2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
16. günüm sanki bugün rahatım. magnezyum içtim ondan mı acaba bir hafta daha sen de dönersin kuzum nasıl gidiyor bebişle
Çok şükür zorlamıyor bıdık bi kaç akşam zorlandım biraz onda da beslenme için uyandıramıyordum yorgunluk ve uykusuzluk da olunca kendimi çok yetersiz hissettim. Ama artık 2 saatte bir uyandırayım da işte 20 dk bi göğsü 20 dk diğer göğsü emsin diye uğraşmıyorum doyunca bırakıyor acıkınca uyanıyor.

Benim esim evden çalışıyor. Ekmeğini yiyorum bu durumun. Temizlik, ütü, kahvalti hepsi onda Sen kizimiza iyi bak onu besle yeter modunda. Tabi ilk cocuk olunca acemi
Benim kocam da uzun süre izin almıştı iş yerinden sağolsun sürekli şehir dışında olunca şirket ekstra izin verdi 10 gün kadar. Yer yüzündeki cenneti yaşadım resmen.
Ama dün anneme bıraktı beni bugün tekrar almanyaya doğru uçtu. Benim gözüm hala evde tek kalmayı kesmedi,annem ben artık gelmem sen gel dedi koşa koşa anneme geldim
Hemen tek bakan annelere helal olsun. Valla ben cesaret edemiyorum

maşallah maşallah her şeyi ne güzel allah doğum günlerini kutlamayı 18. Yaşlarını kutlamayı nasip etsin.
Aminnn canım hepimizin evladına inşallah
Bu arada bebek aknesi oldu benim oğluşumda yanakları alnı hatta kafasında bazı yerler kırmızı kırmızı oldu yavrum. Doktoruna sordum ama normalmiş. Yenidoğanların çoğunda olurmuş. Cildi dünyaya uyum sağlıyormuş.

Çok uyuyor valla beslemek için zor uyandırıyorum. Gazı yoksa yani uyuyor. Sancısı tutunca yavrum kıvranıyor damla kullanmaya başladım dün gece itibariyle iyi geliyor sanki.
Valla ne güzel, ben mememde uyuttum yatağa koydum 3 dk sonra uyandı, sonra kucağımda tüm evi dolaştık kucağımda uyudu yatağa koydum 2 saat min rahatız dedim 3 dk sonra uyandı. Annem halime acıdı şimdi uyutmaya çalışıyor ama sanmam uyusun. Kucakta olduğu sürece uyuyor ama yatağa geçer geçmez uyanıyor tam bir cadı şimdiden bizi parmağında oynatıyor.

O bizde de oluyor uykuya dalmadan beşiğine koyarsam ağlıyor önce göğsümde uykuya dalması lazım. Ama daha hala bizim bi parçamız gibi kendini ayrı bi vücut olarak bilemiyor. Bi de yoğun bakımda kalan bebeklerde çok yalnızlık hissi oluyormuş. Bi yerde okudum. Meme de uzun kalmak istemesi memede uyumak bunlar hep duygusal açlık aslında. kıyamam.

Ayy çok duygusal yerim onu. Bizimki uykuya dalsa bile direk uyanıyor ya mememde 30-40 ekstra uyusun diye bekliyorum. Yatağa koyunca çat uyanıyor

Bizim evin halleri
40 uçurmasında çektiydim yıkarken
sonrada giydirdim isimli takımlarını
Bi maşallahınızı alırız teyzoşlar
Maşallaaaaaaah paşaya maşallah oh çok şükür ne güzel ya şükür sana bugünleri gösterene. Hastaneden çıktı kırkı bile çıktı

Kızlar 2 buçuk saattir belime giren ağrılar oluyor ama henüz sancım yok 38+1 haftalık gebeyim bu şekilde doğumu başlayan oldu mu su nişan vs de yok sadece tek belirti beni rahatsız eden bel ağrısı

bana kan sulandırıcı vrdi 40 gün kullan dedi
ama valla kullanmıyorum düzenlice. varis çorabını doğuma giderken giydirdiler günlerce hiç çıkarmadım aslında 40 gün giy dediler normal rutinine dönene kdr dediler ama ben şuan zaten normal rutinimden daha tempoluyum o yüzden çıkardım.
belki duymuşsunuzdue power pumping mi ne öyle bişeyler yaptım artırdım ben sütümü. dakikaları değiştirdim sadece. 15 dk birini sağdım geçtim ötekine 15 dk. sonra diğerine geri döndüm beş dk, öyle öyle üç tur yapıyorum. deneyebilirsiniz . aktif emmiyor böyle sağıp veriyorum şuan için

Son düzenleme:
Kızlar 2 buçuk saattir belime giren ağrılar oluyor ama henüz sancım yok 38+1 haftalık gebeyim bu şekilde doğumu başlayan oldu mu su nişan vs de yok sadece tek belirti beni rahatsız eden bel ağrısı
Benim öyleydi gece ikide başladı bel ağrısı adet sancısı gibi sabah dokuzda doktora gittiğimde nişan gelmişti.

Gerçekten tek bakmak çok yorucu. İşe gidemiyorum, evden çıkamıyorum falan fenalık geldi geçenlerde. Eşim calisiyor olmasına rağmen kizimi doyurup uyutup, süt sağıp dışarı çıktım, döndüğüm zaman enerji doluydum

Kızlar ya sizin bebekler 16-18 saat uyuyor mu? Valla benimki hiç o kadar uyumuyor sürekli uyanık
Valla başka böyle bebeler oldugunu duyunca rahatlıyorum.16.00 da kalktı yarım saat uyudu hâla uyanık.Nasıl dayanıyor bilmiyorum.Çok üzülüyorum Karnı tok altı temiz gazını çıkarsa bile asla uykuya tam dalmıyor.Göğsümde tutuyorum ona razıyım sırf uyusunmdiye ama emiyor sürekli bu sefer de kusuyor.Kısır döngüdeyix

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…