- 4 Eylül 2018
- 1.865
- 3.462
- 133
- 37
ankarada hangi hastaneye gidiyorsunuz. ben gazi uni hastanesini öneririm.şuan 11 günlük. onlara göre 10 günlükken doğum kilosuna ulaşmalı ama bu çocuk da post prematüre onu hesaba katmıyolar.
ay elif yazmana sevindim. iyi olmanıza da cok sevindim. cok sukur masALLAH bebisine. Bana da 20 subat dogum tarihi verdi. 38+4 dedi. bakalim o güne bekler miyiz hayirlisi olsun hakkımızda. 1 haftanız kalmis sizinde. kilo almasına da cok sevindim inşallah bu haftada alir biraz dahaSelamünaleyküm uzun oldu girmeyeli. Metak eden arkadaşlar olmuş sağolsunlar. Kızım rahatsızdı. Kendim keza aynı. Yetmemiş gibi ailemin yaptıkları başka dert. Yarısını sildim konuşmayı düşünmüyorum valla bıktım. Neyse bu hafta yeni doktoruma tanıştım. Herşey çok güzeldi. Doktor da çok iyiydi içime sindi. 18 doğum tarihini verdi. Diğer doktorum 24 önce kesinlikle yok diyordu. 38 + 2 de sezeryanım var. Çok heyecanlıyım. Maşallah bebeğim bu hafta sürpriz yapmış bana 3 kilo olmuş. Kıyafetler yıkandı ütülendi hazırlandı. Tüm eksikler alındı. Çanta hazırlığımda bu hafta tamam. Kendime de alışverişim bitti. İnşallah daha doğurmayan arkadaşlar vardır sona kalmamışımdır.
canim meme reddi mi yasiyor acaba. farkli pozisyonlarda emzirmeyi dene mutlaka.mamaya başlamaktan korkma. az miktarda mama desteği hem seni hem onu rahatlatır. emzirme pozisyonlarını arastir bir. pes etme geri tutar insALLAHKızlar doğduğunda bebeğim öyle güzel emiyordu ki bugün 1 haftalık oldu 400 gr zayıflayınca doktor sütünü sağ ve ölç ne kadar geliyor dedi ben de lansinoh manuel pompa ile sağdım cumadan beridir sağ göğsümü emmiyor bugün de sol göğsümü etkilemeye başladı bugün mecbur onu da sağdım. Başını memeye yaklaştırdığım an çığlık çığlığa kalıyor meme ucu ağzında ağlıyor emme refleksi bile hiç göstermiyor. Öyle çok yoruldum ki ne yapacağımı bilmiyorum
Çok şükür sağlıkla olsunda geç olsun canım. Valla eledik ya. Umursamıyorum artık en güzeli hepsi kara yereAleyküm selam canım şu süreçte gerçekten insan çoook insanı tanıyor eliyor değişiyor dönüşüyor maşallah her işinide bitirmişsin oh mis Bugün aklıma gelmiştin dedim acaba doğurdu mu kaldık bacım az da olsak varız sanırım en önde olan benim şuan kalanlardan
Yooookkk valla takmıyorum. Kimseye minnetim yok ihtiyacım yok. Saygı sevgiye çok önem veriodum ama bazen zorlamamak gerek . Benim zaten hayatım çekirdek ailemdi şimdi ailemi tamamlama yolundayımAleyküm selam. Geçmiş olsun. Keşke bu halinle seni uzmeselerdi ama bosver takma sen kendine ve çocuklarına odaklan inşallah her şey gönlünce olur. Maşallah sağlıkla gelsin inşallah
Metal kasık vitamin değerini düşürüyor sanırım ben yeşillikleri bile bambu bıçakla kesiyorum bir yerde okudum ama net ayrıntısını bilmiyorum sonrada bende alıskanlık kaşmıs vitaminleri meyve sebzeleri metale değdirmemeye çalısıyorumnİnan ben de bilmiyorumdoktor öyle dedi diye öyle veriyorum metal olmasın önermiyoruz dedi
Valla aşkım bende çok sevindim. En kötüsü 3 kiloluk bebişim olcak. Haftaya anne güncellemesi ile tekrardan hayata başlıyorum. Ama korku fena sardı. Aynı şeyleri baştan yaşamak. Yaş ilerledi malum kıza verdiğim enerjiyi eğitimi zamanı buna da verebilecek miyim. Aklımda deli sorularla boğuşuyorumankarada hangi hastaneye gidiyorsunuz. ben gazi uni hastanesini öneririm.
