- 4 Eylül 2018
- 1.865
- 3.462
- 133
- 37
gazinin tüm doktorlari iyi en azindan üslup olarak ben rahat ettim 2. bebegimde. zaten uni hastanesi olduğu icin hepsi detaylı bakıyor asistanlar bile bir sorun görse hocaya danisiyorlar direk. insALLAH sizin de içiniz rahat edecek doktorlara denk gelirsiniz.doğumu başkent üniversitesinde yaptım yenidoğan takibi de orda başladı. çocuğa robot gibi yaklaştıkları için 2-3 saatte bi 80 ml süt içmesini bekliyolar. zorlanıyor çocuk çatlıcak artık benim bildiğim bir yenidoğan 30-40 ml beslenir
başkente gidiyoruz gazi de mutlu hoca var daha önce başkentteydi çok harika bi doktordu gaziye geçti. yenidoğan bakıyor mu soracağım yakın tarihli randevu varsa gidicem
Benim bebeğim 12 günlük hep uyuyor ama yenidoğan sarılığı olduk geçti günde anca 2 saat gözü acık etrafa bakıyor sizinki kaç saat uyuyorKızlar bebeleriniz günde ortalama kaç saat uyuyor.
Ben de başkentte yapmayı planlıyorumdoğumu başkent üniversitesinde yaptım yenidoğan takibi de orda başladı. çocuğa robot gibi yaklaştıkları için 2-3 saatte bi 80 ml süt içmesini bekliyolar. zorlanıyor çocuk çatlıcak artık benim bildiğim bir yenidoğan 30-40 ml beslenir
başkente gidiyoruz gazi de mutlu hoca var daha önce başkentteydi çok harika bi doktordu gaziye geçti. yenidoğan bakıyor mu soracağım yakın tarihli randevu varsa gidicem
kadın doğumda bi sıkıntı yaşamadım aksine doktorumdanda doğum sonrası sağlık personelinden de memnununum. sorunumuz yenidoğan anabilim dalı doktorlarıyla başladı malesef.Ben de başkentte yapmayı planlıyorumben en iyisi disarda da bi Dr bulayım şimdiden, onların zorbaligina kulak kapatabileyim.
Evelynn nasilsiniz? ameliyat olacağım demistin ama ne zaman olduğunu kaçırdım sanırım. oldun mu? iyi misin? bebis nasil?
insALLAH kolay atlatırsın hepsini canim. cok normal buraya bakamaman hem yeni doğan var hem kendi sagligin icin uğraşıyorsun. İnşALLAH hızlıca iyilesirsin. ben de dogumu bekliyorum henuz yapmadim:) 20 şubata gun verdi ama senin gibi tansiyonla ugrwisyorum yükseliyor düşüyor yarin kontrol var bakalim ne diyecekler.Canım geçen hafta ilk ameliyatımı oldum dün eve geldik. Her şey yolunda giderse iki ameliyat daha olacağım. İyiyim demek adetten olmuş iyiyim diyeyim evrene olumlu mesaj göndereyimsen doğum yaptın mı takip edemiyorum burayı ne yazık ki sen nasılsın?
kordon dolanması normal doğuma risk oluşturuyor mu? bununla ilgili birsey söylediler mi?Ben de 38.hafta muayenemden çıktımYine alttan muayene etti, açıklık aynı 1 cm. Yine benzer konuşmayı yaptı doktor, bu sefer kendini daha çok kastın bu bana güven vermiyor normal doğum için dedi cumaya kadar iyice düşün karar ver dedi. Oğluşum da kilo almamış doğru düzgün hala 2900lerde, geçen hafta da öyledi. Boynuna kordonu bir kez daha dolamış, 2 tur kordon var yani Ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilmiyorum yaaaa
İki kere kordon dolamış olması vajinal doğuma engel mi bilmiyorum ama, doktoruna güveniyorsan yani bazi doktorlar kolayina gelsin diye de yönlendirebiliyor. Öyle bir durum hissetmiyorsan dediklerini dinlemeni öneririm. Senin ve bebişin sağlığı için gereken ne ise o yapilsin benceBen de 38.hafta muayenemden çıktımYine alttan muayene etti, açıklık aynı 1 cm. Yine benzer konuşmayı yaptı doktor, bu sefer kendini daha çok kastın bu bana güven vermiyor normal doğum için dedi cumaya kadar iyice düşün karar ver dedi. Oğluşum da kilo almamış doğru düzgün hala 2900lerde, geçen hafta da öyledi. Boynuna kordonu bir kez daha dolamış, 2 tur kordon var yani Ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilmiyorum yaaaa
insALLAH kolay atlatırsın hepsini canim. cok normal buraya bakamaman hem yeni doğan var hem kendi sagligin icin uğraşıyorsun. İnşALLAH hızlıca iyilesirsin. ben de dogumu bekliyorum henuz yapmadim:) 20 şubata gun verdi ama senin gibi tansiyonla ugrwisyorum yükseliyor düşüyor yarin kontrol var bakalim ne diyecekler.
kordon dolanması normal doğuma risk oluşturuyor mu? bununla ilgili birsey söylediler mi?
