Yıkadığın su ağzına kaçtıysa su rahatsız etmiştir. O yüzden bugünü baz alma reflü hemen diye. Zaten yenidoğana fizyolojik reflü oluyor. Reflü yatağında yatırıyorsan bi kaç gün gözlemle. Doktoruna da miktarı gerekirse fotoyla göster. Köpüklü mü kusması yoksa sütün fazlasını mı atıyor fışkırır tarzda mı yeşilimsi mi kaka. Süt alerjisi mi diye bunları baz alıyorlar. Sana diyet yaptırıyorlar vs. O yüzden emin olmak için kusmuk miktarını köpüklü olup olmadığını ve kaka rengini miktarını anlaşılması için fotolaman lazım.Reflü yatağı var aslında. Bir de şimdiye kadar hiç kusmamisti. Dün banyo yapti ardından kafadan dolayı temizlerken de biraz çıplak kaldı ust uste olunca acaba üşüttü mü dedim. Bugün kontrol edeceğim, devam ederse kusma o zaman doktora soracağım. Sürekli izliyorum zaten. Hani kusarken de yanındayım, ilk bebek olunca deneyimsiz oluyor insan, panik oluyor haklısınız.
Bir kez fışkırır tarzda oldu. Kakasi sarı renkte hiç değişmedi. Bana göre ağzında tutup sonra birden yuttuğu sütü atıyor da olabilir çünkü bazen ben kaldırınca o sut ağzından çıkıyor ve var biraz. Ama tabi dün üşütmüş ya da dediğiniz gibi ağzına su kaçmış da olabilir. Mesela az evvel süt verdim gazını çıkartıp yatağına yatırdım kusmadı henüz. Biraz daha devam ederse doktora yazacağımYıkadığın su ağzına kaçtıysa su rahatsız etmiştir. O yüzden bugünü baz alma reflü hemen diye. Zaten yenidoğana fizyolojik reflü oluyor. Reflü yatağında yatırıyorsan bi kaç gün gözlemle. Doktoruna da miktarı gerekirse fotoyla göster. Köpüklü mü kusması yoksa sütün fazlasını mı atıyor fışkırır tarzda mı yeşilimsi mi kaka. Süt alerjisi mi diye bunları baz alıyorlar. Sana diyet yaptırıyorlar vs. O yüzden emin olmak için kusmuk miktarını köpüklü olup olmadığını ve kaka rengini miktarını anlaşılması için fotolaman lazım.
dusmese beni de alacak ama cok sukur düşüyor. bir aksilik olmazsa 38+4 de planladı doğumu.sizin surekli yüksek mi? ilac kullaniyor musunuz?Benimde tansiyonum yükseliyor 14 10 u geçince doğuma alırız diyor doktor sizinki nasıl bekletiyor 20 Şubat çok geç değil mi 37. haftayı görünce doğuma alacak beni 1 haftam kaldı
Uyku tulumu ile uyutuyorum benKızlar selamlar, bebişleri nasıl uyutuyorsunuz ? Üzerine ne giydiriyorsunuz bir şey örtüyor musunuz?
benimde 14 ve 15 i gördü adalat crono 30 luk kullanıyorum sabah akşam 1 aydır ilaca rağmen yine de yükseliyor arada migrenimde var 37+4 de olacak benimde inşallahdusmese beni de alacak ama cok sukur düşüyor. bir aksilik olmazsa 38+4 de planladı doğumu.sizin surekli yüksek mi? ilac kullaniyor musunuz?
normalde 12 13 civarı sürekli yüksek değil aslındabenimde 14 ve 15 i gördü adalat crono 30 luk kullanıyorum sabah akşam 1 aydır ilaca rağmen yine de yükseliyor arada migrenimde var 37+4 de olacak benimde inşallah
Hangisi link atabilir misin?Uyku tulumu ile uyutuyorum ben
sizin ilaca rağmen yukseldigi icin alacak buyuk ihtimal. ben suan tansiyon ilacı kullanmiyorum. stres ve can sıkıntısına bağlı yükseliyor. onun icin de evde bulunsun diye nidicard ve alfamet verdi. dusmezse bir tane nidicard ic hemen hastaneye gel dedi. preeklampsi olur diye sanirim. ben surekli tahlil de veriyorum. 10. haftadan beri tansiyon oynuyor ama düzenli yukselmiyor. 37 yi gecince korkmayın insALLAH. ben baska sıkıntılardan dolayı da surekli erken doğum riski yasadik bugüne sukur.benimde 14 ve 15 i gördü adalat crono 30 luk kullanıyorum sabah akşam 1 aydır ilaca rağmen yine de yükseliyor arada migrenimde var 37+4 de olacak benimde inşallah
Canım benim hastanede katta sebil vardı hem sıcak hem de soğuk su için o işimi çözdü belki senin de olabilir sor istersen hastaneyeKızlar bisey sorucam hastaneye su ısıtıcı götürdünüz mü çocuğa mama vermek durumunda olursak ve kahve filan içmek için lazım oluyor mu
Tamam canım tesekkur ederimCanım benim hastanede katta sebil vardı hem sıcak hem de soğuk su için o işimi çözdü belki senin de olabilir sor istersen hastaneye
ben elektrikli cezve koydum. sık sık kahve içmek için. bir de refakatçi rahat rahat biseyler icsin diye. devlette dogum yapacağım orda yok. ama ozelde yapacaksaniz oluyor diye biliyorum.Kızlar bisey sorucam hastaneye su ısıtıcı götürdünüz mü çocuğa mama vermek durumunda olursak ve kahve filan içmek için lazım oluyor mu
Teşekkür ederim bende üniversite hastanesinde doğum yapacağım orda da olmaz heralde en iyisi bende alıp koyayim.ben elektrikli cezve koydum. sık sık kahve içmek için. bir de refakatçi rahat rahat biseyler icsin diye. devlette dogum yapacağım orda yok. ama ozelde yapacaksaniz oluyor diye biliyorum.
kızlar bebekleriniz bi haftalıkken kaç cc besleniyordu allah aşkına ya. yoğun bakımda yatıyoruz çocuk 9 günlük oldu illa üç saatte bi 80 ml alsın diyolar rahatsız oluyo yavrum ya 50 den sonrasını zorla yiyo resmen
Sarılık yada düşük doğum kiloso falanmı var neden ısrar ediliyor acaba yoksa bana çok geldi bir hafta bebek içinkızlar bebekleriniz bi haftalıkken kaç cc besleniyordu allah aşkına ya. yoğun bakımda yatıyoruz çocuk 9 günlük oldu illa üç saatte bi 80 ml alsın diyolar rahatsız oluyo yavrum ya 50 den sonrasını zorla yiyo resmen
Bunu verdi doktorum sabah akşam sür dedi bir hafta geçince başladım ama tabi bebekle düzenli kullanılmıyo aklıma gelmiyor bileHangi kremi verdi acaba ?
Kesinlikle ya cok dengesiz oldum ben :) az avvel memeyi veremedim diye kız sinirlendi o sinirlendi diye kendimi kötü hissedip ben de sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?