Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bebişin inşallah sağlıkla gelir. Ama içimde eksiklik duygusu gitmiyor. Annem annelik eksik yanlış iş yaptım duygusu demek bütün anneler öyle dedi içimdeki deniz aeada coşup ağlıyorum.Canım bence süreci kabullenmekle başla ve kendini durdurma ağlamak istiyorsan ağla rahatla elbette bi yerde bitecek ama bastırma suçlu hissetme yeni bir hayat yeni büyük bir sorumluluk yeni bir sen herşey birden bire oluyor her ne kadar 9 ay beklesek Bilsekte.geçen kadın doğumcu biri anlatıyordu lohusalığım ağlayarak geçti nerde bulduysam ağladım diye ama bitiyor bitti ve bu çok olağan diyordu ağlamak isteyin seni kötü bir eş kötü bir anne yapmaz sen şuan lohusasın çok normal
Benim içimde bir su varmış gibi o yükseldikçe ağlıyorum. Ağlamadan duramıyorum kimse böyle aglak anne eş istemez. Ne kadar böyle sürer oğlumu bir an bile bırakmak istemiyorum. Ama daha önce böyle zor şeyler yaşadığmda kendime zor geldim ama bebeğim yoktu bekardim sorumluluk yoktu. Geçer mi bu his bu ağlama hissi çok korkuyorum. Ben güçlü anne olmak istiyorum oğluma güç vermek istiyorum. Yanlış ne yapıyorum.
Doğru demiş zaten bu yüzden annelerin hakkı ödenmez anne hiç bir zaman kendini yeterli hissetmezÇok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bebişin inşallah sağlıkla gelir. Ama içimde eksiklik duygusu gitmiyor. Annem annelik eksik yanlış iş yaptım duygusu demek bütün anneler öyle dedi içimdeki deniz aeada coşup ağlıyorum.
Doğurmadim sjjdjdjxjhd acilden giriş yaptım bugün şehir hastanesine açılma devam mı bebiş iyi mi diye baktılar bebiş iyi, açılma 3 yine ilerleme yok. Sancı da yarım saatte iki defa çıktı 60 başka yok. Yatış veriyorum normalde ama evde cekmek istiyorsan da imza atıp çıkarsın kanama su gelir veya sık düzenli sancin olursa acilden girersin yine dedi. Düzensiz diye dedim çıkmak istiyorum evde çekerim olacaksa da bir değişiklik olmadığı sürece evdeyim işteDurumun nasıl canım naptın
Sağlıkla gelsin inşallahDoğurmadim sjjdjdjxjhd acilden giriş yaptım bugün şehir hastanesine açılma devam mı bebiş iyi mi diye baktılar bebiş iyi, açılma 3 yine ilerleme yok. Sancı da yarım saatte iki defa çıktı 60 başka yok. Yatış veriyorum normalde ama evde cekmek istiyorsan da imza atıp çıkarsın kanama su gelir veya sık düzenli sancin olursa acilden girersin yine dedi. Düzensiz diye dedim çıkmak istiyorum evde çekerim olacaksa da bir değişiklik olmadığı sürece evdeyim işte
Evde eşim annem var diye kendimi tuvalete kapatıp ağladığım günler oldu. Sürekli rezil bir anneyim dedim kendime ama o süreç o kadar doğal ki şu an çok iyiyim mesela. 1 ay oldu anca oturdu zihinimde bazı şeyler. Süt hormonu yükseldikçe bu tarz ruhani dalgalanmalar çok normal. GeçecekBenim içimde bir su varmış gibi o yükseldikçe ağlıyorum. Ağlamadan duramıyorum kimse böyle aglak anne eş istemez. Ne kadar böyle sürer oğlumu bir an bile bırakmak istemiyorum. Ama daha önce böyle zor şeyler yaşadığmda kendime zor geldim ama bebeğim yoktu bekardim sorumluluk yoktu. Geçer mi bu his bu ağlama hissi çok korkuyorum. Ben güçlü anne olmak istiyorum oğluma güç vermek istiyorum. Yanlış ne yapıyorum.
Eşime dedim bu süreç uzun sürerse beni doktora götür. Ben kendimde olmam sen beni farket götür doktora.Bu duygular şu an çok normal. Önemli olan uzun sürmemesi. Lütfen bu duygularla başedemezseniz destek almaktan çekinmeyin. Lohusalık hüznü herkesin başına gelebilir.
Evde eşim annem var diye kendimi tuvalete kapatıp ağladığım günler oldu. Sürekli rezil bir anneyim dedim kendime ama o süreç o kadar doğal ki şu an çok iyiyim mesela. 1 ay oldu anca oturdu zihinimde bazı şeyler. Süt hormonu yükseldikçe bu tarz ruhani dalgalanmalar çok normal. Geçecek
Canım umarım hemencecik atlatırsınız çok geçmiş olsun. İçini ferah tut yapman gerekenleri yapıyorsun zaten hemencecik atlatırsınKızlar benim büyük kız dün kreşten hastalık getirmiş burnu akıyordu gece benim de burnum akmaya başladı. Bu sabah mavi durunun salya artışı ve hırıltısı başladı akşamına da 37.8-37.9 civarı rektumdan ateş. Öfff yani. Burun aspire ettim serum fizyolojikle gün boyu toplam 3 sefer. Emziriyorum bol bol. Şimdi odaya nebülizatör koyacağım. Çok sinirlerim bozuk
Hiçbir yanlış yapmıyorsun ilk 10 gün ben de her şeye ağladım hem de insanların içinde ki hiç yapacağım bir şey değildir. Sonra da insan içinde ağladım diye bir daha ağladım kendime yakıştıramadım. Ama geçiyor ben de hala kendimi yetersiz hissediyorum hatta öyle yetersiz hissediyorum ki evde tek bebeğimle kalmaya korkuyorum illa birini çağırıyorum. Biri gelemeyecekse anneme gidiyorum.Benim içimde bir su varmış gibi o yükseldikçe ağlıyorum. Ağlamadan duramıyorum kimse böyle aglak anne eş istemez. Ne kadar böyle sürer oğlumu bir an bile bırakmak istemiyorum. Ama daha önce böyle zor şeyler yaşadığmda kendime zor geldim ama bebeğim yoktu bekardim sorumluluk yoktu. Geçer mi bu his bu ağlama hissi çok korkuyorum. Ben güçlü anne olmak istiyorum oğluma güç vermek istiyorum. Yanlış ne yapıyorum.
