Bilmediğimden soruyorum öğrenmek için.Porselen olmasının sebebi nedir acaba5 damla dedi bize porselen kaşığa 5 damla damlatıyorum sabah 9-10 civarında günde 1 kez veriyorum
Çok teşekkür ederim amin inşallahhHayırlı olsun şimdideninşallah sağlıkla kucağına alirsin bebişini
İnan ben de bilmiyorumBilmediğimden soruyorum öğrenmek için.Porselen olmasının sebebi nedir acaba
İncia veya lansinoh krem. Gümüş kapak. Denemedim ama bana hep bunları dediler. Doğum çantamda hazır duruyor.Kızlar şu meme başı çatlağı için biri bir şey önersin lütfen böyle bir acı yok
Tahin yağıKızlar şu meme başı çatlağı için biri bir şey önersin lütfen böyle bir acı yok
Gözün aydın canımHayırlı akşamlar kızlar bu gün kızımı kucağıma aldım emzirdim 45 dk falan çok özlemişim kuzumubu gün sabah oksijen desteğini kesmişler antibiyotik de almıyor artık. Sadece saturasyon değerini takip ediyorlar. Eko çekilecekti bu gün öğleye kadar çekilmemiş çocuk kardiyolog ne zaman müsait olursa çekilecek dediler. Acil bir durum görmedikleri için hemen yapılsın diye sıkıstırmıyorlar sanırım. Doktor da değerleri normal olduğu için bişey çıkacağını düşünmüyorum diyor öyle olursa bir iki güne taburcuyuz
Ben eve geldikten sonra ki gün korse taktım karnım indi çok şükür birde kayısı kompostosu iyi gelmişti 4. Gün taktım korseyı şuan çok az alt karnım kaldı o da dikiş yeri şiş hâlâ zamanla geçer her gün en az 6 saat takıyorum korseyi birde yürürken ağrıdan zorlandığım için korse sıktığı için ağrım azalıyoCanım tsk ediyorum, gaz olayı beni de perişan etti , 3. Gunun sonunda zor cıkarabildim , hala da tuvalete çıkmış değilim, bi de karnım da hala bebek var gibi şiş, senin durumun nasıl canım , karnın ve ödemin ne durumda , ayaklarımda hamilelikte bile bu kadar şişmedi , cok zorlanıyorum
Hangi korseyi kullandınız acaba?Ben eve geldikten sonra ki gün korse taktım karnım indi çok şükür birde kayısı kompostosu iyi gelmişti 4. Gün taktım korseyı şuan çok az alt karnım kaldı o da dikiş yeri şiş hâlâ zamanla geçer her gün en az 6 saat takıyorum korseyi birde yürürken ağrıdan zorlandığım için korse sıktığı için ağrım azalıyo
Ben eve geldikten sonra ki gün korse taktım karnım indi çok şükür birde kayısı kompostosu iyi gelmişti 4. Gün taktım korseyı şuan çok az alt karnım kaldı o da dikiş yeri şiş hâlâ zamanla geçer her gün en az 6 saat takıyorum korseyi birde yürürken ağrıdan zorlandığım için korse sıktığı için ağrım azalıyo
Bir de beden olarak ne tercih ettiniz? Beden konusu kafamı karıştırdıHangi korseyi kullandınız acaba?
Kilotlu olduğu için bunu almıştım diğerlerine göre göbeğin altını da toparlıyor faydası çok oldu banaHangi korseyi kullandınız acaba?
Ben L beden aldım normal de sezeryan olduğu için aşırı sıksın istemedim şuan 76kiloyum L tam oluyor içinde rahatım aşırı sıkı da istemedim o yüzden L en, uygun olduBir de beden olarak ne tercih ettiniz? Beden konusu kafamı karıştırdı
İlk hafta, kilo vermesi normal diye biliyorumbizim bugün kontrolümüz vardı dün yoğunbakımdaki tartıda 3680 ile taburcu olmuştuk. bugün hocanın muayenesindeki tartıda 3640 çıktı. kilo vermiş bi günde hııı falan diyo sinirimi bozdu. sağlık ocağında 3800 ölçtüler dedim. önemsemedi hiç. günde 40 gram vermiş eyvahlar olsun modundaydı çok gerdi beni.
2-3 gunde şikayetlerim baya azalmıştı cok sukur canim.İns tatlım kac gunde gecti
ayva cekirdegini suda ıslatıp bekletip jel hale gelince sur canim. tahinin uste biriken yağını her emzirme sonrasi sürüp gumus kapak mutlaka kapat. gumus kapak olmayınca ic çamaşırına surekli surtunup tahriş devam eder.Kızlar şu meme başı çatlağı için biri bir şey önersin lütfen böyle bir acı yok
canim lohusalikfa kesilip tekrsr gelebilir. biraz düzensiz olabilir kanamalar.Bir de benık dört gün olacak doğum yapalı. Kanama nerdeyse hiç yok. Ilk gün biraz oldu o kadar. Şimdi hiç yok bu ne böyle
Canım benim de bir bitti diyorum tekrar başlıyor. Hatta geçen pedi günlük pedi çıkardım bitti diye 2-3 gün, sonra birden bir geldi valla zor durumda kaldımBenim kanamam tam bitti diyordum aşırı fena geri geldi. Foş foş akıyor son 2 gündürniye böyle oldu anlamadım. Ebeye de sordum pek önemsemedi bu durumu. Normal mi böyle bi anda geri dönmesi. Kızımda böyle olmamıştı az az hep vardı bazen artar bazen azalırdı ama 40. Güne kadar az ya da çok hep vardı. 15. Gün bugün
Tamamdır çok teşekkür ettimİnan ben de bilmiyorumdoktor öyle dedi diye öyle veriyorum metal olmasın önermiyoruz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?