Süt ateşi mi oldun?Kızlar yine ateşim yükseldi benim. İshalden dolayı antibiyotiği bıraktırmıştı doktorum yenisi de başlamadı. Mastit mi oldum acaba dedim ama göğüslerimde kırmızılık yok, düğüm yok, biraz sertlik var o kadar ama yumuşak yine de. Mastit geçiren var mı aranızda? Belirtileri nedir?
Ay evet en azından nadir değil benim doğru diyorsun. Seninki gibi grupları duymuştum ama dediğin gibi aşırı nadir olduğu için detayli bakmak lazımmışEn azından bilinen bir kan grubu çıkmışsın o da iyi31 senedir 0RH+ diye biliyordum kendimi. A weak RH+ mişim. Nadir bir kan grubu. 10.000 de 1 görülüyor. Türkiyede belki onlarca kez test yapılmıştır şu yaşıma değin hep 0Rh pozitiftim. Burada A weak Rh pozitifim. Bunu trdeki aile hekimine sordum burada detaylı kan testi yapmıyoruz böyle nadir durumları genetiğe göndermiyoruz dedi. Burada Almanya’da beni. Kanım 4 kez genetik laba gitti Haline şükret
O ne demek ki? Birden üşüme geldi, sonra yükseldi 38e. Şimdi su filan koyduk parol içtim 37 bandında. Göğüslerimde bir anormallik yokSüt ateşi mi oldun?
anne karnındayken mavi duru uyumsuzluk testi yapıldı önlem olarak. velamentöz insersiyonundan dolayı kanama olursa kan transfüzyonundan dolayı hangi kanı transfer edeceklerini belirlemeleri uzun sürdü. 0 rh pozitif transfer edeceklerde genel verici diye. ama ihtiyaç kalmadı. tek yapmam gereken cüzdanımda acil durumlar için kan pasaportu taşımak .Ay evet en azından nadir değil benim doğru diyorsun. Seninki gibi grupları duymuştum ama dediğin gibi aşırı nadir olduğu için detayli bakmak lazımmışhayatina bi değişikliği oldu mu mesela şöyle olsaydi riske girerdin gibisinden yoksa 0+ gibi yola devam mi
işte süt ateşi. ilk kızımda sıtmaya mı yakalandım noluyor diye akdeniz üni aciline gitmiştim korona mı oldum diye korkmuştuk bişey değil süt ateşi ama gene test yapalım dediler 2022 mayıs ayıydıO ne demek ki? Birden üşüme geldi, sonra yükseldi 38e. Şimdi su filan koyduk parol içtim 37 bandında. Göğüslerimde bir anormallik yok
hah işte 5 gün olmuş sen doğuralı titreme var mastit yok süt ateşi işte ilaç falan içme sağ emzir bi duş al uyu saatli emzir yarına bişeyin kalmazO ne demek ki? Birden üşüme geldi, sonra yükseldi 38e. Şimdi su filan koyduk parol içtim 37 bandında. Göğüslerimde bir anormallik yok
senden beklediğim kan grubuEn azından bilinen bir kan grubu çıkmışsın o da iyi31 senedir 0RH+ diye biliyordum kendimi. A weak RH+ mişim. Nadir bir kan grubu. 10.000 de 1 görülüyor. Türkiyede belki onlarca kez test yapılmıştır şu yaşıma değin hep 0Rh pozitiftim. Burada A weak Rh pozitifim. Bunu trdeki aile hekimine sordum burada detaylı kan testi yapmıyoruz böyle nadir durumları genetiğe göndermiyoruz dedi. Burada Almanya’da beni. Kanım 4 kez genetik laba gitti Haline şükret
Ben de aldım ama bir türlü bağlamayamadım ya :/ bağlaması zor geliyorKesinlikle ben ilays Mabel kullanıyorum
Hayırlısı olsun canım allah analı babalı büyütsünKızlar 15. 30 da alındım sezaryena 7 dk çıktı bebek 40 da dikiş vs bitmişti spinal anestezi yapıldı etkisi geçince belimde ve dikiş yerimde ağrı oldu hemşireler gelip ağrı kesici iğne yaptılar çok şükür iyiyiz allah kalan arkadaşlarımızı kurtarsın doğuran arkadaşlarımız sağlıcakla büyütsün inşallah
Ben de 4. Günde senin gibi olmuştum. 38.5 falandı ateşim göğsümü bolca sağdırmıştım elle annemle eşime elle pompa yoktu çünkü sonra sağıp bir de emzirince rahatlayıp ateşim düşmüştüKızlar yine ateşim yükseldi benim. İshalden dolayı antibiyotiği bıraktırmıştı doktorum yenisi de başlamadı. Mastit mi oldum acaba dedim ama göğüslerimde kırmızılık yok, düğüm yok, biraz sertlik var o kadar ama yumuşak yine de. Mastit geçiren var mı aranızda? Belirtileri nedir?
