Benimki de poposunu dikiyor. Patlatıyorum popişine bir tane. Çekiyor hemen kıyamambabası da ayaklarını bulunca çekiştiriyor. Böyle yaptığımız için çıkmıyor belki çocuk. Bunlar beni oyuncak etti falan diyordur belki aman kendi bebemle oynamayacağım da kimin bebesiyle oynayacağım? Boşuna mı yaptık
Benim eşim de o diktiği popoyu görür görmez sevmeye başlıyor. Bir de şu reelsi görmüş sürekli böyle seviyor çocuğumubizdede aynı kaburgama kaburgama vurduğu o minik ayakları nasıl yicem nasipse
Dün gece çok çok hareketlendi hatta bazen aşırı hareketlenmesi de doğum belirtisi diyorlar eşim bi tane vuruyor o bitane beta kuşağı çok fena geliyor
Canım tsk ediyorum, gaz olayı beni de perişan etti , 3. Gunun sonunda zor cıkarabildim , hala da tuvalete çıkmış değilim, bi de karnım da hala bebek var gibi şiş, senin durumun nasıl canım , karnın ve ödemin ne durumda , ayaklarımda hamilelikte bile bu kadar şişmedi , cok zorlanıyorumGözünüz aydın olsun ben o kadar zorlandım ki bu gaz olayında 36 saat sadece şu verdiler sonra lavman yapıldı yıne gaz cıkmadı ama yemek yemeye başladım bildiğim tek şey çok yürüyüş ile gaz çıkıyor ben öldüm resmen çok zorlandım bol sıvı ve çok yürüyüş ile gaz sorunu cözülür ben ağlaya ağlaya yürüyüş yaptım iki kolumdan tutup zorla yürütüller
Ben hâlâ sağım makinesi ile sol meme ucumu çıkartmaya çalışıyorum ve 13.gundeyim. Bu konuda çok çok işime yaradı makine, tavsiye ederim.Doğrudur haklısınız her bebek aynı olmuyor. Bakalım bizim süreç nasıl ilerleyecek. Benimde sol meme ucum kucuk biraz diğerine göre ondan sorun yaşar mıyım diye düşünüyordum zaten ama yapacak bisey yok bebisle bir sekilde anlaşıcaz
Ablan dalga geçsin geçsinBen de emzirme minderinin üzerine koyuyorum, çok da güzel gaz çıkartıyorKitap okuyorum güzel aktivite oluyor ablam dalga geçiyor 'ilk aydan konuşmaya başlamazsan annenden çekeceğin var' diye
Benim 1.hafta kontrolümde doktor hafif baski yapti ondan sonra sanki idrar kaçırır gibi birden bosaldigi oldu birkac kez. Hatta doktora gitmeden bir iki gün evvel durmuştu. Sonra yeniden akinca doktora sordum, normal dedi. 40 güne kadar ara ara azalir ara ara çoğalır stresten iyi uykuya her sey etkiler kan akma durumunu demişti.Benim kanamam tam bitti diyordum aşırı fena geri geldi. Foş foş akıyor son 2 gündürniye böyle oldu anlamadım. Ebeye de sordum pek önemsemedi bu durumu. Normal mi böyle bi anda geri dönmesi. Kızımda böyle olmamıştı az az hep vardı bazen artar bazen azalırdı ama 40. Güne kadar az ya da çok hep vardı. 15. Gün bugün
dogum sonrasi odem icin bol su ve yürüyüş dediler bana canim. muayene oldum herhangi bir pıhtı atma vs gibi bir durum yoksa bol su ve yuruyusle inmişti. hep yatmıştım doğumdan sonra silmişti bacaklarım cok kotu.Canım tsk ediyorum, gaz olayı beni de perişan etti , 3. Gunun sonunda zor cıkarabildim , hala da tuvalete çıkmış değilim, bi de karnım da hala bebek var gibi şiş, senin durumun nasıl canım , karnın ve ödemin ne durumda , ayaklarımda hamilelikte bile bu kadar şişmedi , cok zorlanıyorum
Ben de hayret ediyorum canım bugun dosarı cıkacaktım , kendi ayakkabım olmadı esiminkiyle cıktım , utanc vericiydidogum sonrasi odem icin bol su ve yürüyüş dediler bana canim. muayene oldum herhangi bir pıhtı atma vs gibi bir durum yoksa bol su ve yuruyusle inmişti. hep yatmıştım doğumdan sonra silmişti bacaklarım cok kotu.
