2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Kuzu valla ben sadece D vitamini veriyorum pedia D trde almıştım hamileyken çünkü burada hastanenin verdiği D vitamini hap şeklinde onu suda eritip öyle vermeni istiyorlar zor yani. Çinko vs kullanmıyorum. Demir de vermiyorlar. Ama kendim emzirme dönemi multivitamini ve demir hapı içiyorum. Bi de demir şurubu emziren kadınlara özel. Ebeye mesaj atıcam bugün acaba içtiğim vitaminlerin etkisi olabilir mi diye. Ruhum çekildi resmen gece perişan etti beni de kendisini de

Canım eğer evde başka çocuk yoksa ilk bebişse sal gitsin. Bak sana yemin ediyorum benim büyük kızda mutfak ana baba günüydü. Asla yemek yapamıyordum ya annem gelip yemek yapıyordu antalyadaydım o zaman ya da dışardan söylüyordum. Eşim köpeğimiz vardı onu gezdirirdi onla da o ilgilenirdi. Ben bebeye yapışık üstüm çıplak tekli koltukta elimde telefon takılırdım emsin emmesin yapışıktık yani. Sling almıştım bağladım bir kaç benim bebe sevmemişti. İnş seninki sever. Altını al emzir kucakta takılsın diye geçti günlerim. Kahvaltı edemiyorum diyorsun ya ben bi de paniktim o zaman çişe giderken bile ya ağlarsa modunda kapı açık inş ağlamaz diye gidiyordum. Şimdi hatırlıyorum da gülme geliyor sanki bebe 2 dakika ağlasa bi şey olcak işe işte öyle yani acemilikten

Benim kiz 28.01.2025 de doğdu, ekler misiniz :)
Kuzu senin tüm mesajları özellikle aradım ama o mesajların yok. Sanırım site güncellemesi olunca 18 günlük mesajlar kayboldu ya o ara seninkiler de gitti. Benim nişan geldi doğurdum mesajları gittiği gibi ekliyorum şimdi

Ay evet ilk çocuk ve bende öyleym çişe giderken falan akşam eşime yürüyüşe çıkmak istediğimi söyledim bebeği emzirdim eşime verdim.2 dk sonra geri geldim Herkes iki dk ağlasın birşey olmaz diyor bende bilincindeym ama işte kendime laf geçiremiyorum.Şuan bende tam anlattığın gibi emerken telde takılıyorum evi de umursamıyorum artık

Canım ben de kan sulandırıcı almadım, eğer hastanede seruma vs katmadılarsa. Ayrıca bana doğum öncesi giydirdiler çorabı sonra doğum sonra yürüşten sonra çıkardılar varis çorabını uzun süre kullanmadım
Canım çok teşekkürler şükür rabbime 24 saat geçti, ama sürekli aklıma o kara vuruş anı geliyor. Psikolojik olarak ben çok etkilendim ben de kemer vs olmayınca ben baya sarsıldım kızımın korkakarak ilk ağlayaşı falan allah beterinden korusun

geçmiş olsun canım allah korumuş sizi

Benim hiç sütüm yok. İlk doğduğunda azıcık geldi. Bir daha gelmedi biraz korkuyorum. Sağma makinası aldım. Damla aldım ama tık yok. Kuzum mama yiyor onu da çıkarmaya çalışıyor. Süt kaşığı ile veriyoruz. Doğru mu yapıyorum. Arada beni emiyor ama çok değil. İki gün oldu daha ama kuzu sütümu emsin çok istiyorum ya hiç gelmezse

Teşekkür ederim canım Ay inş. Büyük sıpa valla 14 kg oldu boyu 98 cm yaşıtlarından uzun maşallah küçük sıpa da bi şu gazı atlatsın inş o da toparlanacak gibi inş.
Birazcık küçüğü seni zorluyor ama biraz zaman geçsin oda toparlayacaktir canım şu gaz için damla kullanılmıyor mu? Bizim bir akraba damla kullanıyorum dedi. Birde emziriyor normalde ama gazı olduğunda mama veriyorum bir öğün çok rahatlıyor tuvaletinide yapiyor demişti.oh masallah kuzuya uzun olsun uzun

Valla benimki hastanede özel oda istedim 220 Euro verdi ama yetmez anacım o kadar kolay kurtulamaz benden 2 bebe doğurdum 7 kattan hesaplayak ohooo bana altın alsın
Benimkide 78bintl veriyor Alsın tabi kolay mı ne çilelerle geliyor bu bebekler dünyayı serseler önümüze az valla ama ben hakkımı doğumdan sonra kullanacağım.acıdım bugunu es geçebilirim

