- 4 Şubat 2019
- 4.221
- 9.035
- 158
magnezyuma devam ediyor musunuzKızlar artık son haftaya geldim sayılır ama kabızlık can sıkıcı bir hal aldı. Kayısı kompostolarından kuru erik ve hurmaya her şeyi denedim. Zaten hareketli bir hayatım var. Fakat geçmedi. Öneriniz var mı?
canım en iyisi ama o olmadı o arada 30 yaşında olmayan doğurganlık 40 yaşında yüklendiValla 2 ay sonra bizim hatun 3 yaşına girecek. Ben 8-9 yaş farkı bırakmak istemedim kardeşimle aramda 8 yaş var biz çok zorluk çektik. O yüzden böyle iyi oldu.
Valla bence en güzeli 9-10 yaş fark ya benim abim benden 10 yaş büyük inanılmaz mutluyum benden 10 yaş büyük olduğu için. İkimiz de çocukluğumuzu tek başımıza da yaşadık, şimdi de inanılmaz iyi anlaşıyoruzcanım en iyisi ama o olmadı o arada 30 yaşında olmayan doğurganlık 40 yaşında yüklendi
ayy çok sevindim üzülüyordum kuşak farki olacak aralarında diyeValla bence en güzeli 9-10 yaş fark ya benim abim benden 10 yaş büyük inanılmaz mutluyum benden 10 yaş büyük olduğu için. İkimiz de çocukluğumuzu tek başımıza da yaşadık, şimdi de inanılmaz iyi anlaşıyoruz
Elhamdulillah ben hiç böyle bir sorun yaşamadım ama benim de değişik bir huyum var evim dışında başka tuvalete gidemiyorum ara ara bir ben de olacak gibi olmuştum dışarıda olduğum için gidememiştim aç karnına bana sıcak su içmek çok iyi gelmiştiKızlar artık son haftaya geldim sayılır ama kabızlık can sıkıcı bir hal aldı. Kayısı kompostolarından kuru erik ve hurmaya her şeyi denedim. Zaten hareketli bir hayatım var. Fakat geçmedi. Öneriniz var mı?
hiç modunuzu düşürmeyin benim bebeğim de crp sebebiyle tedavi aldı yoğun bakımda kaldı. atlattık bitti çıktı. küçükler ama bünyeleri güçlü. orda bırakıp çıkmam en zor kısmı ama geçiyor. inşallah sağ salim evinize gidersinizBen de artık bebeğimin uyku/ uyanıklık sürelerini konuşmak istiyorumBebeğim kuvözde hala kızlar crp si doğumda 18 iken antibiyotik tedavisi başlamalarına rağmen 80e yükselmiş. Her gün 2 kez emziriyorum. Gayet güzel emiyor, çişini güzel yapıyormuş, gazını güzel çıkarıyor. Ateşi yok. İnfluenza, covid, adenovirüs testleri negatif. Doktor ben de şaşırıyorum diyor muayenede hiçbir belirtisi yok neden crp yüksek. Crp düşmeden çıkaramam diyor Emzirip hemşireye teslim etmek o kadar zor ki
aynı korkular bende de vardı sonra sezeryana apar topar bi girişim oldu hiçbirini düşünmeye fırsat kalmadı :) inşallah doğum yolculuğunuz güzel geçer.8 gün sonra sezeryan doğumum olacak . Kızlar önerileriniz var mı ? Bana bir korku geldi . Ya bana bişey olursa diye . Ya da bebeğime bişey olursa diye . Bunları düşünmem normal mi ? Keşke doğumum rahat geçse diye dua ediyorum
ahh annelik Rabbim tez vakitte evladını evine götürmeyi nasip etsin iyi güzel yandan düşünmeye çalışayım çok şükür ki bir sağlık sorunu yokBen de artık bebeğimin uyku/ uyanıklık sürelerini konuşmak istiyorumBebeğim kuvözde hala kızlar crp si doğumda 18 iken antibiyotik tedavisi başlamalarına rağmen 80e yükselmiş. Her gün 2 kez emziriyorum. Gayet güzel emiyor, çişini güzel yapıyormuş, gazını güzel çıkarıyor. Ateşi yok. İnfluenza, covid, adenovirüs testleri negatif. Doktor ben de şaşırıyorum diyor muayenede hiçbir belirtisi yok neden crp yüksek. Crp düşmeden çıkaramam diyor Emzirip hemşireye teslim etmek o kadar zor ki
Hepimizde var ve çook doğal bunu defalarca yaşayanlarda her seferinde aynı korkuyu yaşıyor ama inşallah geçecek kolaylıkla atlatıcaz8 gün sonra sezeryan doğumum olacak . Kızlar önerileriniz var mı ? Bana bir korku geldi . Ya bana bişey olursa diye . Ya da bebeğime bişey olursa diye . Bunları düşünmem normal mi ? Keşke doğumum rahat geçse diye dua ediyorum
Hayır doktorum 35.haftada bıraktırmıştı.magnezyuma devam ediyor musunuz
