2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
kizlar kontrolden geldim.hersey yolunda dediler. nst de sancilar cikti ama düzenli değil. düzenli sanci hissedersen ,su gelisi ,tansiyon yukseligi olursa hemen gel dediler. 37+3 olduk bugun. planlanan dogum tarihine devam dediler. 18 subat son kontrol 20 subat dogum olacak nasip olursa. ayni bedende en fazla 1 haftamız kaldi. Rabbim sağlıkla hepimizi kavuştursun insALLAH

Oncelikle tebrik ederim. Ben ucaga binmedim ama 8 -9.haftamda aracla 6. 7 saatlik yolda aracla tatile gitmistim, denize de girdim. Hamileligimi 6.haftada ogrenmistim. Ogrenmeden birkac gun once bilmeden alkol tukettim, akciger filmi cektirdim. Cok sukur bir sorun yasamadim. Ilk 12 hafta icinde ya hep ya hic kurali varmis. Bebek sagliksizsa zaten dikkatte etseniz yasamaz diyorlar. Ucak konusunda da son haftalara kadar sorun olmayacagini duymustum ancak bir uzmana danismaniz daha saglikli olacaktir.

Umarim pazartesiye kadar doner. Alanda daraliyor artik. Arkadasimin bebegi kiz, babasi gunlerce eger donersen sezeryan parasina sana altin alicam demis. Kadin milleti degil mi altina tav oldu diye takildik hatta
Benimde 38+6 benimde henuz inmedi karnim, kanala girmiyor bebek egzersiz yapsamda. Hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalimda nasil, ne zaman dogdugu onemli degil

bayildim ya sezaryen parasına altin alacam demesine

Saglıkla normal doğumla kucagına al canım bebegini, sen ve bütün hamileler ins

merhabalar, sağlıkla kucağımıza alalim insALLAH hepimiz. benim de 20 subat sezaryen gunum . 3. sezaryen olacak . ilk ikisinde yaptıklarımdan bahsedeyim belki fikir olur. doğumdan birkaç gün önce tahin helvası yedim sut daha hızlı gelsin diye halam söylemişti. sezaryen de biraz yec gelebiliyor. ilk gun az da olsa gelmisti sagmayla arttı. ama cok yuksek hızda sağınca göğüs ucu mahvoldu baya onun acisiyla uğraştık ona dikkat edin. simdiden krem sürüp gumus kapak takmaya başlayın ki göğüs uçları yumuşasin insALLAH. yaniniza kahve alin. filtre olur ,turk kahvesi ,2 si birarada kahve olur. spinal öneriyor doktorlar. genel anestezide bebege de geçiyormuş. ve ayrılırken uyuşukluk olmadığı için direk agriya uyaniyormusuz. ben ikisini de spinal oldum cok sukur sorun yaşamadım. ilk odaya geldiginizde oturur pozisyonda olun basiniz yüksekte olsun anesteziden dolayi bws agrisi omuz göğüs ağrısı olabiliyor onu engellemek için. ilk ayağa kalkarken biraz zorlanirsiniz ama korkmayın ilk kalktiktan sonra kolaylasacak. yürümeye çalışın ki hem odem olusmasin hem de gaz çıkışı hızlı olsun ki katı yemeye başlayabilesiniz. ilk doğum cok heyecanlı olacak ama bebeğinizi gorunce herseye değer diyeceksinizaklima bunlar geldi umarım yardımcı olur❤

Ay çok tatlı benim ki erkek, altına da kanmayabilir artık son ümit bakalım dönmez dedi ama pazartesi ben bir daha baktırcam. İşte bazen bebişlerimiz kafasına göre takılabiliyor, canı istemezse dönmüyor,istemezse kanala girmiyor artık kendileri belirleyecektir süreci. Umarım en doğru zamanda sağlıkla girer kanala sizin bebişte zaten en önemlisi ikimizin de sağlığı O yüzden bebeklerimiz de bizler de sağlıklı bir şekilde güzel bir doğum gerçekleştirelim bakalım benim sürecim sezeryan ile olacak hayırlısı olsun diyeyim

Çok teşekkür ederim

Yardımcı olmaz olur mu Allah razı olsun not bile ettim. Çok teşekkür ederim . Şekerim var ama doğumdan bir kaç gün önce helva yesem bişey olmaz herhalde değil mi göğüs ucu kremi ve gumus kapak almıştım onada başlayayım o halde spinalden korkmuyorum çok istiyorum evladımı görmek ama nabzım çok yüksek seyir etti gebelikte kalp ilacı kullandım. Acaba çok heyecan yaparimda bişey olur mu diyelim ki çok yükseldi nabzım spinalden sonra komple de bayiltabilirler mi o esnada. Birde korse almadım ilk yürüyüşte korse taktınız mi takmak gerekir mi ne düşünürsünüz bu konuda.

