- 4 Şubat 2019
- 4.221
- 9.035
- 158
Benim de yarın doktor kontrolüm var. Burada insanlar 4500 çocukları normal doğurduğu için doktorlar 42'ye kadar bekleriz kafasında.Doktor mu teklif etti sen mi talep ettin canım bu gidişle bizimde sonumuz öyle görünüyor bende yarın kontrole gidicem bakalım ne diyecek
Ya hani olur ya her derde deva insanlar aynı onlar gibisin maşallahişte süt ateşi. ilk kızımda sıtmaya mı yakalandım noluyor diye akdeniz üni aciline gitmiştim korona mı oldum diye korkmuştuk bişey değil süt ateşi ama gene test yapalım dediler 2022 mayıs ayıydıtitriyordum sürekli. emzir sağ bi de üstüne güzel uyu saatli alarm kur emzirmeye kalk 2 saatte bir geçecek
İlla ki abidik gubidik bir şey çıkmalıydımsenden beklediğim kan grubu
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bol dua ediyorumSon 5 saatim ve heyecan dorukta. İki gündür uykusuzum. Uyumamak için direniyorum resmen. Korku panik hepsi bir arada yaşıyorum. Mesajları okuyamıyorum. Kimler napmış bilmiyorum hepsini inşallah kafam ayılınca okuyacam. Kucağına alanları tebrik eder. Kalan arkadaşlar sabır kuvvet diliyorum. Kendimede dua istiyorum. 8 de sezeryanım.
ayy ben de öyle gittim doğuma son bir hafta uyuyamadım sabahlara kadar buradaydim. Hadi sağlıkla girin çıkın gozunuz aydin olsun sağlıkla büyüt minnoşuSon 5 saatim ve heyecan dorukta. İki gündür uykusuzum. Uyumamak için direniyorum resmen. Korku panik hepsi bir arada yaşıyorum. Mesajları okuyamıyorum. Kimler napmış bilmiyorum hepsini inşallah kafam ayılınca okuyacam. Kucağına alanları tebrik eder. Kalan arkadaşlar sabır kuvvet diliyorum. Kendimede dua istiyorum. 8 de sezeryanım.
mazallah yani olur mu yoksaİlla ki abidik gubidik bir şey çıkmalıydımmazallah normal bir şey çıksa napardım
Tamamen yumuşamasını çok bekleme gerek de yok zaten. Hiç bir pompa bebek kadar çekmez çekmesi de gerekmez. Çok 3 saate çıkma canım 2 saat ideal.Biraz sağmaya çalıştım normalde tek göğüste dolar biberon şimdi ikisi dolduramadı, zor geliyor sütBebeğim yanımda değil kızlar Ondan oldu daha çok zaten, sağıyorum 2-3 saatte bir ama demek ki tam boşalmıyor . Zaten tamamen yumuşaması mı lazım mesela sağdıktan sonra onu bilmiyorum?
Bizim bebiko bir de uyuduğu nadir zamanlarda uykusunda konuşmaya başladı. Sürekli uykusunda ses çıkarıyor uyuyacağım 1 -2 saatte de sürekli çıkardığı seslere uyanıyorum. Valla bir yerde bayılacağım sanki hele akşam 21:00'den sonra çok fena oluyorum.Bütün gece uyumayan annelere selam olsun.Özeniyorum alarm kurup kalkanlaraNe zaman rahatlıcaz
Geçmiş gitmiş olsun. Allah güç, kuvvet versin. En kısa zamanda da bebisinizle evinize git.ek nasip olsun.Son 5 saatim ve heyecan dorukta. İki gündür uykusuzum. Uyumamak için direniyorum resmen. Korku panik hepsi bir arada yaşıyorum. Mesajları okuyamıyorum. Kimler napmış bilmiyorum hepsini inşallah kafam ayılınca okuyacam. Kucağına alanları tebrik eder. Kalan arkadaşlar sabır kuvvet diliyorum. Kendimede dua istiyorum. 8 de sezeryanım.