Ayyy azcık dinlenmelisin ama çok hayırlı olsun şimdidenSon 5 saatim ve heyecan dorukta. İki gündür uykusuzum. Uyumamak için direniyorum resmen. Korku panik hepsi bir arada yaşıyorum. Mesajları okuyamıyorum. Kimler napmış bilmiyorum hepsini inşallah kafam ayılınca okuyacam. Kucağına alanları tebrik eder. Kalan arkadaşlar sabır kuvvet diliyorum. Kendimede dua istiyorum. 8 de sezeryanım.
İçinden çıkan kılavuz detaylı gösteriyor ona bakın bana basit grldi eşime bile bağlıyorum çocuklardan birini biri de bende takılıyoruzBen de aldım ama bir türlü bağlamayamadım ya :/ bağlaması zor geliyor
Hayırlısı olsun canım allah analı babalı büyütsünsağlıkla uzun sizle seneleri olsun
Ben de 4. Günde senin gibi olmuştum. 38.5 falandı ateşim göğsümü bolca sağdırmıştım elle annemle eşime elle pompa yoktu çünkü sonra sağıp bir de emzirince rahatlayıp ateşim düşmüştü
Ayyy azcık dinlenmelisin ama çok hayırlı olsun şimdidenallah analı babalı büyütsün uzun sağlıklı yılları olsun
hah işte 5 gün olmuş sen doğuralı titreme var mastit yok süt ateşi işte ilaç falan içme sağ emzir bi duş al uyu saatli emzir yarına bişeyin kalmaz
Biraz sağmaya çalıştım normalde tek göğüste dolar biberon şimdi ikisi dolduramadı, zor geliyor sütBen de aldım ama bir türlü bağlamayamadım ya :/ bağlaması zor geliyor
Hayırlısı olsun canım allah analı babalı büyütsünsağlıkla uzun sizle seneleri olsun
Ben de 4. Günde senin gibi olmuştum. 38.5 falandı ateşim göğsümü bolca sağdırmıştım elle annemle eşime elle pompa yoktu çünkü sonra sağıp bir de emzirince rahatlayıp ateşim düşmüştü
Ayyy azcık dinlenmelisin ama çok hayırlı olsun şimdidenallah analı babalı büyütsün uzun sağlıklı yılları olsun
ayy ben de öyle gittim doğuma son bir hafta uyuyamadım sabahlara kadar buradaydim. Hadi sağlıkla girin çıkın gozunuz aydin olsun sağlıkla büyüt minnoşu dogurmayan çok az kaldı galibaSon 5 saatim ve heyecan dorukta. İki gündür uykusuzum. Uyumamak için direniyorum resmen. Korku panik hepsi bir arada yaşıyorum. Mesajları okuyamıyorum. Kimler napmış bilmiyorum hepsini inşallah kafam ayılınca okuyacam. Kucağına alanları tebrik eder. Kalan arkadaşlar sabır kuvvet diliyorum. Kendimede dua istiyorum. 8 de sezeryanım.
