Onu biliyorum ama bende kanama Nisan veya su gelmesi olmadı her şey normal tek anormallik açıklıkBugün kanama Nişan gelmesinden sonra bazı insanlarda hemen doğumun gerçekleşmediğini anlatıyordu bir hemşire mesela o diyor ki kanamanız veya nişanınız geldikten sonra ekstra hijyene dikkat edin çünkü enfeksiyona çok açık olabilirsiniz çamaşırlarınız ütüleyin hatta ağ kısımlarını o yüzden bence ilişki biraz sıkıntı olabilir enfeksiyon açısından
Ben de geçen gün nişanım geldiğini düşündükten sonra bir çekindim, yapmadık. Bence enfeksiyona açık hale geliyor. Daha dikkatli olmak gerek.Şimdi ben bir şey sorucam yanlış anlamayın lütfen utanarak soruyorum ndbxjdbjd benim bu 3cm denen açıklık var ya şimdi. İlişkiye devam edilebiliyor mu yoksa bir zarari olur mu bebeğe? Doğumu kolaylastirsin diye kac cm açıklığa kadar ilişkiye girilebiliyor daha doğrusuçok özür dilerim bu soru için google da tam olarak açıklama bulamadim buna dair şuan sorabilecegim bir doktor da yok malum devlet hast. takipliyim
Evet net bir bilgi de yok zaten riske giremicem. Başka rahim agzini vs yumuşatan şeylere bakayim benBen de geçen gün nişanım geldiğini düşündükten sonra bir çekindim, yapmadık. Bence enfeksiyona açık hale geliyor. Daha dikkatli olmak gerek.
Doğurayazdim sadece sjxnxjndjd sana has değil doğuran herkes daha az buralarda toparlayana kadar normal benceAyyy milleettt ne alemdesiniz? Vallahi patır patır dokulduk:) bebeği olan uğrayamıyor gibi dimi yoksa bana mı has bir durum bakamadım mesajlara . Sürekli meme emen meme ile uyumak isteyen bir cimcime ile yapışığız biz on gündür. Sizler ne alemdesiniz kaç kişi kaldı doğurmayan acaba ?
Peki gerçekten 3 hafta öndemi doğdu kilosu merak ediyorum hep bunuBenim kızım da 3-3.5 hafta hep ilerdeydi. Hatta 3 doktora gittim hepsi de bana bu gidişle sezaryen olursun normal olmaz dedi. Biz 38+5 e plan yaparken 37+2 de mecburen sezaryen oldum. Ben de bastan beri kendimi vajinal doguma hazirladim. Pilates, yuruyus vs. Her seyi yapiyordum. Hatta sezaryen olacagim zaman açıklık da vardi 2 cm. Bana da omuz takılması riski olur, ben olsam risk almam yine de sen bilirsin dedi doktorum. Ama eğer normali beklersen ve sezaryene geçiş olmak zorunda kalırsa yetisemeyebiliriz dedi. Ek olarak suda ve plasentada sorun başlamıştı, bebeğin surekli ileride olmasından sebep. Şimdi kızım 20 günlük çok şükür.
Bizimkiler de doğsa da Foruma giremesek diye dua ediyoruz.Ayyy milleettt ne alemdesiniz? Vallahi patır patır dokulduk:) bebeği olan uğrayamıyor gibi dimi yoksa bana mı has bir durum bakamadım mesajlara . Sürekli meme emen meme ile uyumak isteyen bir cimcime ile yapışığız biz on gündür. Sizler ne alemdesiniz kaç kişi kaldı doğurmayan acaba ?
Doktorun 1 gün onceki olcumlerinde hesapladığı kilosu ile ertesi gun dogdugunda cikan kilosu arasinda sadece 15 gram yanılmisti :) Neredeyse nokta atışı idi tüm hesaplamaları.Peki gerçekten 3 hafta öndemi doğdu kilosu merak ediyorum hep bunu
Wooooow işinin Ehl-i demekkiDoktorun 1 gün onceki olcumlerinde hesapladığı kilosu ile ertesi gun dogdugunda cikan kilosu arasinda sadece 15 gram yanılmisti :) Neredeyse nokta atışı idi tüm hesaplamaları.