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah herşey yolundadır. İyi haberlerini bekliyoruzSon 5 saatim ve heyecan dorukta. İki gündür uykusuzum. Uyumamak için direniyorum resmen. Korku panik hepsi bir arada yaşıyorum. Mesajları okuyamıyorum. Kimler napmış bilmiyorum hepsini inşallah kafam ayılınca okuyacam. Kucağına alanları tebrik eder. Kalan arkadaşlar sabır kuvvet diliyorum. Kendimede dua istiyorum. 8 de sezeryanım.
Aynen seninki kaç kiloydu geçen hafta aşırı kilolu değil benimkide o yüzden de bekliyor bence doktorBenim de yarın doktor kontrolüm var. Burada insanlar 4500 çocukları normal doğurduğu için doktorlar 42'ye kadar bekleriz kafasında.
Ahahahahahahahah yaaaa bende dün videoya aldım eşime göstermek için bizimki bayadır çıkarıyor dün ama o kadar çok mırıldandı ki çok güldüm.Uykuya derin dalmadıkları için sanırım.Bende uyuyamıyorum o ses çıkarınca uyandımsanıyorum bi bakıyorum yine dalmışBizim bebiko bir de uyuduğu nadir zamanlarda uykusunda konuşmaya başladı. Sürekli uykusunda ses çıkarıyor uyuyacağım 1 -2 saatte de sürekli çıkardığı seslere uyanıyorum. Valla bir yerde bayılacağım sanki hele akşam 21:00'den sonra çok fena oluyorum.
Benimkisi 37+4'te 2870 idi. Doktor 3100-3200 gibi doğar demişti. Burada öyle sürekli ultrason da yapılmıyor, şimdi ne oldu bilemiyorum. Doktor, huni gibi bir şeyi karnıma dayayıp kulağını taslıyor yaslıyor, kalp atışlarını kontrol ediyor. Karnımı da mezura gibi bir şeyle ölçüyorAynen seninki kaç kiloydu geçen hafta aşırı kilolu değil benimkide o yüzden de bekliyor bence doktor
Oo bayaa ilk sistemBenimkisi 37+4'te 2870 idi. Doktor 3100-3200 gibi doğar demişti. Burada öyle sürekli ultrason da yapılmıyor, şimdi ne oldu bilemiyorum. Doktor, huni gibi bir şeyi karnıma dayayıp kulağını taslıyor yaslıyor, kalp atışlarını kontrol ediyor. Karnımı da mezura gibi bir şeyle ölçüyoreliyle pozisyonunu anlıyor. Kara düzen biraz
Bu sırttan bele inen ağrı anlık olan biri vardı. Adini unuttum doktora giderken başına gelmiş sonra geçmiş. Doktor gördüğü gibi anlamış sen doguruyorsun diye sezeryana almışlar sonra zaten. Haberin olsun korkutma amaçlı demiyorum ama belirti olabilir uzan biraz zaten geleceği varsa sinyal verir kuzun11 55 gibi sırtımdan belime öyle bir ağrı girdi ki sıcak su torbası yaptım uzanıyorum bekliyorum şimdi gene olacak mıannemde yolda geliyor sürekli paranoya halinde doğum başlarda ona haber vermezsem diye en iyisi gel rahatla dedim anne yüreği
Aynen bende duymuştum onu sanırım uzandım şimdi sıcak su torbasıyla inşallah canımBu sırttan bele inen ağrı anlık olan biri vardı. Adini unuttum doktora giderken başına gelmiş sonra geçmiş. Doktor gördüğü gibi anlamış sen doguruyorsun diye sezeryana almışlar sonra zaten. Haberin olsun korkutma amaçlı demiyorum ama belirti olabilir uzan biraz zaten geleceği varsa sinyal verir kuzun
Hayırlısıyla gelsin kuzucugunAynen bende duymuştum onu sanırım uzandım şimdi sıcak su torbasıyla inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?