Evet atamıyorumyere oturup ayak ayak üstüne atmayi denediniz mi?
Ay o gerçek miymiş? Ben halen üç tur dolayabiliyorum maalesef. Benim bebe ilkokula kadar doğmayacak heralde.Evet atamıyorum
Canım kasılmalar adlı uyhulamayı ındır, ben öyle anladım dogum basladıgını doktorum hemen gel baslamıs dediMerhaba bende 40+5 deyim ara ara sancılarım oluyor 10 gün önce nst de düzensiz sancılarım çikti ama önemli olmadığını söyledi doktor 2 akşamdır midemde kramp ve karnımda aşırı sertleşme oluyor normal mi bilmiyorum ilk doğum olduğundan anlayamıyorum bir şey geciktikçe de korkuyor insan
dogum yakin o zaman insALLAHEvet atamıyorum
merhaba, aventi cekmekte de cok zorlanıyorlarsa bir iğneyle cok hafif delerek birazcık açabilirsiniz. lansinohtan yavas ama normal aventten hızlı olur en azindan.Bizde 27 gün yoğun bakımda aynı şeyi yaşadık. Bana taburcu olurken tembihlediler. Hala biberon ile anne sütü veriyorum gündüz. Memeden ne aldığını bilemeyiz illa ki biberonla takviye edin dediler. Ama lansinoh biberon aldırttılar bize. Bende avent serisi vardı. O çok sertmiş uzun sürüyormuş diye lansinoh biberonda mübarek köy çeşmesi gibi akıyor şor şor oğlum kaç kez tıkandı boğulur gibi. Ben evde artık yine avent e döndüm. Evet bitirmesi uzun sürsede hem antikolik hemde boğulma riski yok. Sadece bebek çekince geliyor.4 numara uç aldım onunla güzel devam ediyor. Memeye de devam ediyor.
Bence hangi biberonu kullandığın önemli meme reddi olmaması için. Bide gündüz bir meme bir biberon yapıyorum. Gece sadece meme.
nasil oldunuz?Benim gece ikiden beri değişik bir ağrı var. Afedersiniz kabız gibi bir his. Düzenli değil ama uzun sürüyor ağrılar. Doğum sancısı mi bilemedim. Gece de yalnızım biraz korkuyorum. Kımseyi boş yere telaslandirmak istemiyorum. Biraz da korkudan galiba migdem bulanıyor. Ne yapsam bilemedim.
canim tek bebekle zor bas edenlerden olarak bu survivorda yasam savaşı verdiğin için alnından öpüyorumBebeklere kosmaktan buralara giremiyorum artık. İnşallah hepiniz iyisinizdir. İkizler aynı anda acıkıyor aynı anda ağlıyor aynı anda altına yapıyor aynı anda gaz oluyorlar ve üstüne oğlum kolik bebekmiş. Gece ile gündüz bırbırıne girdi bende zombi filmi cekıyoruz evde
Sağlıklı olsunlar da koşturalımBebeklere kosmaktan buralara giremiyorum artık. İnşallah hepiniz iyisinizdir. İkizler aynı anda acıkıyor aynı anda ağlıyor aynı anda altına yapıyor aynı anda gaz oluyorlar ve üstüne oğlum kolik bebekmiş. Gece ile gündüz bırbırıne girdi bende zombi filmi cekıyoruz evde
Kaç haftalıksın bilmiyorum ama 40+5 den bildiriyorum bende doğurmadım :)Doğurmayan bi ben kaldım gibi hissediyorum. Ve halen hiç doğuracak gibi değilim....
Malesef benim ki dönmedi ve doktor bu saatten sonra da dönmez dedi sezeryan günü verdiBugun arkadasimla gorustum. Bebegi normal pozisyonuna donmus, pazartesi cati muayenesi olacakmis. Suan 37.haftasinda. umarim sizinki de doner
Benim de aynı kısır döngü içerisinde hissediyorum 2 bebeğe yetişmek çok zormuş yani ben bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordumBebeklere kosmaktan buralara giremiyorum artık. İnşallah hepiniz iyisinizdir. İkizler aynı anda acıkıyor aynı anda ağlıyor aynı anda altına yapıyor aynı anda gaz oluyorlar ve üstüne oğlum kolik bebekmiş. Gece ile gündüz bırbırıne girdi bende zombi filmi cekıyoruz evde
Gerçekmiş benim karnım yok hamilelikte bi arkadaşım dedi yap diye ama karnım yok atabilirim kü dedim o karınla alakalı değil dedi gerçekten ilk dediğinde çok rahat atıyordum .Zaten bizimkilerdeki Naz kimsede yokAy o gerçek miymiş? Ben halen üç tur dolayabiliyorum maalesef. Benim bebe ilkokula kadar doğmayacak heralde.
İnşallah hayırladogum yakin o zaman insALLAH
Aaaa gel sarılalımKaç haftalıksın bilmiyorum ama 40+5 den bildiriyorum bende doğurmadım :)
Merhaba bende ağrı var kasık ağrısı adete benzer ağrı bugün doktora geldim 2 cm açılma var dedi bu akşam ya da yarın olabilir dedi nst de bebiş çok hareketsiz durdu suyu yerindeymiş ne zamana doğururum bilmiyorum şu an adet ağrısı çekiyorumHafif sancı dediğiniz ne. Benim 40-50 vardı nstbde ama ağrı yoktu. Bu gece hiç uyumadım. Değişik bir ağrı var karnımda.
Öncelikle yanıtın için teşekkür ederim şu an hastaneye geldim sancı var ama pek düzenli değil doktor 2 cm açılman var dedi normal doğum istiyorum 4 kilo olmuş bebiş benim ilk gebelik doktor bebek kilosu fazla sezeryan olabilirsin dedi ama olmak istemiyorum normal doğum istiyorum bu akşam ya da yarın olabilirmiş lütfen siz ve mesajımı okuyan herkes dua etsin normal ve sağ salim bebeğimi kucağıma alabileyim teşekkürler herkeseCanım kasılmalar adlı uyhulamayı ındır, ben öyle anladım dogum basladıgını doktorum hemen gel baslamıs dedi
Geçmiş olsun canım karın için korse kullandın mı sezaryenden sonraAa öyle mi 7 Şubat mı Senın de ? Sezaryen oldum. Ağrım var olmaz mıama meme ağrısı önüne geçti. Bel sırt ağrısı ve sanırım sondadan dolayı da idrarda yanma var. Antibiyotik bugün başladık. Kiloma bakamadım yüzümü yıkadığıma şükrediyorum:) iyi hatırlattın sabah bakayım bi. Ödem yok sanırım. Göbeğim var o Allah’ın emri 2-3 aya iyice gider en bence. Sen de düz bira karın bekleme mi yavaş yavaş normale donecek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?