Geçmiş olsun bu salgın orda da vsr diyolardi sankiKızlar benim büyük kız dün kreşten hastalık getirmiş burnu akıyordu gece benim de burnum akmaya başladı. Bu sabah mavi durunun salya artışı ve hırıltısı başladı akşamına da 37.8-37.9 civarı rektumdan ateş. Öfff yani. Burun aspire ettim serum fizyolojikle gün boyu toplam 3 sefer. Emziriyorum bol bol. Şimdi odaya nebülizatör koyacağım. Çok sinirlerim bozuk
Ememiyor. Benim de sütüm azaldıGeçmiş olsun bu salgın orda da vsr diyolardi sankiinşallah bebişe de daha çok yansimadan hepiniz iyileşirsiniz
Aslında kızım baya emiyor ve güçlü de emiyor ama demek ki süt daha tam olarak inmediCanım benim tam anlamıyla 5. günde indi. Ben mama vermek dışında mememi emerken şeker iğnesi şırıngası ile mememe hazır süt damlattım bu sayede mememi daha hızlı emdi böylece sütüm de arttı bunu deneyebilirsin. Annen ya da eşin sen emzirirken ağzının kenarından hazır mamayı damla damla damlatsın. Böylece çoşuyorlar ve daha hızlı emiyorlar.
O Regli ağrısı gibi banada oluyor geceleri heyecanlanıyorum bu gece herhalde diyorum geçiyor bende çok merdiven çıkıyorum ördek yürüyüşü falan yapıyorum ama zaman geçtikçe iyice kafada kuruyorum bilmiyorum beklemekte zor allahım hayırlısıyla kavuştursun sağlıklaKanala girince anlarsin, yuruyusun bile degisir dedi. Persembe itibariyle dogum hala olmazsa artik daha sık gorusucez, daha sık geleceksin dedi. Ben 2. 3 gundur regl agrisi gibi duzensiz agrilar hisseyordum, bebek zorladigi icinmis. Plates topuyla evde egzersiz yapiyorum, merdiven cikiyorum, bebek toplanip rahatsizlik vermedigi surece hafif yurumeye de calisiyorum bikac gundur. Yarin itibariyle bunlari da sıklaştiricam.
Canım son günler koşturmacalı geçiyor ya. Hala dışarı çıkıyorum. Korkuyorum en son dışarda doğuracamCanım geçmiş olsun allah'ın izniyle en kısa sürede evinize hep birlikte sağlıkla dönmeniz dileğiyle . İçini ferah tut en kısa sürede toparlayacaktır
Canııım seni merak etmiştim nerelerdesin diye iyisin çok sevindim
EvetBeyaZ mı
Benim sancım 77'ye kadar çıktı ama doğuma dair hiçbir şey yok.Kizlar bugun nstye girdim, sancilarim max 25lerde cikti. Bugun pek sancim, rahatsizligim yoktu, hissetmedim. 39+2 bebek kilosu 3570 cikti. Haftaya persembe tekrar gidecegim eger kilosu 3650'yi asarsa tekrar cati muayenesi yapariz dedi. Kanala girmek icin bebek zorluyormus, girmek uzereymis. Hazirliklarinizi tamamlayin her an dogum baslayacak gibi tedbirli oldun dedi. Bol bol merdiven cikma, yuruyus onerdi.
O beyaz bendede çok oluyor ama netlerde hiç sancım çıkmadıEvet
Benim sancım 77'ye kadar çıktı ama doğuma dair hiçbir şey yok.
Benim de oluyordu ama bu farklıydı. Yapış yapış bir şeydi.O beyaz bendede çok oluyor ama netlerde hiç sancım çıkmadı
Bizimde bebeğin burnu tıkanmış abisi hastaydı ondan geçti galiba bende 2 gündür burnu tıkalı olunca da uyumuyor ağlıyor sürekli uykusuz bitkin bir haldeyim doktora gitsem ilaç vermez bir şey yapamaz burun temizliği ile artık geçmesini sağlicam dün sinirden ağladım 15 günlük bebek hasta oldu resmen çok üzgünümKızlar benim büyük kız dün kreşten hastalık getirmiş burnu akıyordu gece benim de burnum akmaya başladı. Bu sabah mavi durunun salya artışı ve hırıltısı başladı akşamına da 37.8-37.9 civarı rektumdan ateş. Öfff yani. Burun aspire ettim serum fizyolojikle gün boyu toplam 3 sefer. Emziriyorum bol bol. Şimdi odaya nebülizatör koyacağım. Çok sinirlerim bozuk
Aynı bendede öyle sancın vs var mıBenim de oluyordu ama bu farklıydı. Yapış yapış bir şeydi.
