Maşallah, nice 40 lariniz olsun saglikaBizim evin halleri
40 uçurmasında çektiydim yıkarken
sonrada giydirdim isimli takımlarını
Bi maşallahınızı alırız teyzoşlar
Çok şükür zorlamıyor bıdık16. günüm sanki bugün rahatım. magnezyum içtim ondan mı acaba bir hafta daha sen de dönersin kuzum nasıl gidiyor bebişle
Çok enteresan kafasını bide geriye atıyooor iyceee yay gibi töbe yarabbim ikiye katlancak sankiMaşallah, nice 40 lariniz olsun saglikaBu bebişler neden sağ tarafa uyuyor ya Benim kiz da sürekli sağa çeviriyor basini, ben sola çeviriyorum o sağa dönüyor
Benim kocam da uzun süre izin almıştı iş yerinden sağolsun sürekli şehir dışında olunca şirket ekstra izin verdi 10 gün kadar. Yer yüzündeki cenneti yaşadım resmen.Benim esim evden çalışıyor. Ekmeğini yiyorum bu durumun. Temizlik, ütü, kahvalti hepsi ondaSen kizimiza iyi bak onu besle yeter modunda. Tabi ilk cocuk olunca acemi
maşallah maşallah her şeyi ne güzel allah doğum günlerini kutlamayı 18. Yaşlarını kutlamayı nasip etsin.Bizim evin halleri
Maşallah takımları giyecek kadar büyümüş bile,herseyi çok güzel canım sağlıkla büyüsünBizim evin halleri
Aminnn canım hepimizin evladına inşallahmaşallah maşallah her şeyi ne güzel allah doğum günlerini kutlamayı 18. Yaşlarını kutlamayı nasip etsin.
Haftaya benim evohhh uyuyor 3 saat ve ben de işlerini kısa sürede hallediyorum alıştık galiba ama ev bu halde
Çok uyuyor valla beslemek için zor uyandırıyorum. Gazı yoksa yani uyuyor. Sancısı tutunca yavrum kıvranıyorKızlar ya sizin bebekler 16-18 saat uyuyor mu? Valla benimki hiç o kadar uyumuyor sürekli uyanık
Valla ne güzel, ben mememde uyuttum yatağa koydum 3 dk sonra uyandı, sonra kucağımda tüm evi dolaştık kucağımda uyudu yatağa koydum 2 saat min rahatız dedim 3 dk sonra uyandı. Annem halime acıdı şimdi uyutmaya çalışıyor ama sanmam uyusun. Kucakta olduğu sürece uyuyor ama yatağa geçer geçmez uyanıyorÇok uyuyor valla beslemek için zor uyandırıyorum. Gazı yoksa yani uyuyor. Sancısı tutunca yavrum kıvranıyordamla kullanmaya başladım dün gece itibariyle iyi geliyor sanki.
O bizde de oluyor uykuya dalmadan beşiğine koyarsam ağlıyor önce göğsümde uykuya dalması lazım. Ama daha hala bizim bi parçamız gibi kendini ayrı bi vücut olarak bilemiyor. Bi de yoğun bakımda kalan bebeklerde çok yalnızlık hissi oluyormuş. Bi yerde okudum. Meme de uzun kalmak istemesi memede uyumak bunlar hep duygusal açlık aslında.Valla ne güzel, ben mememde uyuttum yatağa koydum 3 dk sonra uyandı, sonra kucağımda tüm evi dolaştık kucağımda uyudu yatağa koydum 2 saat min rahatız dedim 3 dk sonra uyandı. Annem halime acıdı şimdi uyutmaya çalışıyor ama sanmam uyusun. Kucakta olduğu sürece uyuyor ama yatağa geçer geçmez uyanıyortam bir cadı şimdiden bizi parmağında oynatıyor.