Ayy oyle tatlımYaaa dimi her anlarına yetişmeye çalısmaktan birde ben de hiç aşıskanlık yok telefonu alayımda çekeyim fotoğraf mak. Alime almak gibi bi zamanım zaten yok ama olsun anı yaşamak daha güzel ben etrafımdakileri tembih ledim onlar çekiyor doğuma geldi fotocu şimdi bir aylık çekimleri olacak öyle kapatıylrum araya bak şimdi geçen dogumdali fotolar geldi ilk dünyaya merhaba dediği an allahım ne minikler nasıl güzelrüya gibi
Gözün aydın canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar 15. 30 da alındım sezaryena 7 dk çıktı bebek 40 da dikiş vs bitmişti spinal anestezi yapıldı etkisi geçince belimde ve dikiş yerimde ağrı oldu hemşireler gelip ağrı kesici iğne yaptılar çok şükür iyiyiz allah kalan arkadaşlarımızı kurtarsın doğuran arkadaşlarımız sağlıcakla büyütsün inşallah
gozunuz aydinKızlar 15. 30 da alındım sezaryena 7 dk çıktı bebek 40 da dikiş vs bitmişti spinal anestezi yapıldı etkisi geçince belimde ve dikiş yerimde ağrı oldu hemşireler gelip ağrı kesici iğne yaptılar çok şükür iyiyiz allah kalan arkadaşlarımızı kurtarsın doğuran arkadaşlarımız sağlıcakla büyütsün inşallah
Yapabilirsin hatta iyi gelir diye biliyorum. Eger emin olamiyorsan tam iliski yasama, ama on sevisme, oynasma tarzi seyler oksitosin salgilatacagi icin dogumu kolaylastiran seyler canim, bol bol yakinlasin. Zaten sonra yakinlasamayacaksinizİyi bari kudurmuş gibi değil de tatlı geldiysem güzel skdbjsjdjsjd kudurmadim bu arada doğuma iyi gelecek diye benim durumumda yapılmalı mı diye sorguluyorum djbdjshdjsjdjdnkddjksjsjd
Kiz açılma artsjn diye değil ya jbsbsbwjbdjdnd rahim agzinda yumuşama vs için hani perine masaji gibi yırtılma vs durumunu en aza indirme amaçlı demiştim yapmiyom tamam wksbwjhdiwhdjdjdYapabilirsin hatta iyi gelir diye biliyorum. Eger emin olamiyorsan tam iliski yasama, ama on sevisme, oynasma tarzi seyler oksitosin salgilatacagi icin dogumu kolaylastiran seyler canim, bol bol yakinlasin. Zaten sonra yakinlasamayacaksiniz
Bayılıyorum sana ya
Bir yerden kanin kayniyodurBayılıyorum sana yanedense senin her mesajını okuduğumda tebessüm etmek geliyor içimden :)
Düzen oturtana kadar zorlanılıyor ya sonrasında inşallah herşey güzel olacakAlışırsın en kısa sürede inşallahzaten biz de dogursak zaman bulamayiz herhalde bir süre
En azından bilinen bir kan grubu çıkmışsın o da iyiBir yerden kanin kayniyodurgülmek için sebep aramaya gerek yok gelin gülek valla sevindim böyle hissetmenize ben de sana bayılıyorum teşekkür ederim
kan kaynıyor diyince aklıma ne geldi, salakligima tekrar gülebilirsiniz skndjsjdksjdj. Bu yaşıma kadar (25) ehliyet okul evlilik her şeyde kan grubumu B+ bilip onu söylemişimdir. Allaha şükür hastahanelik olmamışım veya bir yere kan vs vermemişim diyorum. Kan grubum 0+ mişyatış verdiklerinde öğrendim emin miyiz diye tekrar tahlil verdirdim. Allahtan bi de ben B+ diyince bana guvenmeyip tahlil yapmışlar helal olsun. Eylülden beri 3 kere kontrol edilmiş tahlillerde 0+ yaziyor..... Resmen hayatım değişti gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?