2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Bizim bebikoların huyu suyu tepkileri aşırı benzer günleri de yakın. Ben de 18:00 olunca bir hüzün çöküyor gene gelecek çoşma saati diye
Emziren hanımlar, doktorunuz size kullanmaniz için d vitamini verdi mi ? Verdiyse markası ve kaç kez kullanmanızı önerdi bilgi verir misiniz ?
Ocean d2 k3 kullanıyorum günde bir bir damla
Ay sizin gerçekten hangi ülkede yaşadığınızı inanılmaz merak eder oldum cidden annemler bana hamileyken benzer yöntemlerle takip ediliyormuş.0

Sanırım o benim ben kontrole gidiyordjm hiç agrım falan var diye değil doktorum beni görünce sen iyi misin dedi sadece yüzüm den anladı bende arabada bi ara midemden belime bi sancı oldu cıcuklar hareketlendi sanırım demiştim ama doktor nor al ultrason yerine direk acıklık baktı 2 cm dedi ikiz olduğu için ve normal doğum için risk tasıyab faktörler olduğu için direk sezeryana alındım grubun en hızlı ve beklenmedik doğumu benimkisi sanırım çünkü bende beklemiyordum eşim hala şakalasıyor iki çocuğun var bi doğum sancısı ne bilmezsin o kadar hevesliydim seni doğuma yetistircem sancın tutacak suyun gelecek diye diyor 3. Yol yapıyor sanırım ama yemezler ya oda ikiz olursa

Evet hikaye buydu senmişsin jdndjdjd kiz ikizden sonra hemen ne 3 ü aman aman

Evet hikaye buydu senmişsin jdndjdjd kiz ikizden sonra hemen ne 3 ü aman aman
Hayal kuruyır işte kursun bıraktım kendi haline ben 30 yaşına kadar çocuk yapmamışım 30 yaşında anca cesaret etmişim üçüncüye de ancak 60-70lerimde cesaret ederim

Canım şimdi nasılsın. Kan koyu renkli ve regl gibi yoğun değilse nişanın bozulmuş benimde öyle olmuştu gece 3 de nişan bozuldu 1 saat sonrasında sancılar başladı hafif hafif giderek şiddetlendi. Nisan geldikten 1 hafta sonra doğum yapanlar da var endişe etme. Ama doktora gitmediysen bi git bence

Selam güzellikler. Sonunda doğurdum sağlıkla çok şükür. Yanımda mışıl mışıl uyuyor. Daha büyük tuvaletini yapmadı bu yüzden ağrı çekiyor kıyamam . Sezeryanım ilkime göre daha rahat geçti. İlk yürüyüşümü de yaptım. Soran yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah kalanlarda sağlıkla alırlar kucaklarına.

Canim heyecanını yürekten paylaşıyorum. sat aynıydı senle . Rabbim kolay bir doğum nasip etsin insALLAH. Allaha emanetsinizhayirli haberlerinizi bekliyoruz
Canım iki gün sonra da senin doğumun var. Bir haftadır uyuyamadım desem yeridir. Ama sen bol bol dinlen gerekiyormuş

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Gözün aydın

Sağlıkla hayırlı ömürler diliyorum

Gözün Aydın canım iyi olmana çok sevindim Ayyy çok duygulanıyorum herkes doğurdu oğluşum ağaç etti beni beklemekten

Ay gözünüz aydın son doğum taneleride düşüyor grubumuza sağlıkla gelsinler yarın sabahta benimki olacak,planlı oluncada stresi çok oluyormuş

Maşallah gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

ya bende bi tane emmek isteyen var ama bi türlü emzirmeyi beceremeyen anası da var acı çekiyorum göğsüm de acıdı yanlış emzirmeden. emzirmeye çekiniyorum valla çocuk istiyo ama acıdan içim çekiliyor resmen.
aaa ben bunu farkında ollmadan geçirmişim :)
uyum odasında kaldığımızda sabah titreyerek uyandım mastit belirtisi yoktu. evde de oldu bi kere. uyuyup terleyip sütü de sağınca geçmişti
tamamen yumuşamıyor ama ilk dolgun hali de gidiyor biraz. ben sağarken elimle masaj yapıyorum belli yerlere bastırıp çekiyorum bastırınca süt fışkırıyo mesela. sağım yaparken masaj da yapın göğse 360 derece :)
bir de sağıp öteki göğüse geçince tekrar diğerine dönüp beş dakka daha sağın tamane boşalmasa da baya toparlıyor zamanım varsa çifter sağıyorum en az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…