- 4 Eylül 2018
- 1.865
- 3.462
- 133
- 37
sağlıkla kolaylikla gelsin insALLAHDoğurmadim sjjdjdjxjhd acilden giriş yaptım bugün şehir hastanesine açılma devam mı bebiş iyi mi diye baktılar bebiş iyi, açılma 3 yine ilerleme yok. Sancı da yarım saatte iki defa çıktı 60 başka yok. Yatış veriyorum normalde ama evde cekmek istiyorsan da imza atıp çıkarsın kanama su gelir veya sık düzenli sancin olursa acilden girersin yine dedi. Düzensiz diye dedim çıkmak istiyorum evde çekerim olacaksa da bir değişiklik olmadığı sürece evdeyim işte
aleykum selam canim. kuzum lohusalik hüznü yasiyosun gececek insALLAH. hastanede falan kaldin toparlanamadın dogru duzgun normal bu duyguları yasamak. biraz yüzüne gülmeye başlayınca hamileliği falan unuturuz. agu gugu yapmaya başlayınca hatırlamayiz bilekızlar selammm . Ben hamileliği çok özledim napcam yaa hergun ağlamak için bir şey buluyorum bugün de bu offf
doguma giderken son içimde anılarımız ayırdılar bizi
Olsun artık kucağındakızlar selammm . Ben hamileliği çok özledim napcam yaa hergun ağlamak için bir şey buluyorum bugün de bu offf
Ay benimde son 3 günüm ve şimdiden hüzün sardı aynı bedende son günler diye efkarlanıyorum durup durup.son günler zor ama ayrılıkta zorkızlar selammm . Ben hamileliği çok özledim napcam yaa hergun ağlamak için bir şey buluyorum bugün de bu offf
bu süreç cok NORMAL canim . once bunu kabuk etmekle başlamamız lazım .suan hormonlar cirit atıyor . yeni bir hayat basladi ve hic bilmediğin. yetersizlik hissi anneliğin şanındandır. benim 3. bebegim olacak bende de simdide 3 une nasil yeteneğim kaygısı var ama bunun normal olduğunu ve geçici bir kaygi olduğunu biliyorum.elimden gelenin en iyisini yapacağım gerisi tevekkül. anneyiz ama robot değiliz. gücümüzün yettiği nispette onu en çok biz dusunur biz severiz. boyle düşün rahatlat kendini insALLAH. sen zaten güçlü bir annesin ama zamana ihtiyaç var dogum kolay birsey degil. lohusalik geçsin İNŞALLAH kolaylaşacak hersey. hiçbir yanlışın da yok nerdryse tüm yeni doğum yapmış anneler bu duygu durumu içerisinde. hic suçlama kendini .sürecin kendisi boyle .Benim içimde bir su varmış gibi o yükseldikçe ağlıyorum. Ağlamadan duramıyorum kimse böyle aglak anne eş istemez. Ne kadar böyle sürer oğlumu bir an bile bırakmak istemiyorum. Ama daha önce böyle zor şeyler yaşadığmda kendime zor geldim ama bebeğim yoktu bekardim sorumluluk yoktu. Geçer mi bu his bu ağlama hissi çok korkuyorum. Ben güçlü anne olmak istiyorum oğluma güç vermek istiyorum. Yanlış ne yapıyorum.
