- 4 Eylül 2018
- 1.865
- 3.462
- 133
- 37
canim gayet iyi bence. bir ayda zaten 500 ile 750 gr alması normaldi sanirimCanım nasivin baby damla önerdi satın aldık ama ebe bugün geldi ve çocuk doktoruna gitmelisiniz gözü enfeksiyon kapmış olabilir dedi.
valla bugün ebe bir haftada 190 gram almış kilosu iyi 2900 olmuş dedi. 2580 doğmuştu 26 Ocakta. 22 günde 320 gram iyi mi kötü mü bilemedim. Doğum kilosunu 165 gram vermişti. Onu da sayarsak 485 gram almış oluyor. Yani sütüm yeterliymiş öyle dedi.
Valla dün ten tene temas yaptık göğsüme koydum kendisi memeyi buldu kafa ata ata çeke çeke memeyi emdi. Sabah bi uyandım süt içindeyim üstüm başım ıslak. Uykumu da iyi uyudum. Dinlendim. İyiyiz iyiPower pumping mi denesen acaba bebiş ememiyor madem.dereotu ve bestlak damla bende gözlemlediğim en çok sütümü arttıranlar.
Aynen ebe de öyle dedi ki ben doğum yaptığım hastanede çocuk doktoruna gözü akıyor doğduğundan beridir dedim beni iplememişti.o zaman antibiyotikli damla falan gerekebilir canim. insALLAH hızlıca gecer .
Ben de bebek de hastayız. Ondan azaldı sanırım ama şu fısfıs ile burnunu antibiyotik damla verirse de gözünü düzeltelim rahatlıcam. Benim büyük kıza da bi ayar çekmem lazım bugün.canim gayet iyi bence. bir ayda zaten 500 ile 750 gr alması normaldi sanirim
senin 22 gunde nerdeyse 500 gram almis. hic sütüm bitti diye endişelenme masALLAH cok iyi gelmişsin. bebek hasta olduğu icin ememiyordur suan . sende daha iyi biliyosun sut isi arz talep meselesi. vebegin emmesi düzelince sutun de normale döner insALLAH
Vitamin depola canım antibiyotiklik değilsindir. Doğuma yakın zamandasın kırgınlık hissetmen normal gece ara ara üst değiştir gerekirse. Sabaha terli kalkma.sezaryene 3 gun kala hasta oluyorum galiba ya. gece asiri terliyorum bu ara sanjrim terle sogudan üşütuyorum. daha antibiyotik kullanalım 10 gun olmadi zaten hastaydim. insALLAH su 3 gunde ilerlemez toparlarım.
Gece terleme hepimizde var sanırım son haftalar diye ben de su gibi uyanıyorum ama yanı başına hırka kazak tarzi bir şeyler koy ya da alt üst yedek koy hemen değiştir kalkacaksan vs dikkat et son günlerdesezaryene 3 gun kala hasta oluyorum galiba ya. gece asiri terliyorum bu ara sanjrim terle sogudan üşütuyorum. daha antibiyotik kullanalım 10 gun olmadi zaten hastaydim. insALLAH su 3 gunde ilerlemez toparlarım.
