2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Kızlar korbell çöp kovasından kullananınız var mı olmazsa olmaz bişey mi
Ay yok ben ilk gebeliğimde herseyi aldığım için onuda aldım tabiki,asla elzem bişey değil yani bide biz taşındık o sırada zedelendi koku sızdırmaya başladı leş gibi attım.ha çocuğun altını değiştirince odadan cıkmayayım hemen atıyım surda dersen al

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Kızlar doktorlarınız bebelere d vit, probiyotik gaz için, çinko falan verdi mi

Tabi aldık evde klasik mozart for babyler vivaldiler eksik değil sanırım koliklik değik ama benim beslenmemle alakalı çok etkileniyor, ilk bebek çözücez inşallah ama iki şeyi çok seviyor mememi sakız yapmak ve kucakta uyumak. Ama şükür akşam bir şekilde uyudu en azından 5'e kadar 3 gün sonunda sinir sistemim düzeldi. Ayrıca ladin iyi ki geri döndün hem enerjim hem bilgilerin burası sensiz çok eksikti

Ben memnunum hiç koku çıkarmıyor, ilerde de Tuvalate kullanırım diyorum ama elzem mi hayır. Ama benim eşim dışarı çıkmalı işlerde tembel başka çöp alsaydık kesin sürekli kokardı ondan bizi kurtardı ama sizin eşiniz çöpü atayım falan bu konularda pratik ise almaya gerek yok
Kızlar doktorlarınız bebelere d vit, probiyotik gaz için, çinko falan verdi mi
Baa d vit ve probiyotik birlikte verdi bir de ayrıca benim kızım gaz belirtisi gösterdiği için ayrıca bir gaz damlası verdi sürekli kullanmak gerekmeyen

Bize de d vit verdi probiyotik verdi mideleri genişledikçe gaz yapar dedi probiyotik gaza da iyi gelir dedi çinko başladık eğer gaz yaparsa keselim dedi bakalım

Evet ben ilk kızımda da bunda da kullanıyorum en büyük boyunu kullandım kızımda bunda yanlışlıkla küçük almışım hatta gidip tekrar büyük boyunu alacağım. Koku yapmayan en işe yarar şey bence. Ben orijinal çöp poşetlerinden almıyorum temudan muadilini söylüyorum o da iş görüyor.

Mozart vivaldi drğil kız onu bana dinletsen ben bile afakan geçiririm şışşşş pışşş diye ses yapan oyuncaklar falan var ya beyaz gürültü onlardan al geri döndüm şükür ki vallahi şişmiştim patlamak üzereydim allahtan anam accik iyileşti de rahatladım

Hanımlar, dün akşamdan beri kizim her süt içişinden sonra kusuyor. Bazen böyle ağız dolusu fışkırmalı oluyor. Normalde ağızda yanakta sütü tutuyor içmiyor. Ben de az evvel ne kadar icecegini kestiremiyor diye düşünüp kendi memeyi bırakmadan ben biraktirdim ama ona bile kustu. 4 kez falan oldu. Bir de sabah çok fena kaka yaptı. Sırtından kaka temizledim çok afedersiniz. Dün dus aldırdık, acaba üşüttü mü diyorum, başına gelen var mi özellikle kusma olayı?

insALLAH canim dun tansiyon 17/9 u gorunce bir bugun doğuruyorum dedim ama dustu sukur doktor 20 şubata c/s randevusu yazdi ama o gunu beklemez gibi dua et bize
Benimde tansiyonum yükseliyor 14 10 u geçince doğuma alırız diyor doktor sizinki nasıl bekletiyor 20 Şubat çok geç değil mi 37. haftayı görünce doğuma alacak beni 1 haftam kaldı

Hanımlar, dün akşamdan beri kizim her süt içişinden sonra kusuyor. Bazen böyle ağız dolusu fışkırmalı oluyor. Normalde ağızda yanakta sütü tutuyor içmiyor. Ben de az evvel ne kadar icecegini kestiremiyor diye düşünüp kendi memeyi bırakmadan ben biraktirdim ama ona bile kustu. 4 kez falan oldu. Bir de sabah çok fena kaka yaptı. Sırtından kaka temizledim çok afedersiniz. Dün dus aldırdık, acaba üşüttü mü diyorum, başına gelen var mi özellikle kusma olayı?

Midesini üşütmüş olabilir canım sıcak tutun,bebeğin reflüde olabilir ki benim oğlumda uzun süre sürdü maalesef.reflü yatağın yoksa kafasını biraz yükselt mutlaka ama doktorunuza da sor ilk zamanlar panik oluyor insan

Reflü yatağı var aslında. Bir de şimdiye kadar hiç kusmamisti. Dün banyo yapti ardından kafadan dolayı temizlerken de biraz çıplak kaldı ust uste olunca acaba üşüttü mü dedim. Bugün kontrol edeceğim, devam ederse kusma o zaman doktora soracağım. Sürekli izliyorum zaten. Hani kusarken de yanındayım, ilk bebek olunca deneyimsiz oluyor insan, panik oluyor haklısınız.

Çok güzeller ya. Ne zaman beraber uyumaya başlarlar. Çok tatlıs , çok şirin
2 yaş öncesi beşiğine konulmaz bunlar 2 yaşa kadar ani bebek ölümü tehlikesinden ötürü beşiğine hiç bir şey konulmaz. Beşiğinin dışında tutmak lazım 2 yaşa kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…