2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Doktor mu teklif etti sen mi talep ettin canım bu gidişle bizimde sonumuz öyle görünüyor bende yarın kontrole gidicem bakalım ne diyecek
Benim de yarın doktor kontrolüm var. Burada insanlar 4500 çocukları normal doğurduğu için doktorlar 42'ye kadar bekleriz kafasında.

Ya hani olur ya her derde deva insanlar aynı onlar gibisin maşallah

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bol dua ediyorum

ayy ben de öyle gittim doğuma son bir hafta uyuyamadım sabahlara kadar buradaydim. Hadi sağlıkla girin çıkın gozunuz aydin olsun sağlıkla büyüt minnoşu
İlla ki abidik gubidik bir şey çıkmalıydım mazallah normal bir şey çıksa napardım
mazallah yani olur mu yoksa

Tamamen yumuşamasını çok bekleme gerek de yok zaten. Hiç bir pompa bebek kadar çekmez çekmesi de gerekmez. Çok 3 saate çıkma canım 2 saat ideal.

Bütün gece uyumayan annelere selam olsun.Özeniyorum alarm kurup kalkanlara Ne zaman rahatlıcaz
Bizim bebiko bir de uyuduğu nadir zamanlarda uykusunda konuşmaya başladı. Sürekli uykusunda ses çıkarıyor uyuyacağım 1 -2 saatte de sürekli çıkardığı seslere uyanıyorum. Valla bir yerde bayılacağım sanki hele akşam 21:00'den sonra çok fena oluyorum.

Geçmiş gitmiş olsun. Allah güç, kuvvet versin. En kısa zamanda da bebisinizle evinize git.ek nasip olsun.

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah herşey yolundadır. İyi haberlerini bekliyoruz

Ahahahahahahahah yaaaa bende dün videoya aldım eşime göstermek için bizimki bayadır çıkarıyor dün ama o kadar çok mırıldandı ki çok güldüm.Uykuya derin dalmadıkları için sanırım.Bende uyuyamıyorum o ses çıkarınca uyandımsanıyorum bi bakıyorum yine dalmış Bende gece yaklaşınca bunalıma giriyorum resmen.Gündüz gazlı değiliz ama gece birde gaz problemimiz oluyor.Eşimi sürekli tansiyonum düştü bişey getir diyip uyandırıyorum.Gerçekten bi biz mi böyleyiz yoksa tüm bebeler mi böyle uyumuyor merak ediyorum.İlk 2-3 gün ne güzeldi emzir koy uyusun

Emziren hanımlar, doktorunuz size kullanmaniz için d vitamini verdi mi ? Verdiyse markası ve kaç kez kullanmanızı önerdi bilgi verir misiniz ?

Aynen seninki kaç kiloydu geçen hafta aşırı kilolu değil benimkide o yüzden de bekliyor bence doktor
Benimkisi 37+4'te 2870 idi. Doktor 3100-3200 gibi doğar demişti. Burada öyle sürekli ultrason da yapılmıyor, şimdi ne oldu bilemiyorum. Doktor, huni gibi bir şeyi karnıma dayayıp kulağını taslıyor yaslıyor, kalp atışlarını kontrol ediyor. Karnımı da mezura gibi bir şeyle ölçüyor eliyle pozisyonunu anlıyor. Kara düzen biraz

11 55 gibi sırtımdan belime öyle bir ağrı girdi ki sıcak su torbası yaptım uzanıyorum bekliyorum şimdi gene olacak mı annemde yolda geliyor sürekli paranoya halinde doğum başlarda ona haber vermezsem diye en iyisi gel rahatla dedim anne yüreği

Oo bayaa ilk sistem Son haftalar zaten çok kilo almıyorlar benimkide geçen hafta 3300 falandı ablam 38 haftada yeğenimi doğurdu 3700 yani bence biraz da beklemelerindeki şey o Kilolara haftalarına göre aşırı değil

Bu sırttan bele inen ağrı anlık olan biri vardı. Adini unuttum doktora giderken başına gelmiş sonra geçmiş. Doktor gördüğü gibi anlamış sen doguruyorsun diye sezeryana almışlar sonra zaten. Haberin olsun korkutma amaçlı demiyorum ama belirti olabilir uzan biraz zaten geleceği varsa sinyal verir kuzun

Aynen bende duymuştum onu sanırım uzandım şimdi sıcak su torbasıyla inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…