2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Evet sen kolaylıkla bulursun. Biz zor buldurduk. Nohut kadar sürüyormuşsun masaj gibi karnına sonra kıyafetinin üstüne sıcak havlu yada kiraz çekirdeği kemeri var bende mesela sıcak bi şey koymak iyi geliyormuş.
Benim oğlum da ıkınıyor kıvrılıyor bi yay gibi geriliyor bi zurna dürüm gibi uzatıyor kendini sonra karnına çekiyor top gibi yapıyor kendini valla bende araştırdığım kadarıyla normal ilerleyişte de olurmuş böyle ataklar. Umarım kolik değildir bebeklerimiz

Ayyy benide eklermisiniiz sessiz sessiz takip ediyordum da

İnsana enerji veriyorsun valla sen o zaman doktora bırakacağım ne dediyse o hafta olsun bitsin gitsin. Dediğin gibi bak doğunca büyüyorlar senin Evlatlarinda turp gibi olsunlar inşallah hayatları boyunca

Benimki doğuma servet verecek şuan sesimi çıkaramıyorum ama inceden hatırlatiyorum bana ne Alcan ne Alcan bana falan diye

Slinge bağla canım o emiyor desende 4. Triöesterin hakkını veriyordur anne karnı gibi seni kokunu tenini kalp atısınj hissetmek için emiyor gibi yapıyordur sling işini görür bence

Kızlar çinko veriyorsanız vebeklereinkoda çok gaz yaparmıs bizim doktorumuz eğer çok huzursuz olursa lar kes cinkoyu demişti sadece probiyotik ve d vit devam et demişti iki gece bizde gaz problemi yasadık kestim cınkoyu rahatladı çocuklar ama bu ıkınma sesler çıkarma bizim kızöarda da var ama normal karşılanıyormıs karın kaslarını kullanmayı öğrendikleri anlamına geliyormuş

Merhabalar kızlar aslında bir mart annesiydim burayı da arada takip ediyordum ama benim kızım erken gelmeyi seçti .34+5 ‘te 11 Şubat’ta dünyaya geldi kızım ,yani şubat annesi oldum şu an solunumu düzene girmesi için hastanede maalesef .Sağlıkla kavuşmayı diliyorum yavruma

Çook geçmiş olsun Allah beterinden korusun

çok normal canım sinirlerinin boşalması . bebeğe bişey oldu mu korkusu cok zor . inşALLAH gelmiş geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun, tüm bebeklerimizi sağlıkla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin
Kızlar çok teşekkürler bitti gitti allahın izniyle allah kimsenin bebeğinin ayağına taş değdirmesin
Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin
Amin bakalım ölçümlerle gerçek bebiş kiloları uyumlu olacakmı ve de en çok onu merak ediyorum.sanırım az çok yanılma payı oluyor inşallah bizimkiler yukarı doğru yanılır
evet mesela bizim biraz aşağı yanıldılar 37+6 da alalım istersen demişlerdi iyi ki aldırmamışım aşırı sinir olurdum ama genelde hep yukarı oluyor umarım sizin yukarı yanılırlar
Hayırlı olsun canım, umarım en yakın zamanda sağlıkla evinize gidersiniz

Amin canım amin teşekkür ederim

bana da 38+4 u verdi canim. normaldir yani.

Gozunuz aydin . insALLAH bir an önce toparlar kuzunuz ve kavusursunuzsağlıklı uzun omurleriniz olsun insALLAH

Aynen 3 dk emip biraz uyuyor dediğin gibi sonra bi anda tekrar emmeye devam ediyor.Sağlık ocağındaki hemşirede aynen senin gibi anlattı.Gerçekten zor.Hiçbir işimi halledemiyorum.Evde de tekim.Kahvaltımı zor yapıyorum.Neyse ki zaman çok hızlı geçiyor.Bu hallerini özleyeceğimi bildiğim için dayanıyorum
Slinge bağla canım o emiyor desende 4. Triöesterin hakkını veriyordur anne karnı gibi seni kokunu tenini kalp atısınj hissetmek için emiyor gibi yapıyordur sling işini görür bence
Sling almalıyım galiba evet haklısınız.

Kızçelerim günaydın. Sezaryen sonrası doktor bana kan sulandırıcı vermedi sormayı da unuttum, herkes kullanıyor mu? Daha önce hiç kullanmadım, onunla ilgili bir sıkıntım yoktu. Bir de varis çorabı giyecek miyim diye sordum ameliyata girmeden hemşire doktor zorunlu tutmuyor ama alırsanız ayağa kalkınca giydiririz dedi. Aldık ama o da arada kaynadı. Şimdi giysem olur mu? Nette 7-10gün giyin en az yazıyor

Benim kiz 28.01.2025 de doğdu, ekler misiniz :)

S sunshine_zey geçmiş olsun canım Allah kimsenin başına vermesin korkunu anlayabiliyorum sıkma kendini iyisin bebiş de iyi

Hayırlı olsun canım maşallah kuzuya Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Valla aha bak burda saat 7 geceden beri emzir uyut 2 dak geçmiyor ıkınıp ağlıyor bacaklarını çeke çeke. Büyük kızım da sesine ağlıyor ve illa beni istiyor bi ona bi öbürüne koşmaktan illallah ettim ya

İnsana enerji veriyorsun valla sen o zaman doktora bırakacağım ne dediyse o hafta olsun bitsin gitsin. Dediğin gibi bak doğunca büyüyorlar senin Evlatlarinda turp gibi olsunlar inşallah hayatları boyunca
Teşekkür ederim canım Ay inş. Büyük sıpa valla 14 kg oldu boyu 98 cm yaşıtlarından uzun maşallah küçük sıpa da bi şu gazı atlatsın inş o da toparlanacak gibi inş.

Benimki doğuma servet verecek şuan sesimi çıkaramıyorum ama inceden hatırlatiyorum bana ne Alcan ne Alcan bana falan diye
Valla benimki hastanede özel oda istedim 220 Euro verdi ama yetmez anacım o kadar kolay kurtulamaz benden 2 bebe doğurdum 7 kattan hesaplayak ohooo bana altın alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…