Kordon dolanması normal doğum için risk değil, o an ani müdahale gerekirse zaten ben alacağım dedi. Ben doktorun yönlendirdiğini düşünüyorum ama eşim duygusal baktığımı söylüyor. Etrafımda da bir baskı var gibi hissediyorum bir yandan normal doğumla ilgili. Yani ortada bir risk göremiyorum ben, zor olursa sende de bebekte de travma olmasın diyor doktor sadece.İki kere kordon dolamış olması vajinal doğuma engel mi bilmiyorum ama, doktoruna güveniyorsan yani bazi doktorlar kolayina gelsin diye de yönlendirebiliyor. Öyle bir durum hissetmiyorsan dediklerini dinlemeni öneririm. Senin ve bebişin sağlığı için gereken ne ise o yapilsin bencesen de sıkma canını hayırlısı buymuş senin istediğin şekilde olursa risk taşıyorsa bence gerek yok hiç düşünme bile önceliğin minik kuşun kilosuna da bakma her bebek 3-4 kilo mu olacak canım doğunca alır merak etme sen
etrafi hic dusunme derim. sana ya da bebege bisey olsa herkes hayatına devam edecek. simdi baktik kordon dolanmasiyla ilgili durumlara. normal doğuma kesin olarak engel degilmis ama riskleri de yok değil.Kordon dolanması normal doğum için risk değil, o an ani müdahale gerekirse zaten ben alacağım dedi. Ben doktorun yönlendirdiğini düşünüyorum ama eşim duygusal baktığımı söylüyor. Etrafımda da bir baskı var gibi hissediyorum bir yandan normal doğumla ilgili. Yani ortada bir risk göremiyorum ben, zor olursa sende de bebekte de travma olmasın diyor doktor sadece.
insALLAH bundan sonraki surecin cok guzel gecer canim. Allah razi olsunİnşallah canım teşekkür ederim. Dümdüz bi lohusalık yaşamayı çok isterdim gerçekten neyse hamdolsun vardır bi hayır diyorum.
Ay bu tansiyon ne uğraştırdı bizi yainşallah çokkk rahat bi doğum yaparsın canım benim. Mutlu sona çok az kalmış.
Bizimki de öyleydi çok güzel uyuyordu ama üç dört gündür çok fena.12 saat uyuyordur anca.Gazı yok kakasını yapıyor.Karnı doymuyor desem ihtimal vermem ağzından sütler akıyor,hıçkırık tutuyo aşırı yediğinde kusuyo. 3 saat uyudu diyelim uyanıyor 3-4 saat uyumuyor yatağa koyduğum an uyanıyo.Temas bağımlısı biraz.bende bu yüzden günde anca 3 saat uyuyabiliyorumBenim bebeğim 12 günlük hep uyuyor ama yenidoğan sarılığı olduk geçti günde anca 2 saat gözü acık etrafa bakıyor sizinki kaç saat uyuyor
düzenli mi gelecek acaba. hadi hayirlisiHayli şiddetli bi bel ağrısı hissettim karnımın altına ve bacağıma kalçama vuran ama şuan mesela o şiddeti azaldı gibi biraz uyuyacağım bakalım
Benim bebikte iki kordonluydu.Doktorum normal doğum için şuan bir risk görmüyorum bunu anca doğumda anlarız dedi.Olurda sancın başlar açılman başlar ama bebek kordondan dolayı aşağı inemezse kordon onu yukarı çekerse sezeryana döner dedi.Sancımın başladığı gün muayene etti 2.5 cm açılmam vardı.Hâla birşey demem mümkün değil en az 5-6 cm e ulaşman lazım dedi.Bebek strese girerse sezeryan yaparız dedi.Eşim deneyip o kadar sancı çekip sezeryana alınmamı istemedi.Bu yüzden sezeryan olmaya karsr verdim.Ameliyathanedeyken bebikin kakasını yaptığını ve yediğini öğrendik.İyi ki sezeryan olmuşum dedim.Çünkü muhtemel suyum gelecekti ve kaka yaptığını anlayıp sezeryana dönecektik.Bu benim deneyimim oldu ama doktorum kordonla doğan çok bebek olduğunu söylemişti.Ama bizim bebik ben seçmeseydim de sezeryanı seçecekmiş.Ben de 38.hafta muayenemden çıktımYine alttan muayene etti, açıklık aynı 1 cm. Yine benzer konuşmayı yaptı doktor, bu sefer kendini daha çok kastın bu bana güven vermiyor normal doğum için dedi cumaya kadar iyice düşün karar ver dedi. Oğluşum da kilo almamış doğru düzgün hala 2900lerde, geçen hafta da öyledi. Boynuna kordonu bir kez daha dolamış, 2 tur kordon var yani Ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilmiyorum yaaaa
Çok geçmiş olsun. Neden ameliyat olmanız gerekti? Doğumda mı bir komplikasyon oldu?İnşallah canım teşekkür ederim. Dümdüz bi lohusalık yaşamayı çok isterdim gerçekten neyse hamdolsun vardır bi hayır diyorum.
Ay bu tansiyon ne uğraştırdı bizi yainşallah çokkk rahat bi doğum yaparsın canım benim. Mutlu sona çok az kalmış.
6 şubat kuzum benim , ya dediğin gibi yavas yavas toparlanacagız , ama dogum beni cok zorladı bu kadarını beklemiyordum , bunyesel de degişiyordur tabiAa öyle mi 7 Şubat mı Senın de ? Sezaryen oldum. Ağrım var olmaz mıama meme ağrısı önüne geçti. Bel sırt ağrısı ve sanırım sondadan dolayı da idrarda yanma var. Antibiyotik bugün başladık. Kiloma bakamadım yüzümü yıkadığıma şükrediyorum:) iyi hatırlattın sabah bakayım bi. Ödem yok sanırım. Göbeğim var o Allah’ın emri 2-3 aya iyice gider en bence. Sen de düz bira karın bekleme mi yavaş yavaş normale donecek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?