2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Evet ilk hamileliğim 5 yıldır da tedavi görüyorum zaten, o yüzden yediremiyorum belki de kendime dediğin gibi ödün vermeye gelmiyor. İdare eden kimse de yaranamıyor, başından beri ters olsaydık baş üstünde taşınırdık yüksek ihtimalle

Bacikolarim çok güzel orta yol tavsiyeleri vermis bence de uygulanabilir, yani sen de haklısın zaten.

Ama beni rahatsız eden şu ki biz lohusa, ameliyatli, veya dikişli artık ne haldeysek ruhsal sağlık vs hepsini düşünün o haldeyken niye bu orts yolu biz bulmak zorundayız? Niye yok anam kırılmasın yok bacım üzülmesin yok kocam laf etmesin neden ya ben anlamıyorum bizim gönlümüzün yapılması gerekmiyor mu bu dönemde en azından kendimize az da olsa gelene kadar ? Annemiz bile böyle yapiyorsa gelen geçen de acımaz zaten işimiz var yani kimse memnun değil düzenini bozmaktan zaten yardıma geliyonuz aloooooo birilerinin bu aileleri tutup silkelemesi falan şart

Canııım umarım bir şey çıkmaz allahın izniyle bize de haber ver
Kızlar bebek arabası ne aldınız ben hâlâ almadım yarın gidip mağazalarda inceleyip alıcam ama şu güzel öneririm dedikleriniz varsa onlara da özellikle bakayım diyorum
Ben cybex eezy twist 2 aldım daha kullanmadım yorum yapamıyorum

Öyle olur mu canım sizi görmek isteyenler annenize mi gelecek ayrıca eşiniz çocuğunu eşini görmeyecek mi saçma bi konu olmus siz neden evinizi düzeninizi daha rahat etmeyecek başka bi düzene değiştiresiniz

Gerçekten çok ama çok saçma sen bınşarı düşünme yeter ki sen iyi ol nerde iyiysen rahatsan biz sana huzurlu ortam sağlarız diyen yok bizim toplumumuzda lohusa depresyonu bence birazda bu yüzden var çünkü hiç lohusa olamıyor kadın

Kızlar bebek arabası ne aldınız ben hâlâ almadım yarın gidip mağazalarda inceleyip alıcam ama şu güzel öneririm dedikleriniz varsa onlara da özellikle bakayım diyorum
Valla ben Cybex aldığıma o kadar memnunum ki bebek arabası akıyor resmen çocukla bir kere markete bir kere de ikeaya gittim aşırı kolay bir bebek arabasıymış yapandan Allah razı olsun dedim.

Ben de böyle yapıyorum bazen uyanmıyor 3 saat oluyo altını alıp uyandırıyorum o zaman anlıyo açlığını şapşik
Aynen bizimki de bazen öyle ama şimdi 2. Haftası doldu yavaş yavaş gözleri açıp etrafı izlemeye başladı. Uyanmalar sıklaştı. Gak meme guk meme olayını o mızlandıkça ağladıkça tabii ki yapıyorum ama uyuyorsa tövbe haşa bulaşmam 3 saat. kafayı peynir ekmekle yemedim büyük kızımda bebeyi yerine koymazdım kamera full açık izlerdim. Azcık mıkırdansın yavvvrumnm diye yanına koşardım memeler açık şimdi uyansın etsin ağlayıncaya kadar gitmiyorum akıllandım

Beynim burnumdan akacak yakında ne akıl kaldı ne fikir doğru ya aynıydı Benim büyük bebe evde olunca annemin de hastalığı eklenince yeni doğanla lohusalık balık hafızalı oldum Sorry babe

Kuzum uyandı altını aldın emzirdin diyelim memede neden uyumuyor? Yani emmesi mi uzun sürüyor memede dalması mı? Sallanmak mı istiyor? Ve uykuya daldığı anı baz al uyandırmak için. Diyelim emmeye başladı 1.00da uyudu 2.00da sen 2yi baz al. 5de uyandır. Emmeye başladığı saati baz alma zaten emerken efor sarfedip süt kafa yapıp uyuması lazım. Daha 2 haftalıksın sen ne halt yemeye uyumuyon la sıpa

evet cok haklisin normalde aklen boyle yapmaları gerekiyor. zor durumda olan biziz ve lohusa kafasi diye bisey var . ama 2 dogumda da edindiğim tecrübe su ki: esim ve annem benden lohusa oluyor. surekli gerginlik ve kavga çıkıyor.ve o günlerde yapılanlar asla unutulmuyor. bu insanlara ne oluyor anlamıyorum.