Ben de sıcaktan uyuyamıyorum ki bulunduğum ülkede havalar eksi derecelerde sürekli.Gece terleme hepimizde var sanırım son haftalar diye ben de su gibi uyanıyorum ama yanı başına hırka kazak tarzi bir şeyler koy ya da alt üst yedek koy hemen değiştir kalkacaksan vs dikkat et son günlerde
Gece gündüz hep bi terleme halindeyiz ben çareyi anamın ördüğü yeleklerde buldum yolsa sırtım tutuluyorGece terleme hepimizde var sanırım son haftalar diye ben de su gibi uyanıyorum ama yanı başına hırka kazak tarzi bir şeyler koy ya da alt üst yedek koy hemen değiştir kalkacaksan vs dikkat et son günlerde
Yaaa dimi her anlarına yetişmeye çalısmaktan birde ben de hiç aşıskanlık yok telefonu alayımda çekeyim fotoğraf mak. Alime almak gibi bi zamanım zaten yok ama olsun anı yaşamak daha güzel ben etrafımdakileri tembih ledim onlar çekiyor doğuma geldi fotocu şimdi bir aylık çekimleri olacak öyle kapatıylrum araya bak şimdi geçen dogumdali fotolar geldi ilk dünyaya merhaba dediği an allahım ne minikler nasıl güzelBen de yaa , her anı degerlendirmek lazım ama iki bebekle doğru dürüst fotograf bile çekemiyorum, annelik cokkk guzelmis amaAllah isteyene versin
Bu tetikliyodur eminim bu aradaBugün yemek yaparken yerleri silerken bunu dinledim sizede fikir olur belki canlaryerleri silme evet oda eklendi bir keresinde duşa kabin sildiğimde sancım olmuştu hatta bi damla kan gelmişti şuan sıkı sıkı tutundu oğluş gelmicem diyor
Çok tatlı geldin hsjsjsbwhwkkskxc
İyi bari kudurmuş gibi değil de tatlı geldiysem güzel skdbjsjdjsjd kudurmadim bu arada doğuma iyi gelecek diye benim durumumda yapılmalı mı diye sorguluyorum djbdjshdjsjdjdnkddjksjsjdÇok tatlı geldin hsjsjsbwhwkkskxc
Hahshshshshahsh kız tabi ki sayende biz de bilgilenicez dur bakalım vardır bi bilen cndjsjwjwkakİyi bari kudurmuş gibi değil de tatlı geldiysem güzel skdbjsjdjsjd kudurmadim bu arada doğuma iyi gelecek diye benim durumumda yapılmalı mı diye sorguluyorum djbdjshdjsjdjdnkddjksjsjd
Birazdan marta da gelip sorcam burdaki taze analar daha tecrübelidir bizden öndeler sonuçta diye ilk buraya sormak istedimHahshshshshahsh kız tabi ki sayende biz de bilgilenicez dur bakalım vardır bi bilen cndjsjwjwkak
Bugün kanama Nişan gelmesinden sonra bazı insanlarda hemen doğumun gerçekleşmediğini anlatıyordu bir hemşire mesela o diyor ki kanamanız veya nişanınız geldikten sonra ekstra hijyene dikkat edin çünkü enfeksiyona çok açık olabilirsiniz çamaşırlarınız ütüleyin hatta ağ kısımlarını o yüzden bence ilişki biraz sıkıntı olabilir enfeksiyon açısındanŞimdi ben bir şey sorucam yanlış anlamayın lütfen utanarak soruyorum ndbxjdbjd benim bu 3cm denen açıklık var ya şimdi. İlişkiye devam edilebiliyor mu yoksa bir zarari olur mu bebeğe? Doğumu kolaylastirsin diye kac cm açıklığa kadar ilişkiye girilebiliyor daha doğrusuçok özür dilerim bu soru için google da tam olarak açıklama bulamadim buna dair şuan sorabilecegim bir doktor da yok malum devlet hast. takipliyim
Benim kızım da 3-3.5 hafta hep ilerdeydi. Hatta 3 doktora gittim hepsi de bana bu gidişle sezaryen olursun normal olmaz dedi. Biz 38+5 e plan yaparken 37+2 de mecburen sezaryen oldum. Ben de bastan beri kendimi vajinal doguma hazirladim. Pilates, yuruyus vs. Her seyi yapiyordum. Hatta sezaryen olacagim zaman açıklık da vardi 2 cm. Bana da omuz takılması riski olur, ben olsam risk almam yine de sen bilirsin dedi doktorum. Ama eğer normali beklersen ve sezaryene geçiş olmak zorunda kalırsa yetisemeyebiliriz dedi. Ek olarak suda ve plasentada sorun başlamıştı, bebeğin surekli ileride olmasından sebep. Şimdi kızım 20 günlük çok şükür.Kızlar herkese selam bende bir türlü gelmiyor diye stres yapıyorum bugün doktora gittim bebeğin ölçümlerinde kafa 37 haftayla uyumluyken karın 41 hafta ile uyumlu dedi suyu da alt sınırda dedi ben 38+6 dayım sezeryan planlayalım dedi doktorum çok moralim bozuldu başından beri kendimi normal olarak hazırlamıştım şu an çok kararsızım omuz takılma riski olur normal doğumda sen denemek istersen deneriz ama ben kendi yakınıma önermem normal doğumu dedi başına böyle birşey gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?