2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
ohhh uyuyor 3 saat ve ben de işlerini kısa sürede hallediyorum alıştık galiba ama ev bu halde
Kuzum tam dönüyor gibi oldum üzerime koca klasör evrak attılar anam bebeden paçayı kurtarsam büyük kızın mesaisi başlıyor. Bugün eşim kurstan çıkınca kütüphaneye gitti. saat 13.00da eşimle evrak işlerine başladık o kütüphanedeyken 3 saat sürdü tel başında paslaştık. Kızımı almaya kreşe yetişemicem geç kalcam sen yetiş dedi. Evim 300 metre kreşe. Kreşe gittim kızımın öğretmeni değişmiş bana alt değiştir dedi gıcık bir tip sen ne işe yarıyorsun diyecektim. Çünkü alt değiştirme ünitesi yüksekte ve ben 14 kilo çocuğu oraya koydum resmen yara izimin içi acıdı. Eski öğretmeni olsa kendi değiştirirdi. Zaten benim kız da pek sevmemiş belli yani mutsuzdu çocuk. Eşim çıkışa yetişti kızımla beni arabayla eve getirdi. Ben markete gidicem dedi elinde pasta çiçek çikolata geldi. Öküz dedim geri alıyorum saat 16.00-20.00 arası büyük veled ile uğraştım. Şimdi de büyük resmen ağlama krizinde uyumak istemiyor küçük emme modunda. Kiraz çekirdeği yastığını 3 dakika mikrodalgada ısıtıp koydum ayağının altına bugün aklıma geldi vardı evde baya işe yaradı. Gazlı bebeleri olanlara duyurulur.

Ben de bugün NST'ye girdim. Sancı mancı yok halen. 38+4 artık. Doktor keten tohumu, ahududu yaprağı çayı ve ilişki önerdi. Yürüyüş falan zaten yapıyorum. Hepsini yaptım, şimdi karnım taş gibi. Ama yatınca geçiyor. Hiç doğuramayacağım gibi geliyor. Bir yandan da içten içe korktuğum için doğumu erteliyor muyum acaba diyorum... Bu halde ilişki de eziyet oldu, ona da canım sıkıldı ne zaman normale dönebileceğiz diye düşünmekten... Öfff... Burada uyumayan bebekleri de görünce moralim bozuldu. 13 hafta sonra işe döneceğim mecbur, uyumazsa nasıl altından kalkarım bilemiyorum.

Bizim de öyle öğleden beri 7-8 kere yatağına yatırdık her seferinde 10 dk içinde uyandı en son 12:00 gibi uzun uykusundan uyanmıştı kalanlar hep kucakta. En son 19:30'da uyudu şimdi emmeye kalktı bakalım gece nasıl devam edecek
kizlar tansiyonum yükseldi,acil durum icin içmem gereken ilacı ictim,hastaneye gidiyoruz.dua edin bize.
Allah yardımcınız olsun sağlıkla ilerlesin süreciniz allahım güç kuvvet versin size hakkınızda hayırlısı.

Ben de sizin gibiydim ne sancım ne bir şeyim vardı. İlk sancımı 38+6 yaşadım o da sancı gibi değildi eşimle arabada atıştık ona bağladım kasıldım diye sonra otoparktan eve yürürken birden yürüyemedim dedim kızçe iyice büyüdü rahme baya baskı yapıyor. Sonraki sabah 39+0 yürüyüşe çıkmıştım eve 300 metre kala aniden bi yürüyemedim garip bi hissi geldi ağrıyla dedim gene baskı yapıyor.
Sonra evde her şey dinlenince normale döndü ama birden sabaha karşı suyum geldi.
Valla suyum gelene kadar ne bir sancım vs olmadı bence. Ben o ağrıyı da hep rahme baskıya yordum, suyum gelince de olmadı olmadı hatta bir sancım

Ben 3 saat olduysa uyandırıyorum siz kendi uyanmasını mı bekliyosunuz.Çok fazla görüş var 2 diyen var 3 saat diyen var ağlayınca kaldır diyen var.Öyle uzun uyku zaten max 3 kez falan yapıyor

Ben 3 saat olduysa uyandırıyorum siz kendi uyanmasını mı bekliyosunuz.Çok fazla görüş var 2 diyen var 3 saat diyen var ağlayınca kaldır diyen var.Öyle uzun uyku zaten max 3 kez falan yapıyor
Benim doktorum ve hastanedeki hemşirelerim doğduğu günden beri bana hep 3 -3.5 saat dedi belki doğum kilosu ile alakalıdır belki de hastanenin doktorun yaklaşımıdır allaha şükür hiç 2 saat demediler bende bu süreyi aşmıyorum eğer uyuyorsa da kendim uyandırıyorum. Ama 2 kere yoğun gaz sancısı ve bir kez yoğun kolik atak yaşadı bu 19 günlük süreçte baya zor susturduğumuz ve emzirme süresini hakim olmadığım onlarda biraz esnettim bu süreci çünkü zar zor uykuya daldırdık hepsinde ve 1 saat / 30 dk sonra uyandırmam gerekmişti ama gözüm yemedi tekrar 4-5 saatlik süreci en başta yaşamayı onda 4-4.5 saat oldu açlık süresi.
Perşembe doktoruma sorduğumda 1 ay kontrolünden sonra sanırım 4 saate çıkacağız, kontrole kadar devam dedi.

