Sağlıkla büyütün inşallah, darısı yarın sabah başımaBende bugün kızımı kucağıma aldım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğum yapacak arkadaşlar Allah kolay doğumlar nasip etsin. Çok güzel bir duyguymuş gerçekten
Gozunuz aydinBende bugün kızımı kucağıma aldım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğum yapacak arkadaşlar Allah kolay doğumlar nasip etsin. Çok güzel bir duyguymuş gerçekten
Çok çok çok teşekkür ederimmerak etmeyin nabiz tansiyon yükselirse ilac veriyorlar ya da duruma göre değiştirirler anestezi yöntemini . anestezi uzmanı surekli başınızda takipte oluyor. korseyi ben de soracagim doktoruma. abdominal korse iyi olur denmişti burda. ama iki dogumda kullanmadan da cok zorlanmadım cok sukur.sekeriniz varsa siz yine de cok tüketmeyin. ne olur ne olmaz .
Rabbim ayırmasın sizi. Hem çok geçmiş olsun hem gözünüz aydınTeşekkür ederim kızlarEvet bebeğim karar verse bana bırakmasa dedim öyle de oldu Gece 2 gibi titremeyle uyandım. Ateşimi ölçtük 36, bir yandan da akıntım vardı su mu başka bir akıntı mı o an anlayamadım. Biraz iyi hissedince yatayım dedim ama yok tekrar titreme nöbeti geldi, bu sefer ateşim 39. Acile geldik, parol verildi. Nst bakıldı(ısrarım üzerine) bebeğimin kalp atışları sürekli 180nin üzerinde serum taktı hemşire sakinleşir dedi ama sakinleşmedi, hareket de etmiyordu sabah nasıl oldu bilmiyorum. Doktorum nstleri takip ediyordu, daha gelmeden doğuma hazırlayın demiş. Enfeksiyon bebeğe de geçebilir, zaten gelişimini tamamlamış beklemeye gerek yok dedi. Hemen sezaryene alındım. Pamuk Oğluşum pat diye kucağımdaydı, odaya getirdiler emzirdim ama sonra tahlilleri çıktı birkaç saat sonra. Maalesef enfeksiyon ona da geçmiş ve hafif şekeri düşükmüş. Aldılar Oğluşumu antibiyotik tedavisi başlattılar Ben yarın taburcu olacağım büyük ihtimalle, birkaç kez yürüdüm gazımı çıkardım. Ben rahattayım ama aklım oğlumda. Görmeme izin verdiler, hareketli bir bebek maşallah o yüzden içim bir tık rahat mama aldırdılar ama ne kadar anne sütü gelse o kadar iyi dediler sağmaya çalıştım birkaç damla anca geldi. Gece de devam edeceğim bakalım pompayla.
Kızlar nolur dikkat edin hastaneye giderken. Sakın maskesiz girmeyin. Ben dün hastanede randevudaydım gecesinde enfeksiyon kapmışım
Ben de aynı durumdayım ya dinlenince süt artar diyor herkes ama benim dinlenmeye vaktim olmuyor yine de çok güzeller kucağıma aldığım an unutuyorum yorgunluğuValla ben huni ile gezmek üzereyimnasıl herşeyi aynı anda istiyolar anlayamıyorum yemin ederim
Hayırlı olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünBende bugün kızımı kucağıma aldım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğum yapacak arkadaşlar Allah kolay doğumlar nasip etsin. Çok güzel bir duyguymuş gerçekten
Benim sütüm yok malesef bir iki damla belki... aptamil conformil kullanıyorum ben. Acıktıkları zaman deliriyolar benimkiler kız emzik almıyo ama oğlan da sadece acıktıgında alıyor cılgınkar gibi saldırıyorBen de aynı durumdayım ya dinlenince süt artar diyor herkes ama benim dinlenmeye vaktim olmuyor yine de çok güzeller kucağıma aldığım an unutuyorum yorgunluğuemziğe karşıydım ama bu aralar o kadar aynı anda ağlıyorlar ki elim ayağım dolaşıyor acaba emziğe mi alıştırsam da en azından biriyle ilgilenirken diğerini sakinleştirmiş olurum diyorum
Allah analı babalı büyütsünBende bugün kızımı kucağıma aldım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğum yapacak arkadaşlar Allah kolay doğumlar nasip etsin. Çok güzel bir duyguymuş gerçekten
Benim oğluşuma yoğun bakımda emzik tutturmuşlar zaten. Bende evde arada uykuya dalması için veriyorum. Sakinleştiriyor. Altını değişirken de bazen açlığa dayanamıyor emzik veriyorum. Memeye gelene kadar oyalanmış oluyor.Benim sütüm yok malesef bir iki damla belki... aptamil conformil kullanıyorum ben. Acıktıkları zaman deliriyolar benimkiler kız emzik almıyo ama oğlan da sadece acıktıgında alıyor cılgınkar gibi saldırıyor
