Hiç projem degil :) Sağlıkla geldiler ya gerisi önemli değilKuzu senin tüm mesajları özellikle aradım ama o mesajların yok. Sanırım site güncellemesi olunca 18 günlük mesajlar kayboldu ya o ara seninkiler de gitti. Benim nişan geldi doğurdum mesajları gittiği gibiekliyorum şimdi
Valla benimki dinlemedi özel sigorta işini. O sıra hamile kaldım sonrasında olmadı ve kaldı böyle. Yapacak bişey yok paşa paşa verdik şimdi parayıBenim kocam şirketime özel sigorta yaptığı için ve abime dua etsin çok ufak bir para ödeyerek hallettikondan ben hediyemi istedim hemen doğum öncesi aldırdım
Valla biz de aşağı yukarı aynı şeyi yaşardık da henüz sevgililer günü olduğunun bile farkında olmayabilir kutlamadı öküzkizlarrr amann sevgililer gününüz kutlu olsunnn. Ben kocama gülse Birselin hediye istediği videoyu attım. o da bana aydemir akmasın götümde dön yok videosunu atmış
Kuzum ebeye yazıcam şimdi bakalım ne diyecek kesin koyun yünü derBirazcık küçüğü seni zorluyor ama biraz zaman geçsin oda toparlayacaktir canımşu gaz için damla kullanılmıyor mu? Bizim bir akraba damla kullanıyorum dedi. Birde emziriyor normalde ama gazı olduğunda mama veriyorum bir öğün çok rahatlıyor tuvaletinide yapiyor demişti.oh masallah kuzuya uzun olsun uzun
ladinimm ne dersin piyasalara dönüyor muyuz sanki ben telefona bakabilmek basladimValla biz de aşağı yukarı aynı şeyi yaşardık da henüz sevgililer günü olduğunun bile farkında olmayabilir kutlamadı öküz
Allah'ım yaKuzum ebeye yazıcam şimdi bakalım ne diyecek kesin koyun yünü derburadakiler doğallıktan ölecek az kaldı
Vallahi benim doğum günü arada kaynadı kızım o gün ilk kolik atağını geçirdi annesine hediye olarakValla biz de aşağı yukarı aynı şeyi yaşardık da henüz sevgililer günü olduğunun bile farkında olmayabilir kutlamadı öküz
canim enfeksiyon kartıyla zaten antibiyotik baslamis olmaları gerekmez mi? duştan sonra falan kurutma makinasi tutsan biraz . bebekle de zor tabi insan kendine bakamiyor .inan canım insanın bi beş dakikası olmuyor. 2 saatte bir besleme diyor ama zaten beslemesi gazı alt değiştirmesi 1.5 saat sürüyor
benim de o geldi aklıma canım aslinda doğum öncesi işaret vermiş silmeye başlamıştım iki haftada 7 kilo birden aldım gebeliğin başında o haftaya kadar 4 kilo almış ben gariplik vardı zaten doğumdan sonra pırtladi demek ki değerlerim düzelmiş görünüyor bugün Kaan uras ile gidebilirsin doktora gidicez
Ben hamileliği çok özledim
bana vermediler yara enfeksiyon yaptı terliyor sürekli nasıl kuru tutayım
ayyyy vezirimmmm çok mutlu oldum
çok şükür canimmm cokk sevindim bununla geçmiş gitmiş olsunnn
oyyy ben bir bebekle kafayı yedim.
ayy ne büyük nimettir o öyle ama anladi süt gelmediğini bıraktı
hem de nasil değiyor canım benim.
ayy valla ben normalde kendim birsry alma diyorum. alınanlar çok gereksiz ya gitsin gram filan alsın ya yiyecek getirsin ya yemeğe gidelim ani kalsın yoksa diğer öyle çiçekler bilmem neler bana saçma geliyor eşime de
d3gerler düzeldi gibi bir anda bozuldu hızlı düzeldi garip bir bünyem var
Kuzu valla dönüyoruz hem de yaldır yaldır gazlaladinimm ne dersin piyasalara dönüyor muyuz sanki ben telefona bakabilmek basladim
Akşama anca cevap verir yazdım kuzum. Eşime de dedim git o kremi al diye.Allah'ım yasanki nedir yani herşeyin bir çaresi var artık yıl olmuş 2025 koyun yünü nedir. Tamam doğal olan herşey en güzelidirde bazen bebelerde bu islemeyebilir. Konuşunca de bakalim bizede ne diyecekler sana
Valla esim kızım doğduğu sene anneler gününü bile unutmuştu. 2 sene sonra yani geçen sene anca aklı başına gelmişti hatırlamıştı hediyeler vs. Ama bu sene gene unutacak belli ki. Ben karar verdim ben hamile kalıyorum esintisi benim kocaya vuruyorVallahi benim doğum günü arada kaynadı kızım o gün ilk kolik atağını geçirdi annesine hediye olarak. Zaten sevgililer günü kutlamıyoruz. Ekime kadar özel gün yok. Bakalım biz ne zaman tekrardan hatırlanacağız
Ben tahmini ne zaman dönerim acepladinimm ne dersin piyasalara dönüyor muyuz sanki ben telefona bakabilmek basladim
16. günüm sanki bugün rahatım. magnezyum içtim ondan mı acaba bir hafta daha sen de dönersin kuzum nasıl gidiyor bebişleBen tahmini ne zaman dönerim acep
ohhh uyuyor 3 saat ve ben de işlerini kısa sürede hallediyorum alıştık galiba ama ev bu haldeKuzu valla dönüyoruz hem de yaldır yaldır gazla
tutuyorum canım sorunum terlemesi küp kuru yapıyorum 10 dakika sonra ıslanmışppl0pp
i
canim enfeksiyon kartıyla zaten antibiyotik baslamis olmaları gerekmez mi? duştan sonra falan kurutma makinasi tutsan biraz . bebekle de zor tabi insan kendine bakamiyor .
Herkesin evi aynı durumda sanırım. Benim oda da efsane,her sey her yerdeohhh uyuyor 3 saat ve ben de işlerini kısa sürede hallediyorum alıştık galiba ama ev bu halde
boklu bezi kafama takicam o haldeyim gelsin eşim toplasın napiyimHerkesin evi aynı durumda sanırım. Benim oda da efsane,her sey her yerde
Benim esim evden çalışıyor. Ekmeğini yiyorum bu durumun. Temizlik, ütü, kahvalti hepsi ondaboklu bezi kafama takicam o haldeyim gelsin eşim toplasın napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?