Tadimlarda nasıl ilerlediniz ya biz de 5 e giriyoruz bu hafta. Yavaştan tadimlarla baslayabilirsiniz dedi doktorumuz da

gram fikrim yok napacum snbdnsnd
sebzelerden kabak havuç ve patates için üç gün uygulamadım ben alerjen değiller. ilk önce tek tek püre halinde birer tatlı kaşığı verdim. sadece ayrı günler mesela ilk gün kabak, sonra patates sonra havuç. bi aksilik olmadı hepsibi birleştirip verdim.
bu sebzeleri bitirince yoğurt tattık yoğurt üç gün kuralı ile ilk gün bi çay kaşığı kadar ikimci gün tatlı kaşığı sonra yemek kaşığı kadar.
yoğurtta sorun yoksa labneyi verebilirsiniz demişti doktor yine de verdiğim gün takip ettim.
bunlardan sonra en son çeyrek yumurta sarısı ile labne karıştırıp verdim. üç gün boyunca yumurta miktarını artırarak.
en son bebek ekmeği, labne yumurta sarısı ile zeytinyağı karıştırıp kahvaltı yaptık.
meyveleri çok nadir bişey karıştırmadan tek tek veriyorum muz, şeftali, kayısı, mor erik cam rendeden geçip yedirdim direk.
bu şekilde yaklaşık 2 hafta geçiyor

sonrasında pirinçli yoğurt çorbası, sebze mücver yedi hepsi ezerek asla blender yok.
Biz bayadır 6 18 kullanıyoruz. Evet büyük duruyor ama bizimki kabul etti. İlk ay arada eski emziğini de kullandı sorun olmadı
ay maaşalah bizimki babamızın demiyor ya memede yada sallayarak olayına döndük. Uyku eğitimlerini araştırmaya başladım haftaya denemek istiyorum. 1 hafta dişimi sıksam alışır diyorlar.
hem de sarımsaklı

ya ben onun kokuşmuş ağzını yerinmmm
Bana da ilk başta büyük gelmişti sonradan göz alışıyor ya

baksana
tabi ki sarımsaksız mücver neye yarar damak tadı olsun yavrumun

benim kızım 1.5 yaşlarındayken soğanı elma gibi ısırıp yerdi sarımsaklı yoğurdu boş boş kaşıklardı

şimdi turşuları turşu içindeki sarımsakları löp löp yiyor. hiç uzun hstalık atlatmaz fazla ilaç kullanmaz. biraz kötüleşince hemen bol sarımsaklı tarhana çorbası, turşu suyu ve sarımsakları, nane limon hemen toparlar
Ben de bu sabah 1 tatlı kaşığı pişmiş irmik 1 yumurt sarısı, 1 rende ceviz ve çeyrek muz verdim. Hepsi olmasa da yedi biraz. Bugün de yayla çorbası yapayım deneyeyim yavaştan tahıllara başlayayım dedim.
mideleri çok küçük zaten ilk etapta az yiyorlar.
oğlum çeyrek bebek ekmeği ile yumurtalı kahvaltı yiyordu şimdi bi dilim bebek ekmeği, bir minik labne, bi yumurta sarısını karıştırıp verince bitiriyor. ben buna ceviz bi kere ekledim kakası yeşil oldu cevizi sindiremedi vermedim bir daha 2 hafta sonra tekrar deneyeceğim