2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Bunu verdi doktorum sabah akşam sür dedi bir hafta geçince başladım ama tabi bebekle düzenli kullanılmıyo aklıma gelmiyor bile
Bende sarı kantaron yağı aldım, yaralara çok iyi geliyormuş iz kalmaması için inşallah işe yarar

80 çok fazla bence. Kiraz kadar midesi var.
çocuk bitiremiyor ki yazık kıvrana kıvrana yiyo
Sarılık yada düşük doğum kiloso falanmı var neden ısrar ediliyor acaba yoksa bana çok geldi bir hafta bebek için
sarılık var doğum kilosu aksine fazla. ama 40-50 ile beslenirken birden 80 e zorlamak garip geldi bana çocuğa da fazla geliyor zaten

Bende sarı kantaron yağı aldım, yaralara çok iyi geliyormuş iz kalmaması için inşallah işe yarar
Evde var aslında benimde aklıma geldi ama bilemedim doktoruma sormadığım için bebişin poposuna sürüyorım pişik olmasın diye bende.Evde sudocream mustela bepanthol bisürü şey var ama babaannesi kantoron hazırlamış organik

Sezaryen yarasına da sürülüyor bildiğin kadarıyla yine sormakta fayda var da bide organik daha ne olsun

Evelynn nasilsiniz? ameliyat olacağım demistin ama ne zaman olduğunu kaçırdım sanırım. oldun mu? iyi misin? bebis nasil?
Umarım herkes iyidir Bende biraz önce grup cok sessizleşti diye düşünmüştüm. Doğum yapan arkadaşlar varsa iyi olduklarının haberlerini versinler toparlaninca. Bebislerini kucaklayanlar da yine arada uğrayın buralara

Benimde tansiyonum yükseliyor 14 10 u geçince doğuma alırız diyor doktor sizinki nasıl bekletiyor 20 Şubat çok geç değil mi 37. haftayı görünce doğuma alacak beni 1 haftam kaldı
Benim de hastanede yüksek çıkıyor çoğunlukla. Haftada 2 defa tansiyon ve idrar tahlili ile kontrol ediyor dr.
Sezaryene mi almak istiyor sizi?

30 ml yeterli dedi doktorumuz iki saatte bir bize

Ay buna bayıldım
Keşke dilini anlasak cidden
Son haftamız çok zor geçiyor. Gaz sancıları. Acıkma atakları. Sürekli emmek istemek Memede uyumak kucakta uyumak ağlamak çığlık atmak herşey var beslenme aralarını 3 saati geçirmemeye çalışıyorum ama öyle aç ve krize girmiş gibi oluyorki ne altını açmama izin veriyor ne kıyafet giydirmemi bekliyor. Sanki aç kalmış günlerce acaba sütüm doyurmuyormu diyecem ama ozmn kg almazdı. Ay çok uykusuz ve bitik haldeyim az önce uyuyoken uyudum bende sıçrayıp uyandım kucağımda yorgan içinde bebek arıyorum. Adam beşikte halbuki ellerim kollarım uyuşuyor. Ama çok seviyorum merkezzz

Kızlar merhaba ben de bebeklerimizi kucagıma aldım cok şükür, dün aksam tavurcu olduk. ama benim gaz problemim hala devam ediyor sezeryan oldum ama hastanede bebeklerden dolayı istenilen sıklıkla yürüyemedim, doktor dun cıkmadan lavman falan yaptırdı , büyük tuvaletimi yaptım ama gaz geme gelmedi , cok fena durumdayım, gazdan dolayı sürekli agrım ve şişliğim var ve acil öneri ve duanıza ihtiyacım var

Kabız olmamamiz lazim bizim de onu nasıl cozcez bilmiyorum skxnjsnxjjdkd
Yeni doğum yaptım, eğer direk doğuma girmiyor öncesinde açılma olana kadar hastanede olacaksanız lavman yapıp bağırsakları boşaltıyorlar . Ben 3cm açıklıkla gittim yatış verildi 10cm açılma olana kadar yeme içme yasaktı ki canınız istemiyor . Suyla dudak ıslatıyorsunuz sadece. Belki hastaneden hastaneye farkeder bilmiyorum ama ben sancı olunca kasılmadan olsa gerek yediklerimi çıkarmıştım , sonrasında canım da yemek istemiyordu zaten. Doğumdan iki saat sonra yedim ama gücüm yerindeydi , bebek doğunca her şey unutuluyır

Ayy masallah canım gözün aydın sana da geçmiş olsun. İyi olmanıza çok sevindim Sağlıkla mutlulukla buyusunler
Gaz konusunda pek bir bilgim yok ama yürüyüş yapıyor musun bir de kayisi hoşafı ye belki bunların faydası olur.

Canımsın çok teşekkür ederim âmin hepimizin bebekleri mutlulukla büyüsünler inşallah, yürüyüş bebeklerden dolayı çok yapamadım hastanede sanırım ondan oldu

canim gozunuz aydinsağlıklı mutlu huzurlu bol sütlü günleriniz olsun inşALLAH kimyon cayi demleyip içebilirsiniz. tane kimyon kaynak suda bekletip ic korkma hiçbir zararı yok. sütten bebeklere de gecer onlarda da gaz olmaz inşALLAH ilerleyen süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…