2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Sezaryen sonrasi boyun ağrısı yasayanlar agriniz ne zaman geçti. Beni en çok zorlayan bu oluyor. Ne yapsamda tamamen geçmiyor

Benim galiba nişanım geldi. Sümüksü bir akıntı. İlk kez böyle yoğun kıvamlı bir akıntım oldu. O yüzden bunun mukozal tıkaç olduğunu düşünüyorum ama kanlı değil. Ben pembe olur sanıyordum. Halen kasılma veya ağrı yok

6 gün kaldı yoğun bakımda, sonra çıktık iki gün. sarılık sebebiyle döndük tekrar kaldık iki gün.
büyük oluyo 1-3 ay 3-6 aylar ben de tombik doğar olmaz diyordum ama 3800 doğdu büyük geliyor 3-6 aylar falan
Sezaryen sonrasi boyun ağrısı yasayanlar agriniz ne zaman geçti. Beni en çok zorlayan bu oluyor. Ne yapsamda tamamen geçmiyor
boyun değil ama omuz ağrısı çektim tek taraflı. günler sürdü kalp krizi geçiriyorum sandım. eve gelip duş aldıktan sonra yavaş yavaş geçti. sezeryan ağrısından daha beterdi o gerçekten.

kızlar ben bu zamana kadar hep süt sağarak verdim şimdi biraz emzirmeye başladım ama acı başladı yanlış emzirmeden muhtemelen. bildiğiniz eğitici bi içerik var mı nerde hata yapıyoruz da acıyor o da bi
başladı mı kurtulması zor. krem de sürüyorum ama emdiği zaman acıtıyor yinr

Evet ya inşallah hemen geçer sezaryen yerim bu kadar agrimiyor çocuğu emzirirken çok zor oluyor.

Canım benim de ilk başta sağarken acımıyordu ama emerken inanılmaz acı çekiyordum. Krem sürdükçe o acı hafifledi bence biraz da memenin alışması ile ilgili. bebeimgeliyo'nun bir kaç videosunu izlemiştim instagramdan ben ama çok da farklı bir şey göstermiyorlar. Hem sen hem de çocuk öğreniyorsınuz zamanla sanırım

Ben normal tutturamadım uclukla emziriyorum ona rağmen benimde çok acıyor krem sürüyorum bakalım zamanla alışır geçer diye düşünüyorum

Benim şimdi kuvözde emzirince hemşireler yardım ediyor sağolsun. Ucu tutup ağzına tepiyorlar. Öylelikle çok güzel kavrıyor kahverengi kısmı da. Bir de canım ağzına vermeden memeni biraz sık süt gelsin ucuna, tadını alınca daha güzel yapışıyorlar. Sadece ucunu değil kahverengi geniş kısmın tamamını almasına dikkat et

Bende hep etrafı dinledim 3-6 aldım gel gör li bide benim ikizler erke geldi biraz yeniden yeni doğan alısverişi yaptım rde ben kurutma mak, atmıyorum cocukşarın koyafetlerınj bu yüzden doğumdan sonra 7-8 takım daha aldım hergün değiştiriyorum üstlerini yıka kurut ütüle hergün yapmamak için evde 10 taakım var yani yenidoğan

Ay bende alıyım en iyisi çarşambaya kadar birkaç tane daha,3800 dogana bile büyük olduysa benimki içinde kaybolur

ya bu bi kere şiddetli yara olursa toparlaması çok zor olmadan toparlansa keşke. öğrenene kadar kanamalı hale gelmeyelim de
Ben normal tutturamadım uclukla emziriyorum ona rağmen benimde çok acıyor krem sürüyorum bakalım zamanla alışır geçer diye düşünüyorum
kremi en başından beri kullanıyorum iyiki erken başlamışım. ilk çocuğumda bilinçsizdim çok acı çektim o yüzden.
bazen çok güzel kavrıyor gerçekten dediğinix gibi tek ucu alırsa çok acıtıyor öğrencez zamanla heralde

Şu ucu eğer bıraktırabilirseniz bana da yazın olur mu nasıl bıraktırabildiğinizi.iki gün önce üç kez uçsuz emzirmeyi başardım sonra ne olduysa yine tutmadı Küçük uç aldım şuan onu da tutmuyor olan ucu ufak ufak kesmeye başladım bakalım olacak mj

Ben varya geceleri uykusuz kalmaktan galiba kafa go yorganı yastığı kucaklayıp bebek mi diye avuçluyorum uyku sevmesi. Kanepede az önce şekerleme yaptım. Eşim diyor ki koltuğu tutmuşum sonra aa bu koltukmuş diyip tekrar uyumuşum yani sürekli bebek varmış kucağımda gibi bir his içinde uyuyorum bölük pörçük.

inşallah bırakırlar. Biz daha yeni başladık bakalım. Arada direk mememi vericem alacak mı diye ama almazsada bu sekilde devam artık

Kizlar bugun nstye girdim, sancilarim max 25lerde cikti. Bugun pek sancim, rahatsizligim yoktu, hissetmedim. 39+2 bebek kilosu 3570 cikti. Haftaya persembe tekrar gidecegim eger kilosu 3650'yi asarsa tekrar cati muayenesi yapariz dedi. Kanala girmek icin bebek zorluyormus, girmek uzereymis. Hazirliklarinizi tamamlayin her an dogum baslayacak gibi tedbirli oldun dedi. Bol bol merdiven cikma, yuruyus onerdi.

Aramızda nerde hiç yok bende 39+0 ım lakin benimki de hala kanala girmemişti en son perşembe günü

Aramızda nerde hiç yok bende 39+0 ım lakin benimki de hala kanala girmemişti en son perşembe günü
Kanala girince anlarsin, yuruyusun bile degisir dedi. Persembe itibariyle dogum hala olmazsa artik daha sık gorusucez, daha sık geleceksin dedi. Ben 2. 3 gundur regl agrisi gibi duzensiz agrilar hisseyordum, bebek zorladigi icinmis. Plates topuyla evde egzersiz yapiyorum, merdiven cikiyorum, bebek toplanip rahatsizlik vermedigi surece hafif yurumeye de calisiyorum bikac gundur. Yarin itibariyle bunlari da sıklaştiricam.

Kızlar benim büyük kız dün kreşten hastalık getirmiş burnu akıyordu gece benim de burnum akmaya başladı. Bu sabah mavi durunun salya artışı ve hırıltısı başladı akşamına da 37.8-37.9 civarı rektumdan ateş. Öfff yani. Burun aspire ettim serum fizyolojikle gün boyu toplam 3 sefer. Emziriyorum bol bol. Şimdi odaya nebülizatör koyacağım. Çok sinirlerim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…