2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Ve ben bugün maydanoz yedim tüm tuşlara basmaya devam
AblAm maydanoz gediği gün doğumu başlamıştı umut fakirin ekmeği
Ben maydanoz en baştan beri yiyorum. Ottan çöpten sakınmadım hiç. Hatta ilk ay bilmeden civanperçemi çayı içtiydim 3 kupa. Yani allah korumuş resmen. Şimdi hurma ve ananasa başladım. Halı falan siliyorum. Halıların rengi attı silmekten.

Bende bu siteden yaptırdımmm dün geldi çok güzel olmuş

Ahahaha inatçı çıktı bizimkiler ayy maşallah birşey olmamış bende ilk aylardan beri dolap halı siliyordum birşey olmadı şükür ki o zamanlar şimdi yer halı bende silmeye başladım ama çokta aşırı yormak istemiyorum kendimi doğumada yorgun gitmemek için

Herkesin durumu bir farklı işte benim de bebek fazla kilolu şekerden diyetime çok dikkat etmem lazım ama artık sabrımın son sınırındayım dayanamıyorum yemek yemek istiyorum benim de eşim elimden alıyor yemeyim diye bana da hersey yasak herkesin farklı farklı imtihanı var

süt o kadar çokki emdikten sonra sağıyorum şimdi emmeye yeni başladığı için biberonla süt takviyesi yapıyoruz aç kalmıyor yani. ama kilosunu tamamlayamadı henüz 3800 doğmuştu. 10 günlük şuan 3680 kg geldi diye sorun var gibi bahsettiler. aslında 36+3 de doğru prematüre değil ama erken doğum evresinde onu hesaba katmıyolar sağlık ocağı hemşiresi ve doktoruna göstericem bide.

Oyyy hayırlı olsun canım gözün aydın tecrübem yok o konularda ama inşallah en kısa sürede kendine gelirsin
Günde 4 km falan yürüyorum ben. Egzersiz zaten yapıyorum. Kızım nazlı galiba umarım sağlıkla gelir bebişlerimiz.
Oha nsnxjsndjdnd ben var ya günde 4 metre falan yürüyorum snxbjsdhjshdsjjdkdjdhdjd helal olsun maşallah gerçekten arada 2-3 km lik bi yol gidip geliyorum ama dönüş yolunda ben ben değilim artık öyle fena oluyorum sıkma canını sağlıkla gelsin de önemi yok gerisinin kavuşursun inşallah zamaninda bebişine

37 hafta alti premature canim. ama riskli değildir cok sukur. ulaşır bir kaç güne stres yapma. fazla sutu buzlukta sakla kullanılır sonra. bi hava almaya falan cikinca verir evdekiler yedekte durur ne güzel.

Hayırlı olsun kuşum Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin yürüyüş yaparsan atabilirsin gazı lütfen yatma bol bol yürü

Hanımlar selam. Benim birkaç sorum olacak. Geçen hafta sütüm geliyordu memelerim doluydu sertti. Ama ben birkaç gün üzülüp stres yaptım bebeğimin sarılık olma ihtimali ve başka sebeplere. O günden sonra sanki sütüm azaldı. Böyle sert değil yumuşak artık. Bir de özellikle sol meme ucum küçük bebeğim alırken zorlanıyor, sinirleniyor. Ben de o sinirlenince sinirlenip üzülüyorum. Hatta bazen ağzından çıkmış oluyor boşa emmis oluyor. Meme ucum çıksın diye mochi eller serbest ile sağım yaptım birkaç kez. Gerçekten de ise yaradı. Ama bu sut meselesine çok canım sıkılıyor, memelerim yumuşak ve bu durum bebeğimin memeyi kavramasina da engel oluyor. Korkuyorum meme reddi yaşayacak diye. Süt yapacak şeyler yiyip içiyorum bu arada. Hani yemek ve uyku da tamam. Ama niye böyle hâlâ bilmiyorum. Bu arada bebek memeyi emerken süt geliyor, arada yokluyorum çünkü. Bebeğimi 3 saatte bir en geç emziriyorum, o da uyanıyor açsa.

Canım benim doktorum 1 ay sonunda bile o kiloya gelmesi normal demişti. Bazı doktorlar daha farklı yorumluyor bence de farklı bir doktor dene istersen doktorun kesin çok iyidir ama herkesin tarzı herkesle uymuyor. Yakın bir arkadaşım 2 çocuğu var. çocuk doktorunda acaba mı dediğin an direk başka doktor dene yoksa gereksiz üzüyor insan kendini demişti
Canım benim de geçen hafta senin gibi hissetmiştim ben de doğum yapalı 14 gün oldu bence sütümüz azalmıyor ama o bazen fazla gelen hissiyat ara ara azalıyor asıl sebebi de bence stres ve uyku onu farkettim. dikkat etmeye çalış kendine moral depola ve uyu. Ayrıca bence senin de hemen 2-3 güne eskisine döner

Canım benimde geçen hafta daha sertti.Şuan o kadsr yumuşakki bende gelmiyor sandım.Ben slikon uç kullanıyorum malesef ilk başta hiç ucum yoktu çıkarmaya çalıştık ama bebiş tutmadı.Şimdi gayet var ama alıştığı için bıraktıramıyorum bende Slikon ucu emmediği zaman bakıyorum akıyor hemen.Anladım ki sütüm geliyor memem yumuşak olsada.Dereotu hoşaf bestlak damla süt artırıcı çay içiyorum bol su.En önemlisi ne diye sorarsan bence uyku.Bizimki durmuyor uyku konusunda biraz muzdaribiz.O uyumayınca mecbur bende uyumuyorum uyku uyumadığım zaman gelmediğini anlıyorum.

stres gerçekten çok yaptım, bana dediler de böyle üzülürsen süt gelmez falan diye. Neyse ki toparladım az biraz. Ayrıca bugün buraya yazdıktan sonra az geldiğini düşündüğüm memeyi kizimi besledikten 2 saat sonra sagdim, varmış aslında böyle yumuşak olsa da. Biraz moralim düzeldi bu sayede

Ya ben silikon kullanmayayim diye çok uğraştım. Süt sagma makinesi çok işime yaradı bu konuda. Sag meme ucum vardi ama sol meme ucum çok ufakti çıkmadı, çok uğraştırdi. Bugün buraya yazdıktan sonra sağım yaptım, aslında olduğunu ama yumuşaklığının beni yanılttığını fark ettim. Su içiyorum en az 3 litre ama uykum çok bölünüyor gece. Ortalama 3 saatte bir uyanıyorum ve 1 saat en az uyanık kalıyorum. Uykumu alamıyorum o düzene girse bence olacak da, bakalım.

Hanımlar bende 5 şubatta bebeklerimi dünyaya getirdim erken dogum oldu bebeklerim 33 haftada dünyaya geldiler
Biri 1800
Biri 1500 gr doğdular şuan kuvozdeler kendi solunumlarini yapabiliyorlar
Hayırlı olsun canim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Umarim bir an önce de toparlayip cikarlar kuvozden en kısa sürede kucağında eve dönersiniz minik kuşlarinla

Ben de sağmıştım ve normalde az gelmişti benim sadece ama gelmişti benim uykusuzlukla temel derdim kızım öyle uyuyan bebeklerden değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…