Ben 39'dayım. Ben de regl ağrısıyla uyandım. Tekrar uyudum. Şimdi uyandım geçmiş ağrım. Ama kan falan yok. Belki nişan gelmiştir sizin? Kan parlak renkli mi pembe mi? Doktorunuza yazın ihtiyatenKızlar uyanık kimse var mı ? 38+5 teyim. 25 ine doğum planladık. Yarım saat önce idrara sıkıştığım için uyandım. Kan vardı. Şu anda alt karnımda regl ağrısı çekiyorum. Ama kasılma vs anlamıyorum ki. İlk gebelik.
Canim heyecanını yürekten paylaşıyorum. sat aynıydı senle . Rabbim kolay bir doğum nasip etsin insALLAH. Allaha emanetsinizSon 5 saatim ve heyecan dorukta. İki gündür uykusuzum. Uyumamak için direniyorum resmen. Korku panik hepsi bir arada yaşıyorum. Mesajları okuyamıyorum. Kimler napmış bilmiyorum hepsini inşallah kafam ayılınca okuyacam. Kucağına alanları tebrik eder. Kalan arkadaşlar sabır kuvvet diliyorum. Kendimede dua istiyorum. 8 de sezeryanım.
kanama varsa hemen doktora gidin. beklemeyin kasılma vs .Kızlar uyanık kimse var mı ? 38+5 teyim. 25 ine doğum planladık. Yarım saat önce idrara sıkıştığım için uyandım. Kan vardı. Şu anda alt karnımda regl ağrısı çekiyorum. Ama kasılma vs anlamıyorum ki. İlk gebelik.
Doktor mu teklif etti sen mi talep ettin canım bu gidişle bizimde sonumuz öyle görünüyor bende yarın kontrole gidicem bakalım ne diyecekArtık yürüyemiyorum ya ayaklarımı sürüye sürüye yürüyorum bildiğiniz elim ayağım davul oldu cuma yada cumartesi suni sancıyla yatış yapacağım benim kız gelmek istemiyor kabullendim artıkkk
Çok güzel açıklamışsınız sağlıkla kızınıza kavuşmanıza çok sevindim Allah bir ömür ayırmasın sizi darışı benim başımaBenim kızım da 3-3.5 hafta hep ilerdeydi. Hatta 3 doktora gittim hepsi de bana bu gidişle sezaryen olursun normal olmaz dedi. Biz 38+5 e plan yaparken 37+2 de mecburen sezaryen oldum. Ben de bastan beri kendimi vajinal doguma hazirladim. Pilates, yuruyus vs. Her seyi yapiyordum. Hatta sezaryen olacagim zaman açıklık da vardi 2 cm. Bana da omuz takılması riski olur, ben olsam risk almam yine de sen bilirsin dedi doktorum. Ama eğer normali beklersen ve sezaryene geçiş olmak zorunda kalırsa yetisemeyebiliriz dedi. Ek olarak suda ve plasentada sorun başlamıştı, bebeğin surekli ileride olmasından sebep. Şimdi kızım 20 günlük çok şükür.
Benim konuştuğum hemşireler tamamen rahatlamış yumuşak bir meme kıvamında olması gerektiğini söylemişti. Bence ilk 10 günde olması normal süt kanalların kendine yeni geliyor. Sen bol bol sağ makine ile mümkünse. Duşa gir iyi gelecektir.Biraz sağmaya çalıştım normalde tek göğüste dolar biberon şimdi ikisi dolduramadı, zor geliyor sütBebeğim yanımda değil kızlar Ondan oldu daha çok zaten, sağıyorum 2-3 saatte bir ama demek ki tam boşalmıyor . Zaten tamamen yumuşaması mı lazım mesela sağdıktan sonra onu bilmiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?