2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
ya ben onu özellikle sordum iki saatte bir kaldırıp besliyoruz. sizinki beslenmeyle toparlanması zor dedi. kilo beslenme sorunu yok zaten dedi. uyumsuzluk var kan grubu naparsanız yapın yükselecekse yükselecektir dedi
Anladım, yeniden çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda geçer

Kızlar birşey sormak istiyorum bugün doktor kontrolüm vardı 38+2 deyiz bebiş 3.300 olmuş kilosu doğum pozisyonunda . NST sancı çıkmadı doktor 41. Haftaya kadar yolu var dedi artık ne zaman gelmek isterse bebiş. Bütün ölçümler haftası ile uyumlu hatta birkaç gün ilerde sadece karın çevresi (AC) 1.5 hafta geride kalmış doktor artık her hafta göreceğim için sorun teşkil etmiyor dedi ama endişelendim böyle bir durum yaşayan var mı aranızda

çok normal canım sinirlerinin boşalması . bebeğe bişey oldu mu korkusu cok zor . inşALLAH gelmiş geçmiş olsun.

merhaba, total degerlerde sorun yoksa 2 haftaya kadar gerilik ileriliği çok dikkate almıyorlar. keza ultrason ölçümlerinde sapmalar oluyor. bizim de ilerdeyken son kontrolde bir değer 3 gün gerilemiş ama sonuc olarak 3 gün ilerde görülüyor.hiç kafanıza takmayın. doktor ciddi birşey görse bekletmez zaten artık alalım derdi. içinizi ferah tutun. maşALLAH kilosu da çok güzel

Bebiş hareketi ile kasılmalar arasındaki farkı nasıl ayırt edicez kızlar ya 38.haftalık gebeyim anlayamıyorum ve de doğum sancılarım başladığında anlamazsam diye çok tedirgin oluyorum
hepimizin kaygısı bu sanırım. ama dogum sancısını mutlaka hıssedersınız dıyorlar. düzenli olması lazımmış. süreklilik olursa ordan anlarsınız belki.

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun, tüm bebeklerimizi sağlıkla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin

Bebiş hareketi ile kasılmalar arasındaki farkı nasıl ayırt edicez kızlar ya 38.haftalık gebeyim anlayamıyorum ve de doğum sancılarım başladığında anlamazsam diye çok tedirgin oluyorum
Normalde bebegin kendini biryerde topladigi veya hareket ettigi zamanlardaki kasilma ile suan bendeki regl agrisi farkli. Adetimin ilk gunu gibi birsey yasiyorum, belime de hafif hafif vuruyor. Dayanilmayacak yada hayat kalitemi etkileyecek bir agri degil ama rahatsizlik hissi veriyor. Bende nisan gelmesi yada suyun gelmesini bekliyorum sanirim en net oyle anlayacagim. C.tesi nst'm var yasadigim dogum sancisimi belli olur o gun

Mide bulantısı doğuma hazırlık hormonları dolayısıyla olabiliyor
Doğum sancıları düzenli ve karnın ortasına doğru kasılma şeklinde oluyormuş. Bebek hareketleriyse karnın her yerinde olabiliyor. Benim nereye vursa orası kasılıyor mesela.
Sizin doğum yakın bence. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımıza.

lilay5 canım dogumun nasıl geçti? inşALLAH iyisinizdir?
Canım sorduğun için çok teşekkürler, doğumum güzel geçti çok şükür 2400 doğdu kızım, ama maşallahı var emme refleksi filan iyi sabah 9 buçukta doğdu emip uyuyor devamlı o zamandan beri sabah çocuk doktoru tekrar muayene edecek duruma göre çıkacağız inşallah

gözünüz aydın çok sevindim iyi olmanıza maşallah size

Aynı durumdayım canım diğer tüm ölçümler haftası ile uyumlu hatta fl bir hafta önde,karın çevresi geride 2 hafta kadar.pazartesi 38+0 dı ve kilosu 3050 gramdı seninki yine iyi yani
Zaten doktorum en fazla 3100 gram doğar demişti,bencede gayet ideal bir kilo takma kafana sorum olacak bişey değil

Çok teşekkür ederim

Oyyy gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Arkadaşlar giremedim ne çok doğum yapan olmuş kaçırdım çoğunu,hepsi sağlıkla büyüsün bol bol sütleri olsun inşallah
Bende 19 Şubat sabahının bekliyorum grubun son doğumlarından olacağım sanırım,hepimize kolay,rahat ve sağlıklı doğumlar diliyorum

Maşallah sizinde kilosu çok çok iyi insan ister istemez tedirgin oluyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bir oh çekicez

Maşallah sizinde kilosu çok çok iyi insan ister istemez tedirgin oluyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bir oh çekicez
Amin bakalım ölçümlerle gerçek bebiş kiloları uyumlu olacakmı ve de en çok onu merak ediyorum.sanırım az çok yanılma payı oluyor inşallah bizimkiler yukarı doğru yanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…