2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
2-3 saat çok normal ama

Bugün 38+5 olduk kontrole gittik çatı muayenesini yaptı gerçekten o kadar abartılacak birşey değilmiş birkaç dakika zaten kendini azıcık bile rahat bıraksan rahat geçiyor.
Ama maalesef daha kafası yerleşmemiş kafası büyük dedi zaten hep söylüyordu kilosu ideal ama kafası biraz büyük bol yürüyüş ördek yürüyüşü ve egzersiz söyledi bakalım ne zaman gelmek isterse dedi
Şimdi de nst den çıktım ..
Çok şükür sağlığı yerinde olsunda beklicez napalım

Eveet kızlar daha önceden tecrübeli anneler basına gelen var mı ve daha önce çevresinden duyan var mı süt incisi diye birşey meme ucunda beyaz sivilce gibi meme derisinin süt kanalıno kapatöası sonucu olan asırı agrışınolan birşeymiş dün gece mık bir beyazlk gördüm ama dun sabah omuzuma vuran r ağrı vardı arastordım nedir bu agrı diye karsıma süt incisi çıktı bi baktım minik tek olsa bir beyazlık var bende de hemen arastırdım o memeden emzirmeden önce sıcak uygulaması masaj vs hepsini yaptım dün akşam biraz agrım rahatladı ama az önce yine basladı pompam arızalı olduğu için iki gün sağamadım ondan da olurmuş birazdan pompa almaya gideceğiz diğerinin gelmesini bekleyemem bu agrıyla internetten baltıgımda görsellerde ki beyaz oluşum çok buyuk benim belli belirsiz ama agrı fazla var mı bu konu halkında bilgisi olan

Benimki de öyle maalesef. Hurma yiyorum, egzersiz hep yapıyordum, ördek yürüyüşüne de başladım. Galiba en sona biz kaldık

Kizlar dogumun son zamanlarinda mide bulantisi yasayan var mi? Ben hamileligin genelinde boyle yasamamistim ama 2. 3 gundur mide bulantim var. Dunden beri regl agrisi gibi bir agrim var ama sanci gibi degil nasil anlatayim sizi, agri gibi. Ayakta biraz durayim mide bulantisindan yatiyorum hemen. Bu surecte normal mi, sizde yasadiniz mi? Buarada bebekte daha asagi inmedi gibi hissediyorum bu hafta hareketleri sıklaştirdim acaba ham vucut ondan mi agrim basladi anlamadim.

Kızlar dualarınızda bize de bu özel günde yer rica ediyorum.
Sabah doktor dönüşü arkadamızdaki dikkatsiz sürücü duramayıp trafikte bize çarptı bebiş de arabadaydı. Aşırı korktum elim ayağıma karıştı. Abimin çalıştığı hastaneye gittik ne olur olmaz diye beyin cerrahı elle muayene etti tepkileri iyi olduğu için bir görüntüleme tercih etmedi. Pusetinde olduğu içinde bir risk durumu yüksek ihtimal olmayacağını söyledi inşallah. Bu 24 saat izleyin rutinini bozmayın normaldan fazla uyur ya da normalden başka kusarsa konuşalım dedi. Ama ben aşırı kötü oldum, arabada tam oturmadığım için bebeği güzel görmek için sanırım en çok ben sarsıldım ondan ekstra korktum. dualarınızın ricasısıyım. Aklım gitti kızlar allah kimseye dünyanın en kötü insanına bile göstermesin. Bebeklerimiz heeep sağlıkşı olsun

aynı agrı bende de var. eşim surekli kasılmama mı diyor hayır diyorum hani adet öncesi bir agrı olur onun gibi diyorum anlamıyor tabi :) mide bulantısı 1 haftadır yaşıyorum kusuyorum malesef midem çok kötü ama doğumun habercisi mi onu bilmiyorum. tansiyonum yükselince de bulantı oluyor. tansiyonunuza baktınız mı ?

çok geçmiş olsun canım hemen sadaka cıkarın elinizden. Rabbim bir daha karşılaştırmasın inşALLAH.inşaLLAH birşey olmamıştır doktor da görm
ş çok şükür. Allah korusun hepimizi.

çok geçmiş olsun canım hemen sadaka cıkarın elinizden. Rabbim bir daha karşılaştırmasın inşALLAH.inşaLLAH birşey olmamıştır doktor da görm
ş çok şükür. Allah korusun hepimizi.
Doktora gidene kadar kurban adadım zaten ayrıca sadaka da vereyim iyi hatırlattınız. Allah kimseyi karşılaştırmasın cidden o an yaşadığım korkuyu anlatamam. abimin odasına girince resmen ağlama krizi geçirdim o zamana kadar sıkmışım kendimi orada hem güvenli ellerde olmanın rahatlıyla saldım kendimi. Rabbim tüm bebekleri korusun

Çook geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Tansiyon sorunum vardi 1 hafta 14,5 larda seyretti ama toparladi 2 haftadir normal. Bebegin indigini hissetsem en azindan artik geliyor diyecegim ama karsidan bakinca baskalarinin anliyorum, kendimde farkedemiyorum bir turlu

Bende bugün kızımı kucağıma aldım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğum yapacak arkadaşlar Allah kolay doğumlar nasip etsin. Çok güzel bir duyguymuş gerçekten

ya ben onu özellikle sordum iki saatte bir kaldırıp besliyoruz. sizinki beslenmeyle toparlanması zor dedi. kilo beslenme sorunu yok zaten dedi. uyumsuzluk var kan grubu naparsanız yapın yükselecekse yükselecektir dedi

Benim de sütüm çok az maalesef ve ne yaptıysam artmıyor tam tersi azalıyor
Birbirlerinin sesinden etkilenmeye başladı bizimkilerde algılar acıldıkça daha çok huni takarız gibi
Ay benimkiler de ilk hafta birbirlerinin sesine uyanmıyorlar diyr şaşırmıştım şu an biri ağlasa hemen diğeri dudak büzüyor ve sonra da uyanıyor

Mide bulantısı rahim ağzı açılması sebebiyle oluyormuş, yani sanırım o hormonlar etkiliyor ebe demişti bana da, baya güzel bir şey aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…