsa gelene kadar ? Annemiz bile böyle yapiyorsa gelen geçen de acımaz zaten işimiz var yani kimse memnun değil düzenini bozmaktan zaten yardıma geliyonuz aloooooo birilerinin bu aileleri tutup silkelemesi falan şart
ladin boyle yapmalarını özlemişim. daha iyi olduğunu hissettim eskisi gibi esprili yazinca. biz de dogum yapalim hayirlisiyla da en az iki hafta geçsin hemenAynen bizimki de bazen öyle ama şimdi 2. Haftası doldu yavaş yavaş gözleri açıp etrafı izlemeye başladı. Uyanmalar sıklaştı. Gak meme guk meme olayını o mızlandıkça ağladıkça tabii ki yapıyorum ama uyuyorsa tövbe haşa bulaşmam 3 saat.kafayı peynir ekmekle yemedim büyük kızımda bebeyi yerine koymazdım kamera full açık izlerdim. Azcık mıkırdansın yavvvrumnm diye yanına koşardım memeler açık şimdi uyansın etsin ağlayıncaya kadar gitmiyorum akıllandım
He valla lohusa hüznünü kovdum evden dehladin boyle yapmalarını özlemişim. daha iyi olduğunu hissettim eskisi gibi esprili yazinca. biz de dogum yapalim hayirlisiyla da en az iki hafta geçsin hemen
işte böyle akıyor sızıyor fışkırıyor ya sürekli göğüs pedi mi kullancaz biz evde ıslak ve kusmuk kokulu geziyorumbide çok şişiyo ağrıyo azcık emme yada sağma olmasın bunlar terbiye oluyormuş öyle diyollar ama ne zaman
akması çok fena toplum içinde bide dışardayken hadi akmasına ped takıyoruz ama şişliği taş gibi olması acı veriyo valla
allah şifa versin. inşalah önemli birşey değildir düşündükleri gibi olmasın.
Ciddi bir durum değildir inşallah canım, dualarımız sizinle
Canım bebeğin için en iyisi en hayırlısı olsun inşallah,daha iyi bir hastanede olması çok daha iyi.en kısa sürede hayırlı haberler alırsın inşallah
Bize de haber ver mutlaka, inşallah hiçbir şey çıkmaz
Veziir yeni görüyorum geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah Büyük bir sorun yoktur da İnşallah çabucak iyileşir minik kuşun
İçinizi ferah tutmaya çalışın tüm dualarımız sizinle
Dualarınız için teşekkür ederim kızlar iyikş varsınızCanııım umarım bir şey çıkmaz allahın izniyle bize de haber ver
Ben cybex eezy twist 2 aldım daha kullanmadım yorum yapamıyorum
Kötü çıkmadığına çok sevindim. Eko da inşallah güzel çıkar ve en kısa sürede kavuşursunuz kucağında eve götürsün inşallah kuzunuDualarınız için teşekkür ederim kızlar iyikş varsınızdün akşam kızımı sevk ettiler. Gittiğimiz hastanede ilk verilen bilgide doktor biraz içimizi rahatlattı. Bize telefonda anlatılandan çok çok iyi durumda bebek dediler. Elinden ve ayağından eş zamanlı ölçüm yapılıyor ve arada fark çıkmıyor burdaki cihazlarda. Verilen antibiyotikleri kestiler o antibiyotikler biz çok ağır hastalarımıza kullanıyoruz dedi doktor. Çocuğuma gereksiz yere çok güçlü antibiyotikler vermiş doktor. Şuan sadece oksijen verdik 20 dk ve değerleri normal dedi. Pazartesi çocuk kardiyoloji görecek eko çekilecek onun sonucunu bekliyoruz. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Doktor bişey çıkacağını düşünmüyorum ama her ihtimal değerlendirmek zorundayız dedi. Şimdi 2 saatte bir süt biriktirip günlük bebeğime götüreceğim inşallah kısa sürede evimize döneriz kızımla
