- 17 Ekim 2024
- 792
- 848
- 18
- 34
Grubumuza düşen ilk kolik tanesi diyebilir miyizKızlar selamlar, 15. Günde kolik başlar mı? Kızım 19:30 itibariyle ağlamaya başladı, her şeyi tam karnı tok, gazı belirtisi yok altı temiz ama baya ağlıyor tam kolik belirtileri çıkıyor int ama erken değil mi ya
ahahahah umarım demeyiz ya, sadece anneannesi gitti diye üzgün bir bebektirGrubumuza düşen ilk kolik tanesi diyebilir miyizay lohusalar ve hamişler diye ikiye ayrıldık. Tecrübelerinizi sabırla izliyoruz
Sen stres olunca o da olmuştur. Babası yetişmiş neyse kiahahahah umarım demeyiz ya, sadece anneannesi gitti diye üzgün bir bebektirçok yorucu 1.5 saattir yapmadığım şebeklik kalmadı bir de evde tek olduğum ilk saatler annemler dönüyorlar eşim de annemleri bırakmaya gitti. 1.5 saat sadece ağladı. Şimdi eşim gelince hoplattı zıplattı biraz sakinledi
Yok valla geri döndük ağlamaya bakalımSen stres olunca o da olmuştur. Babası yetişmiş neyse kiBabalara en çok bu anlarda ihtiyaç duyacağız sanırım
Bizimki de durmuyor bugün anlamadım değişik ağız birliği mi yaptı bunlarYok valla geri döndük ağlamaya bakalım
şuan 11 günlük. onlara göre 10 günlükken doğum kilosuna ulaşmalı ama bu çocuk da post prematüre onu hesaba katmıyolar.İlk hafta, kilo vermesi normal diye biliyorum
19:30'dan beri maksimum 15 dk susuyor sonra tekrar başlıyor çığlıklar ağlamalar valla bir şey anlamadımBizimki de durmuyor bugün anlamadım değişik ağız birliği mi yaptı bunlar
Sabah beri emzir yatağa koy al sustur emzir yatağa koy şeklinde ilerliyoruz ama yok19:30'dan beri maksimum 15 dk susuyor sonra tekrar başlıyor çığlıklar ağlamalar valla bir şey anlamadımçaresizce kadınlar kulubünü hatim ediyorum
Olabilir, en azından doktorunuzu arayıp sorun.Kızlar çok acilrahmim sanki aşağı düşecek gibi ağrıyor ortalama 15 sn felan sürüyor emin değilim daha fazla da olabilir ama canım çok acıyor sancı mı bu gitmeli miyim doktora sabahtan beri ara ara giriyordu şimdi daha çok daha keskin
Hangi hastanenin doktoru bu aceba, ben de ankaradayim ve denk gelmek istemiyorumankarada gittiğiniz yenidoğan çocuk doktoru varsa öneriye çok açığım şu sıra
Seda Topçu'yu öneriyorum.ankarada gittiğiniz yenidoğan çocuk doktoru varsa öneriye çok açığım şu sıra
Maalesef doktorum devlette biraz sakinledi ağrılarım devam ederse gidicemOlabilir, en azından doktorunuzu arayıp sorun.
Aleyküm selam canım şu süreçte gerçekten insan çoook insanı tanıyor eliyor değişiyor dönüşüyor maşallah her işinide bitirmişsin oh mis Bugün aklıma gelmiştin dedim acaba doğurdu mu kaldık bacım az da olsak varız sanırım en önde olan benim şuan kalanlardanSelamünaleyküm uzun oldu girmeyeli. Metak eden arkadaşlar olmuş sağolsunlar. Kızım rahatsızdı. Kendim keza aynı. Yetmemiş gibi ailemin yaptıkları başka dert. Yarısını sildim konuşmayı düşünmüyorum valla bıktım. Neyse bu hafta yeni doktoruma tanıştım. Herşey çok güzeldi. Doktor da çok iyiydi içime sindi. 18 doğum tarihini verdi. Diğer doktorum 24 önce kesinlikle yok diyordu. 38 + 2 de sezeryanım var. Çok heyecanlıyım. Maşallah bebeğim bu hafta sürpriz yapmış bana 3 kilo olmuş. Kıyafetler yıkandı ütülendi hazırlandı. Tüm eksikler alındı. Çanta hazırlığımda bu hafta tamam. Kendime de alışverişim bitti. İnşallah daha doğurmayan arkadaşlar vardır sona kalmamışımdır.
Yok valla geri döndük ağlamaya bakalım
Aleyküm selam. Geçmiş olsun. Keşke bu halinle seni uzmeselerdi ama bosver takma sen kendine ve çocuklarına odaklan inşallah her şey gönlünce olur. Maşallah sağlıkla gelsin inşallahSelamünaleyküm uzun oldu girmeyeli. Metak eden arkadaşlar olmuş sağolsunlar. Kızım rahatsızdı. Kendim keza aynı. Yetmemiş gibi ailemin yaptıkları başka dert. Yarısını sildim konuşmayı düşünmüyorum valla bıktım. Neyse bu hafta yeni doktoruma tanıştım. Herşey çok güzeldi. Doktor da çok iyiydi içime sindi. 18 doğum tarihini verdi. Diğer doktorum 24 önce kesinlikle yok diyordu. 38 + 2 de sezeryanım var. Çok heyecanlıyım. Maşallah bebeğim bu hafta sürpriz yapmış bana 3 kilo olmuş. Kıyafetler yıkandı ütülendi hazırlandı. Tüm eksikler alındı. Çanta hazırlığımda bu hafta tamam. Kendime de alışverişim bitti. İnşallah daha doğurmayan arkadaşlar vardır sona kalmamışımdır.
Ayva çekirdeği bana çok iyi geldiKızlar şu meme başı çatlağı için biri bir şey önersin lütfen böyle bir acı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?