2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Ayy hoş geldin aramıza valla ilk günler uzun emdirmek zor ama bizim doktorumuz 15-15 min emdirin demişti. Ben soğuyordum ıslak bezle bacaklarını siliyordum ayak altını tırnağımda çiziyorduk acımayacak şekilde

biz biberon vermemize rağmen böyleyiz uyuyor çünkü sarılık da var. topuklarını çimdikliyoruz çenesini uyarıyorz. azcık kıpırdanıp yerleşiyor gibi yapıyorum bi kendine geliyo bi iki çekiyo gene gidyo gözler. uyandırıyorum altını değiştiriyorum yiyo gazı çıkıyo tam bi saat sürüyo.
ilk kez duydum adrenal hiperplazi tehlikeli bişey mi acaba

Anladım ben 37 e kadar çalıştım sanırım ondan yatmadı.Eşiniz nereye başvurmuştu acaba

O bel ağrısı boşa değildi bak demek ki.. geliyor mu gelmekte olan

Bugun arkadasimla gorustum. Bebegi normal pozisyonuna donmus, pazartesi cati muayenesi olacakmis. Suan 37.haftasinda. umarim sizinki de doner

yere oturup ayak ayak üstüne atmayi denediniz mi?

Bebeklere kosmaktan buralara giremiyorum artık. İnşallah hepiniz iyisinizdir. İkizler aynı anda acıkıyor aynı anda ağlıyor aynı anda altına yapıyor aynı anda gaz oluyorlar ve üstüne oğlum kolik bebekmiş. Gece ile gündüz bırbırıne girdi bende zombi filmi cekıyoruz evde

Bizde 27 gün yoğun bakımda aynı şeyi yaşadık. Bana taburcu olurken tembihlediler. Hala biberon ile anne sütü veriyorum gündüz. Memeden ne aldığını bilemeyiz illa ki biberonla takviye edin dediler. Ama lansinoh biberon aldırttılar bize. Bende avent serisi vardı. O çok sertmiş uzun sürüyormuş diye lansinoh biberonda mübarek köy çeşmesi gibi akıyor şor şor oğlum kaç kez tıkandı boğulur gibi. Ben evde artık yine avent e döndüm. Evet bitirmesi uzun sürsede hem antikolik hemde boğulma riski yok. Sadece bebek çekince geliyor. 4 numara uç aldım onunla güzel devam ediyor. Memeye de devam ediyor.
Bence hangi biberonu kullandığın önemli meme reddi olmaması için. Bide gündüz bir meme bir biberon yapıyorum. Gece sadece meme.

Valla ben bir bebeyle huni takıcam.İkiz annelerine saygım x100
Rabbim yardımcınız olsun

Kızlar iyi geceler. Benim bir sorum olacak. Geçen akşam gebeliğimi öğrendim. Tahminim 4-5 haftalık. Ama aklıma takılan bir şey var. Ben İngiltere’de yaşıyorum ve burada sağlık biraz farklı işliyor. Hastaneden randevu aldım. 18 Mart’a verdiler. 8 Mart’ta da Türkiye’ye gidiyorum, biletimi hamile kalmadan önce almıştık. 8-9 haftalıkken burada muayene olmadan uçağa binmiş olacağım. Ve bu beni endişelendiriyor. İlk aylar uçak yolculuğu yapanlar oldu mu aranızda? Veya yapılıyor mu? Bilginiz var mı? Kanama vs herhangi bir durum olmasa bile uçak yolculuğu riskli mi sizce?

Merhaba, ben bilmeden 5 haftalıkken uçmuştum ama benim doktorum zaten ekstrem bir durum olmadıkça seyahat yasağı koymuyor son haftalara dek. Kan dolaşımı için saat başı koridorda bir tur atıp oturun sorun olmayacaktır, hiç çok çok özel bir risk yoksa uçak yasağı koyan doktor görmedim, uçak yolculukları hamilelik çok ilerlememişse en sorunsuz olanı.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben doktora gidemediğim için soramıyorum. Biraz da bu yüzden tedirginim. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama bir yanım da acaba diyor o yüzden sordum.

Merhabalar, ben gebeliğimi öğrendikten 3 gün sonra iş seyahati için uçağa binmiştim. Benzer soru işaretleri bende de olmuştu. Doktoruma sorduğumda tabi binebilirsin bir uçuş ile sorun yaşayacaksan o bebek eğer uçağa binmesen de evde otururken de sorun yaşarsın demişti.
Aynı hafta salı gidiş pazar dönüş şeklindeydi seyahatim ayrıca tahmin ederseniz iş seyahati olduğu için o haftada çok yoğundum 4-5 haftalık idi gebeliğim.
Yolculukta ve sonrası bir sıkıntı yaşamamıştım. Dönüş yolculuğumdan bir hafta sonra bir lekelenme kanaması olmuştu ama o tamamen tutunma kanamasıydı ve o gün kalp atışlarını duymuştuk.
Tabi ağır vs kaldırmadım yolculukta bir de istanbul berlin uçuşuydu. Aşırı uzun bir uçuş değildi.
Tabi bu yorumum doğal bir gebelik 33 yaşındaydım. tüp bebek ya da yardımcı üreme tekniklerinde süreçler farklı oluyor olabilir. Çünkü haftalarca arabaya bile binmeyen arkadaşlarım oldu bu şekilde hamile kalanlarda Tutunması için bebişin

Benim deneyimim bu şekilde umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Bu arada benim ingilterede yaşayan arkadaşım da aynı şeyden muzdarip idi erken dönem özel bir merkezde ultrasona girmişti merak edip şehir farkı olabilir ama bilgi vermek istedim

Detaylı yorumunuz için çok teşekkür ederim. Umarım benim yolculuğum da bir sıkıntı yaratmaz.

Benim gece ikiden beri değişik bir ağrı var. Afedersiniz kabız gibi bir his. Düzenli değil ama uzun sürüyor ağrılar. Doğum sancısı mi bilemedim. Gece de yalnızım biraz korkuyorum. Kımseyi boş yere telaslandirmak istemiyorum. Biraz da korkudan galiba migdem bulanıyor. Ne yapsam bilemedim.

Merhaba bende 40+5 deyim ara ara sancılarım oluyor 10 gün önce nst de düzensiz sancılarım çikti ama önemli olmadığını söyledi doktor 2 akşamdır midemde kramp ve karnımda aşırı sertleşme oluyor normal mi bilmiyorum ilk doğum olduğundan anlayamıyorum bir şey geciktikçe de korkuyor insan

Hafif sancı dediğiniz ne. Benim 40-50 vardı nstbde ama ağrı yoktu. Bu gece hiç uyumadım. Değişik bir ağrı var karnımda.

Ben hem ilk aylar hem de sonrasında defalarca bindim. Tatile gittim, görev yerime gittim. Uzun uçuşlardı ayrıca. Bol su için ve uçakta yürümeye çalışın ödem ve pıhtı riskini önlemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…