Peki sizin yeşil kakanız oluyor mu özellikle bu pzt'den beri sürekli mememde uyuduğu için çok fazla ön süt alıp arka sütü alamıyor uyuya kalıyor bu sabahtan beri iki kakasında yeşillik vardı ben de ona yordum sizinde oluyor mu?

Ay peki sancısız nasıl doğurdunuz? Suni sancı mı verdiler?

Kızlar mrb, bugün sabah nstde sancı çıktı muayene ettiler 3 cm açıklık var diye sancı çekenlerin doguranlarin içine alip koydular beni psikolojim bozuldu seslerden bi de gidip gelip muayene ede ede açıklığı 4 ettiler en son akşam dedim ben gidiyorum allaha emanet. Evde sancımı çekeyim... Eve geldigimde sancılar 5dkda bir falandı şuan 9 dkda bire kadar düştü. Muayenelerden kaynakli midir bilmiyorum evde sakinledi bu sancı işi. Max yarın doguruyorum galiba en fazla bu geceyi evde geciririm

Okuyamadim burayı da doğuran eden var mi

Canım sen bu kremi ne kadara aldın?

Ay peki sancısız nasıl doğurdunuz? Suni sancı mı verdiler?
Benim bebek hareketleri sıkıntılı duruma düşünce normal doğumdan sez döndüler. Hanımefendi ne yaptılarsa hareketlenmedi nst'de ama normal ilerleseydi suni sancı vermek için hazırlanıyorlardı. Doktorum da tatil dönüşündeydi tam uçağa biniyordu onun gelişine göre suni sancı vereceklerdi.

Canım ön süt çok alırsa gaz yapar arka süt alsın ki kilo alsın gaz yapmasın istiyorsan sağ sol meme değişimi gidiyorsan gitme. Bak şöyle diyelim ki ilk sağ memeyi emdi uyudu tekrar memeye koyduğunda yine sağa koy sağı tamamen yumuşayınca sola geç. Solda yarısında uyudu diyelim uyandır ya da kendi uyanınca tekrar solu emzir. Sağ sol yaparsan her seferinde iki memeyi de tam boşaltamaz hep ön süt alır gaz yapar normal yani.

Kızlar merhaba bugün randevum vardı bebek kanala inmiş 1 cm açıklığım varmış ama rahim ağzında incelme yumuşama vs yok dedi iki haftadır falan az kilo alıyor kızım gelişimi gayet iyi 3160 gram dedi bugün ama 40 haftayı aşmak istemiyorum risk benim için dedi doktor ilk gebelik normal denicez kendi gelmezse suni sancıyla doğum başlatılacak bugünde olabilirdi ama seni zorlamış olmak istemem dedi. Bu hafta kendi gelmezse haftaya perşembe yada cuma yatışım olacak inşallah kendi gelmek isterde suniye gerek kalmaz hiç suni sancıyla doğumu başlatılan oldu mu acaba ? Ve açıklığı artırmak için,rahim ağzını doğuma hazırlamak için neler yapabilirim yürüyüş hariç?

Hanımlar aranızda emzirme döneminde dis ağrısı çeken var mi ? Uc dort gündür inanılmaz agri oluyor. Üstelik bir iki tanesi de değil komplesi sızlıyor. Ne yapacağımı bilemedim. Hamilelikte parol içmedim şimdi ağrıdan parol içiyorum. Acaba diyorum kalsiyum mu yeterince almıyorum, doktor kullandigin ilaçları 40 çıkana kadar ic dedi ondan mı acaba ? İşin kötü yanı bas ağrısı ve ateş de yapti bu diş ağrısı.

Yok canım tek meme veriyorum aslında bir kaç gündür bu memede uyuma çıktığından beri ama uzun uykudan sonra uyumaya çalışırken sürekli memeyi iki emip bırakıyor sanırım orada hata yapıyorum artık bi yerden sonra uyusun diye ellemiyorum çünkü yetişkin insan gibi 10-12 saat uyuyor bizimki neredeyse bu da üzüyor beni

Doktor bana çömelme, cinsel ilişki, keten tohumu ve ahududu yaprağı çayı önerdi. Bugün başladım. 38+4'teyim. İlişkiden beri kasılmam var ama ağrısız. Karnım sertleşiyor sık sık.

Doktor bana çömelme, cinsel ilişki, keten tohumu ve ahududu yaprağı çayı önerdi. Bugün başladım. 38+4'teyim. İlişkiden beri kasılmam var ama ağrısız. Karnım sertleşiyor sık sık.
Allahım ilk olunca insan sancıyı bile tarif etsinler istiyor ama işte kişiden kişiye görede değişiyor ne zor şu son zamanlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…