- 17 Ekim 2024
- 792
- 848
- 18
- 34
Bizim bebikoların huyu suyu tepkileri aşırı benzerAhahahahahahahah yaaaa bende dün videoya aldım eşime göstermek için bizimki bayadır çıkarıyor dün ama o kadar çok mırıldandı ki çok güldüm.Uykuya derin dalmadıkları için sanırım.Bende uyuyamıyorum o ses çıkarınca uyandımsanıyorum bi bakıyorum yine dalmışBende gece yaklaşınca bunalıma giriyorum resmen.Gündüz gazlı değiliz ama gece birde gaz problemimiz oluyor.Eşimi sürekli tansiyonum düştü bişey getir diyip uyandırıyorum.Gerçekten bi biz mi böyleyiz yoksa tüm bebeler mi böyle uyumuyor merak ediyorum.İlk 2-3 gün ne güzeldi emzir koy uyusun
Ocean d2 k3 kullanıyorum günde bir bir damlaEmziren hanımlar, doktorunuz size kullanmaniz için d vitamini verdi mi ? Verdiyse markası ve kaç kez kullanmanızı önerdi bilgi verir misiniz ?
Ay sizin gerçekten hangi ülkede yaşadığınızı inanılmaz merak eder oldum cidden annemler bana hamileyken benzer yöntemlerle takip ediliyormuş.0Benimkisi 37+4'te 2870 idi. Doktor 3100-3200 gibi doğar demişti. Burada öyle sürekli ultrason da yapılmıyor, şimdi ne oldu bilemiyorum. Doktor, huni gibi bir şeyi karnıma dayayıp kulağını taslıyor yaslıyor, kalp atışlarını kontrol ediyor. Karnımı da mezura gibi bir şeyle ölçüyoreliyle pozisyonunu anlıyor. Kara düzen biraz
Amin hepimizin ki inşallahHayırlısıyla gelsin kuzucugun
Sanırım o benimBu sırttan bele inen ağrı anlık olan biri vardı. Adini unuttum doktora giderken başına gelmiş sonra geçmiş. Doktor gördüğü gibi anlamış sen doguruyorsun diye sezeryana almışlar sonra zaten. Haberin olsun korkutma amaçlı demiyorum ama belirti olabilir uzan biraz zaten geleceği varsa sinyal verir kuzun
Evet hikaye buydu senmişsin jdndjdjdSanırım o benimben kontrole gidiyordjm hiç agrım falan var diye değil doktorum beni görünce sen iyi misin dedi sadece yüzüm den anladı bende arabada bi ara midemden belime bi sancı oldu cıcuklar hareketlendi sanırım demiştim ama doktor nor al ultrason yerine direk acıklık baktı 2 cm dedi ikiz olduğu için ve normal doğum için risk tasıyab faktörler olduğu için direk sezeryana alındım grubun en hızlı ve beklenmedik doğumu benimkisi sanırım çünkü bende beklemiyordum eşim hala şakalasıyor iki çocuğun var bi doğum sancısı ne bilmezsin o kadar hevesliydim seni doğuma yetistircem sancın tutacak suyun gelecek diye diyor 3. Yol yapıyor sanırım ama yemezler ya oda ikiz olursa
Hayal kuruyır işte kursun bıraktım kendi halineEvet hikaye buydu senmişsin jdndjdjdkiz ikizden sonra hemen ne 3 ü aman aman
Doktor söyledi riske atamam dedi bu haftadan sonra kakasını yapıp yeme ihtimaline karşıDoktor mu teklif etti sen mi talep ettin canım bu gidişle bizimde sonumuz öyle görünüyor bende yarın kontrole gidicem bakalım ne diyecek
Canım şimdi nasılsın. Kan koyu renkli ve regl gibi yoğun değilse nişanın bozulmuş benimde öyle olmuştu gece 3 de nişan bozuldu 1 saat sonrasında sancılar başladı hafif hafif giderek şiddetlendi. Nisan geldikten 1 hafta sonra doğum yapanlar da var endişe etme. Ama doktora gitmediysen bi git benceKızlar uyanık kimse var mı ? 38+5 teyim. 25 ine doğum planladık. Yarım saat önce idrara sıkıştığım için uyandım. Kan vardı. Şu anda alt karnımda regl ağrısı çekiyorum. Ama kasılma vs anlamıyorum ki. İlk gebelik.