esim az once 72 saat mi kaldı dedi ağlamaya başladımAy benimde son 3 günüm ve şimdiden hüzün sardı aynı bedende son günler diye efkarlanıyorum durup durup.son günler zor ama ayrılıkta zor
Sağlıkla al kucağına canım çok güzel ya bi yandan tarihini biliyo olmakesim az once 72 saat mi kaldı dedi ağlamaya başladımyani hem bir an önce doğsun su stresli surec bitsin istiyorum hem de ilk okul vaktine kadar içimde kalabilir diyorum lohusalik psikolojisi lohusa olmadan yuklendi
valla iyi mi daha mi stresli bilmiyorum canim. bir de dun kontrolde sancilar cikti. sıklasir şiddeti artarsa gel dediler ara ara yokluyor belki beklemeyecek bile iyice stres oldum:) hakkımızda hayırlısı artık. nasibimizde varsa ilk nefes alacagi saniye salise belli bakakim Rabbim ne gösterecekSağlıkla al kucağına canım çok güzel ya bi yandan tarihini biliyo olmakneşe ile gelsin
O sırada artık doğursakta kurtulsak diyen bizler ama özleniyormuş herkes öyle diyor hamilelik ayrı bi yatlık veriyor kadına ya çok masum sevimli oluyor bencekızlar selammm . Ben hamileliği çok özledim napcam yaa hergun ağlamak için bir şey buluyorum bugün de bu offf
Ben de çok üzgünüm ve sütüm azaldı yetmiyor çocuğa. Emmek istiyor aç bence şu an ama yok yani burnu tıkalı ememiyor. Ben de üzüldükçe sütüm iyice gidiyor. Bilmiyorum napacağımı. İyice karamsar oldum. Burnu çok tıkalı aspire ediyorum. Bugün yıkadım çocuğu kendim de sürekli duş alıyorum süte iyi diye ama yok yaniBizimde bebeğin burnu tıkanmış abisi hastaydı ondan geçti galiba bende 2 gündür burnu tıkalı olunca da uyumuyor ağlıyor sürekli uykusuz bitkin bir haldeyim doktora gitsem ilaç vermez bir şey yapamaz burun temizliği ile artık geçmesini sağlicam dün sinirden ağladım 15 günlük bebek hasta oldu resmen çok üzgünüm
Yapmam gerekenleri yaptım yaptım sütüm gitti artık kendimi işe yaramaz gibi hissetmeye başladımCanım umarım hemencecik atlatırsınız çok geçmiş olsun. İçini ferah tut yapman gerekenleri yapıyorsun zaten hemencecik atlatırsın
Hiçbir yanlış yapmıyorsun ilk 10 gün ben de her şeye ağladım hem de insanların içinde ki hiç yapacağım bir şey değildir. Sonra da insan içinde ağladım diye bir daha ağladım kendime yakıştıramadım. Ama geçiyor ben de hala kendimi yetersiz hissediyorum hatta öyle yetersiz hissediyorum ki evde tek bebeğimle kalmaya korkuyorum illa birini çağırıyorum. Biri gelemeyecekse anneme gidiyorum.
Bebevo inanılmaz memnunum fiyat performans ürünü
Canım hayırlısı ile tam zamanında kucağına alırsın
son günlerde ben de öyleydim yuruyemiyordum sağlıkla doğurun canimmmO sırada artık doğursakta kurtulsak diyen bizler ama özleniyormuş herkes öyle diyor hamilelik ayrı bi yatlık veriyor kadına ya çok masum sevimli oluyor bence
ben tam senin bu gününde dogurdum. takvimimde 7 gün kaldı yazıyorduAy benimde son 3 günüm ve şimdiden hüzün sardı aynı bedende son günler diye efkarlanıyorum durup durup.son günler zor ama ayrılıkta zor
ayy inşallah canim yaaa biliyorum hormonal bu dalgalanmalar geçecek elbet biz iyice alıştık aslinda 3 gün sonra 3 haftalık ana oğul olacağız bugün hatta babaya bırakıp kızımla kaçamak yaptık sufle yiycez dedik iki sufleye 800 TL ödeyip geldik. Ben bıraktığımda gezmeleri böyle değildialeykum selam canim. kuzum lohusalik hüznü yasiyosun gececek insALLAH. hastanede falan kaldin toparlanamadın dogru duzgun normal bu duyguları yasamak. biraz yüzüne gülmeye başlayınca hamileliği falan unuturuz. agu gugu yapmaya başlayınca hatırlamayiz bile
Bu da süper birsry öpmeden duramıyorum.Olsun artık kucağında
Ay olmaz olur mu aşkım. Uyku yok saatleri sayıyom. Mide sorunum beni maf etti en çok ona seviniyorum.E elif kurt45 nasılsın canim . son 2 geceniz heyecan dorukta mi?
Çok güzeller. Benimkilerde geldi. Herşeyim tamam eksiğim yok kuaföre de gittim. Doğurmaya hazırımdun kızımın hediyelikleri geldi cok begendik. fiyatı da makuldu. esim bir set daha siparis et bu yetmez dedikeza oğullarım çikolatayı cok begndi aldilar kutuyu açıp açıp yediler kıyamadım ben de:) bir set daha siparis verdim. bu sefer inci zeynep geldi, abilerinin ismini yazdırıp onlar da abi oldu diyerek gönüllerini de almis oluruz dedim. yaptırmayı düşünen varsa tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?