2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
sağlıkla kucağına al insALLAH canim. ne durumda sancilarin?

Ya benim oğluşum memede ya da biberonda uykuluyken çok boğazına kaçırıyor ya tıkanıyor sürekli kalbim ağzımda minik daha o yüzden mi bilmiyorum. Tam ayıkken güzel emiyor. Şimdi yine bi kalp krizi geçircektim morardı gibi oluyor ağzının kenarı fln sonra düzeliyor hemen açılıyor tabi ben müdehale edince.

Ben de artık bebeğimin uyku/ uyanıklık sürelerini konuşmak istiyorum Bebeğim kuvözde hala kızlar crp si doğumda 18 iken antibiyotik tedavisi başlamalarına rağmen 80e yükselmiş. Her gün 2 kez emziriyorum. Gayet güzel emiyor, çişini güzel yapıyormuş, gazını güzel çıkarıyor. Ateşi yok. İnfluenza, covid, adenovirüs testleri negatif. Doktor ben de şaşırıyorum diyor muayenede hiçbir belirtisi yok neden crp yüksek. Crp düşmeden çıkaramam diyor Emzirip hemşireye teslim etmek o kadar zor ki

Rabbim en kısa sürede evinize birlikte dönmeyi nasip etsin sağlıkla.İnşallah en kısa sürede miniğinizin uykusunu konuşuruz

Canım eşim bugün 2 eczanede bulamamış sipariş veremeyiz depolarda da yok demişler. Ama ben internetten buldum eve sipariş verdim 2 güne gelir 20 Euro’ya 2 tane aldım. Yani Almanya’da satılıyor demişler size ama Almanya’da bile bulunmuyor

Ah canım çok haklısın 27 gün kuvözde kaldı oğlum çok zor hemşirelere bırakıp gitmek. Hep ağlayarak çıktım o kapıdan inşallah en kısa sürede kavuşursun bırakmamak üzere. Sağlığı en önemlisi. Sabır dayan.

8 gün sonra sezeryan doğumum olacak . Kızlar önerileriniz var mı ? Bana bir korku geldi . Ya bana bişey olursa diye . Ya da bebeğime bişey olursa diye . Bunları düşünmem normal mi ? Keşke doğumum rahat geçse diye dua ediyorum

yaaa laçinin yaşı da seni zorluyor tabi o da neredeyse daha bebek. iki bebekle oyyy aklım almadı ama gençsin enerjin yetiyor bir yerde ben 40 oldum valla yetmiyor yaşlandım zaten iki haftadır da bizimki 9 yaşında ara ara atak geliyor ona da

Selam kızlar. Son dk golü olarak dudaklarım hep çatlamış kurumuştu. Sürekli nemlendirdim ama pat diye kocaman uçuk çıktı. Salı günü sezeryanım. O zamana kadar inşallah kuruyacak ya. Vesselam son günlerime rağmen baya koşturmalı geçiyor günler

Canım geçmiş olsun allah'ın izniyle en kısa sürede evinize hep birlikte sağlıkla dönmeniz dileğiyle . İçini ferah tut en kısa sürede toparlayacaktır
Canııım seni merak etmiştim nerelerdesin diye iyisin çok sevindim

Rabbim en kısa sürede evinize birlikte dönmeyi nasip etsin sağlıkla.İnşallah en kısa sürede miniğinizin uykusunu konuşuruz

İnşallah kızlar Çok özlüyorum onu. Rabbim hiçbir evladı annesinden ayırmasın

Doktor üzerine basa basa salgının ehemmiyetini tekrar etti kızlar. Nolur evinize giren çıkana dikkat edin, minimum ziyaret rica edin. Maske takmadan emzirmiyorum ben zaten. Siz de kimseyle sarılıp öpüşmeyin. Annem babam uzaktan geldi, sarılamadım daha ben Bebişlerimizi korusun Mevlam

kizlar ya 13 Şubat ilk gece yazmıştım bende emip uyuyor iyi güzeldi de hastaneden çıkarken baktılar doymuyormuş şekeri düşük çıktı zaten küçük doğdu, mama verdiler ekstra şeker yükseldi. Yükselince taburcu ettiler. her emzirmeden sonra 15-20 cc mama da ver dediler veriyorum dün tüm gece çok güzel besledim. 1 buçuk saat beslemeyip tek memeyi emdikten sonra baktırmaya gittim ikinciyi emmedi bi türlü yine sınırda çıktı acaba diğer memeyi de emse normal çıkar mıydı bilemiyorum (47 çıktı bu arada).Dün ılık duş masaj filan yaptım ondan sonra daha iyi emdi ama. Sizin sezaryenden sonra sütünüz tam olarak ne zaman indi?

Canım benim tam anlamıyla 5. günde indi. Ben mama vermek dışında mememi emerken şeker iğnesi şırıngası ile mememe hazır süt damlattım bu sayede mememi daha hızlı emdi böylece sütüm de arttı bunu deneyebilirsin. Annen ya da eşin sen emzirirken ağzının kenarından hazır mamayı damla damla damlatsın. Böylece çoşuyorlar ve daha hızlı emiyorlar.

Kızlar nisan sari beyaz olur mu?

Nişanı gelen hep kanlı yada pembe mi geldi?

Valla 2 ay sonra bizim hatun 3 yaşına girecek. Ben 8-9 yaş farkı bırakmak istemedim kardeşimle aramda 8 yaş var biz çok zorluk çektik. O yüzden böyle iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…