2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Ya etkisi var mı bilmiyorum ama ben yatağa koyduktan sonra bir süre elimi yüzüne koyuyorum sonra yavaştan çekiyorum bir süre uyuyo öyle

kucağınıza istemesi çok normal. sizin kalp atışıniza da cok asina zaten onu bile istiyo olabilir. ilk 3 ay bebeklerin 4. trimester i oluyor. o zamana kadsr bir rutin beklemeyin ne istiyorlarsa o. memeyse meme kucaksa kucak .Anne için zor bir süreç. nasılki anne karnında beraberler dünyaya alısirken de yine anneyi istiyorlar. iki bebegimde öyleydi. yaka mendilim diyodum onlara

canim ben bilerek 10 .gune kadar pik değere ulaşıp sonrasında düşüyor. o yuzden mudahaleye gerek gormemislerdir.kilo alimi da iyi olunca zaten besleniyor değer tekrsr duser demişlerdir. bol bol besle gecer gider insALLAH.

canim ben bilerek 10 .gune kadar pik değere ulaşıp sonrasında düşüyor. o yuzden mudahaleye gerek gormemislerdir.kilo alimi da iyi olunca zaten besleniyor değer tekrsr duser demişlerdir. bol bol besle gecer gider insALLAH.
Evet doktora sormasam ölçmeyecekti bile ama benim de aklıma takıldı keşke sormasaydım hiç doktora abime sorucam o da doktor ama gene bana obsesif vs diyecek diye sormuyorum bu doktorların rahatlığı

Evet doktora sormasam ölçmeyecekti bile ama benim de aklıma takıldı keşke sormasaydım hiç doktora abime sorucam o da doktor ama gene bana obsesif vs diyecek diye sormuyorum bu doktorların rahatlığı
ufacık bir sorun olsa bırakmazlardi sizi zaten . annelik boyle bisey sorarız biz herseyi yapacak bisey yok:) esim saglikci benim de ama ikna edemiyor beni tahlillerimi kendim yorumlayacak hale geldim arastira arastira

Kordon için fikir almak mı? O çok net, gördüm 2 tur.
canim ben kararinini etkilememek icin bisey yazmadim. ama ben olsam direk sezaryen kararı alırdım. zaten ufacık bir sorun yaşansa yine sezaryene donecek is.

Evet benim de korkum sancı çekip sezaryene dönmesi. Doktor da sonuçta risk almak istemeyecek. Ama o kordonla ilgili bir durum için sezaryen yapalım demiyor şu an. Tamamen dediğiniz gibi benim fizyolojik ve psikolojik durumum için daha çok. Ki şimdiye kadar sancı hiç çekmedim, normal değil dedi orası ayrı.36dan sonra olmalıymış.
Gelişine bebeğim karar versin istiyordum sadece, bir tarih belirleyip gidip kucağıma almak istemedim.

Benim iri bebek durumundan ötürü sezaryen günü almıştık 39+2'e ve ben de sizin gibi bunu hiç istememiştim hep içimde dertti. 39+1'de suyum geldi hah dedim kendi gelecek süreç normal başladı ama ne kasılma ne bir şey normal ilerleyen süreç acil sezaryana döndü. Ha bebek de iri değilmiş 4.000 beklenirken 3700 doğdu.
Ondan akışına bırakın bence içinizden nasıl geliyorsa öyle ilerleyin bazı kişilerin hiç de öyle korkutucu hikayeleri yok normal doğumda bebeğiniz için bir risk yoksa içinizden hangisi geliyorsa onunla ilerleyin. Zaten o kendi gelmek isterse geliyor ve gelme şeklini kendi seçiyor bence. Normal doğum için belki bir yorum daha alabilirsiniz kordon için değil de

hakkinizda hayirlisi olsun.

Benzer durumları yapıyormuşum uyku arkadaşımız yok bitek belki onu denyeebilirim.Bizimki emziği çok zor tutuyor 4-5 emzik denedim ama ck.Bir aventi denemedim alıpta.Daha çok bibs tutuyor.
Evet kesinlikle onlar nasıl isterse öyle.Bende bugün çok uykusuz kaldığı için göğsümde uyuttum kaldırmadım.Belim tutulmuş ama yeterki azıcık uyusun dedim.

Buradaki müzikler spotify ya da youtube da var sadece müzik için almanıza gerek yok bize hediye gelmişti ama baya sevdik. Ben önden sadece avent almıştım direk tuttu daha sonra arkadaşım bibs anne memesine daha çok benziyor onu öneriyorlar diye söyleyince onu aldım ama avent'e alışınca tutmadı ağzına büyük geliyor sanırım sevemedi. Bir avent deneyin belki de onu sever.

Ben de şu an içimden hep öyle geçiriyorum suyum gelsin ya da sancım başlasın bir anda ve beni bir karar almak zorunda bırakmasın

Bebek şimdiye kadar sancı olmaması normal değil mi dedi? Ben 38'deyim. Bu hafta doktora şimdiye kadar hiç sancım olmadı dedim, daha vakit var normal dedi.

Bebek şimdiye kadar sancı olmaması normal değil mi dedi? Ben 38'deyim. Bu hafta doktora şimdiye kadar hiç sancım olmadı dedim, daha vakit var normal dedi.
36dan itibaren olmasını istiyoruz dedi. Kanala doğru ilerlerken ağrı/sancı/batma yapması normalmiş

Bende 38+2 yim yarın sezaryen olucam benimde hiç kasilmam sancim olmadı. Sadece yürümekte zorlanıyorum ve ayaktayken kasiklarim agriyor. En son kontrolümde başı aşağıdaydi ona rağmen yok yani. Sizinde zamanı vardır daha.

kızlar bu rapor parası ne zaman yatıyor rapor süremiz bitince mi?
Birde yeni çıkan aylık ödeme veya ilk çocuğa mahsus verilecek 5000 tllik ödemeyi alan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…