Valla benim düşüncem yukarı yönde çünkü bir anda ağırlaştım taşıyamıyorum artıkAminbakalım ölçümlerle gerçek bebiş kiloları uyumlu olacakmı ve de en çok onu merak ediyorum.sanırım az çok yanılma payı oluyor inşallah bizimkiler yukarı doğru yanılır
masALLAH cok sukur canim cok sevindimCanım sorduğun için çok teşekkürler, doğumum güzel geçti çok şükür2400 doğdu kızım, ama maşallahı var emme refleksi filan iyi sabah 9 buçukta doğdu emip uyuyor devamlı o zamandan beri sabah çocuk doktoru tekrar muayene edecek duruma göre çıkacağız inşallah
Benim büyük kızım gibi. Yenidoğan bebekler anne karnında sanar ya kendini 3. aya kadar. 4 trimester derler hatta. bazı bebekler anne teni dışında uyuyamaz senin bebiş öyle. 1-1.5 saat boyunca aktif emiyor sansan da arada çeker gibi yapıp çekmiyordur. memede takılıyordur. 2 çekip uyku uyanıklık arası moddadır. ama yerine koyamazsın. zor valla ilk 3 ay takılacaksınız sanırım böyle. yapacak bir şey yok maalesef. benim büyük kızım da öyleydi kolay gelsin canım :/Kızlar ya resmen çıkmazda gibiyim.brbeğimi emziriyorum ama emmesi epey sürüyor bazen 1 saat 1 buçuk saat(sütüm akışkan ve yeterli olmasına rağmen).Ve aktif emiyor.beslenme aralarında gazını alıyorum sonrasında uykusu kaçmasın diye ama nafile çok emdiği için kusuyor uykusu açılıyor ve meme dışında uyumuyor ne yaptıysam. Saatlerce böyle bir döngünün içind giriyoruz.Çok fazla uyanık kalıyor.Yenidoğnlar çok uyur ama bizimki yetişkin kadar anca uyuyodur.Sizde durumlar ne.
Benimki 39+3 e planlandı,bir problemmyoksa genelde 38den sonra alınıyor ama ben özellikle 39 görmek istedim. Bence güzel bir tarih bebeğin gelişimi de iyiyise tamamdırKızlar,sezeryan için 38+3 iyi bir hafta mı? Doktorlar genelde her hangi acil bir durum yoksa hangi haftada çağrıyor sezeryan için? Normal doğum tarihinden 11 gün önce almış olacak. Kendi istediğimizle biraz daha beklemesini istemek riskli mi olur.
Bebeğin gelişimi çok şükür iyi ilerledi.herhangi bir durumu olmadı. 38+3 biraz erken mi acaba diye içimi kurcaladıdaBenimki 39+3 e planlandı,bir problemmyoksa genelde 38den sonra alınıyor ama ben özellikle 39 görmek istedim. Bence güzel bir tarih bebeğin gelişimi de iyiyise tamamdır
Evet bezlerinin çişli olması çok önemli 8 kez değişiyor 3 saatte bir. Ama hergün kaka olmayabilir dedi. Ufak lekelerde olsa hiç olmayadabilir. 3-4 gün kaka olmazsa sıkıntı vardır demişti. Kabız olmaması gerekir. Sıvık olacak sarıdan yeşile renklerde olabilir. Genelde hardal rengi ok. Beyaz renk yada kanlı olması kötü. Mukuslu olmaması lazım ufak tanecikli olabilir toprak gibi. Bana bu bilgiler verildi taburcu olurken.Benim oğlumda çabuk yoruluyor ben uyuya kalınca altını acıyorum değiştiriyorum uyanıyor tekrar istiyor bı sefer 10 dakıka daha emmiş oluyo günde 4 kaka 7 çişli bez olmalı demişti doktor bizim ki sarılık geçirdi ondan çok takıp ediyorum
Off bizde böyle oluyoruz yaaaBenim büyük kızım gibi. Yenidoğan bebekler anne karnında sanar ya kendini 3. aya kadar. 4 trimester derler hatta. bazı bebekler anne teni dışında uyuyamaz senin bebiş öyle. 1-1.5 saat boyunca aktif emiyor sansan da arada çeker gibi yapıp çekmiyordur. memede takılıyordur. 2 çekip uyku uyanıklık arası moddadır. ama yerine koyamazsın. zor valla ilk 3 ay takılacaksınız sanırım böyle. yapacak bir şey yok maalesef. benim büyük kızım da öyleydi kolay gelsin canım :/
aynen kuzum deme şimdi offf dersen daha bunun atağı var dişi var ek gıda dönemi kabızlığı var pişiği var deme deme iyi şimdi of deme oh deOff bizde böyle oluyoruz yaaaama neyse of demicem. Evladıma kavuşmak için çok dua ettim.
Canım bana 38+1e randevu vermişti benim kız tabii 38+0da doğduladin19 sezeryan için 38+3 iyi bir hafta mı? Doktorlar genelde her hangi acil bir durum yoksa hangi haftada çağrıyor sezeryan için? Normal doğum tarihinden 11 gün önce almış olacak. Kendi istediğimizle biraz daha beklemesini istemek riskli mi olur. 25 şubata verdi doğum gününü. Sende cevaplayabilir mısın senin bilgilerine güveniyorum
Ay Allah razı olsun ben bundan alayım ya Almanya’da var diyorsun. Benim bebe ben ne yiyorsam artık çatlayacak gazdan. Kolik mi la bu moduna bağladım.Bu kremi buldurduk istanbuldan depolardan. Almanyada satışı oluyormuş. Kimyonlu krem diyolar. Gaz için çok tavsiye etti arkadaşlar. İnşallah fayda görürüz. Bide doktoru damla verdi Sab Simplex günde 4x8 damla kullanabilirsiniz dedi. İnşallah kolik değildir bebeğim.45 günlük olduk. İlk 1 ay gaz fln yoktu sonradan başladı.
Tamam o zaman bak doğuruyorum heCanım bana 38+1e randevu vermişti benim kız tabii 38+0da doğdubence 37 sonrası risksiz. Ama 37de bi tık erken gibi geliyor bana tamamen benim düşüncem kimse lafımdan alınmasın 38 sonrası bence gelirse gelsin yani hiç canını sıkma doğur gitsin her türlü sezaryen olacaksa 38miş 39muş takılma. Doğan büyüyor
Benim ilk kız da 37+0da sezaryenle doğdu. 34. Haftada gelişimi durmuştu. Küçük 38de kendi doğam ben ya modunda doğduTamam o zaman bak doğuruyorum he
Oh be içimi rahatlattınevet koşullar sezeryanı gerektiriyor her türlü öyle olacak ama işte hiçte bilmediğim için tam hangi günlerde alınır bebek diye bı sorayım dedim sizlere. Ona göre uzatsam mi bir hafta daha diye düşündüm de. Senin pamuk kızında sağlıkla büyüsün ne tatlıdır şimdi ooyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?