Aa doktorun böyle demesi de ilginçmiş gene bence sen doktorunu dinle diyeceğim ama bazı doktorlar da saçmalaya biliyor benim de baş çevresi vücuduna göre çok büyük ama doktorum henüz bana normal doğum yapamazsın demediKızlar herkese selam bende bir türlü gelmiyor diye stres yapıyorum bugün doktora gittim bebeğin ölçümlerinde kafa 37 haftayla uyumluyken karın 41 hafta ile uyumlu dedi suyu da alt sınırda dedi ben 38+6 dayım sezeryan planlayalım dedi doktorum çok moralim bozuldu başından beri kendimi normal olarak hazırlamıştım şu an çok kararsızım omuz takılma riski olur normal doğumda sen denemek istersen deneriz ama ben kendi yakınıma önermem normal doğumu dedi başına böyle birşey gelen var mı
Ay ben mahrumiyetin dibindeyim. Görev dolayısıyla sağlık sistemi gelişmemiş bir ülkedeyim. O yüzden hep endişe içinde geçtim hamileliğim. Artık kazasız belasız doğsun istiyorum.Canım benim niye böyle düşünüyorsun zaten doktor kontrolleri ne gidiyoruz en ufal bi anormallik görseler bize hemen söylerlerdi benim kuzenim 42.haftada doğum yaptı evet çok yorulduk yıprandık ilk doğumlarımız bizi ne bekliyor bilmiyoruz beni en yoran bu oldu her gün kaygıyla beklemek ama çok var 40 41 de doğuran tek değiliz ki
Orantılı olsa sorun yok bekleriz ama karın büyük olması riskli dedi bende bilemedim kafa iki hafta geri karın iki hafta ileri arada 4 hafta fark varAa doktorun böyle demesi de ilginçmiş gene bence sen doktorunu dinle diyeceğim ama bazı doktorlar da saçmalaya biliyor benim de baş çevresi vücuduna göre çok büyük ama doktorum henüz bana normal doğum yapamazsın demedi
Herkesin imtihanı farklı ben de imkanlar içindeyim ama aileme çok yakın olmama rağmen herkese yakın olmama rağmen bütün hamileliğim boyunca tek başıma geçirdim hiçbir destek görmedim her şeyimi tek başıma yaptım biz çok güçlüyüz inşallah her şeyin üstesinden gelirizAy ben mahrumiyetin dibindeyim. Görev dolayısıyla sağlık sistemi gelişmemiş bir ülkedeyim. O yüzden hep endişe içinde geçtim hamileliğim. Artık kazasız belasız doğsun istiyorum.
Başıma gelmedi fakat omuz takılması fena bir şey. Allah göstermesin hiçbirimize. Doktorların en korktuğu şeylerden biri. Sağlıkla doğsun da nasıl doğarsa doğsunKızlar herkese selam bende bir türlü gelmiyor diye stres yapıyorum bugün doktora gittim bebeğin ölçümlerinde kafa 37 haftayla uyumluyken karın 41 hafta ile uyumlu dedi suyu da alt sınırda dedi ben 38+6 dayım sezeryan planlayalım dedi doktorum çok moralim bozuldu başından beri kendimi normal olarak hazırlamıştım şu an çok kararsızım omuz takılma riski olur normal doğumda sen denemek istersen deneriz ama ben kendi yakınıma önermem normal doğumu dedi başına böyle birşey gelen var mı
İstersen gene tanıdığın bir kaç doktora daha sor öyle karar ver ama doktorun da tabii ki vardır bir bildiği hep böyle dua ediyoruz hayırlısı neyse olsun hiçbir şeye Şartlandırma kendini yeterki sağlıkla gelsinler Belki de sezeryan hayırlıdır senin içinOrantılı olsa sorun yok bekleriz ama karın büyük olması riskli dedi bende bilemedim kafa iki hafta geri karın iki hafta ileri arada 4 hafta fark var
İnşallah ya bir de devlet hastanesinden fikir almak istiyorum bakalım onlar ne diyecek ama omuz takılması baya riskliymişBaşıma gelmedi fakat omuz takılması fena bir şey. Allah göstermesin hiçbirimize. Doktorların en korktuğu şeylerden biri. Sağlıkla doğsun da nasıl doğarsa doğsun
doktorunuzun dinleyin . su da sinirdaymis. önemli olan sağlıkla kurtulmanız. eger doktorun olcumlerimden emin degilseni baska bir doktora danjsin. o da ayni şeyi söylerse hic riske girmeyin .Kızlar herkese selam bende bir türlü gelmiyor diye stres yapıyorum bugün doktora gittim bebeğin ölçümlerinde kafa 37 haftayla uyumluyken karın 41 hafta ile uyumlu dedi suyu da alt sınırda dedi ben 38+6 dayım sezeryan planlayalım dedi doktorum çok moralim bozuldu başından beri kendimi normal olarak hazırlamıştım şu an çok kararsızım omuz takılma riski olur normal doğumda sen denemek istersen deneriz ama ben kendi yakınıma önermem normal doğumu dedi başına böyle birşey gelen var mı
Aaaaa olur mu aksam kocam gelince benimde adim atacak halim yokKiz helal olsun kendimi bir adım öteye atacak enerjim yok vallahi nsbxjdndjdjdjd
