Maşallah çok çok güzel almış biz aynı gün dpğum yapmışız.4. Ay kontrolünde sadece 500 gram aldık.Zaten 3. Aydan sonra yavaşlıyormuş artık kilomalımları ama siz çok iyimalmışsınız.Bizdede reflü var alerjik bi bebek bide.Hergün dışarı çıkarıyorum bende mıtlaka.Yediklerimede dikkat ediyorum ama yok olmuyorBenim kızım sadece anne sütüyle besleniyor. 1 kiloya yakın aldi gecen ay. Normal aldi sanirim, doktor ozel bir sey demedi. Ben acikcasi her şeyden yiyorum. Salata, et, çorba vs. Neredeyse her gün salata ve çorba olur. Haftada bir balık mutlaka yerim. Haftada 3 4 gün kuruyemis yiyorum. Bir de ben Neredeyse her gün dışarı çıkartıyorum çocuğu. Kanguruya alıp yakınlarda kahveci var gidiyorum, bir kahve içiyorum. Bence bu durum da etkiliyor hem çocuğu hem beni. Acik hava ona da bana da çok iyi geliyor, yürüyüş de yapmış oluyorum. Benim kizda doğduğundan beri reflü vardı, çok kusuyor. Ben gece hâlâ sut surekli veriyorum. Kızımın eli bu aralar sürekli agzinda. O sesi de duyup uyanıyorum surekli ve elini ağzına alacağına memeyi veriyorum ağzına. Hem sakinlesmis oluyor hem de iki yudum da olsa süt içmiş oluyor. Gece süt daha yağlı oluyor dolayisiyla kilo alımını da etkiliyor. Her ne kadar gece beslenmeleri çok kısa sürse de veriyorum. Gündüz de zaten ne zaman isterse veriyorum. Psikoloji çok önemli, dinlenme de. Ben lohusa yağı kullanıyordum ancak bir haftadır ilac kullanmaya başladığım icin dengem şaştı çok kullanamadım. Bir de süt ve süt ürünleri azaltıyorum. Onun dışında bu şekilde besleniyorum. Eğer doktor ozel bir sey demediyse bence takılmamaya çalışın.