Hepinizi tebrik ediyorum. Ben bırak oğlana bir şeyler hazırlamayı krndim akşama kadar aç kalıyorum nefes aldırmıyor. Kıyamam kızım 6 yaşında ha şimdi diye diye kahvaltısı hazırlanmıyor. Çoğu zaman çocuğa dışardan bir şeyler istiyorum. Ek gıda konusu açılmış bizimki 5 aylık herşeye baya hevesli. Sofra serilmesin yaygarayı koparıyor. Elime ne gelse tattırıyorum. Salatalık çok sevdi. Elma havuç karpuz canavarı koparıp damağında kalacak diye korkuyorum. Akşam saati bile savaşla yemek yiyoruz. Kızımda herşeye çok özen gösterdim. Şimdi çok seçici hergün ona göre yemek yapmak zorundayım yoksa yemiyor. Kucağımda bücürle uğraşırken kızada ayrı yemek yediriyorum. Fırsat bulursam o arada yiyorum şükür

Bunda kendime söz verdim ne yiyorsam vericem alışsın herşeye dedim maşallah kendisi hevesli herşeye zaten. Tam ek gıdaya geçince öğlen çorbasını yaparım yeter. Ömrümü yedi yakında herifle birbirimizi öldürecez. Aile dengemizi sarstı çocuk. Boşanmadan bunu büyütebilseydik hayırlısıyla.

herşeye memnuniyetsiz sürekli ağlıyor. Doğduğundan beri meme reddi var emzik almıyor mamayı asla kabul etmiyor. Uykudan uykuya emziriyorum. Kucakta yerde oynayarak yok olmuyor. Gazı koliği dişi sancısı atağı hepsini yaşıyoruz. Bırakim ağlasın diyorum ama öyle bir sinir yok titreriyor kendini. Kollarım yanıyor. Belim ağrıyor. Cinnet geçiriyorum ama kendime. Ağlaya ağlaya evi dolaşıyoruz. Keşke Kucağımda istediğim pozisyonda dursa yok ona bile müdahalesi var. Ana kucağıda istemiyor. Bende durumlar böyle bitik. Nefes aldığım 4 dk var oda kırmızı balık onda duruyor. 4 dklık videoda 2 dk mutlu kalan 2 dkda ağlama sinyalleri başlıyor. Lavaboya bile birlikte gidiyoruz. Kendimi balkondan atasım yada bunu bırakıp kızımı alıp kaçasım var.