Kız 2 gündür bende afedersiniz ishalim ki birkaç gün önce kabızlıktan şikayet ediyordumBen bulantıyı vs bilmiyorum ama ishal doğru olabilir. Bu doktor kontrolunden onceki 3-4 gün hiç olmadığım kadar ishaldim sürekli wc çıktım içim dişim boşaldı yani jsbsisjdjdjidjdid yani açılma oldukça ishal gibi etkiyi yapıyor olabilir belki.O günden sonra açıklık sabit kaldı ya mesela tam tersi kabız gibiyim rezalet. Öyle de olsa gelecek böyle de olsa boşverin
İnşallahHerkesin imtihanı farklı ben de imkanlar içindeyim ama aileme çok yakın olmama rağmen herkese yakın olmama rağmen bütün hamileliğim boyunca tek başıma geçirdim hiçbir destek görmedim her şeyimi tek başıma yaptım biz çok güçlüyüz inşallah her şeyin üstesinden geliriz
Evet aylar sonra regl ağrısı ile uyandım bende,ay tuvalete gidip kan varmı nişan geldimi,diye bakıpmaktan peçete ile silmekten tahriş ettim resmenHazırlanıyor olabilir ben şu an tam olarak böyleyim çok fazla midem bulanıyor ne yesem midem bulanıyor ve belden aşağıda hep bir adet sancısı
ay evet aylar sonra regl ağrısı ile uyandım,bide kan geldimi,nişan geldimi diye sürekli peçete ile kontrol etmekten tahriş oldu kukumHazırlanıyor olabilir ben şu an tam olarak böyleyim çok fazla midem bulanıyor ne yesem midem bulanıyor ve belden aşağıda hep bir adet sancısı
Gebeliğin şanındandır djxndjndjbdjd yap kız bidaha ne zaman yapıcazAaaaa olur mu aksam kocam gelince benimde adim atacak halim yokyatak dosek yatiş haldeyim, ahhh fenayim, ahhh agrim var falan adam arkasini dondugu kukuli mogali birkere yakalandim sadece 'seni az once yatakta ben döndurdum biliyorsun dimi' dedi
Elimizde henüz yeterli veri yok ama ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum ben istemsiz sjdndjjdsjjdjsjsjsKız 2 gündür bende afedersiniz ishalim ki birkaç gün önce kabızlıktan şikayet ediyordumay geliyor mu acaba gelsin gelsin
Ahahah resmen kendimi gördüm bu hafta bi süpriz gelir artık ya bence bizlerdenEvet aylar sonra regl ağrısı ile uyandım bende,ay tuvalete gidip kan varmı nişan geldimi,diye bakıpmaktan peçete ile silmekten tahriş ettim resmen
ay evet aylar sonra regl ağrısı ile uyandım,bide kan geldimi,nişan geldimi diye sürekli peçete ile kontrol etmekten tahriş oldu kukumhem korku hem heyecan karışık durumdayım
Merhaba canım ben çok şükür çarşamba günü kızımı aldım geldim birbirimize ve yeni rutinlere alışmaya çalışıyoruzVeziir canim sen naptin ya son gelişmeler neydi ben kaçırdım biraz bu hafta burayı, kızlar haberi olan var mı
Ben de yaa , her anı degerlendirmek lazım ama iki bebekle doğru dürüst fotograf bile çekemiyorum, annelik cokkk guzelmis amaAyyy evet ya çabuk geçiyor bazen diyorum bu kadar hızlı büyümeyin sonra diyorum ay ne biçim konuşuyorsun tövbe tövbe tabi ki büyüyün diyorum ☺☺
Alışırsın en kısa sürede inşallahMerhaba canım ben çok şükür çarşamba günü kızımı aldım geldim birbirimize ve yeni rutinlere alışmaya çalışıyoruzRabbim kimsenin başına vermesin bütün çocuklar sağlıklı doğsun
Bende girip okuyamıyorum ya anca etiket alıntı falan olursa bildirim gelince girebiliyorum aklımda hep burda doğuran var mu acaba diye
Canım nasivin baby damla önerdi satın aldık ama ebe bugün geldi ve çocuk doktoruna gitmelisiniz gözü enfeksiyon kapmış olabilir dedi.canim bu sekilde aspire edince aslında tam açılmıyor. yine ebeye danis ama bebegin basini eğerek 5 er ml burnuna sıkıp sırtına hafif hafif vurunca iyice açılıyor. aspiratorle sadece dış kısımdaki cikiyor. kiyamam kuzuya bir an önce iyilessin insALLAH
Canım nasivin baby damla önerdi satın aldık ama ebe bugün geldi ve çocuk doktoruna gitmelisiniz gözü enfeksiyon kapmış olabilir dedi.canim bu sekilde aspire edince aslında tam açılmıyor. yine ebeye danis ama bebegin basini eğerek 5 er ml burnuna sıkıp sırtına hafif hafif vurunca iyice açılıyor. aspiratorle sadece dış kısımdaki cikiyor. kiyamam kuzuya bir an önce iyilessin insALLAH
valla bugün ebe bir haftada 190 gram almış kilosu iyi 2900 olmuş dedi. 2580 doğmuştu 26 Ocakta. 22 günde 320 gram iyi mi kötü mü bilemedim. Doğum kilosunu 165 gram vermişti. Onu da sayarsak 485 gram almış oluyor. Yani sütüm yeterliymiş öyle dedi.Hayır sütün gitse bile bu şekilde düşünmerezene iç süt konusunda baya iyi geliyormuş
o zaman antibiyotikli damla falan gerekebilir canim. insALLAH hızlıca gecer .Canım nasivin baby damla önerdi satın aldık ama ebe bugün geldi ve çocuk doktoruna gitmelisiniz gözü enfeksiyon kapmış olabilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?