2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
sağlıkla kolaylikla gelsin insALLAH

kızlar selammm . Ben hamileliği çok özledim napcam yaa hergun ağlamak için bir şey buluyorum bugün de bu offf

doguma giderken son içimde anılarımız ayırdılar bizi
aleykum selam canim. kuzum lohusalik hüznü yasiyosun gececek insALLAH. hastanede falan kaldin toparlanamadın dogru duzgun normal bu duyguları yasamak. biraz yüzüne gülmeye başlayınca hamileliği falan unuturuz. agu gugu yapmaya başlayınca hatırlamayiz bile

kızlar selammm . Ben hamileliği çok özledim napcam yaa hergun ağlamak için bir şey buluyorum bugün de bu offf

Ay benimde son 3 günüm ve şimdiden hüzün sardı aynı bedende son günler diye efkarlanıyorum durup durup.son günler zor ama ayrılıkta zor

bu süreç cok NORMAL canim . once bunu kabuk etmekle başlamamız lazım .suan hormonlar cirit atıyor . yeni bir hayat basladi ve hic bilmediğin. yetersizlik hissi anneliğin şanındandır. benim 3. bebegim olacak bende de simdide 3 une nasil yeteneğim kaygısı var ama bunun normal olduğunu ve geçici bir kaygi olduğunu biliyorum.elimden gelenin en iyisini yapacağım gerisi tevekkül. anneyiz ama robot değiliz. gücümüzün yettiği nispette onu en çok biz dusunur biz severiz. boyle düşün rahatlat kendini insALLAH. sen zaten güçlü bir annesin ama zamana ihtiyaç var dogum kolay birsey degil. lohusalik geçsin İNŞALLAH kolaylaşacak hersey. hiçbir yanlışın da yok nerdryse tüm yeni doğum yapmış anneler bu duygu durumu içerisinde. hic suçlama kendini .sürecin kendisi boyle .

Ay benimde son 3 günüm ve şimdiden hüzün sardı aynı bedende son günler diye efkarlanıyorum durup durup.son günler zor ama ayrılıkta zor
esim az once 72 saat mi kaldı dedi ağlamaya başladım yani hem bir an önce doğsun su stresli surec bitsin istiyorum hem de ilk okul vaktine kadar içimde kalabilir diyorum lohusalik psikolojisi lohusa olmadan yuklendi

esim az once 72 saat mi kaldı dedi ağlamaya başladım yani hem bir an önce doğsun su stresli surec bitsin istiyorum hem de ilk okul vaktine kadar içimde kalabilir diyorum lohusalik psikolojisi lohusa olmadan yuklendi
Sağlıkla al kucağına canım çok güzel ya bi yandan tarihini biliyo olmak neşe ile gelsin

Sağlıkla al kucağına canım çok güzel ya bi yandan tarihini biliyo olmak neşe ile gelsin
valla iyi mi daha mi stresli bilmiyorum canim. bir de dun kontrolde sancilar cikti. sıklasir şiddeti artarsa gel dediler ara ara yokluyor belki beklemeyecek bile iyice stres oldum:) hakkımızda hayırlısı artık. nasibimizde varsa ilk nefes alacagi saniye salise belli bakakim Rabbim ne gösterecek

O sırada artık doğursakta kurtulsak diyen bizler ama özleniyormuş herkes öyle diyor hamilelik ayrı bi yatlık veriyor kadına ya çok masum sevimli oluyor bence

dun kızımın hediyelikleri geldi cok begendik. fiyatı da makuldu. esim bir set daha siparis et bu yetmez dedi keza oğullarım çikolatayı cok begndi aldilar kutuyu açıp açıp yediler kıyamadım ben de:) bir set daha siparis verdim. bu sefer inci zeynep geldi, abilerinin ismini yazdırıp onlar da abi oldu diyerek gönüllerini de almis oluruz dedim. yaptırmayı düşünen varsa tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG-20250215-WA0006.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 87
Ben de çok üzgünüm ve sütüm azaldı yetmiyor çocuğa. Emmek istiyor aç bence şu an ama yok yani burnu tıkalı ememiyor. Ben de üzüldükçe sütüm iyice gidiyor. Bilmiyorum napacağımı. İyice karamsar oldum. Burnu çok tıkalı aspire ediyorum. Bugün yıkadım çocuğu kendim de sürekli duş alıyorum süte iyi diye ama yok yani

Yapmam gerekenleri yaptım yaptım sütüm gitti artık kendimi işe yaramaz gibi hissetmeye başladım

O sırada artık doğursakta kurtulsak diyen bizler ama özleniyormuş herkes öyle diyor hamilelik ayrı bi yatlık veriyor kadına ya çok masum sevimli oluyor bence
son günlerde ben de öyleydim yuruyemiyordum sağlıkla doğurun canimmm

ben tam senin bu gününde dogurdum. takvimimde 7 gün kaldı yazıyordu o kalan 7 günde aklım

Son düzenleme:
ayy inşallah canim yaaa biliyorum hormonal bu dalgalanmalar geçecek elbet biz iyice alıştık aslinda 3 gün sonra 3 haftalık ana oğul olacağız bugün hatta babaya bırakıp kızımla kaçamak yaptık sufle yiycez dedik iki sufleye 800 TL ödeyip geldik. Ben bıraktığımda gezmeleri böyle değildi

Çok güzeller. Benimkilerde geldi. Herşeyim tamam eksiğim yok kuaföre de gittim. Doğurmaya hazırım

Eklentiler

• 1000097366.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…