Kafasını kanala sokamazsa zaten sezaryene alırlar, sizin şimdiden endişelenmenize gerek yok. Bir de kafatası esnek oluyor rahat geçebilmesi için. Ya yüzyıllardır kadınlar doğuruyor bir şekilde. Bizi korkutmalarına müsaade ermemeliyiz. Benim annem sezaryen doğurmayı tercih etmiş, en başından beri bana 40 tane felaket hikayesi anlatıp durdu. Şimdi de sürekli ne zaman doğuracaksın, gün veremiyor mu doktor diyor. Hiç dinlemiyorum artık.Hanımlar kafama takıldı Aslında insanlar bana biraz vesvese verdiği için ben çarşamba günü doktora gittiğimde doktor bana kilosu gayet iyi ne çok kilolu ne zayıf sadece kafa çevresi biraz geniş ve onun kanala girmesi gerekiyor demişti annem de bana sürekli kafası büyükse normal doğumda sıkıntı olur vs diyip duruyor ama doktorum çatı muayenesi yaptığından sonuçta bana söylemez miydi çatın dar yapamazsın sen de bunu göremiyorum diyebilirdi diye düşünüyorum çünkü benim doktorum ne Sezeryancı ne normalci yani duruma göre bakan bir doktor. Ha keza ben de doğum şekline bebeğin karar vermesinden yanayım kendim hiçbir şey demiyorum asla kalıplarım yok
8 gün sonra sezeryan doğumum olacak . Kızlar önerileriniz var mı ? Bana bir korku geldi . Ya bana bişey olursa diye . Ya da bebeğime bişey olursa diye . Bunları düşünmem normal mi ? Keşke doğumum rahat geçse diye dua ediyorum
hiç modunuzu düşürmeyin benim bebeğim de crp sebebiyle tedavi aldı yoğun bakımda kaldı. atlattık bitti çıktı. küçükler ama bünyeleri güçlü. orda bırakıp çıkmam en zor kısmı ama geçiyor. inşallah sağ salim evinize gidersiniz
aynı korkular bende de vardı sonra sezeryana apar topar bi girişim oldu hiçbirini düşünmeye fırsat kalmadı :) inşallah doğum yolculuğunuz güzel geçer.
Aminnn. Benim de tek tesellim bu bebeğim görünürde asla hasta bir bebek gibi değil, maşallah her şey yolundaahh annelik Rabbim tez vakitte evladını evine götürmeyi nasip etsin iyi güzel yandan düşünmeye çalışayım çok şükür ki bir sağlık sorunu yok
Benim annemde tersi kendisi tüm çocuklarını normal doğurmuş anlıyorum benim için endişeleniyor ama benim de moralimi bozduğunun farkında değil gerçekten şu ne zaman doğuracaksından gına geldi dediğin gibi duymayacağızKafasını kanala sokamazsa zaten sezaryene alırlar, sizin şimdiden endişelenmenize gerek yok. Bir de kafatası esnek oluyor rahat geçebilmesi için. Ya yüzyıllardır kadınlar doğuruyor bir şekilde. Bizi korkutmalarına müsaade ermemeliyiz. Benim annem sezaryen doğurmayı tercih etmiş, en başından beri bana 40 tane felaket hikayesi anlatıp durdu. Şimdi de sürekli ne zaman doğuracaksın, gün veremiyor mu doktor diyor. Hiç dinlemiyorum artık.
Canım bence alabilirsin bana hep iri bebek dedikleri için almamışım ilk hafta biraz zorlandım hepsi üstünden düşüyordu 3690 doğduk 3550 hastaneden çıktık bence 50-52 cm olanlardan alabilirsiniz 1-2 tulumDoğum yapan anneler akıl verin lütfen,yenidogan kıyaferler bile büyük oluyor deniyor doğrumu.bende sanki bebem kocaman olacak gibi 1 3 ay 3 6 ay aldım.yenidoğan çok çok az aldım ama kızım ancak 3100 falan doğacak minnoş biraz.
Ayrıca bir kaç tane yenidogan alsammı çuval gibi olmasın bebeme kıyafetleri
Ajda bilezik istiyodum ben sağolsun aldıMerhaba kızlar eşiniz doğum hediyesi alacak mı veya aldı mı? Bir şey istediniz mi? :) ben ne isteyeceğime karar veremedim fikir olur bana da
Canım ben 4 kg bebek doğar sanıyordum. Sürekli iri bebek uzun boylu dediler. 32+4 de doğurunca 2.040 gr 44 cm doğdu yavrum. Sıfırdan alışveriş yapmak zorunda kaldım. 50 cm / 56 cm bi sürü şey aldım onlar bile bi tık büyük.Doğum yapan anneler akıl verin lütfen,yenidogan kıyaferler bile büyük oluyor deniyor doğrumu.bende sanki bebem kocaman olacak gibi 1 3 ay 3 6 ay aldım.yenidoğan çok çok az aldım ama kızım ancak 3100 falan doğacak minnoş biraz.
Ayrıca bir kaç tane yenidogan alsammı çuval gibi olmasın bebeme kıyafetleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?