Anladım, yeniden çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda geçerya ben onu özellikle sordum iki saatte bir kaldırıp besliyoruz. sizinki beslenmeyle toparlanması zor dedi. kilo beslenme sorunu yok zaten dedi. uyumsuzluk var kan grubu naparsanız yapın yükselecekse yükselecektir dedi
çok normal canım sinirlerinin boşalması . bebeğe bişey oldu mu korkusu cok zor . inşALLAH gelmiş geçmiş olsun.Doktora gidene kadar kurban adadım zaten ayrıca sadaka da vereyim iyi hatırlattınız. Allah kimseyi karşılaştırmasın cidden o an yaşadığım korkuyu anlatamam. abimin odasına girince resmen ağlama krizi geçirdim o zamana kadar sıkmışım kendimi orada hem güvenli ellerde olmanın rahatlıyla saldım kendimi. Rabbim tüm bebekleri korusun
merhaba, total degerlerde sorun yoksa 2 haftaya kadar gerilik ileriliği çok dikkate almıyorlar. keza ultrason ölçümlerinde sapmalar oluyor. bizim de ilerdeyken son kontrolde bir değer 3 gün gerilemiş ama sonuc olarak 3 gün ilerde görülüyor.hiç kafanıza takmayın. doktor ciddi birşey görse bekletmez zaten artık alalım derdi. içinizi ferah tutun. maşALLAH kilosu da çok güzelKızlar birşey sormak istiyorumbugün doktor kontrolüm vardı 38+2 deyiz bebiş 3.300 olmuş kilosu doğum pozisyonunda . NST sancı çıkmadı doktor 41. Haftaya kadar yolu var dedi artık ne zaman gelmek isterse bebiş. Bütün ölçümler haftası ile uyumlu hatta birkaç gün ilerde sadece karın çevresi (AC) 1.5 hafta geride kalmış doktor artık her hafta göreceğim için sorun teşkil etmiyor dedi ama endişelendim böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
hepimizin kaygısı bu sanırım. ama dogum sancısını mutlaka hıssedersınız dıyorlar. düzenli olması lazımmış. süreklilik olursa ordan anlarsınız belki.Bebiş hareketi ile kasılmalar arasındaki farkı nasıl ayırt edicez kızlar ya 38.haftalık gebeyim anlayamıyorum ve de doğum sancılarım başladığında anlamazsam diye çok tedirgin oluyorum
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun, tüm bebeklerimizi sağlıkla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsinKızlar dualarınızda bize de bu özel günde yer rica ediyorum.
Sabah doktor dönüşü arkadamızdaki dikkatsiz sürücü duramayıp trafikte bize çarptı bebiş de arabadaydı. Aşırı korktum elim ayağıma karıştı. Abimin çalıştığı hastaneye gittik ne olur olmaz diye beyin cerrahı elle muayene etti tepkileri iyi olduğu için bir görüntüleme tercih etmedi. Pusetinde olduğu içinde bir risk durumu yüksek ihtimal olmayacağını söyledi inşallah. Bu 24 saat izleyin rutinini bozmayın normaldan fazla uyur ya da normalden başka kusarsa konuşalım dedi. Ama ben aşırı kötü oldum, arabada tam oturmadığım için bebeği güzel görmek için sanırım en çok ben sarsıldım ondan ekstra korktum. dualarınızın ricasısıyım. Aklım gitti kızlar allah kimseye dünyanın en kötü insanına bile göstermesin. Bebeklerimiz heeep sağlıkşı olsun
Normalde bebegin kendini biryerde topladigi veya hareket ettigi zamanlardaki kasilma ile suan bendeki regl agrisi farkli. Adetimin ilk gunu gibi birsey yasiyorum, belime de hafif hafif vuruyor. Dayanilmayacak yada hayat kalitemi etkileyecek bir agri degil ama rahatsizlik hissi veriyor. Bende nisan gelmesi yada suyun gelmesini bekliyorum sanirim en net oyle anlayacagim. C.tesi nst'm var yasadigim dogum sancisimi belli olur o gunBebiş hareketi ile kasılmalar arasındaki farkı nasıl ayırt edicez kızlar ya 38.haftalık gebeyim anlayamıyorum ve de doğum sancılarım başladığında anlamazsam diye çok tedirgin oluyorum
Mide bulantısı doğuma hazırlık hormonları dolayısıyla olabiliyorKizlar dogumun son zamanlarinda mide bulantisi yasayan var mi? Ben hamileligin genelinde boyle yasamamistim ama 2. 3 gundur mide bulantim var. Dunden beri regl agrisi gibi bir agrim var ama sanci gibi degil nasil anlatayim sizi, agri gibi. Ayakta biraz durayim mide bulantisindan yatiyorum hemen. Bu surecte normal mi, sizde yasadiniz mi? Buarada bebekte daha asagi inmedi gibi hissediyorum bu hafta hareketleri sıklaştirdim acaba ham vucut ondan mi agrim basladi anlamadim.