Benimkide 78bintl veriyor Alsın tabi kolay mı ne çilelerle geliyor bu bebekler dünyayı serseler önümüze az valla ama ben hakkımı doğumdan sonra kullanacağım.acıdım bugunu es geçebilirim
Benim kocam şirketime özel sigorta yaptığı için ve abime dua etsin çok ufak bir para ödeyerek hallettik ondan ben hediyemi istedim hemen doğum öncesi aldırdım

canim gelmis aslinda artacak insALLAH .stres yapma olumlu dusun. stres yapınca daha çok etkileniyor sut. bebegi mutlaka emzirmeye çalış emdikce de artacak insALLAH. daha çok yenisiniz ilk gunler boyle olması da normal. mama yesin ki sarılık olmasın bilirubini kakayla atması lazım. bol sıvı al uyumaya dinlenmeye calis.dusta masaj yap gelir Allah in izniyle.

Yokluğun belli oluyor kuzum ya. Valla bebeği alanlar buraya uğrayamıyor. Ya vakitleri kalmıyor yada bu lohusalık zorluyor demdemek
inan canım insanın bi beş dakikası olmuyor. 2 saatte bir besleme diyor ama zaten beslemesi gazı alt değiştirmesi 1.5 saat sürüyor
benim de o geldi aklıma canım aslinda doğum öncesi işaret vermiş silmeye başlamıştım iki haftada 7 kilo birden aldım gebeliğin başında o haftaya kadar 4 kilo almış ben gariplik vardı zaten doğumdan sonra pırtladi demek ki değerlerim düzelmiş görünüyor bugün Kaan uras ile gidebilirsin doktora gidicez
Evet ya kimse kalmadı grupta benim sezeryan tarihim 19 Şubat galiba en son ben kalacağım sırası gelen gidiyor darısı başımıza
Ben hamileliği çok özledim
sezaryen sonrasi verdiler bana.
bana vermediler yara enfeksiyon yaptı terliyor sürekli nasıl kuru tutayım
ayyyy vezirimmmm çok mutlu oldum
çok şükür canimmm cokk sevindim bununla geçmiş gitmiş olsunnn
oyyy ben bir bebekle kafayı yedim.
ayy ne büyük nimettir o öyle ama anladi süt gelmediğini bıraktı
insALLAH canim . zor ama o mis kokularina masum yüzlerine değiyor hersey.
hem de nasil değiyor canım benim.
Benim de philips avent tuttu ama ucu nasıl onu bilmiyorum arkadaşım bibs önerdi aldım onu sevmedi gibi sanırım avent'den devam

ahahaha ideal iliski dedigin benim esim biz sevgili değiliz diyo. gayet mantikli
ayy valla ben normalde kendim birsry alma diyorum. alınanlar çok gereksiz ya gitsin gram filan alsın ya yiyecek getirsin ya yemeğe gidelim ani kalsın yoksa diğer öyle çiçekler bilmem neler bana saçma geliyor eşime de
senin de kutlu olsun yazmayı unutmusumnasil oldun canim düzeldi mi degerler? Kaan kuş nasil?
d3gerler düzeldi gibi bir anda bozuldu hızlı düzeldi garip bir bünyem var

Tebrikler sağlıkla evinize çıktıgınız günlerde yakındır

Benimde ilk üç gün gelmedi çok az damla damlaydı.Bestlak damla ve süt arttırıcı çay içtim.Bol dereotu ve hoşaf.Bol da su.Uyku uyuyamadım.Hangisi etki etti bilmiyorum ama 4. Gün göğsüm semsert bildiğin mastit derecesine gelmişti.Sürekli göğsümde tuttum zaten o da beni istiyodu o göğsümde durdukça sütüm geldi.Emmesi önemli emdikçe kanallar açılır.Strese girme.Ben de mama verdim ilk üç gün iyi ki de vermişim.Grup uyuşmazlığımıza rağmen sarılık olmadık çok şükür.Görümcemin de 1 hafta sonra gelmişti.Herkeste değişiyor.Stresli bir durum ama sakin kalmak önemliBende ilk günler zırıl zırıl ağladım gelmiyor diye ama bizim elimizde olsn birşey değil malesef.Bol temas ve emzirmeyi öneriyorum.Eğer süt gelmiyor diye emmiyorsa eds yöntemini deneyin derim.Ben o şekilde besledim mamayı öyle verdm emdikçe kanallar açılmış oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…