Bebevo inanılmaz memnunum fiyat performans ürünüKızlar bana görüntülü bebek kamerası lazım odaları için, kullanıp memnun kalan arkadaslarım marka model onerisinde bulursa cok memnun olurum
Canım hayırlısı ile tam zamanında kucağına alırsınDoğurmadim sjjdjdjxjhd acilden giriş yaptım bugün şehir hastanesine açılma devam mı bebiş iyi mi diye baktılar bebiş iyi, açılma 3 yine ilerleme yok. Sancı da yarım saatte iki defa çıktı 60 başka yok. Yatış veriyorum normalde ama evde cekmek istiyorsan da imza atıp çıkarsın kanama su gelir veya sık düzenli sancin olursa acilden girersin yine dedi. Düzensiz diye dedim çıkmak istiyorum evde çekerim olacaksa da bir değişiklik olmadığı sürece evdeyim işte
Tatlım hangi modeli seninki, nette iki model varCanım umarım hemencecik atlatırsınız çok geçmiş olsun. İçini ferah tut yapman gerekenleri yapıyorsun zaten hemencecik atlatırsın
Hiçbir yanlış yapmıyorsun ilk 10 gün ben de her şeye ağladım hem de insanların içinde ki hiç yapacağım bir şey değildir. Sonra da insan içinde ağladım diye bir daha ağladım kendime yakıştıramadım. Ama geçiyor ben de hala kendimi yetersiz hissediyorum hatta öyle yetersiz hissediyorum ki evde tek bebeğimle kalmaya korkuyorum illa birini çağırıyorum. Biri gelemeyecekse anneme gidiyorum.
Bebevo inanılmaz memnunum fiyat performans ürünü
Canım hayırlısı ile tam zamanında kucağına alırsın
Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahDoğurmadim sjjdjdjxjhd acilden giriş yaptım bugün şehir hastanesine açılma devam mı bebiş iyi mi diye baktılar bebiş iyi, açılma 3 yine ilerleme yok. Sancı da yarım saatte iki defa çıktı 60 başka yok. Yatış veriyorum normalde ama evde cekmek istiyorsan da imza atıp çıkarsın kanama su gelir veya sık düzenli sancin olursa acilden girersin yine dedi. Düzensiz diye dedim çıkmak istiyorum evde çekerim olacaksa da bir değişiklik olmadığı sürece evdeyim işte
Bence ilişki bu kasılmaya iyi geliyor ve açılması kolaylaştırıyor. Eğer düşünüyorsan diye söylüyorum. biz hiç korunmadik şu zamana kadar, son zamanlarda da belki de ondan açılma oldu bendeEki Görüntüle 3545459
1 saat yürüyüş yaptım,merdiven çıktım,kaldırımda aksak gebe yürüyüşü yaptım,ahududu çayı,4 tane hurma yedim sabah 2 akşam 2
Oğluşum hayırla kolaylıkla gelsen diyorum
Bu arada çayın tadi nasıl, neye benziyor bu hafta almayı düşünüyorum yavaştanEki Görüntüle 3545459
1 saat yürüyüş yaptım,merdiven çıktım,kaldırımda aksak gebe yürüyüşü yaptım,ahududu çayı,4 tane hurma yedim sabah 2 akşam 2
Oğluşum hayırla kolaylıkla gelsen diyorum
Bebevo aldık gayet güzelKızlar bana görüntülü bebek kamerası lazım odaları için, kullanıp memnun kalan arkadaslarım marka model onerisinde bulursa cok memnun olurum
Amin inşallahBence ilişki bu kasılmaya iyi geliyor ve açılması kolaylaştırıyor. Eğer düşünüyorsan diye söylüyorum. biz hiç korunmadik şu zamana kadar, son zamanlarda da belki de ondan açılma oldu bendehiç fazla yürümedim tosun gibi yattım resmen hep, merdiven çok çıkmadım, egzersiz hak getire, tek yaptığım şu son bir haftada hurma almıştık yarım kilodur belki onu 4-5 günde yemişim belki de hurma da etki etmiştir. Oğluşun geleceği zamani kendi bulur zaten merak etme sağlıkla gelsin inşallah canim
Çirkin hiç birleşe benzemiyor ki ben yeşil çay falan bitki çayları severim seve seve içerim ama baya kötü bu ya lahana suyu gibi shshshsBu arada çayın tadi nasıl, neye benziyor bu hafta almayı düşünüyorum yavaştancirkinse hiç almim boşuna icemeyeceksem xnxnxnx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?