2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Bana da hiç biri yatmadı sanırım nasıl kontrol ettiniz?
e devlete 4a/4b iş göremezlik ödemesi görme yazdım.Orada raporlar kısmında tüm raporlar gözüküyor.Ödemeler kısmındada sadece emzirme ödeneği gözüküyordu.İban tanımladıysanız direkt ibana yatıyor yoksa pttden alabiliyorsınuz diye biliyorum.Tabi hastaneden cıkarken bunlar için rapor almıştım emzirme ve doğum raporu.Onlar alınmadan da oluyor mu bilmiyorum

ben de öyle olduğunu düşünüyorum bi de bana fark ettiniz mi testisleri koyu diyor dedim ilk defa erkek bebek görüyorum aile hekiminden topuk kanı sonucu bekliyorız orda bişey çıkarsa progesteron tedavisi falan dedi bu testis mevzusu için

kızlar bi sorunum var bu tuhaf yoğun bakım deneyimimiz de emzirme yerine ısrarla kaç cc içti diye diye biberonla beslendi çocuk. korkumuzdan biz de aman yesin ne yedi
bilelim diye arada emzirme çoğunlukla biberon gittik. dün çok güzel emdi ama bugün asla aldıramadım bırakırsa diye korkuyorum sağıyorum da sürekli ama emmezse çok uzun vadeli süt gelmez muhtemelen. bi öneri lütfen ya meme reddi yaşayan çözen varsa

kızlar bu rapor parası ne zaman yatıyor rapor süremiz bitince mi?
Birde yeni çıkan aylık ödeme veya ilk çocuğa mahsus verilecek 5000 tllik ödemeyi alan var mı ?
Benim doğum öncesindeki raporlu olduğum kısım ödendi. kalan kısım rapor bitince ödenecek. emzirme yardımı da başvuru yapmadan yattı.
o şocuk yardımı kısmına eşim başvuru yapmış ama henüz ses seda yok. e devletten banka tanımlamıştım direk oraya yatmış.

ben herhanfi bi yere rapor ya da doğum raporu falan ibraz etmedim kurumla ilgili belki bilemiyorum başka kurumlarda farklı olabilir.
bahsettiğiniz raporlar kısmında emzirme de analık da görünüyor ödendi diye. doğum yaptıktan kısa bi süre sonra ödenmiş oldu

Ben de kontrol edeyim hesabıma para yatmamış ama bu bildirimi şirket mi yapıyor?

Gözün aydın canım ordan da bir şey çıkmaz inşallah sağlıkla çıkarsınız hastahaneden
Çok teşekkür ederim canım ekosu çekilmiş henüz bilgi verilmedi ama sabah aradılar bu gün bebeğin eşyalarını getirin çarşamba taburcusunuz diye bir gece kızımla hastanede kalıcaz eğitim gibi bi şey olucakmış benim için. Yarın Allahın izniyle geçicez evimize İçimde bir bayram havası var ki sormayın

Kızlar bebekleriniz kaç dk emiyor ya? Tabi bebekten bebeğe fark edebilir de benim ki 5 dk emip bırakıyor o kadarcıkla doyuyor mudur ya. Bide çok zor uyandırıp doyuruyorum uyandırmak için taktiğiniz var mı?

Kızlar bebekleriniz kaç dk emiyor ya? Tabi bebekten bebeğe fark edebilir de benim ki 5 dk emip bırakıyor o kadarcıkla doyuyor mudur ya. Bide çok zor uyandırıp doyuruyorum uyandırmak için taktiğiniz var mı?
benimki çok geçerli bi yanıt olmaz belki ama memeyi alır almaz ki onu da yalandan tutuyor ve gözünü kapatıyo direk hiç emmiyo.

iş yeri bi onay falan bişe veriyor muhtemelen sonra sgk işlemi başlatıyor. iş yerinizle de bi görüşün
İş yerindeyse süreç benim dert etmeme gerek yok bizim iş yeri maaşı yatırıyor sonra biz yatan parayı onlara havale ediyoruz sonuçta onayı ne kadar geç verirlerse iş yeri parayı o kadar benden geç alır

benimki çok geçerli bi yanıt olmaz belki ama memeyi alır almaz ki onu da yalandan tutuyor ve gözünü kapatıyo direk hiç emmiyo.
Ya hemşire 2 saatte bir emzir dedi e bu kız uyuyor uyandırıp memeyi tutturana kadar yarım saat geçiyo emdiği de zaten 5 dk onu da bin bir savaşla gazıydı beziydi derken 1 saat geçiyo e uyudu etti derken bir sonraki beslenme saati geliyo bu sefer yine uykudan uyandırma derdi. Kısır döngü resmen

Aslında doktorunuzun dikkatinden kaçmamış olması ve şüphelenmesi çok iyi erken tanı açısından erkek bebeklerde testislerde koyu renk olarak görülebiliyor Yenidoğanlarda topuk kanından bakılan testte adrenal hiperplazi olarak çıkabiliyor. içinizi rahat tutun doktorunuz sizi en iyi şekilde yönlendirmiş inşallah güzel sonuçlar alırsınız sağlıcakla büyütün bebeğinizi

Kordon için değil doktorunuz sezeryan yanlısu bir hekime benziyor anlattıgıbız kadarıyla çocuğun pozisyonu Kordon'un dolanmıs oöması tabi ki riskli faktörler bence de ama içiniz rahat etmiyorsa farklı bir uzman görüsü daha alın demek istemiştim

kızlar bu rapor parası ne zaman yatıyor rapor süremiz bitince mi?
Birde yeni çıkan aylık ödeme veya ilk çocuğa mahsus verilecek 5000 tllik ödemeyi alan var mı ?
Yeni çıkan ödenekler daha çıkmadı başvuru bile alınmıyor ama 2025 te doğum yapan herkes faydalanacak rapor parası da işveren toplu yada aylık olarak ödeme olarak seçim yapıyor ona göre degişir alma zamanınız

Tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…