- 4 Eylül 2018
- 1.865
- 3.462
- 133
- 37
Bana öyle bir öneride bulunmadı bu hafta soracagım gidinceGebelik sekeri olan kızlar , dogumdan sonra cocuk doktorumuz bize bebeklerimizi en gec 2 ay içerisinde kardiyolojiye götürmemizi onerdi , sekeri olup dogum yapan anneler bu tarz bir öneri aldınız mı
Hayır sütün gitse bile bu şekilde düşünmeYapmam gerekenleri yaptım yaptım sütüm gitti artık kendimi işe yaramaz gibi hissetmeye başladım
Kesinlikle ben ilays Mabel kullanıyorumKızlar sling kullanışlı oluyor mu öneriniz varsa ekler misiniz
ayyy siz son şubat anneleri de doguruyorsunuz subat elendi yaaaa doğumdan sonra yaparsinizzzyaa masALLAH 3 hafta oldu mu yaazaman gercekten cok hızlı.yasayana zor ama bakınca da hemen geçiyor. ben de geçen markete gitmiştim normalde esim gider dedim bi daha gitmem ben bu fiyatlar ne esim dünyadan haberin yok diyo:) iyi yapmışsınız canim benim buyuk oglumda anne ogul gunu istedi ama sancilar basladi artik çıkamıyorum. bugun yemege gidelim bebek gelmeden son kez dedik dönüşte şiddetli sancim oldu .artik doğumdan sonra iyileşince insALLAH.
Canım benimki bu idiTatlım hangi modeli seninki, nette iki model var
Ooh ne kadar güzelÇok güzeller. Benimkilerde geldi. Herşeyim tamam eksiğim yok kuaföre de gittim. Doğurmaya hazırım
Canım hiç öyle düşünme stres sütün en büyük düşmanı sakinlersen sütün hemencecik gelir. Hem ebeye de bir sor belki de her emzirme sonrası ek bir takviye yapabilirsin o sırada sütün artar.Yapmam gerekenleri yaptım yaptım sütüm gitti artık kendimi işe yaramaz gibi hissetmeye başladım
Doktorumuz enterogis damla başlattı bize daha kolay gaz çıkarır dedi.Dünyada ki en zor şey bu bebeklerin gazını çıkartmak olmalı
Cevabını yazar mısın canım sorunca , bizimki dr mutlaka gidin dediBana öyle bir öneride bulunmadı bu hafta soracagım gidince
Valla bu terleme bende aktif olarak bir hafta 10 gün sürdü ama şimdi de normale göre fazla terliyorum, eskisi kadar sucuk gibi değilim her uyandığımda ama gene de baya terliyorumDoktorumuz enterogis damla başlattı bize daha kolay gaz çıkarır dedi.
Ay benim kendim için de daha kolay gaz çıkarmam için önerilerinize ihtiyacım var kızlar. Karnım gurul gurul ediyor gaz çıkaramıyorum, gidip klozete oturmam lazım illa. Gece zorluyor beni
Bir de estetik dikiş attım herhangi bir krem sürmene gerek yok kuru tut yeter dikiş yerini dedi doktor. Siz sürüyor musunuz?
Ve son olarak sucuk gibi terliyorum gecene zamana kadar sürer annelerim bu
Tabi ki canım bu cuma bir aylık oluyoruz o yüzden kontrol kalça ultrasonu aşı vs için bunu da soracaklarımın arasına yazdım unutmamak içinCevabını yazar mısın canım sorunca , bizimki dr mutlaka gidin dedi
Oyy masallah zaman ne çabuk geçiyor, büyümüştür miniklerTabi ki canım bu cuma bir aylık oluyoruz o yüzden kontrol kalça ultrasonu aşı vs için bunu da soracaklarımın arasına yazdım unutmamak için
Kağan Kocatepe’nin videosunu izledim de hamilelikteki ödemin atılması olarak yorumluyor terlemeyiValla bu terleme bende aktif olarak bir hafta 10 gün sürdü ama şimdi de normale göre fazla terliyorum, eskisi kadar sucuk gibi değilim her uyandığımda ama gene de baya terliyorum
Ay niye terliyorum hakikaten ben de öyleyim. uyanınca kıyafetlerim ıslak.Valla bu terleme bende aktif olarak bir hafta 10 gün sürdü ama şimdi de normale göre fazla terliyorum, eskisi kadar sucuk gibi değilim her uyandığımda ama gene de baya terliyorum
Ayyy evet ya çabuk geçiyor bazen diyorum bu kadar hızlı büyümeyin sonra diyorum ay ne biçim konuşuyorsun tövbe tövbe tabi ki büyüyün diyorum ☺☺Oyy masallah zaman ne çabuk geçiyor, büyümüştür miniklerbiz de 11 gunluk olduk , hiç bir şey anlamadım
Ay hadi sağlıkla kucaklaşın inşallahKızlar 1 saate doğuma gircem
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımKızlar 1 saate doğuma gircem
Hastalarımız aynı bende sizinle aynı durumdayım birkaç kere karnımın alt tarafına keskin ağrılar girdi sonra geçti şu an sadece ayağa kalktığımda iki büklüm oluyorum ağrı yüzünden o kadar sonra geçiyorBen doğurmadım diye iyice stres oldum. Acaba bir şeyi eksik mi yapıyorum. Halen sancı falan hissetmiyorum yarın 39 olacağız artık ya...
Haftalarımız aynı 38+6 bende sizinle aynı durumdayım birkaç kere karnımın alt tarafına keskin ağrılar girdi sonra geçti şu an sadece ayağa kalktığımda iki büklüm oluyorum ağrı yüzünden o kadar sonra geçiyorBen doğurmadım diye iyice stres oldum. Acaba bir şeyi eksik mi yapıyorum. Halen sancı falan hissetmiyorum yarın 39 olacağız artık ya...
Haftalarımız aynı 38+6 bende sizinle aynı durumdayım birkaç kere karnımın alt tarafına keskin ağrılar girdi sonra geçti şu an sadece ayağa kalktığımda iki büklüm oluyorum ağrı yüzünden o kadar sonra geçiyorBen doğurmadım diye iyice stres oldum. Acaba bir şeyi eksik mi yapıyorum. Halen sancı falan hissetmiyorum yarın 39 olacağız artık ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?