Valla bizimki memede full uyuyor yatağa aldığım an yaygara koparıyorBeynim burnumdan akacak yakında ne akıl kaldı ne fikir doğru ya aynıydıBenim büyük bebe evde olunca annemin de hastalığı eklenince yeni doğanla lohusalık balık hafızalı oldum Sorry babe
Kuzum uyandı altını aldın emzirdin diyelim memede neden uyumuyor? Yani emmesi mi uzun sürüyor memede dalması mı? Sallanmak mı istiyor? Ve uykuya daldığı anı baz al uyandırmak için. Diyelim emmeye başladı 1.00da uyudu 2.00da sen 2yi baz al. 5de uyandır. Emmeye başladığı saati baz alma zaten emerken efor sarfedip süt kafa yapıp uyuması lazım. Daha 2 haftalıksın sen ne halt yemeye uyumuyon la sıpa
Ay maşallah sevindim gereksiz yere abartıp korkutmuşlar. Bununla geçmiş olsun inşallahDualarınız için teşekkür ederim kızlar iyikş varsınızdün akşam kızımı sevk ettiler. Gittiğimiz hastanede ilk verilen bilgide doktor biraz içimizi rahatlattı. Bize telefonda anlatılandan çok çok iyi durumda bebek dediler. Elinden ve ayağından eş zamanlı ölçüm yapılıyor ve arada fark çıkmıyor burdaki cihazlarda. Verilen antibiyotikleri kestiler o antibiyotikler biz çok ağır hastalarımıza kullanıyoruz dedi doktor. Çocuğuma gereksiz yere çok güçlü antibiyotikler vermiş doktor. Şuan sadece oksijen verdik 20 dk ve değerleri normal dedi. Pazartesi çocuk kardiyoloji görecek eko çekilecek onun sonucunu bekliyoruz. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Doktor bişey çıkacağını düşünmüyorum ama her ihtimal değerlendirmek zorundayız dedi. Şimdi 2 saatte bir süt biriktirip günlük bebeğime götüreceğim inşallah kısa sürede evimize döneriz kızımla
Canım senin bebe daha 2 haftalık kolik değildir bence. Gazsa da ılık su doldur kovaya sok içine oda sıcak olsun ama. bak bi bakalım rahatlayacak mı? Bence memede full kucakta uyku istiyorsa gazdan değil senin sıcaklığını kokunu hissetmek istediği içindir. Yatağına koyarken nasıl koyuyorsun? Şışşşş diye pışpışlayarak mı? Eğer öyleyse beyaz gürültü istiyordur. Sen pışpışı kestiğin anda uyanıyorsa eğer öyledir. Beyaz gürültü aletleri oyuncakları vs var. Al bi tane uyku arkadaşı beyaz gürültü yapan koy başına inş işe yarar. Vur kafayı uyuValla bizimki memede full uyuyor yatağa aldığım an yaygara koparıyorbiraz gazı da var sanırım. tüm gece mememde uyur da biz yere mi düşeriz naparız emin değilim hiç ondan her yatağa yatırdığımda bi en az 1 saat pış pışlamam da lazım
Ama ben de böylemişim 3 sene hiç uyumamışım annem gazdır ilk 40 gündür diye diye 3 yıl etmiş
insALLAH canim dun tansiyon 17/9 u gorunce bir bugun doğuruyorum dedim ama dustu sukurHe valla lohusa hüznünü kovdum evden dehay ben depresyona girince kendimden tiksiniyorum o kadar karamsarlık benim bünyeye fazla ay doğurun bacım katılın aramıza inşallah sağlıkla
bazi değerlendirme videolarında gordum pişman olduklarını yazmışlar. ben metal sıkı kapaklı bir cop kovası aldimm .koku çıkmıyor. 5 te bir fiyat falandır.Kızlar korbell çöp kovasından kullananınız var mı olmazsa olmaz bişey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?