- 4 Eylül 2018
- 1.865
- 3.462
- 133
- 37
az kalmış sizin de insALLAH sağlıkla kavusunKaçıncı haftadasin inşallah vaktinde sağlıkla dogsunlar. Ben 38+3 te sezaryen olucam bu hafta çarşamba günü
Sayılı kaldık ama birer birer elenicez yakındayalnız değilsin ben de burdayim
Aminn inşallah hepimiz bebislerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalimaz kalmış sizin de insALLAH sağlıkla kavusun
hayirlisiyla insALLAH. benim de hersey yolunda giderse bu perşembe degil önümüzdeki perşembe dogum planlandı. hissiyat mi bilmiyorum ama o kadsr bekleyemeyecegiz gibi tansiyonum yükseliyor düşüyor. yine de en sağlıklı en hayirli sekilde olsun insALLAH hepimizinki.Sayılı kaldık ama birer birer elenicez yakında
İnşallah o zamana kadar bekler kuzucuk ama en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin tabi. Son zamanlar aman dikkat edin kendinize.hayirlisiyla insALLAH. benim de hersey yolunda giderse bu perşembe degil önümüzdeki perşembe dogum planlandı. hissiyat mi bilmiyorum ama o kadsr bekleyemeyecegiz gibi tansiyonum yükseliyor düşüyor. yine de en sağlıklı en hayirli sekilde olsun insALLAH hepimizinki.
Tabi sezaryen olacak benim 35 yaş üstü tansiyon tüp bebek hepsi riskli gebelik faktörü oluyormuşBenim de hastanede yüksek çıkıyor çoğunlukla. Haftada 2 defa tansiyon ve idrar tahlili ile kontrol ediyor dr.
Sezaryene mi almak istiyor sizi?
37+5 oldum. Normal bekliyorum ben o yüzden ucu açık bir süreç. Hiç belirtim de yok. Hamileliği zaten hiç hamile gibi geçirmedim. Şimdi doğuma dair de bir belirti hissetmiyorum. Garip geliyor.Kaçıncı haftadasin inşallah vaktinde sağlıkla dogsunlar. Ben 38+3 te sezaryen olucam bu hafta çarşamba günü
Hiç canını sıkma normal yani bazılarının sancısı kasilmasi pek olmuyormuş ya da hissetmiyormus. Mesela benimde daha hiç olmadı. Yürüyüş yap bol bol evde egzersiz yapmaya çalış37+5 oldum. Normal bekliyorum ben o yüzden ucu açık bir süreç. Hiç belirtim de yok. Hamileliği zaten hiç hamile gibi geçirmedim. Şimdi doğuma dair de bir belirti hissetmiyorum. Garip geliyor.
İnşallah kolay bir doğum süreci geçirirsin. Sende bebisinde sağlıkla birbirinize kavusursunuz. Güzel haberlerinizi bekliyoruzHerkese iyi haftasonları diliyorumbu akşam doğuma gireceğim, plasenta previalı olduğumdan korku heyecan her duyguyu yaşıyorum. Dualarınızı bekliyorum tüm doğum yapacak arkadaşlar için ben de dua ediyo olacağım
Günde 4 km falan yürüyorum ben. Egzersiz zaten yapıyorum. Kızım nazlı galibaHiç canını sıkma normal yani bazılarının sancısı kasilmasi pek olmuyormuş ya da hissetmiyormus. Mesela benimde daha hiç olmadı. Yürüyüş yap bol bol evde egzersiz yapmaya çalış
Gelir gelir hem daha erken zamanı var. Normal doğum yapanlar genelde 41. haftanın içindeyken oluyor. Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahGünde 4 km falan yürüyorum ben. Egzersiz zaten yapıyorum. Kızım nazlı galibaumarım sağlıkla gelir bebişlerimiz.
Canım cok tskler , deneyeyimcanim gozunuz aydinsağlıklı mutlu huzurlu bol sütlü günleriniz olsun inşALLAH kimyon cayi demleyip içebilirsiniz. tane kimyon kaynak suda bekletip ic korkma hiçbir zararı yok. sütten bebeklere de gecer onlarda da gaz olmaz inşALLAH ilerleyen süreçte.
Ben varım canım, 25 i inşallah doktor tarih verdiDoğurmayan bi ben kaldım gibi hissediyorum. Ve halen hiç doğuracak gibi değilim....
Ve ben bugün maydanoz yedim tüm tuşlara basmaya devamDoğurmayan bi ben kaldım gibi hissediyorum. Ve halen hiç doğuracak gibi değilim....
Tebrikler sağlıklı güzel ömürleri olsunKızlar merhaba ben de bebeklerimizi kucagıma aldım cok şükür, dün aksam tavurcu olduk.ama benim gaz problemim hala devam ediyor sezeryan oldum ama hastanede bebeklerden dolayı istenilen sıklıkla yürüyemedim, doktor dun cıkmadan lavman falan yaptırdı , büyük tuvaletimi yaptım ama gaz geme gelmedi , cok fena durumdayım, gazdan dolayı sürekli agrım ve şişliğim var ve acil öneri ve duanıza ihtiyacım var
Allah yardımcınız olsun. ilk bebegimde ben de previa vardi son haftalarda biraz düzelmesi cok sukur sorun yaşamadık sezaryende siz de insALLAH sağlıkla alin bebeğinizi kucağınıza ❤hayirli haberlerinizi bekliyoruzHerkese iyi haftasonları diliyorumbu akşam doğuma gireceğim, plasenta previalı olduğumdan korku heyecan her duyguyu yaşıyorum. Dualarınızı bekliyorum tüm doğum yapacak arkadaşlar için ben de dua ediyo olacağım
canim sakin ol. doktorlar hep en kötüsünü söylüyor. ikinci bebegim prematüre dogdu 17. gunde yakalaybildi dogum kilosunu. sutun yaramıyor değildir. rutin oturmamistir. mamayla desteklersiniz surec uzarsa . yenidoganda riske atmamak için herseyi didikliyorlar. için rahat etmeyecekse baska cocuk doktoruna da danışın. farkli bakış açısı içinizi rahatlatır belki.Ben valla delirmek üzereyim artık. bugün 9 günlük oldu. doktor geldi doğum kilosuna ulaşmalıydı şimdiye kadar dedi demekki sütüm işe yaramıyor benim. bide o kadar 80 ml yemeye
her gün bişey çıkıyo potasyumu yüksek ekg çekelim
testisleri koyu topuk kanı sonucunu sorun mutlaka.
erkek bebeği olanlar yazabilir mi testis rengi cilt rengiyle aynı mı bebeklerin
Ay hayırlı olsun, sizle tüp bebek sayfasında da beraberdikKızlar merhaba ben de bebeklerimizi kucagıma aldım cok şükür, dün aksam tavurcu olduk.ama benim gaz problemim hala devam ediyor sezeryan oldum ama hastanede bebeklerden dolayı istenilen sıklıkla yürüyemedim, doktor dun cıkmadan lavman falan yaptırdı , büyük tuvaletimi yaptım ama gaz geme gelmedi , cok fena durumdayım, gazdan dolayı sürekli agrım ve şişliğim var ve acil öneri ve duanıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?