ay elif yazmana sevindim. iyi olmanıza da cok sevindim. cok sukur masALLAH bebisine. Bana da 20 subat dogum tarihi verdi. 38+4 dedi. bakalim o güne bekler miyiz hayirlisi olsun hakkımızda. 1 haftanız kalmis sizinde. kilo almasına da cok sevindim inşallah bu haftada alir biraz daha
Mahallenin mutlı bebeği kitabını şiddetle tavsiye ederim 5 madde var rahatlatmak için ve instagram youtube tüm ebeler uyku eğitimi veren eğitmenler hepsi aynı 5 maddeyi öneriyor rahatlatmak içinKızlar selamlar, 15. Günde kolik başlar mı? Kızım 19:30 itibariyle ağlamaya başladı, her şeyi tam karnı tok, gazı belirtisi yok altı temiz ama baya ağlıyor tam kolik belirtileri çıkıyor int ama erken değil mi ya
Hayır ya her şeyi denedim şekilden şekile giriyorumNe yapıyorsunuz peki çözüm bulabildiniz mi :)
Hoşgeldin merak ettik doğurdun sandık neyseki iyiymişsiniz geçmiş olsun detoks iyidir arada yapmak gerekir hayatomızı toksinlerinden arındırmak güzel oluyorSelamünaleyküm uzun oldu girmeyeli. Metak eden arkadaşlar olmuş sağolsunlar. Kızım rahatsızdı. Kendim keza aynı. Yetmemiş gibi ailemin yaptıkları başka dert. Yarısını sildim konuşmayı düşünmüyorum valla bıktım. Neyse bu hafta yeni doktoruma tanıştım. Herşey çok güzeldi. Doktor da çok iyiydi içime sindi. 18 doğum tarihini verdi. Diğer doktorum 24 önce kesinlikle yok diyordu. 38 + 2 de sezeryanım var. Çok heyecanlıyım. Maşallah bebeğim bu hafta sürpriz yapmış bana 3 kilo olmuş. Kıyafetler yıkandı ütülendi hazırlandı. Tüm eksikler alındı. Çanta hazırlığımda bu hafta tamam. Kendime de alışverişim bitti. İnşallah daha doğurmayan arkadaşlar vardır sona kalmamışımdır.
Canım o bende bi kaç haftadır oluyor, Bebek kanaldaymış o baskı yapıyormuş. Çatı ağrısı da diyorlar sanırımKızlar çok acilrahmim sanki aşağı düşecek gibi ağrıyor ortalama 15 sn felan sürüyor emin değilim daha fazla da olabilir ama canım çok acıyor sancı mı bu gitmeli miyim doktora sabahtan beri ara ara giriyordu şimdi daha çok daha keskin
anneliğin şanındandır bu ikilemValla aşkım bende çok sevindim. En kötüsü 3 kiloluk bebişim olcak. Haftaya anne güncellemesi ile tekrardan hayata başlıyorum. Ama korku fena sardı. Aynı şeyleri baştan yaşamak. Yaş ilerledi malum kıza verdiğim enerjiyi eğitimi zamanı buna da verebilecek miyim. Aklımda deli sorularla boğuşuyorum
ayni durumu gecen sali doktora danıstim. bebek dogum pozisyonunda ve aşağıya baskı yapıyor normal dedi. ayakta durunca oluyor. cok oturup kalkınca oluyor. sancıyı ben de tam bilmiyorum ama adet agrisi gibi oluyormuş ve yayiliyormus. dinlenince geçiyorsa korkma. dinlendingin halde geçmiyorsa, düzenli gelip gidiyorsa kadın doğum acile git canim .Kızlar çok acilrahmim sanki aşağı düşecek gibi ağrıyor ortalama 15 sn felan sürüyor emin değilim daha fazla da olabilir ama canım çok acıyor sancı mı bu gitmeli miyim doktora sabahtan beri ara ara giriyordu şimdi daha çok daha keskin
