- 4 Şubat 2019
- 4.222
- 9.035
- 158
Ben maydanoz en baştan beri yiyorum. Ottan çöpten sakınmadım hiç. Hatta ilk ay bilmeden civanperçemi çayı içtiydim 3 kupa. Yani allah korumuş resmen. Şimdi hurma ve ananasa başladım. Halı falan siliyorum. Halıların rengi attı silmekten.Ve ben bugün maydanoz yedim tüm tuşlara basmaya devam
AblAm maydanoz gediği gün doğumu başlamıştı umut fakirin ekmeği
Bende bu siteden yaptırdımmm dün geldi çok güzel olmuşEki Görüntüle 3541019 Kizlar normalde hicbirsey yaptirmam diyordum ama bunu görünce cok hoşuma gitti. doktor dogum tarihi de verince siparis verdim .Bakalim insALLAH güzel gelir. Guzel gelirse oğullarım için de abi oldular diye yaptırayım diyorum. bize niye yaptirmadin diye uzulebilirler belki . kalbim artik 3 e bölünüyor. hepsini mutlu etme uzmeme çabası. annelik delilik.
Ahahaha inatçı çıktı bizimkiler ayy maşallah birşey olmamış bende ilk aylardan beri dolap halı siliyordum birşey olmadı şükür ki o zamanlar şimdi yer halı bende silmeye başladım ama çokta aşırı yormak istemiyorum kendimi doğumada yorgun gitmemek içinBen maydanoz en baştan beri yiyorum. Ottan çöpten sakınmadım hiç. Hatta ilk ay bilmeden civanperçemi çayı içtiydim 3 kupa. Yani allah korumuş resmen. Şimdi hurma ve ananasa başladım. Halı falan siliyorum. Halıların rengi attı silmekten.
Herkesin durumu bir farklı işte benim de bebek fazla kilolu şekerden diyetime çok dikkat etmem lazım ama artık sabrımın son sınırındayım dayanamıyorum yemek yemek istiyorum benim de eşim elimden alıyor yemeyim diye bana da hersey yasakOfff bende benim esimden rahatsizim. Her doktor randevusunda yanimda tamam iyi guzel ama doktor gecen haftalarda gobek cevresi sinirda zayif bir bebek dedi diye mahvetti beni. Gunluk rapor veriyorum ne yedim ne ictim. Aksam geldiginde ilk is buzdolabina bakmak. Yalan soylerim diye birde yemin ettiriyor gercekten yedin mi diye. Doktora gidince de beni sikayet ediyor. Bunaldim vallahi. Herseyin fazlasi zarar derler. Benimki de boyle bir degisik.
süt o kadar çokki emdikten sonra sağıyorum şimdi emmeye yeni başladığı için biberonla süt takviyesi yapıyoruz aç kalmıyor yani. ama kilosunu tamamlayamadı henüz 3800 doğmuştu. 10 günlük şuan 3680 kg geldi diye sorun var gibi bahsettiler. aslında 36+3 de doğru prematüre değil ama erken doğum evresinde onu hesaba katmıyolarcanim sakin ol. doktorlar hep en kötüsünü söylüyor. ikinci bebegim prematüre dogdu 17. gunde yakalaybildi dogum kilosunu. sutun yaramıyor değildir. rutin oturmamistir. mamayla desteklersiniz surec uzarsa . yenidoganda riske atmamak için herseyi didikliyorlar. için rahat etmeyecekse baska cocuk doktoruna da danışın. farkli bakış açısı içinizi rahatlatır belki.
Şu ortadakini kullanıyorum Allah sizi inandırsın bizi bile uyutuyor bu kerataEki Görüntüle 3541282 Bunları diyorum
Oyyy hayırlı olsun canım gözün aydınKızlar merhaba ben de bebeklerimizi kucagıma aldım cok şükür, dün aksam tavurcu olduk.ama benim gaz problemim hala devam ediyor sezeryan oldum ama hastanede bebeklerden dolayı istenilen sıklıkla yürüyemedim, doktor dun cıkmadan lavman falan yaptırdı , büyük tuvaletimi yaptım ama gaz geme gelmedi , cok fena durumdayım, gazdan dolayı sürekli agrım ve şişliğim var ve acil öneri ve duanıza ihtiyacım var
Oha nsnxjsndjdnd ben var ya günde 4 metre falan yürüyorum snxbjsdhjshdsjjdkdjdhdjd helal olsun maşallah gerçektenGünde 4 km falan yürüyorum ben. Egzersiz zaten yapıyorum. Kızım nazlı galibaumarım sağlıkla gelir bebişlerimiz.
