Kuzu valla ben sadece D vitamini veriyorum pedia D trde almıştım hamileyken çünkü burada hastanenin verdiği D vitamini hap şeklinde onu suda eritip öyle vermeni istiyorlar zor yani. Çinko vs kullanmıyorum. Demir de vermiyorlar. Ama kendim emzirme dönemi multivitamini ve demir hapı içiyorum. Bi de demir şurubu emziren kadınlara özel. Ebeye mesaj atıcam bugün acaba içtiğim vitaminlerin etkisi olabilir mi diye. Ruhum çekildi resmen gece perişan etti beni de kendisini deKızlar çinko veriyorsanız vebeklereinkoda çok gaz yaparmıs bizim doktorumuz eğer çok huzursuz olursa lar kes cinkoyu demişti sadece probiyotik ve d vit devam et demişti iki gece bizde gaz problemi yasadık kestim cınkoyu rahatladı çocuklar ama bu ıkınma sesler çıkarma bizim kızöarda da var ama normal karşılanıyormıs karın kaslarını kullanmayı öğrendikleri anlamına geliyormuş
Canım eğer evde başka çocuk yoksa ilk bebişse sal gitsin. Bak sana yemin ediyorum benim büyük kızda mutfak ana baba günüydü. Asla yemek yapamıyordum ya annem gelip yemek yapıyordu antalyadaydım o zaman ya da dışardan söylüyordum. Eşim köpeğimiz vardı onu gezdirirdi onla da o ilgilenirdi. Ben bebeye yapışık üstüm çıplak tekli koltukta elimde telefon takılırdım emsin emmesin yapışıktık yani. Sling almıştım bağladım bir kaç benim bebe sevmemişti. İnş seninki sever. Altını al emzir kucakta takılsın diye geçti günlerim. Kahvaltı edemiyorum diyorsun ya ben bi de paniktim o zaman çişe giderken bile ya ağlarsa modunda kapı açık inş ağlamaz diye gidiyordum. Şimdi hatırlıyorum da gülme geliyorAynen 3 dk emip biraz uyuyor dediğin gibi sonra bi anda tekrar emmeye devam ediyor.Sağlık ocağındaki hemşirede aynen senin gibi anlattı.Gerçekten zor.Hiçbir işimi halledemiyorum.Evde de tekim.Kahvaltımı zor yapıyorum.Neyse ki zaman çok hızlı geçiyor.Bu hallerini özleyeceğimi bildiğim için dayanıyorum
Sling almalıyım galiba evet haklısınız.
Kuzu senin tüm mesajları özellikle aradım ama o mesajların yok. Sanırım site güncellemesi olunca 18 günlük mesajlar kayboldu ya o ara seninkiler de gitti. Benim nişan geldi doğurdum mesajları gittiği gibiBenim kiz 28.01.2025 de doğdu, ekler misiniz :)
Ay evet ilk çocuk ve bende öyleym çişe giderken falanCanım eğer evde başka çocuk yoksa ilk bebişse sal gitsin. Bak sana yemin ediyorum benim büyük kızda mutfak ana baba günüydü. Asla yemek yapamıyordum ya annem gelip yemek yapıyordu antalyadaydım o zaman ya da dışardan söylüyordum. Eşim köpeğimiz vardı onu gezdirirdi onla da o ilgilenirdi. Ben bebeye yapışık üstüm çıplak tekli koltukta elimde telefon takılırdım emsin emmesin yapışıktık yani. Sling almıştım bağladım bir kaç benim bebe sevmemişti. İnş seninki sever. Altını al emzir kucakta takılsın diye geçti günlerim. Kahvaltı edemiyorum diyorsun ya ben bi de paniktim o zaman çişe giderken bile ya ağlarsa modunda kapı açık inş ağlamaz diye gidiyordum. Şimdi hatırlıyorum da gülme geliyorsanki bebe 2 dakika ağlasa bi şey olcak işe işte öyle yani acemilikten
Canım benimde 28.01.2025Kuzu senin tüm mesajları özellikle aradım ama o mesajların yok. Sanırım site güncellemesi olunca 18 günlük mesajlar kayboldu ya o ara seninkiler de gitti. Benim nişan geldi doğurdum mesajları gittiği gibiekliyorum şimdi
Canım ben de kan sulandırıcı almadım, eğer hastanede seruma vs katmadılarsa. Ayrıca bana doğum öncesi giydirdiler çorabı sonra doğum sonra yürüşten sonra çıkardılar varis çorabını uzun süre kullanmadımKızçelerim günaydın. Sezaryen sonrası doktor bana kan sulandırıcı vermedi sormayı da unuttum, herkes kullanıyor mu? Daha önce hiç kullanmadım, onunla ilgili bir sıkıntım yoktu. Bir de varis çorabı giyecek miyim diye sordum ameliyata girmeden hemşire doktor zorunlu tutmuyor ama alırsanız ayağa kalkınca giydiririz dedi. Aldık ama o da arada kaynadı. Şimdi giysem olur mu? Nette 7-10gün giyin en az yazıyor
