2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Üzüntü çok azaltıyor bende senin gibi oldum bugün mama, verdim mecbur inşallah hemen iğleşirler

yaa masALLAH 3 hafta oldu mu yaazaman gercekten cok hızlı.yasayana zor ama bakınca da hemen geçiyor. ben de geçen markete gitmiştim normalde esim gider dedim bi daha gitmem ben bu fiyatlar neesim dünyadan haberin yok diyo:) iyi yapmışsınız canim benim buyuk oglumda anne ogul gunu istedi ama sancilar basladi artik çıkamıyorum. bugun yemege gidelim bebek gelmeden son kez dedik dönüşte şiddetli sancim oldu .artik doğumdan sonra iyileşince insALLAH.

ladincigim sana karamsarlık yakismazsuan ekstra yoruluyosundur sütün ondan azaliyordur biraz da.ac olduğuna eminsen mama desteği almayi düşünmez misin? en azindan 2 saat dinlenirsin mental olarak rahatlarsın biraz . burnunu serum fizyolojigi sirigayla sıkarak mi açıyorsun?

Kız ben sokakta doğuracam diye korkuyom. Hafta boyunca çıktım. Dünde kızı baleye götürdüm ordan arkadaşlarla buluştuk. Kahve falan içtik. Bugünde bale kuaför ve araç yıkamayı yaptım. Akşam üzeri altınlarım da tamam gidip alacam. Artık sabaha inşallah doğum

Aynen kendimi şu şekil hiç beğenmiyorum ekstra yoruluyorum evet ama mama desteği için ebeden onay almak istedim açıkçası bugün gelecek. Burnuna serum fizyolojiği flakon şeklinde olduğu için azcık sıkıp aspiratör ile çekiyorum. İnan baya bi sümük çıkıyor her seferinde. Eşime dedim yanlışlıkla beynini mi çektim bebenin bu ne biçim sümük ya küçücük şeyden

Üzüntü çok azaltıyor bende senin gibi oldum bugün mama, verdim mecbur inşallah hemen iğleşirler
Valla mama olayına girmeyi ebeye bi sorcam. Hiç mi hiç istemiyorum. Çocuk ağlarken mama yapma işi beni strese sokuyor

O kadar zor bi geceydi ki sanırım doğum mu yaklaşıyor ondan mı gece 2 kere karnımın altında 1 dk lık bi kasılma hissettim dakika tutacaktım ama düzenli olmadı belim kalçam bacağıma vuran bi ağrı ama ne düzeni ne şiddeti artan birşey anlayamadım

helal olsun valla canim . ben biraz evde dolansam agrim geliyor ,tansiyonum yükseliyor surekli yatışa geçmek zorunda kalıyorum. buna da şükür. 39.haftaya girmek mucizeydi artik saglicakla gelsinler

benim de ağrıyla karisik gecti canim . nst de cikiyor. ama düzenli ve şiddeti artarsa gel dediler. sanirim bunlar doğuma hazırlık sancıları.

Ben doğurmadım diye iyice stres oldum. Acaba bir şeyi eksik mi yapıyorum. Halen sancı falan hissetmiyorum yarın 39 olacağız artık ya...
hic stres olmayin. sat a gore bakılıyor ama gec döllenme olduysa 42. haftaya yürüyor normal doğum süreci bazen. 39 gec bir hafta degil. zaten vakti zamani gelince hic birsey yapmasanız da surec başlıyor.yani yanlış birsey yapiyorum diye düşünmeyin hic. simdi burda sezaryenler 38+ larda olunca belki boyle hissediyosuniz ama sezaryende genelde böyle tercih ediliyor. siz normal doğum için bekliyorsaniz hic korkmayın stres olmayın.

canim bu sekilde aspire edince aslında tam açılmıyor. yine ebeye danis ama bebegin basini eğerek 5 er ml burnuna sıkıp sırtına hafif hafif vurunca iyice açılıyor. aspiratorle sadece dış kısımdaki cikiyor. kiyamam kuzuya bir an önce iyilessin insALLAH

Evet herkes doğurdu bi ben kaldım gibi hissediyorum. Açıkçası stresten daha da erteliyorum bence. Haftalar ilerledikçe bebek için riskli olabiliyormuş, korkuyorum o yüzden. Erken doğacak diye korkarken doğmaz oldu.

Evet herkes doğurdu bi ben kaldım gibi hissediyorum. Açıkçası stresten daha da erteliyorum bence. Haftalar ilerledikçe bebek için riskli olabiliyormuş, korkuyorum o yüzden. Erken doğacak diye korkarken doğmaz oldu.
kontrolde doktor risk gorurse bekletmez zaten. evet stres herseyi etkiliyor gercekten. insALLAH sağlıkla gelecek. benim de 24. haftadan beri gelisim geriliği olursa hemen alırız ,tansiyon yükselirse aliriz diye diye 39.haftaya girdik ama şükürler olsun en azindan herseyleri tamamlandi cok sukur. bundan sonra risk daha az Allah in izniyle.

Dünyada ki en zor şey bu bebeklerin gazını çıkartmak olmalı
kimyon kullaniyor musunuz? tane kimyondan cay demleyip icmenizi önerebilirim. kimyonun kokusuna tahammül edemezken bebeklerim icjn bardak bardak ictim cok sukur ikisi de gaz sürecini kolay atlattı. kullanmadiysaniz deneyin bir insALLAH ise yarar sizde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…