2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Geleceği zamani biliyodur bence strese girmeyin. Ben banyoyu çekpasin sapi yoktu elimle ördek gibi yıkadım evi süpürdüm zaten tezgahta is yapmak yoruyor. Etkisi var midir bilmiyorum ertesi günkü kontrolde de 3cm açıklık dediler falan şuan hala aynı sancı yok yola devam herkeste işe yaramayabiliyo bi de biz gelmiyo diye strese girince de çocuk geri kaçıyor bence bana öyle geldi sjndjdjdj sakin olun zamanı vardır kuzuların

Zaten ha doğdu ha doğuracak diye diye her uyandığımda baktım senin durumlara maşallah ipek kuş biraz daha naz yapayım dedi ce e yaptı kaçtı geri aslında hiç stresim de yok sadece artık gerçekten çok zorlanıyorum evde bunaldım dışarı çıkmak istiyorum korkuyorum benim işlerim hep ters olur doğurmam doğurmam sokağa çıkınca suyum gelir yemiyor o da gelsin de ısırcam poposunu oğluşun insan artık sonlara gelince doğsunda sevelim moduna geçiyor

Ben de öyle diyodum da şakacı kizim oyun oynadi Öyle valla ben de cikacam desem salmiyo eşim zaten tek jznxjsnsj sen yine dikkat et evde yürü olduğu kadar ısırmak lazım çok süründürdüler bizi

Biz bugün 20 günlük olduk.İlk 12-13 gün her emzirmeye kalktığımda üst değiştirdim.Nevresim ıpıslak olurdu havlu koyup koyup yattım.Tshirtü sıksam su akar yani o derece.şu son bir haftadır daha iyiyim.Yine bazenmkalktığımda göğüs aram sırtımmterli oluyor ama eskisine göre çok azaldı.Benim doktorum bana krem verdi ama bebeyle kullanmak aklıma bile grlmiyor bir gün sürüyorum iki gün yok

Ben doğurmadım diye iyice stres oldum. Acaba bir şeyi eksik mi yapıyorum. Halen sancı falan hissetmiyorum yarın 39 olacağız artık ya...
Canım benim niye böyle düşünüyorsun zaten doktor kontrolleri ne gidiyoruz en ufal bi anormallik görseler bize hemen söylerlerdi benim kuzenim 42.haftada doğum yaptı evet çok yorulduk yıprandık ilk doğumlarımız bizi ne bekliyor bilmiyoruz beni en yoran bu oldu her gün kaygıyla beklemek ama çok var 40 41 de doğuran tek değiliz ki

Kızlar çarşamba planlı sezeryanım var ama bugün farklı uyandım,mide bulantısı üşüme,kasık ağrısı değil agrısı gibi bişeyler var bunlar doğum öncesi belşrtiler olabilir miki dahada kanala girmedi demişti doktor ama

Power pumping mi denesen acaba bebiş ememiyor madem.dereotu ve bestlak damla bende gözlemlediğim en çok sütümü arttıranlar.

Veziir canim sen naptin ya son gelişmeler neydi ben kaçırdım biraz bu hafta burayı, kızlar haberi olan var mı

Hazırlanıyor olabilir ben şu an tam olarak böyleyim çok fazla midem bulanıyor ne yesem midem bulanıyor ve belden aşağıda hep bir adet sancısı

Ay bende keske boyle gezebilsem. 39+4 olduk. Arkadaslarla kahvaltiya gideyim diyorum yok, sali aksami bizim burada Kobra Murat'in roman gecesi varmis gideyim diyorum yok. Kocam da istiyor ki evde oturup dogumu bekleyeyim. Gunluk yuruyus disinda 1 haftadir evden cikmadim

Evet herkes doğurdu bi ben kaldım gibi hissediyorum. Açıkçası stresten daha da erteliyorum bence. Haftalar ilerledikçe bebek için riskli olabiliyormuş, korkuyorum o yüzden. Erken doğacak diye korkarken doğmaz oldu.
Daha dogurmayanlar var, merak etmeyin 3. 5 kisi kalsakta burdayiz 39+4 le bende beklemedeyim.

Kobra murata gidersen kesin doğurursun ndndjdndjdd valla beni de salmiyolar anlayabiliyorum seni evde otur otur gerçekten artık camdan kafami çıkarıp imdat diye bagiracaktim ben de en son

Kobra murata gidersen kesin doğurursun ndndjdndjdd valla beni de salmiyolar anlayabiliyorum seni evde otur otur gerçekten artık camdan kafami çıkarıp imdat diye bagiracaktim ben de en son
Valla evde acip oynuyorum, dun ne gobekler attim yok valla yokkk. Gelmiyor bir turlu benim minik şoparcigim

Bütün haberciler var afedersin ishalimde onada diyorlar
Ben bulantıyı vs bilmiyorum ama ishal doğru olabilir. Bu doktor kontrolunden onceki 3-4 gün hiç olmadığım kadar ishaldim sürekli wc çıktım içim dişim boşaldı yani jsbsisjdjdjidjdid yani açılma oldukça ishal gibi etkiyi yapıyor olabilir belki. O günden sonra açıklık sabit kaldı ya mesela tam tersi kabız gibiyim rezalet. Öyle de olsa gelecek böyle de olsa boşverin

Kızlar herkese selam bende bir türlü gelmiyor diye stres yapıyorum bugün doktora gittim bebeğin ölçümlerinde kafa 37 haftayla uyumluyken karın 41 hafta ile uyumlu dedi suyu da alt sınırda dedi ben 38+6 dayım sezeryan planlayalım dedi doktorum çok moralim bozuldu başından beri kendimi normal olarak hazırlamıştım şu an çok kararsızım omuz takılma riski olur normal doğumda sen denemek istersen deneriz ama ben kendi yakınıma önermem normal doğumu dedi başına böyle birşey gelen var mı

Amaaan aynen saldım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…