Hayır yok. Ama karnım arada bir geriliyor. NST'de bir kez sancılar 77'ye kadar çıktı ama yine sancı değil de kasılma hissettim sadece.Aynı bendede öyle sancın vs var mı
Açıklık olunca da enfeksiyon kapmak daha kolay olabiliyor ama bu hastanede tutmak için bir gerekçe değil bence. Dikkat etmek gerek sadeceKızlar cuma günü öğlene doğru nstde sancı çıkmış muayene edildim 3cm açıklık var diye daha donanımlı hastahaneye sevk verdi doktororaya gittim orda da 3 dedi yatış verdi ama direkt sancı odası gibi bir yere (yanımda doğuranlar çığlıklar her şey duyuluyordu zaten psikolojim bozuldu) bir de gidip gelip muayene edildigim için (alistiklarindan mi bilmiyorum aşırı sert davraniyorlardi robot gibi), bebişte hiç sorun yok kanala da girmemiş sadece baş aşağı duruyor hareketleri kalp atışı her şey normal. Suyum , kan vs gelmedi.
En son akşam 6 gibi dedim yeter odaya da almıyorlar bari servise indirseler bu doğuranlari duymasaydim tık yok dedim çıkış yapcam. Giden gelen emin misin işte risk var enfeksiyon kapabilir bebek ölebilir sorumluluk sende, şuan çıktığın için 24 saat boyunda bidaha buraya gelemezsin vs diye baya gerdiler beni, eşimi de aynı şekilde. Açıklık 4 oldu falan diye konuştular. Ben çıkmak ostedim yine evim yakin evde sancı çekerim daha iyi dedim. Çıktık.
İlk çıktığımda sancılar 5dkda bir 50 sn gibiydi gittikçe azalmaya başladı aralığı da açıldı baya. Şuan sancı geldiğini anlamıyorum bile acı yok karnım gerilince aa gelmiş diyorum. Hem stresten hem muayeneden gerildim sanırım ondan artti her şey.
Şimdi sorum şu 4cm açıklık var sancım ağrım yok. Bu açıklık ilerlerse zaten ağrım olur dimibebişi takip ediyorum hareketleri yerinde bir doktor görüşü de almak istiyorum bi yandan ama gerginim bu muayene canımı sıktı çünkü
Bu arada enfeksiyon muhabbeti için suyumun falan gelmiş olması lazımmış böyle sadece açılma var diye enfeksiyon kapma durumu yok sanırım boş boş korkuttular gerçekten. Fikir alabilir miyimHELP
Valla orda duruyor olsam stresten ve gidip gelip muayene etmelerinden şimdiye doğurmuş olacaktım herhalde, evde daha iyiyim suan orda bi de ne suni sancı verelim dediler ne de bu dogumu yavaslatalim erken henüz dediler. Malak gibi yatıp bekliyodum nstde eve geldiğim için pişman değilim. Özel de şuan kapalı bugünü de atlatayim yarın gidip görünmeyi düşünüyorum ona göre gider yatış yaparım veya rutinime dönerimAçıklık olunca da enfeksiyon kapmak daha kolay olabiliyor ama bu hastanede tutmak için bir gerekçe değil bence. Dikkat etmek gerek sadece
çok geçmiş olsun. yenidoğanlarda serum fizyolojik ve emzirme dışında pek yapcak bişe olmuyo inşallah çabukça toparlar türkiyede salgın var ama oraları bilemiyorum. herkes hasta burada.Kızlar benim büyük kız dün kreşten hastalık getirmiş burnu akıyordu gece benim de burnum akmaya başladı. Bu sabah mavi durunun salya artışı ve hırıltısı başladı akşamına da 37.8-37.9 civarı rektumdan ateş. Öfff yani. Burun aspire ettim serum fizyolojikle gün boyu toplam 3 sefer. Emziriyorum bol bol. Şimdi odaya nebülizatör koyacağım. Çok sinirlerim bozuk
duş sonrası sağın iyi bir makineyle gelir inşallah. benim sezeryan sonrası hastanede iki gün gelmedi sağdım sağmama rağmen gelmedi kremsi sarı çıkıyodu ama akmadığı için veremedik bebek yoğun bakımdaydı. eve gelip duş aldım sağdım akmaya başladıAslında kızım baya emiyor ve güçlü de emiyor ama demek ki süt daha tam olarak inmedibugün de duş aldım, masaj yaptım. Sabah bi pompayla sağmayı deneyeceğim artık
kanama varsa beklemeyim gidin kanamalar önemli her aşamadaKızlar az önce peçeteye damla damla kan geldi ama hiç ağrım sancim yok hastaneye gitsem mi ki beklesem mi ki? Çok korktum nolur bisi deyinnn
Canım hayırlısı olsun allah en doğru zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar cuma günü öğlene doğru nstde sancı çıkmış muayene edildim 3cm açıklık var diye daha donanımlı hastahaneye sevk verdi doktororaya gittim orda da 3 dedi yatış verdi ama direkt sancı odası gibi bir yere (yanımda doğuranlar çığlıklar her şey duyuluyordu zaten psikolojim bozuldu) bir de gidip gelip muayene edildigim için (alistiklarindan mi bilmiyorum aşırı sert davraniyorlardi robot gibi), bebişte hiç sorun yok kanala da girmemiş sadece baş aşağı duruyor hareketleri kalp atışı her şey normal. Suyum , kan vs gelmedi.