Ayy çok duygusal yerim onu. Bizimki uykuya dalsa bile direk uyanıyor ya mememde 30-40 ekstra uyusun diye bekliyorum. Yatağa koyunca çat uyanıyorO bizde de oluyor uykuya dalmadan beşiğine koyarsam ağlıyor önce göğsümde uykuya dalması lazım. Ama daha hala bizim bi parçamız gibi kendini ayrı bi vücut olarak bilemiyor. Bi de yoğun bakımda kalan bebeklerde çok yalnızlık hissi oluyormuş. Bi yerde okudum. Meme de uzun kalmak istemesi memede uyumak bunlar hep duygusal açlık aslında.kıyamam.
Maşallaaaaaaah paşaya maşallahBizim evin halleri
bana kan sulandırıcı vrdi 40 gün kullan dediKızçelerim günaydın. Sezaryen sonrası doktor bana kan sulandırıcı vermedi sormayı da unuttum, herkes kullanıyor mu? Daha önce hiç kullanmadım, onunla ilgili bir sıkıntım yoktu. Bir de varis çorabı giyecek miyim diye sordum ameliyata girmeden hemşire doktor zorunlu tutmuyor ama alırsanız ayağa kalkınca giydiririz dedi. Aldık ama o da arada kaynadı. Şimdi giysem olur mu? Nette 7-10gün giyin en az yazıyor
belki duymuşsunuzdue power pumping mi ne öyle bişeyler yaptım artırdım ben sütümü. dakikaları değiştirdim sadece. 15 dk birini sağdım geçtim ötekine 15 dk. sonra diğerine geri döndüm beş dk, öyle öyle üç tur yapıyorum. deneyebilirsiniz . aktif emmiyor böyle sağıp veriyorum şuan içinBenim hiç sütüm yok. İlk doğduğunda azıcık geldi. Bir daha gelmedi biraz korkuyorum. Sağma makinası aldım. Damla aldım ama tık yok. Kuzum mama yiyor onu da çıkarmaya çalışıyor. Süt kaşığı ile veriyoruz. Doğru mu yapıyorum. Arada beni emiyor ama çok değil. İki gün oldu daha ama kuzu sütümu emsin çok istiyorum ya hiç gelmezse
Benim öyleydi gece ikide başladı bel ağrısı adet sancısı gibi sabah dokuzda doktora gittiğimde nişan gelmişti.Kızlar 2 buçuk saattir belime giren ağrılar oluyor ama henüz sancım yok 38+1 haftalık gebeyim bu şekilde doğumu başlayan oldu mu su nişan vs de yok sadece tek belirti beni rahatsız eden bel ağrısı
İnşallah devamı gelir benim de doğururum hayırlısı ileBenim öyleydi gece ikide başladı bel ağrısı adet sancısı gibi sabah dokuzda doktora gittiğimde nişan gelmişti.
Gerçekten tek bakmak çok yorucu. İşe gidemiyorum, evden çıkamıyorum falan fenalık geldi geçenlerde. Eşim calisiyor olmasına rağmen kizimi doyurup uyutup, süt sağıp dışarı çıktım, döndüğüm zaman enerji doluydumBenim kocam da uzun süre izin almıştı iş yerinden sağolsun sürekli şehir dışında olunca şirket ekstra izin verdi 10 gün kadar. Yer yüzündeki cenneti yaşadım resmen.
Ama dün anneme bıraktı beni bugün tekrar almanyaya doğru uçtu. Benim gözüm hala evde tek kalmayı kesmedi,annem ben artık gelmem sen gel dedi koşa koşa anneme geldim
Hemen tek bakan annelere helal olsun. Valla ben cesaret edemiyorum
Valla başka böyle bebeler oldugunu duyunca rahatlıyorum.16.00 da kalktı yarım saat uyudu hâla uyanık.Nasıl dayanıyor bilmiyorum.Çok üzülüyorumKızlar ya sizin bebekler 16-18 saat uyuyor mu? Valla benimki hiç o kadar uyumuyor sürekli uyanık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?