- 4 Eylül 2018
- 1.865
- 3.462
- 133
- 37
sağlıkla kucağına al insALLAH canim. ne durumda sancilarin?Kızlar mrb, bugün sabah nstde sancı çıktı muayene ettiler 3 cm açıklık var diye sancı çekenlerin doguranlarin içine alip koydular benipsikolojim bozuldu seslerden bi de gidip gelip muayene ede ede açıklığı 4 ettiler en son akşam dedim ben gidiyorum allaha emanet. Evde sancımı çekeyim... Eve geldigimde sancılar 5dkda bir falandı şuan 9 dkda bire kadar düştü. Muayenelerden kaynakli midir bilmiyorum evde sakinledi bu sancı işi. Max yarın doguruyorum galiba en fazla bu geceyi evde geciririm
Okuyamadim burayı da doğuran eden var mi
400₺Canım sen bu kremi ne kadara aldın?
Rabbim en kısa sürede evinize birlikte dönmeyi nasip etsin sağlıkla.İnşallah en kısa sürede miniğinizin uykusunu konuşuruzBen de artık bebeğimin uyku/ uyanıklık sürelerini konuşmak istiyorumBebeğim kuvözde hala kızlar crp si doğumda 18 iken antibiyotik tedavisi başlamalarına rağmen 80e yükselmiş. Her gün 2 kez emziriyorum. Gayet güzel emiyor, çişini güzel yapıyormuş, gazını güzel çıkarıyor. Ateşi yok. İnfluenza, covid, adenovirüs testleri negatif. Doktor ben de şaşırıyorum diyor muayenede hiçbir belirtisi yok neden crp yüksek. Crp düşmeden çıkaramam diyor Emzirip hemşireye teslim etmek o kadar zor ki
Canım eşim bugün 2 eczanede bulamamış sipariş veremeyiz depolarda da yok demişler. Ama ben internetten buldum eve sipariş verdim 2 güne gelir 20 Euro’ya 2 tane aldım. Yani Almanya’da satılıyor demişler size ama Almanya’da bile bulunmuyor
Ah canım çok haklısın 27 gün kuvözde kaldı oğlum çok zor hemşirelere bırakıp gitmek. Hep ağlayarak çıktım o kapıdanBen de artık bebeğimin uyku/ uyanıklık sürelerini konuşmak istiyorumBebeğim kuvözde hala kızlar crp si doğumda 18 iken antibiyotik tedavisi başlamalarına rağmen 80e yükselmiş. Her gün 2 kez emziriyorum. Gayet güzel emiyor, çişini güzel yapıyormuş, gazını güzel çıkarıyor. Ateşi yok. İnfluenza, covid, adenovirüs testleri negatif. Doktor ben de şaşırıyorum diyor muayenede hiçbir belirtisi yok neden crp yüksek. Crp düşmeden çıkaramam diyor Emzirip hemşireye teslim etmek o kadar zor ki
güzel haberler ile gel kuzumkizlar tansiyonum yükseldi,acil durum icin içmem gereken ilacı ictim,hastaneye gidiyoruz.dua edin bize.
yaaa laçinin yaşı da seni zorluyor tabi o da neredeyse daha bebek. iki bebekle oyyy aklım almadı ama gençsin enerjin yetiyor bir yerde ben 40 oldum valla yetmiyor yaşlandım zaten iki haftadır daKuzum tam dönüyor gibi oldum üzerime koca klasör evrak attılar anam bebeden paçayı kurtarsam büyük kızın mesaisi başlıyor. Bugün eşim kurstan çıkınca kütüphaneye gitti. saat 13.00da eşimle evrak işlerine başladık o kütüphanedeyken 3 saat sürdü tel başında paslaştık. Kızımı almaya kreşe yetişemicem geç kalcam sen yetiş dedi. Evim 300 metre kreşe. Kreşe gittim kızımın öğretmeni değişmiş bana alt değiştir dedi gıcık bir tip sen ne işe yarıyorsun diyecektim. Çünkü alt değiştirme ünitesi yüksekte ve ben 14 kilo çocuğu oraya koydum resmen yara izimin içi acıdı. Eski öğretmeni olsa kendi değiştirirdi. Zaten benim kız da pek sevmemiş belli yani mutsuzdu çocuk. Eşim çıkışa yetişti kızımla beni arabayla eve getirdi. Ben markete gidicem dedi elinde pasta çiçek çikolata geldi. Öküz dedim geri alıyorumsaat 16.00-20.00 arası büyük veled ile uğraştım. Şimdi de büyük resmen ağlama krizinde uyumak istemiyor küçük emme modunda. Kiraz çekirdeği yastığını 3 dakika mikrodalgada ısıtıp koydum ayağının altına bugün aklıma geldi vardı evde baya işe yaradı. Gazlı bebeleri olanlara duyurulur.
