2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Onu biliyorum ama bende kanama Nisan veya su gelmesi olmadı her şey normal tek anormallik açıklık

Kızlar bu arada haftam geldi artık doguram diye tüm tuşlara basan varsa beline sıcak su torbasi(aşırı kaynar olmayan) koyabilirsiniz ara ara, aynı şekilde leğen veya varsa küvet sjbdjdjdj içine yine oturulabilecek sıcaklıkta su koyup bir süre oturun ara ara onların da etkisi varmış o yönde

Ben de geçen gün nişanım geldiğini düşündükten sonra bir çekindim, yapmadık. Bence enfeksiyona açık hale geliyor. Daha dikkatli olmak gerek.

Ayyy milleettt ne alemdesiniz? Vallahi patır patır dokulduk:) bebeği olan uğrayamıyor gibi dimi yoksa bana mı has bir durum bakamadım mesajlara . Sürekli meme emen meme ile uyumak isteyen bir cimcime ile yapışığız biz on gündür. Sizler ne alemdesiniz kaç kişi kaldı doğurmayan acaba ?

Ben de geçen gün nişanım geldiğini düşündükten sonra bir çekindim, yapmadık. Bence enfeksiyona açık hale geliyor. Daha dikkatli olmak gerek.
Evet net bir bilgi de yok zaten riske giremicem. Başka rahim agzini vs yumuşatan şeylere bakayim ben
Doğurayazdim sadece sjxnxjndjd sana has değil doğuran herkes daha az buralarda toparlayana kadar normal bence

Peki gerçekten 3 hafta öndemi doğdu kilosu merak ediyorum hep bunu

Bizimkiler de doğsa da Foruma giremesek diye dua ediyoruz. Doğmayan bebe yapmışlar.

Kızlar 15. 30 da alındım sezaryena 7 dk çıktı bebek 40 da dikiş vs bitmişti spinal anestezi yapıldı etkisi geçince belimde ve dikiş yerimde ağrı oldu hemşireler gelip ağrı kesici iğne yaptılar çok şükür iyiyiz allah kalan arkadaşlarımızı kurtarsın doğuran arkadaşlarımız sağlıcakla büyütsün inşallah

Ayy oyle tatlım iyi ki doğurmuşuz, iyi kii

Gözün aydın canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

gozunuz aydinsağlıklı uzun ömürleriniz olsun inşALLAH

İyi bari kudurmuş gibi değil de tatlı geldiysem güzel skdbjsjdjsjd kudurmadim bu arada doğuma iyi gelecek diye benim durumumda yapılmalı mı diye sorguluyorum djbdjshdjsjdjdnkddjksjsjd
Yapabilirsin hatta iyi gelir diye biliyorum. Eger emin olamiyorsan tam iliski yasama, ama on sevisme, oynasma tarzi seyler oksitosin salgilatacagi icin dogumu kolaylastiran seyler canim, bol bol yakinlasin. Zaten sonra yakinlasamayacaksiniz

Yapabilirsin hatta iyi gelir diye biliyorum. Eger emin olamiyorsan tam iliski yasama, ama on sevisme, oynasma tarzi seyler oksitosin salgilatacagi icin dogumu kolaylastiran seyler canim, bol bol yakinlasin. Zaten sonra yakinlasamayacaksiniz
Kiz açılma artsjn diye değil ya jbsbsbwjbdjdnd rahim agzinda yumuşama vs için hani perine masaji gibi yırtılma vs durumunu en aza indirme amaçlı demiştim yapmiyom tamam wksbwjhdiwhdjdjd

Bayılıyorum sana ya nedense senin her mesajını okuduğumda tebessüm etmek geliyor içimden :)
Bir yerden kanin kayniyodur gülmek için sebep aramaya gerek yok gelin gülek valla sevindim böyle hissetmenize ben de sana bayılıyorum teşekkür ederim

kan kaynıyor diyince aklıma ne geldi, salakligima tekrar gülebilirsiniz skndjsjdksjdj. Bu yaşıma kadar (25) ehliyet okul evlilik her şeyde kan grubumu B+ bilip onu söylemişimdir. Allaha şükür hastahanelik olmamışım veya bir yere kan vs vermemişim diyorum. Kan grubum 0+ miş yatış verdiklerinde öğrendim emin miyiz diye tekrar tahlil verdirdim. Allahtan bi de ben B+ diyince bana guvenmeyip tahlil yapmışlar helal olsun. Eylülden beri 3 kere kontrol edilmiş tahlillerde 0+ yaziyor..... Resmen hayatım değişti gibi hissediyorum

Kızlar yine ateşim yükseldi benim. İshalden dolayı antibiyotiği bıraktırmıştı doktorum yenisi de başlamadı. Mastit mi oldum acaba dedim ama göğüslerimde kırmızılık yok, düğüm yok, biraz sertlik var o kadar ama yumuşak yine de. Mastit geçiren var mı aranızda? Belirtileri nedir?

En azından bilinen bir kan grubu çıkmışsın o da iyi 31 senedir 0RH+ diye biliyordum kendimi. A weak RH+ mişim. Nadir bir kan grubu. 10.000 de 1 görülüyor. Türkiyede belki onlarca kez test yapılmıştır şu yaşıma değin hep 0Rh pozitiftim. Burada A weak Rh pozitifim. Bunu trdeki aile hekimine sordum burada detaylı kan testi yapmıyoruz böyle nadir durumları genetiğe göndermiyoruz dedi. Burada Almanya’da beni. Kanım 4 kez genetik laba gitti Haline şükret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…