2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Canım kasılmalar adlı uyhulamayı ındır, ben öyle anladım dogum basladıgını doktorum hemen gel baslamıs dedi

merhaba, aventi cekmekte de cok zorlanıyorlarsa bir iğneyle cok hafif delerek birazcık açabilirsiniz. lansinohtan yavas ama normal aventten hızlı olur en azindan.

nasil oldunuz?

canim tek bebekle zor bas edenlerden olarak bu survivorda yasam savaşı verdiğin için alnından öpüyorum Allah kolaylastirsib yardımcınız olsun. kolik gercekten zor . kolik sürecini rahatlatacak videolar var onlara firswtin olursa bir bak istersen. bir de kendin mutlaka kimyon cayi ic senden geçsin bebeklere .Gaz icin rahatlatır insALLAH.

Sağlıklı olsunlar da koşturalım allah kolaylık versin. Yardımcı olacak biri var mı? Tek mi bakıyorsunuz?

Günaydın kızlar
13 gün sonra doğumum var 25 Şubat'ta doktor sezeryan için gün verdi. Dualarınızı beklerim
İlk doğumum olacak,dolayisiyla dogumla ilgili sezeryan ile ilgili hiç tecrübem yok. Sizleri takipteydim zaten doğum yapanlarınız çok oldu, sağlıkla hayırla büyüsün evlatlariniz. Geriye kalan bizlere de kolay ilerlesin süreç.. Sezeryan ile ilgili anestezi şekli olarak neyi tavsiye edersiniz. Genelde belden uyusturup yapıyorlarmis. Toplamda ne kadar sürede çıkıyoruz. Ve sonrası için dikkat etmemiz gerekenler neler acaba pozitif doğum hikayelerinize çok ihtiyacım var.

Bugun arkadasimla gorustum. Bebegi normal pozisyonuna donmus, pazartesi cati muayenesi olacakmis. Suan 37.haftasinda. umarim sizinki de doner
Malesef benim ki dönmedi ve doktor bu saatten sonra da dönmez dedi sezeryan günü verdi acaba bir ihtimal daha var mı. Haftaya pazartesi son kontrolume gideceğim. Dönse hissederdim değil mi. Hala göğüs kafesimin altı yumru gibi semsert kafası orada hala. Aşağı da düşmedi karnım.

Benim de aynı kısır döngü içerisinde hissediyorum 2 bebeğe yetişmek çok zormuş yani ben bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum

Reactions: dhn
Ay o gerçek miymiş? Ben halen üç tur dolayabiliyorum maalesef. Benim bebe ilkokula kadar doğmayacak heralde.
Gerçekmiş benim karnım yok hamilelikte bi arkadaşım dedi yap diye ama karnım yok atabilirim kü dedim o karınla alakalı değil dedi gerçekten ilk dediğinde çok rahat atıyordum .Zaten bizimkilerdeki Naz kimsede yok sağlıkla gelsinlerde beklemekten evliya olduk

Hafif sancı dediğiniz ne. Benim 40-50 vardı nstbde ama ağrı yoktu. Bu gece hiç uyumadım. Değişik bir ağrı var karnımda.
Merhaba bende ağrı var kasık ağrısı adete benzer ağrı bugün doktora geldim 2 cm açılma var dedi bu akşam ya da yarın olabilir dedi nst de bebiş çok hareketsiz durdu suyu yerindeymiş ne zamana doğururum bilmiyorum şu an adet ağrısı çekiyorum

Canım kasılmalar adlı uyhulamayı ındır, ben öyle anladım dogum basladıgını doktorum hemen gel baslamıs dedi
Öncelikle yanıtın için teşekkür ederim şu an hastaneye geldim sancı var ama pek düzenli değil doktor 2 cm açılman var dedi normal doğum istiyorum 4 kilo olmuş bebiş benim ilk gebelik doktor bebek kilosu fazla sezeryan olabilirsin dedi ama olmak istemiyorum normal doğum istiyorum bu akşam ya da yarın olabilirmiş lütfen siz ve mesajımı okuyan herkes dua etsin normal ve sağ salim bebeğimi kucağıma alabileyim teşekkürler herkese

Geçmiş olsun canım karın için korse kullandın mı sezaryenden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…