normal diye biliyorum canım. lohusayken kanamalar boyle olabiliyor . yine de takip et asiri fazlaysa bir muayene olursun.Benim kanamam tam bitti diyordum aşırı fena geri geldi. Foş foş akıyor son 2 gündürniye böyle oldu anlamadım. Ebeye de sordum pek önemsemedi bu durumu. Normal mi böyle bi anda geri dönmesi. Kızımda böyle olmamıştı az az hep vardı bazen artar bazen azalırdı ama 40. Güne kadar az ya da çok hep vardı. 15. Gün bugün
evet benim de öyle sismisti. evde bile dolansan olur canim. ben de apartmanın bahçesine cikip 10-15 dk yürüyüp geliyordum. zaten baskı yapınca şişlikler bileğe falan cok uzun tutamiyodum. ama 2-3-gune atarsın insALLAH odemi.Ben de hayret ediyorum canım bugun dosarı cıkacaktım , kendi ayakkabım olmadı esiminkiyle cıktım , utanc vericiydi
İns tatlım kac gunde gectievet benim de öyle sismisti. evde bile dolansan olur canim. ben de apartmanın bahçesine cikip 10-15 dk yürüyüp geliyordum. zaten baskı yapınca şişlikler bileğe falan cok uzun tutamiyodum. ama 2-3-gune atarsın insALLAH odemi.
Hayırlı olsun şimdidenBende şimdi doktordan çıktım, 37+1de perşembe sabah 9da sezaryene giriyorum inşallah, garanti olsun diye ciğer geliştirici vuruldum bugun
Ay benim kızım da aynı resmen savaşıyor kıyamıyorum tutamadıkça daha da sinirleniyorBugün zaten sağım yapınca yanıldığımı anladım süt varmış yumuşaklığı yanıltmış beniBir de şey sorayım, meme ucum ıslak olunca özellikle kızım ağzına almakta zorlaniyor ve birkaç kez zorlaninca beni itiyor, kendini itiyor, memeyi almak için uğraşıyor ama bildiğiniz güç uyguluyor bana karşı memeyi alamıyor diye. Bazen oluyor bu durum bazen de memeyi ilk alırken midesi bulanıyor, yüzünü eksitip böğürüyor. Neden olabilir acaba
Ne yapıyorsunuz peki çözüm bulabildiniz mi :)Ay benim kızım da aynı resmen savaşıyor kıyamıyorum tutamadıkça daha da sinirleniyor
Bizede eczacımız kaleidon verdi 2-3 damla yazmış doktorunuz size kaç damla verebilirsiniz dedi acaba bide günde bir kez miYok bebeğim sen değil bebiş kullanacak. Prebiyotik damla ya da gaz damlası. Çocuk doktorumuz bize vermişti gazı var dediğimizde. Yatırdığında yanlarında şişkinlik varsa gaz var demekmiş doktor demişti. Ben de karnına I Love You masajı yapıyorum o gaz çıkarmasını sağlıyor. Kaleidon kullanıyoruz o iyi gaz çıkarmasını sağlıyor mesela
Canım aynı gun dogum yapmısız, senin de mi sezeryan, ne durumdasın agrı sızı kilo ödem vb , bem iyi hissediyorum ya , göbegim hala hamile gibi kocaman ve asırı odem olustuBir de benık dört gün olacak doğum yapalı. Kanama nerdeyse hiç yok. Ilk gün biraz oldu o kadar. Şimdi hiç yok bu ne böyle
5 damla dedi bize porselen kaşığa 5 damla damlatıyorum sabah 9-10 civarında günde 1 kez veriyorumBizede eczacımız kaleidon verdi 2-3 damla yazmış doktorunuz size kaç damla verebilirsiniz dedi acaba bide günde bir kez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?