ladin boyle yapmalarını özlemişim. daha iyi olduğunu hissettim eskisi gibi esprili yazinca. biz de dogum yapalim hayirlisiyla da en az iki hafta geçsin hemen

ladin boyle yapmalarını özlemişim. daha iyi olduğunu hissettim eskisi gibi esprili yazinca. biz de dogum yapalim hayirlisiyla da en az iki hafta geçsin hemen
He valla lohusa hüznünü kovdum evden deh ay ben depresyona girince kendimden tiksiniyorum o kadar karamsarlık benim bünyeye fazla ay doğurun bacım katılın aramıza inşallah sağlıkla

Ciddi bir durum değildir inşallah canım, dualarımız sizinle

Canım bebeğin için en iyisi en hayırlısı olsun inşallah,daha iyi bir hastanede olması çok daha iyi.en kısa sürede hayırlı haberler alırsın inşallah

Bize de haber ver mutlaka, inşallah hiçbir şey çıkmaz

Veziir yeni görüyorum geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah Büyük bir sorun yoktur da İnşallah çabucak iyileşir minik kuşun

İçinizi ferah tutmaya çalışın tüm dualarımız sizinle

Canııım umarım bir şey çıkmaz allahın izniyle bize de haber ver

Ben cybex eezy twist 2 aldım daha kullanmadım yorum yapamıyorum
Dualarınız için teşekkür ederim kızlar iyikş varsınızdün akşam kızımı sevk ettiler. Gittiğimiz hastanede ilk verilen bilgide doktor biraz içimizi rahatlattı. Bize telefonda anlatılandan çok çok iyi durumda bebek dediler. Elinden ve ayağından eş zamanlı ölçüm yapılıyor ve arada fark çıkmıyor burdaki cihazlarda. Verilen antibiyotikleri kestiler o antibiyotikler biz çok ağır hastalarımıza kullanıyoruz dedi doktor. Çocuğuma gereksiz yere çok güçlü antibiyotikler vermiş doktor. Şuan sadece oksijen verdik 20 dk ve değerleri normal dedi. Pazartesi çocuk kardiyoloji görecek eko çekilecek onun sonucunu bekliyoruz. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Doktor bişey çıkacağını düşünmüyorum ama her ihtimal değerlendirmek zorundayız dedi. Şimdi 2 saatte bir süt biriktirip günlük bebeğime götüreceğim inşallah kısa sürede evimize döneriz kızımla

Kötü çıkmadığına çok sevindim. Eko da inşallah güzel çıkar ve en kısa sürede kavuşursunuz kucağında eve götürsün inşallah kuzunu

Valla bizimki memede full uyuyor yatağa aldığım an yaygara koparıyor biraz gazı da var sanırım. tüm gece mememde uyur da biz yere mi düşeriz naparız emin değilim hiç ondan her yatağa yatırdığımda bi en az 1 saat pış pışlamam da lazım
Ama ben de böylemişim 3 sene hiç uyumamışım annem gazdır ilk 40 gündür diye diye 3 yıl etmiş

Ay maşallah sevindim gereksiz yere abartıp korkutmuşlar. Bununla geçmiş olsun inşallah

Canım senin bebe daha 2 haftalık kolik değildir bence. Gazsa da ılık su doldur kovaya sok içine oda sıcak olsun ama. bak bi bakalım rahatlayacak mı? Bence memede full kucakta uyku istiyorsa gazdan değil senin sıcaklığını kokunu hissetmek istediği içindir. Yatağına koyarken nasıl koyuyorsun? Şışşşş diye pışpışlayarak mı? Eğer öyleyse beyaz gürültü istiyordur. Sen pışpışı kestiğin anda uyanıyorsa eğer öyledir. Beyaz gürültü aletleri oyuncakları vs var. Al bi tane uyku arkadaşı beyaz gürültü yapan koy başına inş işe yarar. Vur kafayı uyu hanfendi nazlı çıktı görüyor mu

He valla lohusa hüznünü kovdum evden deh ay ben depresyona girince kendimden tiksiniyorum o kadar karamsarlık benim bünyeye fazla ay doğurun bacım katılın aramıza inşallah sağlıkla
insALLAH canim dun tansiyon 17/9 u gorunce bir bugun doğuruyorum dedim ama dustu sukur doktor 20 şubata c/s randevusu yazdi ama o gunu beklemez gibi dua et bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…