2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Hiç projem degil :) Sağlıkla geldiler ya gerisi önemli değil

Benim kocam şirketime özel sigorta yaptığı için ve abime dua etsin çok ufak bir para ödeyerek hallettik ondan ben hediyemi istedim hemen doğum öncesi aldırdım
Valla benimki dinlemedi özel sigorta işini. O sıra hamile kaldım sonrasında olmadı ve kaldı böyle. Yapacak bişey yok paşa paşa verdik şimdi parayı ben doğurduktan sonrasina düşünüyorum şimdi gülle gecistirmesin diye bişey demiyorum çünkü Mart'ta da evlilik yıldönümümüz var Şubati martı yoğun geçecek biraz

kizlarrr amann sevgililer gününüz kutlu olsunnn. Ben kocama gülse Birselin hediye istediği videoyu attım. o da bana aydemir akmasın götümde dön yok videosunu atmış
Valla biz de aşağı yukarı aynı şeyi yaşardık da henüz sevgililer günü olduğunun bile farkında olmayabilir kutlamadı öküz

Kuzum ebeye yazıcam şimdi bakalım ne diyecek kesin koyun yünü der buradakiler doğallıktan ölecek az kaldı

Kuzum ebeye yazıcam şimdi bakalım ne diyecek kesin koyun yünü der buradakiler doğallıktan ölecek az kaldı
Allah'ım ya sanki nedir yani herşeyin bir çaresi var artık yıl olmuş 2025 koyun yünü nedir. Tamam doğal olan herşey en güzelidirde bazen bebelerde bu islemeyebilir. Konuşunca de bakalim bizede ne diyecekler sana

Valla biz de aşağı yukarı aynı şeyi yaşardık da henüz sevgililer günü olduğunun bile farkında olmayabilir kutlamadı öküz
Vallahi benim doğum günü arada kaynadı kızım o gün ilk kolik atağını geçirdi annesine hediye olarak. Zaten sevgililer günü kutlamıyoruz. Ekime kadar özel gün yok. Bakalım biz ne zaman tekrardan hatırlanacağız

ppl0pp
i
canim enfeksiyon kartıyla zaten antibiyotik baslamis olmaları gerekmez mi? duştan sonra falan kurutma makinasi tutsan biraz . bebekle de zor tabi insan kendine bakamiyor .

Allah'ım ya sanki nedir yani herşeyin bir çaresi var artık yıl olmuş 2025 koyun yünü nedir. Tamam doğal olan herşey en güzelidirde bazen bebelerde bu islemeyebilir. Konuşunca de bakalim bizede ne diyecekler sana
Akşama anca cevap verir yazdım kuzum. Eşime de dedim git o kremi al diye.

Valla esim kızım doğduğu sene anneler gününü bile unutmuştu. 2 sene sonra yani geçen sene anca aklı başına gelmişti hatırlamıştı hediyeler vs. Ama bu sene gene unutacak belli ki. Ben karar verdim ben hamile kalıyorum esintisi benim kocaya vuruyor adam benden daha hamile benden daha lohusa

Son düzenleme:
ppl0pp
i

canim enfeksiyon kartıyla zaten antibiyotik baslamis olmaları gerekmez mi? duştan sonra falan kurutma makinasi tutsan biraz . bebekle de zor tabi insan kendine bakamiyor .
tutuyorum canım sorunum terlemesi küp kuru yapıyorum 10 dakika sonra ıslanmış

Bizim evin halleri
40 uçurmasında çektiydim yıkarken
sonrada giydirdim isimli takımlarını
Bi maşallahınızı alırız teyzoşlar

Eklentiler

• 081810E1-AFD3-4A5A-9B75-016F2C8A6FF5.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_4963.webp
    95 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_4962.webp
    96,9 KB · Görüntüleme: 95
  • AD3DD3EE-116D-4BF6-9B32-8B18521E9E48.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…