37 hafta alti premature canim. ama riskli değildir cok sukur. ulaşır bir kaç güne stres yapma. fazla sutu buzlukta sakla kullanılır sonra. bi hava almaya falan cikinca verir evdekiler yedekte durur ne güzel.süt o kadar çokki emdikten sonra sağıyorum şimdi emmeye yeni başladığı için biberonla süt takviyesi yapıyoruz aç kalmıyor yani. ama kilosunu tamamlayamadı henüz 3800 doğmuştu. 10 günlük şuan 3680 kg geldi diye sorun var gibi bahsettiler. aslında 36+3 de doğru prematüre değil ama erken doğum evresinde onu hesaba katmıyolarsağlık ocağı hemşiresi ve doktoruna göstericem bide.
insALLAH bizimki de güzel gelir. gule gule kullaninBende bu siteden yaptırdımmm dün geldi çok güzel olmuş
Hayırlı olsun kuşum Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinKızlar merhaba ben de bebeklerimizi kucagıma aldım cok şükür, dün aksam tavurcu olduk.ama benim gaz problemim hala devam ediyor sezeryan oldum ama hastanede bebeklerden dolayı istenilen sıklıkla yürüyemedim, doktor dun cıkmadan lavman falan yaptırdı , büyük tuvaletimi yaptım ama gaz geme gelmedi , cok fena durumdayım, gazdan dolayı sürekli agrım ve şişliğim var ve acil öneri ve duanıza ihtiyacım var
Canım benim doktorum 1 ay sonunda bile o kiloya gelmesi normal demişti. Bazı doktorlar daha farklı yorumluyor bence de farklı bir doktor dene istersen doktorun kesin çok iyidir ama herkesin tarzı herkesle uymuyor. Yakın bir arkadaşım 2 çocuğu var. çocuk doktorunda acaba mı dediğin an direk başka doktor dene yoksa gereksiz üzüyor insan kendini demiştiBen valla delirmek üzereyim artık. bugün 9 günlük oldu. doktor geldi doğum kilosuna ulaşmalıydı şimdiye kadar dedi demekki sütüm işe yaramıyor benim. bide o kadar 80 ml yemeye
her gün bişey çıkıyo potasyumu yüksek ekg çekelim
testisleri koyu topuk kanı sonucunu sorun mutlaka.
erkek bebeği olanlar yazabilir mi testis rengi cilt rengiyle aynı mı bebeklerin
Canım benim de geçen hafta senin gibi hissetmiştim ben de doğum yapalı 14 gün oldu bence sütümüz azalmıyor ama o bazen fazla gelen hissiyat ara ara azalıyor asıl sebebi de bence stres ve uyku onu farkettim. dikkat etmeye çalış kendine moral depola ve uyu. Ayrıca bence senin de hemen 2-3 güne eskisine dönerHanımlar selam. Benim birkaç sorum olacak. Geçen hafta sütüm geliyordu memelerim doluydu sertti. Ama ben birkaç gün üzülüp stres yaptım bebeğimin sarılık olma ihtimali ve başka sebeplere. O günden sonra sanki sütüm azaldı. Böyle sert değil yumuşak artık. Bir de özellikle sol meme ucum küçük bebeğim alırken zorlanıyor, sinirleniyor. Ben de o sinirlenince sinirlenip üzülüyorum. Hatta bazen ağzından çıkmış oluyor boşa emmis oluyor. Meme ucum çıksın diye mochi eller serbest ile sağım yaptım birkaç kez. Gerçekten de ise yaradı. Ama bu sut meselesine çok canım sıkılıyor, memelerim yumuşak ve bu durum bebeğimin memeyi kavramasina da engel oluyor. Korkuyorum meme reddi yaşayacak diye. Süt yapacak şeyler yiyip içiyorum bu arada. Hani yemek ve uyku da tamam. Ama niye böyle hâlâ bilmiyorum. Bu arada bebek memeyi emerken süt geliyor, arada yokluyorum çünkü. Bebeğimi 3 saatte bir en geç emziriyorum, o da uyanıyor açsa.