Merhabalar. Sanırım kimse benim kadar aksiyon dolu gecirmemistir hamileligini. :) Defalarca kez ucaga bindim, yurt ici ve yurt disi olmak uzere; 4 haftalikken ilk bindim 36 haftalikken son bindim. Bunun yani sıra implant, kanal vs. Bir sürü dis işlemi yaptım. Denize girdim birkaç kez. Arabayla şehir dışına birkaç kez yolculuk yaptım. Simdi kizim 15 gunluk. Tabi bunlar benim deneyimim. Herkesin aynı olacak diye bir kaide yok. Önceki gebeligimde hiç bir şey yapmadan evde olmama rağmen 8 haftalikken kese buyumedi ve 9 haftalikken kalbi durdu. Aynı kiside hamilelikler de farklı olabiliyor demek istiyorum. Kendi doktorunuza danışmak en mantıklısı. Benim doktorum ekstrem bir durum olmadıkça hareket kısıtlaması vermiyordu. Doğal seleksiyon, sağlıksız ise ne yaparsan yap düşer o bebek, saglikli ise de tutunur, diyordu. Nitekim öyle de oldu. Sizin de bebisiniz sağlıkla gelir umarım

Eğer gaz ise biraz yurursen açılıyor zaten illaki gaz da kötü ediyo insanı. Uzaninca vs geçiyor mu Gerçi kaç saat olmuş. Nasıl oldun canım?
Ay o gerçek miymiş? Ben halen üç tur dolayabiliyorum maalesef. Benim bebe ilkokula kadar doğmayacak heralde.
Ben dün denedim çok rahat atabiliyorum djjdjdjdjdjj ara ara denicem bence doğrudur çünkü atamiyorsak ayak üstüne bebek kanala inmiş oluyor zaten kanala inince bh hareketi yapamiyor olmamiz da cok normal o yüzden yanılma payı da olsa mantıklı bir test bence
Hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallah canım

Herkese merhaba, 9 şubat pazar gecesi oğlumu kucağıma aldım. Doğum yapacaklara su gibi bir doğum diliyorum
Sütüm henüz gelmedi, mama verdi hemşireler hastanedeyken evimize geldik deniyorum memeyi ancak kavga kıyamet almıyor memeyi. Sürekli deniyorum ancak memelerim de inanılmaz yara oldu ağlayarak deniyorum.Ne yapmam gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyorum

Hayırlı olsun canim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah başka planlar derken bir sorun mu oluştu neden ani karar verilmişti, baktım eski msjlara ama bir şeyin yoktu en son ağrı vs
Hayırlı olsun gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah duşa giremiyorsaniz göğüslere sıcak su veya torba ile ılık kaynar olmayan şekilde tutun sütün inmesini kolaylaştırıyor diye duymuştum denemediyseniz eğer. Meme ile kavgasi için bir şey diyemiyorum tecrübem yok umarım onunla da kavgasını kısa sürede bitirir bebişin

Öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Eger süt sagma makineniz varsa onunla deneyin derim, önce orta ayarda sonra yüksek ayarda. İlk önce az gelecektir ama sonra yavaş yavaş artıyor. Ebebekte satılan maltlar, bestlak damla ve anne cayi almistim ben. Ara ara deneyerek kullandim hepsini. Şimdi de iciyorum bazen. Yara icin de lansinoh krem ve gümüş kapak denemiştim, iyi gelmişti. Sonra zaten bebek alıştıkça ve doğru emmeyi kavrayinca yara olmuyor. Bu arada hastanede nasil verdiler mamayı. Ben bilhassa şırınga ve parmak emme yöntemi ile verdim. Emme olayının önüne geçmesin diye. İsterseniz öyle deneyip ara ara meme teklif edin. Ama açken teklif edin ki kabul etmesi daha kolay olsun. Yani tok iken zaten reddetme olasılığı daha yüksek oluyor. En azından benim fikrim bu.

Ay allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…