Aa çok mantıklı ya doğru yeşillikleri de metalle doğramamak lazım demek ki oradan geliyor bu. Yeni bir şey öğrenmiş oldukMetal kasık vitamin değerini düşürüyor sanırım ben yeşillikleri bile bambu bıçakla kesiyorum bir yerde okudum ama net ayrıntısını bilmiyorum sonrada bende alıskanlık kaşmıs vitaminleri meyve sebzeleri metale değdirmemeye çalısıyorumn
Kızlar çok teşekkürler ikinize de video izledim,kitabı da hemen araştırıp alacağım. Eşim bir şekilde susturdu valla emme saati gelmişti onda bile ellemedikMahallenin mutlı bebeği kitabını şiddetle tavsiye ederim 5 madde var rahatlatmak için ve instagram youtube tüm ebeler uyku eğitimi veren eğitmenler hepsi aynı 5 maddeyi öneriyor rahatlatmak için
Ya gerçekten mi. Bunlar yaşayacağım günlerde gelir inşallah. Valla iyisi kötüsü doğuracam mecbur. Bugün herkesi aramışım doğuruyorum ben dedimanneliğin şanındandır bu ikilemhersey guzel olacak inşALLAH. senin yapamadigin yerleri ablasi tamamlayacak merak etme. bazen sana ihtiyac duymayacaklar bile . birbirlerinden öğrenip daha çok gelisecekler . ben de çok heyecanliyim korkuluyum ama kucağımıza alınca gececek onu biliyorum ve iyiki olmus diyeceğiz inşALLAH. guzel heyecanlar guzel telaslar
Aa öyle mi 7 Şubat mı Senın de ? Sezaryen oldum. Ağrım var olmaz mıCanım aynı gun dogum yapmısız, senin de mi sezeryan, ne durumdasın agrı sızı kilo ödem vb , bem iyi hissediyorum ya , göbegim hala hamile gibi kocaman ve asırı odem olustu
İncia veya lansinoh krem. Gümüş kapak. Denemedim ama bana hep bunları dediler. Doğum çantamda hazır duruyor.
Tamam canlar bakacağım bunlara da. Bazıları vardı zaten.Tahin yağı
Sarı kantaron yağı
Gümüş kapak
Lansinoh krem bunları çok öneriyorlar Allah şifalar versin
ayva cekirdegini suda ıslatıp bekletip jel hale gelince sur canim. tahinin uste biriken yağını her emzirme sonrasi sürüp gumus kapak mutlaka kapat. gumus kapak olmayınca ic çamaşırına surekli surtunup tahriş devam eder.
Deneyeceğim canım teşekkür ederimcanim lohusalikfa kesilip tekrsr gelebilir. biraz düzensiz olabilir kanamalar.
doğumu başkent üniversitesinde yaptım yenidoğan takibi de orda başladı. çocuğa robot gibi yaklaştıkları için 2-3 saatte bi 80 ml süt içmesini bekliyolar. zorlanıyor çocuk çatlıcak artık benim bildiğim bir yenidoğan 30-40 ml beslenirHangi hastanenin doktoru bu aceba, ben de ankaradayim ve denk gelmek istemiyorumbaya zorba bir tavrı var, yazdıklarınızı okuyorum ve diğer arkadaşlar benim söyleyeceklerimi yazdığı için yazmadım ama inanin siz yazdıkça ben cildiriyorum.
başkente gidiyoruz gazi de mutlu hoca var daha önce başkentteydi çok harika bi doktordu gaziye geçti. yenidoğan bakıyor mu soracağım yakın tarihli randevu varsa gidicemankarada hangi hastaneye gidiyorsunuz. ben gazi uni hastanesini öneririm.
ay elif yazmana sevindim. iyi olmanıza da cok sevindim. cok sukur masALLAH bebisine. Bana da 20 subat dogum tarihi verdi. 38+4 dedi. bakalim o güne bekler miyiz hayirlisi olsun hakkımızda. 1 haftanız kalmis sizinde. kilo almasına da cok sevindim inşallah bu haftada alir biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?