Canım çok teşekkürler şükür rabbime 24 saat geçti, ama sürekli aklıma o kara vuruş anı geliyor. Psikolojik olarak ben çok etkilendim ben de kemer vs olmayınca ben baya sarsıldım kızımın korkakarak ilk ağlayaşı falan allah beterinden korusunS sunshine_zey geçmiş olsun canımAllah kimsenin başına vermesin korkunu anlayabiliyorum sıkma kendini iyisin bebiş de iyi
Hayırlı olsun canımmaşallah kuzuya Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
düzelttim canım =)Canım benimde 28.01.2025
geçmiş olsun canım allah korumuş siziCanım ben de kan sulandırıcı almadım, eğer hastanede seruma vs katmadılarsa. Ayrıca bana doğum öncesi giydirdiler çorabı sonra doğum sonra yürüşten sonra çıkardılar varis çorabını uzun süre kullanmadım
Canım çok teşekkürler şükür rabbime 24 saat geçti, ama sürekli aklıma o kara vuruş anı geliyor. Psikolojik olarak ben çok etkilendim ben de kemer vs olmayınca ben baya sarsıldım kızımın korkakarak ilk ağlayaşı falan allah beterinden korusun
Canım çok teşekkürler gerçekten verilmiş sadakamız varmış.geçmiş olsun canım allah korumuş sizi
Birazcık küçüğü seni zorluyor ama biraz zaman geçsin oda toparlayacaktir canımTeşekkür ederim canımAy inş. Büyük sıpa valla 14 kg oldu boyu 98 cm yaşıtlarından uzun maşallah küçük sıpa da bi şu gazı atlatsın inş o da toparlanacak gibi inş.
Benimkide 78bintl veriyorValla benimki hastanede özel oda istedim 220 Euro verdi ama yetmez anacım o kadar kolay kurtulamaz benden2 bebe doğurdum 7 kattan hesaplayak ohooo bana altın alsın
Benim kocam şirketime özel sigorta yaptığı için ve abime dua etsin çok ufak bir para ödeyerek hallettikBenimkide 78bintl veriyorAlsın tabi kolay mı ne çilelerle geliyor bu bebekler dünyayı serseler önümüze az valla ama ben hakkımı doğumdan sonra kullanacağım.acıdım bugunu es geçebilirim
canim gelmis aslinda artacak insALLAH .stres yapma olumlu dusun. stres yapınca daha çok etkileniyor sut. bebegi mutlaka emzirmeye çalış emdikce de artacak insALLAH. daha çok yenisiniz ilk gunler boyle olması da normal. mama yesin ki sarılık olmasın bilirubini kakayla atması lazım. bol sıvı al uyumaya dinlenmeye calis.dusta masaj yap gelir Allah in izniyle.Benim hiç sütüm yok. İlk doğduğunda azıcık geldi. Bir daha gelmedi biraz korkuyorum. Sağma makinası aldım. Damla aldım ama tık yok. Kuzum mama yiyor onu da çıkarmaya çalışıyor. Süt kaşığı ile veriyoruz. Doğru mu yapıyorum. Arada beni emiyor ama çok değil. İki gün oldu daha ama kuzu sütümu emsin çok istiyorum ya hiç gelmezse
ahahaha ideal iliski dediginkizlarrr amann sevgililer gününüz kutlu olsunnn. Ben kocama gülse Birselin hediye istediği videoyu attım. o da bana aydemir akmasın götümde dön yok videosunu atmış
senin de kutlu olsun yazmayı unutmusumkizlarrr amann sevgililer gününüz kutlu olsunnn. Ben kocama gülse Birselin hediye istediği videoyu attım. o da bana aydemir akmasın götümde dön yok videosunu atmış
inan canım insanın bi beş dakikası olmuyor. 2 saatte bir besleme diyor ama zaten beslemesi gazı alt değiştirmesi 1.5 saat sürüyorYokluğun belli oluyor kuzum ya. Valla bebeği alanlar buraya uğrayamıyor. Ya vakitleri kalmıyor yada bu lohusalık zorluyor demdemek
benim de o geldi aklıma canım aslinda doğum öncesi işaret vermiş silmeye başlamıştım iki haftada 7 kilo birden aldım gebeliğin başında o haftaya kadar 4 kilo almış ben gariplik vardı zaten doğumdan sonra pırtladi demek ki değerlerim düzelmiş görünüyor bugün Kaan uras ile gidebilirsin doktora gidicezdogum öncesi de cikmis miydi canim? nasıl oldu ki. daha önce de yazdım ama gormedin preeklampsi mi yaşadın doğumdan önce acaba .iki haftada cok kilo aldım da demistin. aklima o geldi. protein kaçağı tansiyon hepsi onun belirtisi. inşALLAH bir an önce duzelir degerler canim
Ben hamileliği çok özledimEvet ya kimse kalmadı grupta benim sezeryan tarihim 19 Şubat galiba en son ben kalacağımsırası gelen gidiyor darısı başımıza
bana vermediler yara enfeksiyon yaptı terliyor sürekli nasıl kuru tutayımsezaryen sonrasi verdiler bana.
