2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bebişin inşallah sağlıkla gelir. Ama içimde eksiklik duygusu gitmiyor. Annem annelik eksik yanlış iş yaptım duygusu demek bütün anneler öyle dedi içimdeki deniz aeada coşup ağlıyorum.

Bu duygular şu an çok normal. Önemli olan uzun sürmemesi. Lütfen bu duygularla başedemezseniz destek almaktan çekinmeyin. Lohusalık hüznü herkesin başına gelebilir.

Kızlar bana görüntülü bebek kamerası lazım odaları için, kullanıp memnun kalan arkadaslarım marka model onerisinde bulursa cok memnun olurum

Doğru demiş zaten bu yüzden annelerin hakkı ödenmez anne hiç bir zaman kendini yeterli hissetmez
Amin inşallah canım Allah razı olsun Rabbim gönlüne ferahlık genişlik versin

Durumun nasıl canım naptın
Doğurmadim sjjdjdjxjhd acilden giriş yaptım bugün şehir hastanesine açılma devam mı bebiş iyi mi diye baktılar bebiş iyi, açılma 3 yine ilerleme yok. Sancı da yarım saatte iki defa çıktı 60 başka yok. Yatış veriyorum normalde ama evde cekmek istiyorsan da imza atıp çıkarsın kanama su gelir veya sık düzenli sancin olursa acilden girersin yine dedi. Düzensiz diye dedim çıkmak istiyorum evde çekerim olacaksa da bir değişiklik olmadığı sürece evdeyim işte

Sağlıkla gelsin inşallah

Evde eşim annem var diye kendimi tuvalete kapatıp ağladığım günler oldu. Sürekli rezil bir anneyim dedim kendime ama o süreç o kadar doğal ki şu an çok iyiyim mesela. 1 ay oldu anca oturdu zihinimde bazı şeyler. Süt hormonu yükseldikçe bu tarz ruhani dalgalanmalar çok normal. Geçecek

Bu duygular şu an çok normal. Önemli olan uzun sürmemesi. Lütfen bu duygularla başedemezseniz destek almaktan çekinmeyin. Lohusalık hüznü herkesin başına gelebilir.
Eşime dedim bu süreç uzun sürerse beni doktora götür. Ben kendimde olmam sen beni farket götür doktora.

Annem ve eşim benden sıkılacak diye korkuyorum. Tuvalet iyi kaçış noktasıymis :)

Canım umarım hemencecik atlatırsınız çok geçmiş olsun. İçini ferah tut yapman gerekenleri yapıyorsun zaten hemencecik atlatırsın
Hiçbir yanlış yapmıyorsun ilk 10 gün ben de her şeye ağladım hem de insanların içinde ki hiç yapacağım bir şey değildir. Sonra da insan içinde ağladım diye bir daha ağladım kendime yakıştıramadım. Ama geçiyor ben de hala kendimi yetersiz hissediyorum hatta öyle yetersiz hissediyorum ki evde tek bebeğimle kalmaya korkuyorum illa birini çağırıyorum. Biri gelemeyecekse anneme gidiyorum.
Kızlar bana görüntülü bebek kamerası lazım odaları için, kullanıp memnun kalan arkadaslarım marka model onerisinde bulursa cok memnun olurum
Bebevo inanılmaz memnunum fiyat performans ürünü
Canım hayırlısı ile tam zamanında kucağına alırsın

Tatlım hangi modeli seninki, nette iki model var

Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah

Gebelik sekeri olan kızlar , dogumdan sonra cocuk doktorumuz bize bebeklerimizi en gec 2 ay içerisinde kardiyolojiye götürmemizi onerdi , sekeri olup dogum yapan anneler bu tarz bir öneri aldınız mı

Bence ilişki bu kasılmaya iyi geliyor ve açılması kolaylaştırıyor. Eğer düşünüyorsan diye söylüyorum. biz hiç korunmadik şu zamana kadar, son zamanlarda da belki de ondan açılma oldu bende hiç fazla yürümedim tosun gibi yattım resmen hep, merdiven çok çıkmadım, egzersiz hak getire, tek yaptığım şu son bir haftada hurma almıştık yarım kilodur belki onu 4-5 günde yemişim belki de hurma da etki etmiştir. Oğluşun geleceği zamani kendi bulur zaten merak etme sağlıkla gelsin inşallah canim

Bu arada çayın tadi nasıl, neye benziyor bu hafta almayı düşünüyorum yavaştan cirkinse hiç almim boşuna icemeyeceksem xnxnxnx

Kız ohlalakoala da indirim var %45
ben çok duydum ilk kez alışveriş yaptım. Çok uyguna geldi sepet hediye çeki olarak indirim kodunu yazacaksınız. Arkadaşım hastane çıkışını almış çok memnun kumaşı kalitesi çok iyiymiş. Bakalım ürünler gelince yazarım yine nasıl olduğunu.

Eklentiler

• IMG_5361.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 44
Amin inşallah Evet bu aralar ilişkiyide sıklaştırdık ama onada halim yok ya bakalım dediğin gibi ne etki eder bilinmez ben herşeyi deniyorum nasip

Bu arada çayın tadi nasıl, neye benziyor bu hafta almayı düşünüyorum yavaştan cirkinse hiç almim boşuna icemeyeceksem xnxnxnx
Çirkin hiç birleşe benzemiyor ki ben yeşil çay falan bitki çayları severim seve seve içerim ama baya kötü bu ya lahana suyu gibi shshshs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…