2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
canim gayet iyi bence. bir ayda zaten 500 ile 750 gr alması normaldi sanirim
senin 22 gunde nerdeyse 500 gram almis. hic sütüm bitti diye endişelenme masALLAH cok iyi gelmişsin. bebek hasta olduğu icin ememiyordur suan . sende daha iyi biliyosun sut isi arz talep meselesi. vebegin emmesi düzelince sutun de normale döner insALLAH

Power pumping mi denesen acaba bebiş ememiyor madem.dereotu ve bestlak damla bende gözlemlediğim en çok sütümü arttıranlar.
Valla dün ten tene temas yaptık göğsüme koydum kendisi memeyi buldu kafa ata ata çeke çeke memeyi emdi. Sabah bi uyandım süt içindeyim üstüm başım ıslak. Uykumu da iyi uyudum. Dinlendim. İyiyiz iyi sadece şu gözü ve burun tıkanıklığı kafama takıldı. Eşim randevu almaya gitti çocuk doktoruna bakalım ne zamana verecekler.

sezaryene 3 gun kala hasta oluyorum galiba ya. gece asiri terliyorum bu ara sanjrim terle sogudan üşütuyorum. daha antibiyotik kullanalım 10 gun olmadi zaten hastaydim. insALLAH su 3 gunde ilerlemez toparlarım.

o zaman antibiyotikli damla falan gerekebilir canim. insALLAH hızlıca gecer .
Aynen ebe de öyle dedi ki ben doğum yaptığım hastanede çocuk doktoruna gözü akıyor doğduğundan beridir dedim beni iplememişti. Şu kendi çocuk doktorumuza randevuyu bi alsın eşim orda bi konuşalım büyük kızımın doktoruna kaydettirdik hepsi İng. Biliyor doktorların allahtan.

Ben de bebek de hastayız. Ondan azaldı sanırım ama şu fısfıs ile burnunu antibiyotik damla verirse de gözünü düzeltelim rahatlıcam. Benim büyük kıza da bi ayar çekmem lazım bugün.

sezaryene 3 gun kala hasta oluyorum galiba ya. gece asiri terliyorum bu ara sanjrim terle sogudan üşütuyorum. daha antibiyotik kullanalım 10 gun olmadi zaten hastaydim. insALLAH su 3 gunde ilerlemez toparlarım.
Vitamin depola canım antibiyotiklik değilsindir. Doğuma yakın zamandasın kırgınlık hissetmen normal gece ara ara üst değiştir gerekirse. Sabaha terli kalkma.

Gece terleme hepimizde var sanırım son haftalar diye ben de su gibi uyanıyorum ama yanı başına hırka kazak tarzi bir şeyler koy ya da alt üst yedek koy hemen değiştir kalkacaksan vs dikkat et son günlerde

Gece terleme hepimizde var sanırım son haftalar diye ben de su gibi uyanıyorum ama yanı başına hırka kazak tarzi bir şeyler koy ya da alt üst yedek koy hemen değiştir kalkacaksan vs dikkat et son günlerde
Ben de sıcaktan uyuyamıyorum ki bulunduğum ülkede havalar eksi derecelerde sürekli.

Bugün yemek yaparken yerleri silerken bunu dinledim sizede fikir olur belki canlar yerleri silme evet oda eklendi bir keresinde duşa kabin sildiğimde sancım olmuştu hatta bi damla kan gelmişti şuan sıkı sıkı tutundu oğluş gelmicem diyor

Gece gündüz hep bi terleme halindeyiz ben çareyi anamın ördüğü yeleklerde buldum yolsa sırtım tutuluyor

Ben de yaa , her anı degerlendirmek lazım ama iki bebekle doğru dürüst fotograf bile çekemiyorum, annelik cokkk guzelmis ama Allah isteyene versin
Yaaa dimi her anlarına yetişmeye çalısmaktan birde ben de hiç aşıskanlık yok telefonu alayımda çekeyim fotoğraf mak. Alime almak gibi bi zamanım zaten yok ama olsun anı yaşamak daha güzel ben etrafımdakileri tembih ledim onlar çekiyor doğuma geldi fotocu şimdi bir aylık çekimleri olacak öyle kapatıylrum araya bak şimdi geçen dogumdali fotolar geldi ilk dünyaya merhaba dediği an allahım ne minikler nasıl güzel rüya gibi

Bu tetikliyodur eminim bu arada

Şimdi ben bir şey sorucam yanlış anlamayın lütfen utanarak soruyorum ndbxjdbjd benim bu 3cm denen açıklık var ya şimdi. İlişkiye devam edilebiliyor mu yoksa bir zarari olur mu bebeğe? Doğumu kolaylastirsin diye kac cm açıklığa kadar ilişkiye girilebiliyor daha doğrusu çok özür dilerim bu soru için google da tam olarak açıklama bulamadim buna dair şuan sorabilecegim bir doktor da yok malum devlet hast. takipliyim

İyi bari kudurmuş gibi değil de tatlı geldiysem güzel skdbjsjdjsjd kudurmadim bu arada doğuma iyi gelecek diye benim durumumda yapılmalı mı diye sorguluyorum djbdjshdjsjdjdnkddjksjsjd
Hahshshshshahsh kız tabi ki sayende biz de bilgilenicez dur bakalım vardır bi bilen cndjsjwjwkak

Bugün kanama Nişan gelmesinden sonra bazı insanlarda hemen doğumun gerçekleşmediğini anlatıyordu bir hemşire mesela o diyor ki kanamanız veya nişanınız geldikten sonra ekstra hijyene dikkat edin çünkü enfeksiyona çok açık olabilirsiniz çamaşırlarınız ütüleyin hatta ağ kısımlarını o yüzden bence ilişki biraz sıkıntı olabilir enfeksiyon açısından

Benim kızım da 3-3.5 hafta hep ilerdeydi. Hatta 3 doktora gittim hepsi de bana bu gidişle sezaryen olursun normal olmaz dedi. Biz 38+5 e plan yaparken 37+2 de mecburen sezaryen oldum. Ben de bastan beri kendimi vajinal doguma hazirladim. Pilates, yuruyus vs. Her seyi yapiyordum. Hatta sezaryen olacagim zaman açıklık da vardi 2 cm. Bana da omuz takılması riski olur, ben olsam risk almam yine de sen bilirsin dedi doktorum. Ama eğer normali beklersen ve sezaryene geçiş olmak zorunda kalırsa yetisemeyebiliriz dedi. Ek olarak suda ve plasentada sorun başlamıştı, bebeğin surekli ileride olmasından sebep. Şimdi kızım 20 günlük çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…