Canım benimde geçen hafta daha sertti.Şuan o kadsr yumuşakki bende gelmiyor sandım.Ben slikon uç kullanıyorum malesef ilk başta hiç ucum yoktu çıkarmaya çalıştık ama bebiş tutmadı.Şimdi gayet var ama alıştığı için bıraktıramıyorum bendeHanımlar selam. Benim birkaç sorum olacak. Geçen hafta sütüm geliyordu memelerim doluydu sertti. Ama ben birkaç gün üzülüp stres yaptım bebeğimin sarılık olma ihtimali ve başka sebeplere. O günden sonra sanki sütüm azaldı. Böyle sert değil yumuşak artık. Bir de özellikle sol meme ucum küçük bebeğim alırken zorlanıyor, sinirleniyor. Ben de o sinirlenince sinirlenip üzülüyorum. Hatta bazen ağzından çıkmış oluyor boşa emmis oluyor. Meme ucum çıksın diye mochi eller serbest ile sağım yaptım birkaç kez. Gerçekten de ise yaradı. Ama bu sut meselesine çok canım sıkılıyor, memelerim yumuşak ve bu durum bebeğimin memeyi kavramasina da engel oluyor. Korkuyorum meme reddi yaşayacak diye. Süt yapacak şeyler yiyip içiyorum bu arada. Hani yemek ve uyku da tamam. Ama niye böyle hâlâ bilmiyorum. Bu arada bebek memeyi emerken süt geliyor, arada yokluyorum çünkü. Bebeğimi 3 saatte bir en geç emziriyorum, o da uyanıyor açsa.
Amin kuzummm cokkk sukur bin şukurAy hayırlı olsun, sizle tüp bebek sayfasında da beraberdiksağlıkla büyüsünler inşallah
Canımsın aminn kuzum , hepimiz sağlıkla büyütelim ins , evet harekete gectimHayırlı olsun kuşum Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinyürüyüş yaparsan atabilirsin gazı lütfen yatma bol bol yürü
stres gerçekten çok yaptım, bana dediler de böyle üzülürsen süt gelmez falan diye. Neyse ki toparladım az biraz. Ayrıca bugün buraya yazdıktan sonra az geldiğini düşündüğüm memeyi kizimi besledikten 2 saat sonra sagdim, varmış aslında böyle yumuşak olsa da. Biraz moralim düzeldi bu sayedeCanım benim de geçen hafta senin gibi hissetmiştim ben de doğum yapalı 14 gün oldu bence sütümüz azalmıyor ama o bazen fazla gelen hissiyat ara ara azalıyor asıl sebebi de bence stres ve uyku onu farkettim. dikkat etmeye çalış kendine moral depola ve uyu. Ayrıca bence senin de hemen 2-3 güne eskisine döner
Ya ben silikon kullanmayayim diye çok uğraştım. Süt sagma makinesi çok işime yaradı bu konuda. Sag meme ucum vardi ama sol meme ucum çok ufakti çıkmadı, çok uğraştırdi. Bugün buraya yazdıktan sonra sağım yaptım, aslında olduğunu ama yumuşaklığının beni yanılttığını fark ettim. Su içiyorum en az 3 litre ama uykum çok bölünüyor gece. Ortalama 3 saatte bir uyanıyorum ve 1 saat en az uyanık kalıyorum. Uykumu alamıyorum o düzene girse bence olacak da, bakalım.Canım benimde geçen hafta daha sertti.Şuan o kadsr yumuşakki bende gelmiyor sandım.Ben slikon uç kullanıyorum malesef ilk başta hiç ucum yoktu çıkarmaya çalıştık ama bebiş tutmadı.Şimdi gayet var ama alıştığı için bıraktıramıyorum bendeSlikon ucu emmediği zaman bakıyorum akıyor hemen.Anladım ki sütüm geliyor memem yumuşak olsada.Dereotu hoşaf bestlak damla süt artırıcı çay içiyorum bol su.En önemlisi ne diye sorarsan bence uyku.Bizimki durmuyor uyku konusunda biraz muzdaribiz.O uyumayınca mecbur bende uyumuyorum uyku uyumadığım zaman gelmediğini anlıyorum.
Hayırlı olsun canimHanımlar bende 5 şubatta bebeklerimi dünyaya getirdim erken dogum oldu bebeklerim 33 haftada dünyaya geldiler
Biri 1800
Biri 1500 gr doğdular şuan kuvozdeler kendi solunumlarini yapabiliyorlar
Ben de sağmıştım ve normalde az gelmişti benim sadece ama gelmişti benim uykusuzlukla temel derdim kızım öyle uyuyan bebeklerden değilstres gerçekten çok yaptım, bana dediler de böyle üzülürsen süt gelmez falan diye. Neyse ki toparladım az biraz. Ayrıca bugün buraya yazdıktan sonra az geldiğini düşündüğüm memeyi kizimi besledikten 2 saat sonra sagdim, varmış aslında böyle yumuşak olsa da. Biraz moralim düzeldi bu sayede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?