Bende sarı kantaron yağı aldım, yaralara çok iyi geliyormuş iz kalmaması içinBunu verdi doktorum sabah akşam sür dedi bir hafta geçince başladım ama tabi bebekle düzenli kullanılmıyo aklıma gelmiyor bile
çocuk bitiremiyor ki yazık kıvrana kıvrana yiyo80 çok fazla bence. Kiraz kadar midesi var.
sarılık var doğum kilosu aksine fazla. ama 40-50 ile beslenirken birden 80 e zorlamak garip geldi bana çocuğa da fazla geliyor zatenSarılık yada düşük doğum kiloso falanmı var neden ısrar ediliyor acaba yoksa bana çok geldi bir hafta bebek için
Evde var aslında benimde aklıma geldi ama bilemedim doktoruma sormadığım için bebişin poposuna sürüyorım pişik olmasın diye bende.Evde sudocream mustela bepanthol bisürü şey var ama babaannesi kantoron hazırlamış organikBende sarı kantaron yağı aldım, yaralara çok iyi geliyormuş iz kalmaması içininşallah işe yarar
Sezaryen yarasına da sürülüyor bildiğin kadarıyla yine sormakta fayda var daEvde var aslında benimde aklıma geldi ama bilemedim doktoruma sormadığım için bebişin poposuna sürüyorım pişik olmasın diye bende.Evde sudocream mustela bepanthol bisürü şey var ama babaannesi kantoron hazırlamış organik
Umarım herkes iyidirEvelynn nasilsiniz? ameliyat olacağım demistin ama ne zaman olduğunu kaçırdım sanırım. oldun mu? iyi misin? bebis nasil?
Benim de hastanede yüksek çıkıyor çoğunlukla. Haftada 2 defa tansiyon ve idrar tahlili ile kontrol ediyor dr.Benimde tansiyonum yükseliyor 14 10 u geçince doğuma alırız diyor doktor sizinki nasıl bekletiyor 20 Şubat çok geç değil mi 37. haftayı görünce doğuma alacak beni 1 haftam kaldı
Tabi ekliyorum ama eğer bebek kundak sevmezse normal olanlarda var bu markadaHangisi link atabilir misin?
Mamayı hemşireler götürüyor bildiğim kadarıylaKızlar bisey sorucam hastaneye su ısıtıcı götürdünüz mü çocuğa mama vermek durumunda olursak ve kahve filan içmek için lazım oluyor mu
30 ml yeterli dedi doktorumuz iki saatte bir bizekızlar bebekleriniz bi haftalıkken kaç cc besleniyordu allah aşkına ya. yoğun bakımda yatıyoruz çocuk 9 günlük oldu illa üç saatte bi 80 ml alsın diyolar rahatsız oluyo yavrum ya 50 den sonrasını zorla yiyo resmen
Keşke dilini anlasak cidden
Ay buna bayıldım
Yeni doğum yaptım, eğer direk doğuma girmiyor öncesinde açılma olana kadar hastanede olacaksanız lavman yapıp bağırsakları boşaltıyorlar . Ben 3cm açıklıkla gittim yatış verildi 10cm açılma olana kadar yeme içme yasaktı ki canınız istemiyor . Suyla dudak ıslatıyorsunuz sadece. Belki hastaneden hastaneye farkeder bilmiyorum ama ben sancı olunca kasılmadan olsa gerek yediklerimi çıkarmıştım , sonrasında canım da yemek istemiyordu zaten. Doğumdan iki saat sonra yedim ama gücüm yerindeydi , bebek doğunca her şey unutuluyırKabız olmamamiz lazim bizim de onu nasıl cozcez bilmiyorum skxnjsnxjjdkd
Ayy masallah canım gözün aydın sana da geçmiş olsun. İyi olmanıza çok sevindimKızlar merhaba ben de bebeklerimizi kucagıma aldım cok şükür, dün aksam tavurcu olduk.ama benim gaz problemim hala devam ediyor sezeryan oldum ama hastanede bebeklerden dolayı istenilen sıklıkla yürüyemedim, doktor dun cıkmadan lavman falan yaptırdı , büyük tuvaletimi yaptım ama gaz geme gelmedi , cok fena durumdayım, gazdan dolayı sürekli agrım ve şişliğim var ve acil öneri ve duanıza ihtiyacım var
Canımsın çok teşekkür ederim âmin hepimizin bebekleri mutlulukla büyüsünler inşallahAyy masallah canım gözün aydın sana da geçmiş olsun. İyi olmanıza çok sevindimSağlıkla mutlulukla buyusunler
Gaz konusunda pek bir bilgim yok ama yürüyüş yapıyor musun bir de kayisi hoşafı ye belki bunların faydası olur.
canim gozunuz aydinKızlar merhaba ben de bebeklerimizi kucagıma aldım cok şükür, dün aksam tavurcu olduk.ama benim gaz problemim hala devam ediyor sezeryan oldum ama hastanede bebeklerden dolayı istenilen sıklıkla yürüyemedim, doktor dun cıkmadan lavman falan yaptırdı , büyük tuvaletimi yaptım ama gaz geme gelmedi , cok fena durumdayım, gazdan dolayı sürekli agrım ve şişliğim var ve acil öneri ve duanıza ihtiyacım var
Kaçıncı haftadasin inşallah vaktinde sağlıkla dogsunlar. Ben 38+3 te sezaryen olucam bu hafta çarşamba günüDoğurmayan bi ben kaldım gibi hissediyorum. Ve halen hiç doğuracak gibi değilim....
yalnız değilsin ben de burdayimDoğurmayan bi ben kaldım gibi hissediyorum. Ve halen hiç doğuracak gibi değilim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?