Canım geçmiş olsun allah'ın izniyle en kısa sürede evinize hep birlikte sağlıkla dönmeniz dileğiyle . İçini ferah tut en kısa sürede toparlayacaktırBen de artık bebeğimin uyku/ uyanıklık sürelerini konuşmak istiyorumBebeğim kuvözde hala kızlar crp si doğumda 18 iken antibiyotik tedavisi başlamalarına rağmen 80e yükselmiş. Her gün 2 kez emziriyorum. Gayet güzel emiyor, çişini güzel yapıyormuş, gazını güzel çıkarıyor. Ateşi yok. İnfluenza, covid, adenovirüs testleri negatif. Doktor ben de şaşırıyorum diyor muayenede hiçbir belirtisi yok neden crp yüksek. Crp düşmeden çıkaramam diyor Emzirip hemşireye teslim etmek o kadar zor ki
Canııım seni merak etmiştim nerelerdesin diye iyisin çok sevindimSelam kızlar. Son dk golü olarak dudaklarım hep çatlamış kurumuştu. Sürekli nemlendirdim ama pat diye kocaman uçuk çıktı. Salı günü sezeryanım. O zamana kadar inşallah kuruyacak ya. Vesselam son günlerime rağmen baya koşturmalı geçiyor günler
Rabbim en kısa sürede evinize birlikte dönmeyi nasip etsin sağlıkla.İnşallah en kısa sürede miniğinizin uykusunu konuşuruz
Ah canım çok haklısın 27 gün kuvözde kaldı oğlum çok zor hemşirelere bırakıp gitmek. Hep ağlayarak çıktım o kapıdaninşallah en kısa sürede kavuşursun bırakmamak üzere. Sağlığı en önemlisi. Sabır dayan.
İnşallah kızlarCanım geçmiş olsun allah'ın izniyle en kısa sürede evinize hep birlikte sağlıkla dönmeniz dileğiyle . İçini ferah tut en kısa sürede toparlayacaktır
Canııım seni merak etmiştim nerelerdesin diye iyisin çok sevindim
Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey yolundadır.kizlar tansiyonum yükseldi,acil durum icin içmem gereken ilacı ictim,hastaneye gidiyoruz.dua edin bize.
Canım benim tam anlamıyla 5. günde indi. Ben mama vermek dışında mememi emerken şeker iğnesi şırıngası ile mememe hazır süt damlattım bu sayede mememi daha hızlı emdi böylece sütüm de arttı bunu deneyebilirsin. Annen ya da eşin sen emzirirken ağzının kenarından hazır mamayı damla damla damlatsın. Böylece çoşuyorlar ve daha hızlı emiyorlar.kizlar ya 13 Şubat ilk gece yazmıştım bende emip uyuyor iyi güzeldi de hastaneden çıkarken baktılar doymuyormuş şekeri düşük çıktı zaten küçük doğdu, mama verdiler ekstra şeker yükseldi. Yükselince taburcu ettiler. her emzirmeden sonra 15-20 cc mama da ver dediler veriyorum dün tüm gece çok güzel besledim. 1 buçuk saat beslemeyip tek memeyi emdikten sonra baktırmaya gittim ikinciyi emmedi bi türlü yine sınırda çıktı acaba diğer memeyi de emse normal çıkar mıydı bilemiyorum (47 çıktı bu arada).Dün ılık duş masaj filan yaptım ondan sonra daha iyi emdi ama. Sizin sezaryenden sonra sütünüz tam olarak ne zaman indi?
Valla 2 ay sonra bizim hatun 3 yaşına girecek. Ben 8-9 yaş farkı bırakmak istemedim kardeşimle aramda 8 yaş var biz çok zorluk çektik. O yüzden böyle iyi oldu.yaaa laçinin yaşı da seni zorluyor tabi o da neredeyse daha bebek. iki bebekle oyyy aklım almadı ama gençsin enerjin yetiyor bir yerde ben 40 oldum valla yetmiyor yaşlandım zaten iki haftadır dabizimki 9 yaşında ara ara atak geliyor ona da
benim aylarca sarı beyaz normal akıntım oldu özellikle son aylarda hiç sarı beyaz nişanda duymadım normal akıntı olabilir.istersen bi doktoruna sor bakalımKızlar nisan sari beyaz olur mu?
Nişanı gelen hep kanlı yada pembe mi geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?