Evet sen kolaylıkla bulursun. Biz zor buldurduk. Nohut kadar sürüyormuşsun masaj gibi karnına sonra kıyafetinin üstüne sıcak havlu yada kiraz çekirdeği kemeri var bende mesela sıcak bi şey koymak iyi geliyormuş.Ay Allah razı olsun ben bundan alayım ya Almanya’da var diyorsun. Benim bebe ben ne yiyorsam artık çatlayacak gazdan. Kolik mi la bu moduna bağladım.emziriyorum bi ıkınıyor bi sıkınıyor off yani ne gazmış anam bacım boruya bağlasam Rusya’nın kestiği doğal gazı karşılar ne totoymuş
Ayyy benide eklermisiniiz sessiz sessiz takip ediyordum daKızlar selam bütün sayfaları okudum. Şimdi doğum tarihlerini ekleyeceğim. Eksik kalan varsa beni etiketleyerek doğum tarihlerini yazsın. hamilelik takviminizi doğum tarihi girerek işimi kolaylaştırırsanız da sevinirim
İnsana enerji veriyorsun valla senBenim ilk kız da 37+0da sezaryenle doğdu. 34. Haftada gelişimi durmuştu. Küçük 38de kendi doğam ben ya modunda doğduikisi de aşağı yukarı aynı boy aynı kilo ben bebeleri içerde büyütemiyorum sıkma yani canını gelmişin risksiz zamanlara yabıştır gitsin
Benimki doğuma servet verecek şuan sesimi çıkaramıyorumAnaaa kızlar bugün sevgililer günü oldu yakızım doğdu üstüne doğum günüm geçti üstüne sevgililer günü geldi benim kocaya sipariş vermem lazım daha hala mal gibi bana bi şey almadı bu aklım başıma şu an geldi ya ben hediye istiyorum
Slinge bağla canım o emiyor desende 4. Triöesterin hakkını veriyordur anne karnı gibi seni kokunu tenini kalp atısınj hissetmek için emiyor gibi yapıyordur sling işini görür benceKızlar ya resmen çıkmazda gibiyim.brbeğimi emziriyorum ama emmesi epey sürüyor bazen 1 saat 1 buçuk saat(sütüm akışkan ve yeterli olmasına rağmen).Ve aktif emiyor.beslenme aralarında gazını alıyorum sonrasında uykusu kaçmasın diye ama nafile çok emdiği için kusuyor uykusu açılıyor ve meme dışında uyumuyor ne yaptıysam. Saatlerce böyle bir döngünün içind giriyoruz.Çok fazla uyanık kalıyor.Yenidoğnlar çok uyur ama bizimki yetişkin kadar anca uyuyodur.Sizde durumlar ne.
Kızlar çinko veriyorsanız vebeklereinkoda çok gaz yaparmıs bizim doktorumuz eğer çok huzursuz olursa lar kes cinkoyu demişti sadece probiyotik ve d vit devam et demişti iki gece bizde gaz problemi yasadık kestim cınkoyu rahatladı çocuklar ama bu ıkınma sesler çıkarma bizim kızöarda da var ama normal karşılanıyormıs karın kaslarını kullanmayı öğrendikleri anlamına geliyormuşEvet sen kolaylıkla bulursun. Biz zor buldurduk. Nohut kadar sürüyormuşsun masaj gibi karnına sonra kıyafetinin üstüne sıcak havlu yada kiraz çekirdeği kemeri var bende mesela sıcak bi şey koymak iyi geliyormuş.
Benim oğlum da ıkınıyor kıvrılıyor bi yay gibi geriliyor bi zurna dürüm gibi uzatıyor kendinisonra karnına çekiyor top gibi yapıyor kendini valla bende araştırdığım kadarıyla normal ilerleyişte de olurmuş böyle ataklar. Umarım kolik değildir bebeklerimiz
Çook geçmiş olsunAllah beterinden korusun
çok normal canım sinirlerinin boşalması . bebeğe bişey oldu mu korkusu cok zor . inşALLAH gelmiş geçmiş olsun.
Kızlar çok teşekkürler bitti gitti allahın izniyle allah kimsenin bebeğinin ayağına taş değdirmesinÇok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun, tüm bebeklerimizi sağlıkla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin
Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsinCanım sorduğun için çok teşekkürler, doğumum güzel geçti çok şükür2400 doğdu kızım, ama maşallahı var emme refleksi filan iyi sabah 9 buçukta doğdu emip uyuyor devamlı o zamandan beri sabah çocuk doktoru tekrar muayene edecek duruma göre çıkacağız inşallah
evet mesela bizim biraz aşağı yanıldılar 37+6 da alalım istersen demişlerdi iyi ki aldırmamışım aşırı sinir olurdumAminbakalım ölçümlerle gerçek bebiş kiloları uyumlu olacakmı ve de en çok onu merak ediyorum.sanırım az çok yanılma payı oluyor inşallah bizimkiler yukarı doğru yanılır
Hayırlı olsun canım, umarım en yakın zamanda sağlıkla evinize gidersinizMerhabalar kızlaraslında bir mart annesiydim burayı da arada takip ediyordum ama benim kızım erken gelmeyi seçti .34+5 ‘te 11 Şubat’ta dünyaya geldi kızım ,yani şubat annesi oldum şu an solunumu düzene girmesi için hastanede maalesef .Sağlıkla kavuşmayı diliyorum yavruma
Amin canım aminKızlar çok teşekkürler bitti gitti allahın izniyle allah kimsenin bebeğinin ayağına taş değdirmesin
Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin
evet mesela bizim biraz aşağı yanıldılar 37+6 da alalım istersen demişlerdi iyi ki aldırmamışım aşırı sinir olurdumama genelde hep yukarı oluyor umarım sizin yukarı yanılırlar
Hayırlı olsun canım, umarım en yakın zamanda sağlıkla evinize gidersiniz
bana da 38+4 u verdi canim. normaldir yani.Kızlar,sezeryan için 38+3 iyi bir hafta mı? Doktorlar genelde her hangi acil bir durum yoksa hangi haftada çağrıyor sezeryan için? Normal doğum tarihinden 11 gün önce almış olacak. Kendi istediğimizle biraz daha beklemesini istemek riskli mi olur.