En son akşam 6 gibi dedim yeter odaya da almıyorlar bari servise indirseler bu doğuranlari duymasaydim tık yok dedim çıkış yapcam. Giden gelen emin misin işte risk var enfeksiyon kapabilir bebek ölebilir sorumluluk sende, şuan çıktığın için 24 saat boyunda bidaha buraya gelemezsin vs diye baya gerdiler beni, eşimi de aynı şekilde. Açıklık 4 oldu falan diye konuştular. Ben çıkmak ostedim yine evim yakin evde sancı çekerim daha iyi dedim. Çıktık.
İlk çıktığımda sancılar 5dkda bir 50 sn gibiydi gittikçe azalmaya başladı aralığı da açıldı baya. Şuan sancı geldiğini anlamıyorum bile acı yok karnım gerilince aa gelmiş diyorum. Hem stresten hem muayeneden gerildim sanırım ondan artti her şey.
Şimdi sorum şu 4cm açıklık var sancım ağrım yok. Bu açıklık ilerlerse zaten ağrım olur dimibebişi takip ediyorum hareketleri yerinde bir doktor görüşü de almak istiyorum bi yandan ama gerginim bu muayene canımı sıktı çünkü
Bu arada enfeksiyon muhabbeti için suyumun falan gelmiş olması lazımmış böyle sadece açılma var diye enfeksiyon kapma durumu yok sanırım boş boş korkuttular gerçekten. Fikir alabilir miyimHELP
Canım bence süreci kabullenmekle başla ve kendini durdurma ağlamak istiyorsan ağla rahatla elbette bi yerde bitecek ama bastırma suçlu hissetme yeni bir hayat yeni büyük bir sorumluluk yeni bir sen herşey birden bire oluyor her ne kadar 9 ay beklesek Bilsekte.geçen kadın doğumcu biri anlatıyordu lohusalığım ağlayarak geçti nerde bulduysam ağladım diye ama bitiyor bitti ve bu çok olağan diyordu ağlamak isteyin seni kötü bir eş kötü bir anne yapmaz sen şuan lohusasın çok normalBenim içimde bir su varmış gibi o yükseldikçe ağlıyorum. Ağlamadan duramıyorum kimse böyle aglak anne eş istemez. Ne kadar böyle sürer oğlumu bir an bile bırakmak istemiyorum. Ama daha önce böyle zor şeyler yaşadığmda kendime zor geldim ama bebeğim yoktu bekardim sorumluluk yoktu. Geçer mi bu his bu ağlama hissi çok korkuyorum. Ben güçlü anne olmak istiyorum oğluma güç vermek istiyorum. Yanlış ne yapıyorum.
Durumun nasıl canım naptınKızlar cuma günü öğlene doğru nstde sancı çıkmış muayene edildim 3cm açıklık var diye daha donanımlı hastahaneye sevk verdi doktororaya gittim orda da 3 dedi yatış verdi ama direkt sancı odası gibi bir yere (yanımda doğuranlar çığlıklar her şey duyuluyordu zaten psikolojim bozuldu) bir de gidip gelip muayene edildigim için (alistiklarindan mi bilmiyorum aşırı sert davraniyorlardi robot gibi), bebişte hiç sorun yok kanala da girmemiş sadece baş aşağı duruyor hareketleri kalp atışı her şey normal. Suyum , kan vs gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?