2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Sabaha karşı yazdıklarınızı okudum beni bir telaş sardı uykum kactı açtım emzirme videoları izledim daha önce izlemiştim de dedim tekrar bir bakayım

Hanımlar bende 5 şubatta bebeklerimi dünyaya getirdim erken dogum oldu bebeklerim 33 haftada dünyaya geldiler
Biri 1800
Biri 1500 gr doğdular şuan kuvozdeler kendi solunumlarini yapabiliyorlar
Hayırlı olsun en kısa sürede yanınıza gelirler inşallah sağşıklı ömürleri olsun

Bende tecrübesizim sonuçta doğru emzirebilecek miyim diye endişe ettim
Hiiiç telaş yapmayın ben bir adet bile video izlemedim, etrafımda ufak bebekte yoktu. Hem hastanede hemşireler yardımcı oluyor hem de bebek direk biliyor o size öğretiyor nasıl emeceğini. He süper miyim hayır belki bir emzirme danışmanıyla çalışsam çok daha başarılı olur muydum olurdum. Ama çocuk emiyor mu emiyor meme ucu sağlığım fena değil krem sürdükçe yumuşuyor, bir mememi beğenmiyor ama en son çare silikon meme ucuna geçeriz. Bir şekilde besleniyor içinizi ferah tutun

Ay çok güzel anlatmissiniz teşekkür ederim Hepimizin bebisi güzel güzel emer inşallah

Bende tecrübesizim sonuçta doğru emzirebilecek miyim diye endişe ettim
Anladım. Ama inanın videolardaki gibi olmuyor. Ben hastanede meme ucu çıksın diye sağım makinesi ile sagdim. Benim için çok faydası oldu. Sonra o sağdığım sütleri mama yerine vermelerini istedim. Yoksa direkt mama getiriyor hastanedekiler. Bunun dışında biberon olarak da kaşık kullandım evde. Hastanede de enjektör ile parmak yardımıyla verdiler sütüm yeterince gelmedigi için ilk günlerde. Size önerilerim bunlar olabilir ama tabi ki her bebek ve annesi arasindaki bag farklidir. Sizi bebeginiz sekillendirecek. Ayrica inanın annelik yükleniyor hemen. Benim için zor geçti tek olduğum için falan ama bir şekilde mantık yürütüyorsunuz, hallediyorsunuz. İçinizi ferah tutun

Doğrudur haklısınız her bebek aynı olmuyor. Bakalım bizim süreç nasıl ilerleyecek. Benimde sol meme ucum kucuk biraz diğerine göre ondan sorun yaşar mıyım diye düşünüyordum zaten ama yapacak bisey yok bebisle bir sekilde anlaşıcaz

Benim tek kordon dolanmış boynuna, o yüzden de rahat hissettiriyor her hafta çağırması. Hareketlerini takip ediyorum ama artık çok hareket etmiyor anca sırtını/poposunu dayıyor bi o tarafa bi bu tarafa
Benimki de poposunu dikiyor. Patlatıyorum popişine bir tane. Çekiyor hemen kıyamam babası da ayaklarını bulunca çekiştiriyor. Böyle yaptığımız için çıkmıyor belki çocuk. Bunlar beni oyuncak etti falan diyordur belki aman kendi bebemle oynamayacağım da kimin bebesiyle oynayacağım? Boşuna mı yaptık

bizdede aynı kaburgama kaburgama vurduğu o minik ayakları nasıl yicem nasipse
Dün gece çok çok hareketlendi hatta bazen aşırı hareketlenmesi de doğum belirtisi diyorlar eşim bi tane vuruyor o bitane beta kuşağı çok fena geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…