Canım iki gün sonra da senin doğumun var. Bir haftadır uyuyamadım desem yeridir. Ama sen bol bol dinlen gerekiyormuşCanim heyecanını yürekten paylaşıyorum. sat aynıydı senle . Rabbim kolay bir doğum nasip etsin insALLAH. Allaha emanetsinizhayirli haberlerinizi bekliyoruz
insALLAH canim ama insan uyuyamiyor. gozun aydin cok sevindim iyi geçmesine. darısı bize insALLAH .sağlıkla büyütünCanım iki gün sonra da senin doğumun var. Bir haftadır uyuyamadım desem yeridir. Ama sen bol bol dinlen gerekiyormuş
Gözün aydın canımSelam güzellikler. Sonunda doğurdum sağlıkla çok şükür. Yanımda mışıl mışıl uyuyor. Daha büyük tuvaletini yapmadı bu yüzden ağrı çekiyor kıyamam . Sezeryanım ilkime göre daha rahat geçti. İlk yürüyüşümü de yaptım. Soran yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah kalanlarda sağlıkla alırlar kucaklarına.
Tabi canım doktorun ne diyorsa onu yapDoktor söyledi riske atamam dedi bu haftadan sonra kakasını yapıp yeme ihtimaline karşı
Gözün aydınSelam güzellikler. Sonunda doğurdum sağlıkla çok şükür. Yanımda mışıl mışıl uyuyor. Daha büyük tuvaletini yapmadı bu yüzden ağrı çekiyor kıyamam . Sezeryanım ilkime göre daha rahat geçti. İlk yürüyüşümü de yaptım. Soran yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah kalanlarda sağlıkla alırlar kucaklarına.
Sağlıkla hayırlı ömürler diliyorumSelam güzellikler. Sonunda doğurdum sağlıkla çok şükür. Yanımda mışıl mışıl uyuyor. Daha büyük tuvaletini yapmadı bu yüzden ağrı çekiyor kıyamam . Sezeryanım ilkime göre daha rahat geçti. İlk yürüyüşümü de yaptım. Soran yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah kalanlarda sağlıkla alırlar kucaklarına.
Gözün Aydın canım iyi olmana çok sevindimSelam güzellikler. Sonunda doğurdum sağlıkla çok şükür. Yanımda mışıl mışıl uyuyor. Daha büyük tuvaletini yapmadı bu yüzden ağrı çekiyor kıyamam . Sezeryanım ilkime göre daha rahat geçti. İlk yürüyüşümü de yaptım. Soran yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah kalanlarda sağlıkla alırlar kucaklarına.
Ay gözünüz aydın son doğum taneleride düşüyor grubumuza sağlıkla gelsinlerSelam güzellikler. Sonunda doğurdum sağlıkla çok şükür. Yanımda mışıl mışıl uyuyor. Daha büyük tuvaletini yapmadı bu yüzden ağrı çekiyor kıyamam . Sezeryanım ilkime göre daha rahat geçti. İlk yürüyüşümü de yaptım. Soran yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah kalanlarda sağlıkla alırlar kucaklarına.
Maşallah gözünüz aydınSelam güzellikler. Sonunda doğurdum sağlıkla çok şükür. Yanımda mışıl mışıl uyuyor. Daha büyük tuvaletini yapmadı bu yüzden ağrı çekiyor kıyamam . Sezeryanım ilkime göre daha rahat geçti. İlk yürüyüşümü de yaptım. Soran yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah kalanlarda sağlıkla alırlar kucaklarına.
ya bende bi tane emmek isteyen var ama bi türlü emzirmeyi beceremeyen anası da varAyyy milleettt ne alemdesiniz? Vallahi patır patır dokulduk:) bebeği olan uğrayamıyor gibi dimi yoksa bana mı has bir durum bakamadım mesajlara . Sürekli meme emen meme ile uyumak isteyen bir cimcime ile yapışığız biz on gündür. Sizler ne alemdesiniz kaç kişi kaldı doğurmayan acaba ?
aaa ben bunu farkında ollmadan geçirmişim :)işte süt ateşi. ilk kızımda sıtmaya mı yakalandım noluyor diye akdeniz üni aciline gitmiştim korona mı oldum diye korkmuştuk bişey değil süt ateşi ama gene test yapalım dediler 2022 mayıs ayıydıtitriyordum sürekli. emzir sağ bi de üstüne güzel uyu saatli alarm kur emzirmeye kalk 2 saatte bir geçecek
tamamen yumuşamıyor ama ilk dolgun hali de gidiyor biraz. ben sağarken elimle masaj yapıyorum belli yerlere bastırıp çekiyorum bastırınca süt fışkırıyo mesela. sağım yaparken masaj da yapın göğse 360 derece :)Biraz sağmaya çalıştım normalde tek göğüste dolar biberon şimdi ikisi dolduramadı, zor geliyor sütBebeğim yanımda değil kızlar Ondan oldu daha çok zaten, sağıyorum 2-3 saatte bir ama demek ki tam boşalmıyor . Zaten tamamen yumuşaması mı lazım mesela sağdıktan sonra onu bilmiyorum?
Gebelikten beri ve şimdi de devam et dedi doktor Ocean D3K2 günde bir damlaEmziren hanımlar, doktorunuz size kullanmaniz için d vitamini verdi mi ? Verdiyse markası ve kaç kez kullanmanızı önerdi bilgi verir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?