Gozunuz aydin . insALLAH bir an önce toparlar kuzunuz ve kavusursunuzMerhabalar kızlaraslında bir mart annesiydim burayı da arada takip ediyordum ama benim kızım erken gelmeyi seçti .34+5 ‘te 11 Şubat’ta dünyaya geldi kızım ,yani şubat annesi oldum şu an solunumu düzene girmesi için hastanede maalesef .Sağlıkla kavuşmayı diliyorum yavruma
Aynen 3 dk emip biraz uyuyor dediğin gibi sonra bi anda tekrar emmeye devam ediyor.Sağlık ocağındaki hemşirede aynen senin gibi anlattı.Gerçekten zor.Hiçbir işimi halledemiyorum.Evde de tekim.Kahvaltımı zor yapıyorum.Neyse ki zaman çok hızlı geçiyor.Bu hallerini özleyeceğimi bildiğim için dayanıyorumBenim büyük kızım gibi. Yenidoğan bebekler anne karnında sanar ya kendini 3. aya kadar. 4 trimester derler hatta. bazı bebekler anne teni dışında uyuyamaz senin bebiş öyle. 1-1.5 saat boyunca aktif emiyor sansan da arada çeker gibi yapıp çekmiyordur. memede takılıyordur. 2 çekip uyku uyanıklık arası moddadır. ama yerine koyamazsın. zor valla ilk 3 ay takılacaksınız sanırım böyle. yapacak bir şey yok maalesef. benim büyük kızım da öyleydi kolay gelsin canım :/
Sling almalıyım galiba evet haklısınız.Slinge bağla canım o emiyor desende 4. Triöesterin hakkını veriyordur anne karnı gibi seni kokunu tenini kalp atısınj hissetmek için emiyor gibi yapıyordur sling işini görür bence
Benim kiz 28.01.2025 de doğdu, ekler misiniz :)Kızlar selam bütün sayfaları okudum. Şimdi doğum tarihlerini ekleyeceğim. Eksik kalan varsa beni etiketleyerek doğum tarihlerini yazsın. hamilelik takviminizi doğum tarihi girerek işimi kolaylaştırırsanız da sevinirim
Hayırlı olsun canımCanım sorduğun için çok teşekkürler, doğumum güzel geçti çok şükür2400 doğdu kızım, ama maşallahı var emme refleksi filan iyi sabah 9 buçukta doğdu emip uyuyor devamlı o zamandan beri sabah çocuk doktoru tekrar muayene edecek duruma göre çıkacağız inşallah
Valla aha bak burda saat 7 geceden beri emzir uyut 2 dak geçmiyor ıkınıp ağlıyor bacaklarını çeke çeke. Büyük kızım da sesine ağlıyor ve illa beni istiyor bi ona bi öbürüne koşmaktan illallah ettim yaEvet sen kolaylıkla bulursun. Biz zor buldurduk. Nohut kadar sürüyormuşsun masaj gibi karnına sonra kıyafetinin üstüne sıcak havlu yada kiraz çekirdeği kemeri var bende mesela sıcak bi şey koymak iyi geliyormuş.
Benim oğlum da ıkınıyor kıvrılıyor bi yay gibi geriliyor bi zurna dürüm gibi uzatıyor kendinisonra karnına çekiyor top gibi yapıyor kendini valla bende araştırdığım kadarıyla normal ilerleyişte de olurmuş böyle ataklar. Umarım kolik değildir bebeklerimiz
Bilgilerini yazarsan ekleyim canımAyyy benide eklermisiniiz sessiz sessiz takip ediyordum da
Teşekkür ederim canımİnsana enerji veriyorsun valla seno zaman doktora bırakacağım ne dediyse o hafta olsun bitsin gitsin. Dediğin gibi bak doğunca büyüyorlar senin Evlatlarinda turp gibi olsunlar inşallah hayatları boyunca
Valla benimki hastanede özel oda istedim 220 Euro verdi ama yetmez anacım o kadar kolay kurtulamaz bendenBenimki doğuma servet verecek şuan sesimi çıkaramıyorumama inceden hatırlatiyorum bana ne Alcan ne Alcan bana falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?