2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Hayırlı akşamlar kızlar bu gün kızımı kucağıma aldım emzirdim 45 dk falan çok özlemişim kuzumu bu gün sabah oksijen desteğini kesmişler antibiyotik de almıyor artık. Sadece saturasyon değerini takip ediyorlar. Eko çekilecekti bu gün öğleye kadar çekilmemiş çocuk kardiyolog ne zaman müsait olursa çekilecek dediler. Acil bir durum görmedikleri için hemen yapılsın diye sıkıstırmıyorlar sanırım. Doktor da değerleri normal olduğu için bişey çıkacağını düşünmüyorum diyor öyle olursa bir iki güne taburcuyuz

Gözün aydın canım ordan da bir şey çıkmaz inşallah sağlıkla çıkarsınız hastahaneden

Ben eve geldikten sonra ki gün korse taktım karnım indi çok şükür birde kayısı kompostosu iyi gelmişti 4. Gün taktım korseyı şuan çok az alt karnım kaldı o da dikiş yeri şiş hâlâ zamanla geçer her gün en az 6 saat takıyorum korseyi birde yürürken ağrıdan zorlandığım için korse sıktığı için ağrım azalıyo

Hangi korseyi kullandınız acaba?

bizim bugün kontrolümüz vardı dün yoğunbakımdaki tartıda 3680 ile taburcu olmuştuk. bugün hocanın muayenesindeki tartıda 3640 çıktı. kilo vermiş bi günde hııı falan diyo sinirimi bozdu. sağlık ocağında 3800 ölçtüler dedim. önemsemedi hiç. günde 40 gram vermiş eyvahlar olsun modundaydı çok gerdi beni.

Hangi korseyi kullandınız acaba?
Bir de beden olarak ne tercih ettiniz? Beden konusu kafamı karıştırdı

Bir de beden olarak ne tercih ettiniz? Beden konusu kafamı karıştırdı
Ben L beden aldım normal de sezeryan olduğu için aşırı sıksın istemedim şuan 76kiloyum L tam oluyor içinde rahatım aşırı sıkı da istemedim o yüzden L en, uygun oldu

İlk hafta, kilo vermesi normal diye biliyorum

Kızlar şu meme başı çatlağı için biri bir şey önersin lütfen böyle bir acı yok
ayva cekirdegini suda ıslatıp bekletip jel hale gelince sur canim. tahinin uste biriken yağını her emzirme sonrasi sürüp gumus kapak mutlaka kapat. gumus kapak olmayınca ic çamaşırına surekli surtunup tahriş devam eder.

Canım benim de bir bitti diyorum tekrar başlıyor. Hatta geçen pedi günlük pedi çıkardım bitti diye 2-3 gün, sonra birden bir geldi valla zor durumda kaldım şimdi tekrar pede döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…