ayyyy vezirimmmm çok mutlu oldumKızlar ben Allahın izniyle anne oldumPamuk kızımın hafif bir hırıltısı var müşahede altına aldılar ondan haber bekliyoruz 2 gecedir uykusuzum biraz dinleneyim gelicem tekrar inşAllah Rabbim bekleyen herkese kolaylık ve sağlıkla doğum nasip etsin
çok şükür canimmm cokk sevindim bununla geçmiş gitmiş olsunnnÇıktı ameliyattan. Boynundan katater takmıslar damar yolu ıcın. Hoca iyi gectıgını soyledı bugün huzursuz olur dedı ates ve kusma da beklıyomus korkma dedı anestezi yi atcak dedı . Ih ıh diye diye yatıyo uyuyo yavrum karsımda çok şükür halimize
oyyy ben bir bebekle kafayı yedim.Yaaa o kısır döngü var ya önce emri sıbra mama takvııyesi yap iki saatte bir emzir bide benimkiler doğum kılolarının üzerine çıkmaya baslamıslat e mide genişlediği için gaz oluşumu basladı aynı anda ağlamalar yarın annem ve kardeşim dönüyor evde tek basımıza kalıyoruz kızlarımla bakalım neler bizi bekliyor Allah'tan babanız erken geliyor işten
ayy ne büyük nimettir o öyle ama anladi süt gelmediğini bıraktıCanım çok geçmiş olsun umarım sarılığı hemencecik atlatırsınız. Umarım sen de en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Ayrıca kaan'ın emzik tutmasına çook sevindim biz de tuttuk direk allahıma şükürler olsun mememi sakız yapmaktan vazgeçmiş oldu böyle
hem de nasil değiyor canım benim.insALLAH canim . zor ama o mis kokularina masum yüzlerine değiyor hersey.
Benim de philips avent tuttu ama ucu nasıl onu bilmiyorum arkadaşım bibs önerdi aldım onu sevmedi gibi sanırım avent'den devam
ayy valla ben normalde kendim birsry alma diyorum. alınanlar çok gereksiz ya gitsin gram filan alsın ya yiyecek getirsin ya yemeğe gidelim ani kalsın yoksa diğer öyle çiçekler bilmem neler bana saçma geliyor eşime deahahaha ideal iliski dediginbenim esim biz sevgili değiliz diyo. gayet mantikli
d3gerler düzeldi gibi bir anda bozuldu hızlı düzeldi garip bir bünyem varsenin de kutlu olsun yazmayı unutmusumnasil oldun canim düzeldi mi degerler? Kaan kuş nasil?
Tebrikler sağlıkla evinize çıktıgınız günlerde yakındırMerhabalar kızlaraslında bir mart annesiydim burayı da arada takip ediyordum ama benim kızım erken gelmeyi seçti .34+5 ‘te 11 Şubat’ta dünyaya geldi kızım ,yani şubat annesi oldum şu an solunumu düzene girmesi için hastanede maalesef .Sağlıkla kavuşmayı diliyorum yavruma
Benimde ilk üç gün gelmedi çok az damla damlaydı.Bestlak damla ve süt arttırıcı çay içtim.Bol dereotu ve hoşaf.Bol da su.Uyku uyuyamadım.Hangisi etki etti bilmiyorum ama 4. Gün göğsüm semsert bildiğin mastit derecesine gelmişti.Sürekli göğsümde tuttum zaten o da beni istiyodu o göğsümde durdukça sütüm geldi.Emmesi önemli emdikçe kanallar açılır.Strese girme.Ben de mama verdim ilk üç gün iyi ki de vermişim.Grup uyuşmazlığımıza rağmen sarılık olmadık çok şükür.Görümcemin de 1 hafta sonra gelmişti.Herkeste değişiyor.Stresli bir durum ama sakin kalmak önemliBenim hiç sütüm yok. İlk doğduğunda azıcık geldi. Bir daha gelmedi biraz korkuyorum. Sağma makinası aldım. Damla aldım ama tık yok. Kuzum mama yiyor onu da çıkarmaya çalışıyor. Süt kaşığı ile veriyoruz. Doğru mu yapıyorum. Arada beni emiyor ama çok değil. İki gün oldu daha ama kuzu sütümu emsin çok istiyorum ya hiç gelmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?