2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Gebelik sekeri olan kızlar , dogumdan sonra cocuk doktorumuz bize bebeklerimizi en gec 2 ay içerisinde kardiyolojiye götürmemizi onerdi , sekeri olup dogum yapan anneler bu tarz bir öneri aldınız mı
Bana öyle bir öneride bulunmadı bu hafta soracagım gidince

ayyy siz son şubat anneleri de doguruyorsunuz subat elendi yaaaa doğumdan sonra yaparsinizzz

Tatlım hangi modeli seninki, nette iki model var
Canım benimki bu idi
https://app.hb.biz/oOArLdmhT0cR
Çok güzeller. Benimkilerde geldi. Herşeyim tamam eksiğim yok kuaföre de gittim. Doğurmaya hazırım
Ooh ne kadar güzel sağlıkla kullansın ben de senin gibiydim doğuma 1 gün kala sokaktaymışım haberim yokmuş ama geri dönmek zorunda kalmıştı artık baskı yapıyordu zaten yürüyememiştim, ama iyi ki de full gezmişim şimdi onlar yanıma kar
Yapmam gerekenleri yaptım yaptım sütüm gitti artık kendimi işe yaramaz gibi hissetmeye başladım
Canım hiç öyle düşünme stres sütün en büyük düşmanı sakinlersen sütün hemencecik gelir. Hem ebeye de bir sor belki de her emzirme sonrası ek bir takviye yapabilirsin o sırada sütün artar.

Dünyada ki en zor şey bu bebeklerin gazını çıkartmak olmalı
Doktorumuz enterogis damla başlattı bize daha kolay gaz çıkarır dedi.
Ay benim kendim için de daha kolay gaz çıkarmam için önerilerinize ihtiyacım var kızlar. Karnım gurul gurul ediyor gaz çıkaramıyorum, gidip klozete oturmam lazım illa. Gece zorluyor beni
Bir de estetik dikiş attım herhangi bir krem sürmene gerek yok kuru tut yeter dikiş yerini dedi doktor. Siz sürüyor musunuz?
Ve son olarak sucuk gibi terliyorum gece ne zamana kadar sürer annelerim bu

Valla bu terleme bende aktif olarak bir hafta 10 gün sürdü ama şimdi de normale göre fazla terliyorum, eskisi kadar sucuk gibi değilim her uyandığımda ama gene de baya terliyorum

Tabi ki canım bu cuma bir aylık oluyoruz o yüzden kontrol kalça ultrasonu aşı vs için bunu da soracaklarımın arasına yazdım unutmamak için
Oyy masallah zaman ne çabuk geçiyor, büyümüştür minikler biz de 11 gunluk olduk , hiç bir şey anlamadım

Valla bu terleme bende aktif olarak bir hafta 10 gün sürdü ama şimdi de normale göre fazla terliyorum, eskisi kadar sucuk gibi değilim her uyandığımda ama gene de baya terliyorum
Kağan Kocatepe’nin videosunu izledim de hamilelikteki ödemin atılması olarak yorumluyor terlemeyi

Ay niye terliyorum hakikaten ben de öyleyim. uyanınca kıyafetlerim ıslak.

Oyy masallah zaman ne çabuk geçiyor, büyümüştür minikler biz de 11 gunluk olduk , hiç bir şey anlamadım
Ayyy evet ya çabuk geçiyor bazen diyorum bu kadar hızlı büyümeyin sonra diyorum ay ne biçim konuşuyorsun tövbe tövbe tabi ki büyüyün diyorum ☺☺

Ben doğurmadım diye iyice stres oldum. Acaba bir şeyi eksik mi yapıyorum. Halen sancı falan hissetmiyorum yarın 39 olacağız artık ya...
Hastalarımız aynı bende sizinle aynı durumdayım birkaç kere karnımın alt tarafına keskin ağrılar girdi sonra geçti şu an sadece ayağa kalktığımda iki büklüm oluyorum ağrı yüzünden o kadar sonra geçiyor hayır hurma ananas abanıyorum ördek yürüyüşü de yapıyorum ama bana mısın demiyor benim oğlanın gelmeye niyeti yok

Ben doğurmadım diye iyice stres oldum. Acaba bir şeyi eksik mi yapıyorum. Halen sancı falan hissetmiyorum yarın 39 olacağız artık ya...
Haftalarımız aynı 38+6 bende sizinle aynı durumdayım birkaç kere karnımın alt tarafına keskin ağrılar girdi sonra geçti şu an sadece ayağa kalktığımda iki büklüm oluyorum ağrı yüzünden o kadar sonra geçiyor hayır hurma ananas abanıyorum ördek yürüyüşü de yapıyorum ama bana mısın demiyor benim oğlanın gelmeye niyeti yok

Haftalarımız aynı 38+6 bende sizinle aynı durumdayım birkaç kere karnımın alt tarafına keskin ağrılar girdi sonra geçti şu an sadece ayağa kalktığımda iki büklüm oluyorum ağrı yüzünden o kadar sonra geçiyor hayır hurma ananas abanıyorum ördek yürüyüşü de yapıyorum ama bana mısın demiyor benim oğlanın gelmeye niyeti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…