Doğum sancıları düzenli ve karnın ortasına doğru kasılma şeklinde oluyormuş. Bebek hareketleriyse karnın her yerinde olabiliyor. Benim nereye vursa orası kasılıyor mesela.Bebiş hareketi ile kasılmalar arasındaki farkı nasıl ayırt edicez kızlar ya 38.haftalık gebeyim anlayamıyorum ve de doğum sancılarım başladığında anlamazsam diye çok tedirgin oluyorum
Sizin doğum yakın bence. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımıza.Normalde bebegin kendini biryerde topladigi veya hareket ettigi zamanlardaki kasilma ile suan bendeki regl agrisi farkli. Adetimin ilk gunu gibi birsey yasiyorum, belime de hafif hafif vuruyor. Dayanilmayacak yada hayat kalitemi etkileyecek bir agri degil ama rahatsizlik hissi veriyor. Bende nisan gelmesi yada suyun gelmesini bekliyorum sanirim en net oyle anlayacagim. C.tesi nst'm var yasadigim dogum sancisimi belli olur o gun
Sorma bugün o kadar yorgun olMama rağmen yürüdüm hem halim yol hem hareket etmem lazımBenimki de öyle maalesef. Hurma yiyorum, egzersiz hep yapıyordum, ördek yürüyüşüne de başladım. Galiba en sona biz kaldık
Canım sorduğun için çok teşekkürler, doğumum güzel geçti çok şükürlilay5 canım dogumun nasıl geçti? inşALLAH iyisinizdir?
gözünüz aydın çok sevindim iyi olmanıza maşallah sizeCanım sorduğun için çok teşekkürler, doğumum güzel geçti çok şükür2400 doğdu kızım, ama maşallahı var emme refleksi filan iyi sabah 9 buçukta doğdu emip uyuyor devamlı o zamandan beri sabah çocuk doktoru tekrar muayene edecek duruma göre çıkacağız inşallah
Aynı durumdayım canım diğer tüm ölçümler haftası ile uyumlu hatta fl bir hafta önde,karın çevresi geride 2 hafta kadar.pazartesi 38+0 dı ve kilosu 3050 gramdı seninki yine iyi yaniKızlar birşey sormak istiyorumbugün doktor kontrolüm vardı 38+2 deyiz bebiş 3.300 olmuş kilosu doğum pozisyonunda . NST sancı çıkmadı doktor 41. Haftaya kadar yolu var dedi artık ne zaman gelmek isterse bebiş. Bütün ölçümler haftası ile uyumlu hatta birkaç gün ilerde sadece karın çevresi (AC) 1.5 hafta geride kalmış doktor artık her hafta göreceğim için sorun teşkil etmiyor dedi ama endişelendim böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
Çok teşekkür ederimmerhaba, total degerlerde sorun yoksa 2 haftaya kadar gerilik ileriliği çok dikkate almıyorlar. keza ultrason ölçümlerinde sapmalar oluyor. bizim de ilerdeyken son kontrolde bir değer 3 gün gerilemiş ama sonuc olarak 3 gün ilerde görülüyor.hiç kafanıza takmayın. doktor ciddi birşey görse bekletmez zaten artık alalım derdi. içinizi ferah tutun. maşALLAH kilosu da çok güzel
Oyyy gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahCanım sorduğun için çok teşekkürler, doğumum güzel geçti çok şükür2400 doğdu kızım, ama maşallahı var emme refleksi filan iyi sabah 9 buçukta doğdu emip uyuyor devamlı o zamandan beri sabah çocuk doktoru tekrar muayene edecek duruma göre çıkacağız inşallah
Maşallah sizinde kilosu çok çok iyiAynı durumdayım canım diğer tüm ölçümler haftası ile uyumlu hatta fl bir hafta önde,karın çevresi geride 2 hafta kadar.pazartesi 38+0 dı ve kilosu 3050 gramdı seninki yine iyi yani
Zaten doktorum en fazla 3100 gram doğar demişti,bencede gayet ideal bir kilo takma kafana sorum olacak bişey değil
AminMaşallah sizinde kilosu çok çok iyiinsan ister istemez tedirgin oluyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bir oh çekicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?