2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Çok çok çok teşekkür ederim hem içim rahatladi hem kafam söylediklerinizi not aldım. Belden uyuşturmayi deneyimlemek istiyorum bende. Bakalım pazartesi günü anestezi kanlarını vereceğim. Şu kalp kontrolüne de girerim bakarlar belki tam uyuturlar beni bilemiyorum ne diyecekler korseyi ben sordum,doktor gerek yok öyle şeylere,zaten toparlar karnın diyip beni motive etti. Yada baktın ihtiyaç duyuyorsun aşağıda eczane var temin edersiniz şimdiden alma bence dedi Sezeryandan çıkınca durumuna göre hareket edersin dedi. Evet burada okudum abdominal korseyi ama yengemde çok sıkı oluyor onlar sezeryan dikisinle rahat edemezsin dedi. Bilemedim kaldı öyle almadım henüz bende

Rabbim ayırmasın sizi. Hem çok geçmiş olsun hem gözünüz aydın antibiyotik ve mama ile toparlar hiç üzülmeyin. İçim gitti okurken. Sütünüz de bir an önce gelir inşallah duam sizinle

Valla ben huni ile gezmek üzereyim nasıl herşeyi aynı anda istiyolar anlayamıyorum yemin ederim
Ben de aynı durumdayım ya dinlenince süt artar diyor herkes ama benim dinlenmeye vaktim olmuyor yine de çok güzeller kucağıma aldığım an unutuyorum yorgunluğu emziğe karşıydım ama bu aralar o kadar aynı anda ağlıyorlar ki elim ayağım dolaşıyor acaba emziğe mi alıştırsam da en azından biriyle ilgilenirken diğerini sakinleştirmiş olurum diyorum

Bende bugün kızımı kucağıma aldım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğum yapacak arkadaşlar Allah kolay doğumlar nasip etsin. Çok güzel bir duyguymuş gerçekten
Hayırlı olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Darısı bizlere inşallah

Benim sütüm yok malesef bir iki damla belki... aptamil conformil kullanıyorum ben. Acıktıkları zaman deliriyolar benimkiler kız emzik almıyo ama oğlan da sadece acıktıgında alıyor cılgınkar gibi saldırıyor

Benim oğluşuma yoğun bakımda emzik tutturmuşlar zaten. Bende evde arada uykuya dalması için veriyorum. Sakinleştiriyor. Altını değişirken de bazen açlığa dayanamıyor emzik veriyorum. Memeye gelene kadar oyalanmış oluyor.

Ya geceleri sadece meme veriyorum hep 10-15 dk emip uyuya kalıyor uyandırıp biraz daha beslemeye çabalıyorum. 2 dk 3 dk pıt uyuyor. İnşallah yeteri kadar alıyordur. Ne kadar süt akışı oluyor acaba 10 dk da ? Bezleri hep çişli. Kakasıda normal gidiyor sıvık bebek kakası klasik.

evet ihtiyaç halinde temin de edilir bence de . benim doğum yapacwgim hastanede eczaneye falan merkezi konumda cok dert etmiyorum o yuzden. insALLAH kolay ve sağlıklı dogumlarimiz olsun

Bende anne oldum . Yaşadığım şey doğum sancısıymis akşam sekiz gibi geldi bebiş. Biraz yorgun hissediyorum kendimi. Yaşadığım ağrının sokundayim. Ama iyiyiz Allah'a şükür
Ayyy biz sizinle ayni gidiyorduk. Tebrik ederim, Allah anali babali buyutsun benim ki sanirim askere cagirildiginda cikacak piyasaya

Gözün aydın canım sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah

Sağlıkla büyütün inşallah, darısı yarın sabah başıma

Gozunuz aydin Saglikli uzun omurleriniz olsun inşALLAH

Hayırlı olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Darısı bizlere inşallah

Allah analı babalı büyütsün
Gözünüz aydın.

Ayyy patır patır dökülüyoruz maşallah çok sevindim allahım vizede tattırsın sağlıkla
Hepinize teşekkür ederim kızlar. Aranızda doğum yapmayanlar sizde inşallah sağ salim kavusun yavrulariniza

Benim oğlumda çabuk yoruluyor ben uyuya kalınca altını acıyorum değiştiriyorum uyanıyor tekrar istiyor bı sefer 10 dakıka daha emmiş oluyo günde 4 kaka 7 çişli bez olmalı demişti doktor bizim ki sarılık geçirdi ondan çok takıp ediyorum

kızlar bizim yarın tekrar hastaneye yatmamız gündemde sarılık için tedavi almıştı pazar günü 9.7 ile çıktık. dün kontrolde tekrar 12.75 çıktı yarın yine bakacaklar yatış sınırı 15 miş. uyumsuzluğa bağlı sarılık olduğu için naparsanız yapın yükselecekse yükselir o dedi
elimden bişey de gelmiyo. sık beslesek de uyutmasak da aynı ne kadar nerrye kadar sürecek böyle düşür tekrat çıksın. bazen düzelmiyor kan değişimine gidiyormuş uyumsuzluklarda

Geçmiş olsun. Benim kızda 15.6 çıkmıştı ancak yatirmadilar. Doktor 1 gün mama ve anne sütü verin demişti verdim ancak ben ertesi gün gitmedim. İyice beslenmesini sağlayıp (mama ve anne sütü ortalama yarım saatte saatte bir uyandırıp içirdim) +1 gun sonra gittim (yani 2 gün sonra). Geçmişti çok şükür. Çok fazla uyandırmak gerekiyor, yapmissinizdir illa ki ama bugün saatte bir en geç uyandırmayı deneseniz geçer belki yarına. Bizim uyumsuzluk yoktu ama kimse bana çok sık uyandırıp içir sarilikta demediği için ben bilmeden 2 3 saat sürelerle ac bırakmıştım. Çok çok zor bir süreç, Allah sağlıkla ve güç versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…