2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Çok hayırlı olsun allah sağlıkla analı babalı büyütsün
Aaaa daha dün konuşmuştuk keşke benim de aniden gelse ben bir karar vermesem demiştiniz. Dua saatine gelmiş heralde umarım her şey yolundadır hayırlı olsun şimdiden allah analı babalı sağlıkla büyütsün

Çok teşekkür ederim duşa dün akşam girdim ancak henüz bi süt gelişi yok, sıcak su torbasını deneyeceğim

Gozunuz aydin sağlıklı uzun ömürleriniz olsun insALLAH

Hastanede kaşık biberon ile verdiler ben de şuan o şekilde yavaş yavaş veriyorum. Memeyi deniyorum ama yavrum açlıktan ağlıyor durmuyor son çare olarak mama veriyorum

hayirli uğurlu olsunsağlıklı uzun ömürleriniz olsun insALLAH sut icin bol sıvı almaya çalışın. dusta masaj yapın, yaralar için ayva çekirdeğinden jel,tahinin üstünde biriken yağı ve mutlaka gumus kapak kullanin. daha kotu olmasin insALLAH. ilk basta zor tutuyorlar ama pes etmeyin farklı pozisyonlarda deneyin. bazi bebekler ayni pozisyondan da hoşlanmıyor. bir de sut artması için bebegin emmesi lazim .suan ememiyor bir makina yardımıyla ara ara masaj modu sonra sağım moduyla gogusleri uyarabilirsiniz. yalnız cok ileri seviyede sagim yapmayın iyice tahriş olmasin uclar. Allah yardımcınız olsun

Ohh maşallah
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla mutlulukla inşallah.

Ahh nasıl duygulandım gözün Aydın canım Ne güzel Rabbim bizede o hissi yaşamayı nasip etsin Allah’ım

Hastanede kaşık biberon ile verdiler ben de şuan o şekilde yavaş yavaş veriyorum. Memeyi deniyorum ama yavrum açlıktan ağlıyor durmuyor son çare olarak mama veriyorum
Ben kaşık biberon ile verirken de diğer yandan serçe parmağımı ağzına koyup damagina degdirip emdiriyordum. Yani ben hem enjektör ile hem de kaşık biberon ile verdim. Çok şükür o şekilde emme refleksi gitmedi aksine güçlendi. Bence öyle de deneyin. En azından emmeye devam eder. Kaşık biberon ile verince de emmiyorlar, direkt yutuyor gibi oluyor. Bu yüzden memeyi tutmada sıkıntı yaşıyor olabilir. Siz az az da olsa dediğimi deneyin. Tutar inşallah memeyi, endişe etmemeye çalışın.

Tebrik ederim sağlıklı güzel ömürleri olsun

Gozunuz aydin Allah saglikla anali babali buyutsun darisi bizlerin basina artik 2. 3 hamiş kaldik dogurmayi bekleyen

Ay sağlıkla büyütün İnşallahh bebisinizi♥

Sagıp verebilirsin canım, muhtemelen sütün olmadıgı için bebek de aç ve ısırıyor sut gelsin diye , ilk gunler ben de aynı problemi yasadım , gögus ucu için de krem kullanabilirsin

merak etmeyin nabiz tansiyon yükselirse ilac veriyorlar ya da duruma göre değiştirirler anestezi yöntemini . anestezi uzmanı surekli başınızda takipte oluyor. korseyi ben de soracagim doktoruma. abdominal korse iyi olur denmişti burda. ama iki dogumda kullanmadan da cok zorlanmadım cok sukur.sekeriniz varsa siz yine de cok tüketmeyin. ne olur ne olmaz .

Ay allah analı babalı büyütsün.

Gozunuz aydin sağlıklı uzun ömürleriniz olsun insALLAH

Ohh maşallah
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla mutlulukla inşallah.

Ahh nasıl duygulandım gözün Aydın canım Ne güzel Rabbim bizede o hissi yaşamayı nasip etsin Allah’ım

Tebrik ederim sağlıklı güzel ömürleri olsun

Gozunuz aydin Allah saglikla anali babali buyutsun darisi bizlerin basina artik 2. 3 hamiş kaldik dogurmayi bekleyen

Ay sağlıkla büyütün İnşallahh bebisinizi♥

Teşekkür ederim kızlar Evet bebeğim karar verse bana bırakmasa dedim öyle de oldu Gece 2 gibi titremeyle uyandım. Ateşimi ölçtük 36, bir yandan da akıntım vardı su mu başka bir akıntı mı o an anlayamadım. Biraz iyi hissedince yatayım dedim ama yok tekrar titreme nöbeti geldi, bu sefer ateşim 39. Acile geldik, parol verildi. Nst bakıldı(ısrarım üzerine) bebeğimin kalp atışları sürekli 180nin üzerinde serum taktı hemşire sakinleşir dedi ama sakinleşmedi, hareket de etmiyordu sabah nasıl oldu bilmiyorum. Doktorum nstleri takip ediyordu, daha gelmeden doğuma hazırlayın demiş. Enfeksiyon bebeğe de geçebilir, zaten gelişimini tamamlamış beklemeye gerek yok dedi. Hemen sezaryene alındım. Pamuk Oğluşum pat diye kucağımdaydı, odaya getirdiler emzirdim ama sonra tahlilleri çıktı birkaç saat sonra. Maalesef enfeksiyon ona da geçmiş ve hafif şekeri düşükmüş. Aldılar Oğluşumu antibiyotik tedavisi başlattılar Ben yarın taburcu olacağım büyük ihtimalle, birkaç kez yürüdüm gazımı çıkardım. Ben rahattayım ama aklım oğlumda. Görmeme izin verdiler, hareketli bir bebek maşallah o yüzden içim bir tık rahat mama aldırdılar ama ne kadar anne sütü gelse o kadar iyi dediler sağmaya çalıştım birkaç damla anca geldi. Gece de devam edeceğim bakalım pompayla.
Kızlar nolur dikkat edin hastaneye giderken. Sakın maskesiz girmeyin. Ben dün hastanede randevudaydım gecesinde enfeksiyon kapmışım

Çok fena salgın var maalesef. Ama çabuk toparlar merak etmeyin. Dualarımız sizinle

Ayva çekirdeği jeli öneririm bende işe yaradı ve gümüş kapak sağlıkşı bir ömrü olsın gözünüz aydın

Süt yok ki bende canım bir ıkı damla gelıyo dıyr hastane makınesi kıraladım valla sasırdıgımdan. Ama asla durmuyo yan

Bende bugün kızımı kucağıma aldım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğum yapacak arkadaşlar Allah kolay doğumlar nasip etsin. Çok güzel bir duyguymuş gerçekten
Gözün aydın canım sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…