evet ihtiyaç halinde temin de edilir bence de . benim doğum yapacwgim hastanede eczaneye falan merkezi konumda cok dert etmiyorum o yuzden. insALLAH kolay ve sağlıklı dogumlarimiz olsunÇok çok çok teşekkür ederimhem içim rahatladi hem kafam söylediklerinizi not aldım. Belden uyuşturmayi deneyimlemek istiyorum bende. Bakalım pazartesi günü anestezi kanlarını vereceğim. Şu kalp kontrolüne de girerim bakarlar belki tam uyuturlar beni bilemiyorum ne diyecekler korseyi ben sordum,doktor gerek yok öyle şeylere,zaten toparlar karnın diyip beni motive etti. Yada baktın ihtiyaç duyuyorsun aşağıda eczane var temin edersiniz şimdiden alma bence dedi Sezeryandan çıkınca durumuna göre hareket edersin dedi. Evet burada okudum abdominal korseyi ama yengemde çok sıkı oluyor onlar sezeryan dikisinle rahat edemezsin dedi. Bilemedim kaldı öyle almadım henüz bende
Gunun supriziBende anne oldum. Yaşadığım şey doğum sancısıymis akşam sekiz gibi geldi bebiş. Biraz yorgun hissediyorum kendimi. Yaşadığım ağrının sokundayim. Ama iyiyiz Allah'a şükür
Ayyy patır patır dökülüyoruz maşallah çok sevindimBende bugün kızımı kucağıma aldım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğum yapacak arkadaşlar Allah kolay doğumlar nasip etsin. Çok güzel bir duyguymuş gerçekten
Ayyy biz sizinle ayni gidiyorduk. Tebrik ederim, Allah anali babali buyutsunBende anne oldum. Yaşadığım şey doğum sancısıymis akşam sekiz gibi geldi bebiş. Biraz yorgun hissediyorum kendimi. Yaşadığım ağrının sokundayim. Ama iyiyiz Allah'a şükür
Gözün aydın canımsağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah
Sağlıkla büyütün inşallah, darısı yarın sabah başıma
Gozunuz aydinSaglikli uzun omurleriniz olsun inşALLAH
Hayırlı olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Darısı bizlere inşallah
Allah analı babalı büyütsün
Gözünüz aydın.
Hepinize teşekkür ederim kızlar. Aranızda doğum yapmayanlar sizde inşallah sağ salim kavusun yavrularinizaAyyy patır patır dökülüyoruz maşallah çok sevindimallahım vizede tattırsın sağlıkla
Benim oğlumda çabuk yoruluyor ben uyuya kalınca altını acıyorum değiştiriyorum uyanıyor tekrar istiyor bı sefer 10 dakıka daha emmiş oluyo günde 4 kaka 7 çişli bez olmalı demişti doktor bizim ki sarılık geçirdi ondan çok takıp ediyorumYa geceleri sadece meme veriyorum hep 10-15 dk emip uyuya kalıyor uyandırıp biraz daha beslemeye çabalıyorum. 2 dk 3 dk pıt uyuyor. İnşallah yeteri kadar alıyordur. Ne kadar süt akışı oluyor acaba 10 dk da ? Bezleri hep çişli. Kakasıda normal gidiyor sıvık bebek kakası klasik.
Geçmiş olsun. Benim kızda 15.6 çıkmıştı ancak yatirmadilar. Doktor 1 gün mama ve anne sütü verin demişti verdim ancak ben ertesi gün gitmedim. İyice beslenmesini sağlayıp (mama ve anne sütü ortalama yarım saatte saatte bir uyandırıp içirdim) +1 gun sonra gittim (yani 2 gün sonra). Geçmişti çok şükür. Çok fazla uyandırmak gerekiyor, yapmissinizdir illa ki ama bugün saatte bir en geç uyandırmayı deneseniz geçer belki yarına. Bizim uyumsuzluk yoktu ama kimse bana çok sık uyandırıp içir sarilikta demediği için ben bilmeden 2 3 saat sürelerle ac bırakmıştım. Çok çok zor bir süreç, Allah sağlıkla ve güç versin.kızlar bizim yarın tekrar hastaneye yatmamız gündemdesarılık için tedavi almıştı pazar günü 9.7 ile çıktık. dün kontrolde tekrar 12.75 çıktı yarın yine bakacaklar yatış sınırı 15 miş. uyumsuzluğa bağlı sarılık olduğu için naparsanız yapın yükselecekse yükselir o dedi
elimden bişey de gelmiyo. sık beslesek de uyutmasak da aynıne kadar nerrye kadar sürecek böyle düşür tekrat çıksın. bazen düzelmiyor kan değişimine gidiyormuş uyumsuzluklarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?